Väldigt smidigt att få hem ingredienser och recept! Smakkombinationerna har varit bra än så länge, dessvärre var råvarorna inte lika bra. Kycklingen var katastrof, bara senor och fett! Nötköttet... Mehr ansehen
Det positiva med Marley Spoon är att de har jättegoda recept! Ett stort plus för mig är att de har flera low carb-alternativ. Det negativa med Marley spoon är att de inte levererar svenskt kött. Vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hade beställt en måltidslåda och den tillverkades tydligen aldrig. Som kompensation fick jag en gratis måltidslåda på deras avräkning. Fick måltidslåda på sin bosättning, men nästa originalmålslåd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Inte hört om denna matkasse tidigare. Många recept att välja mellan, leveransen kom som den skulle (inom inte alltför långt tidsintervall). Inte för stor kartong utan väl anpassad utifrån innehållet.... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Enjoying trying out different recipes…
Enjoying trying out different recipes and expanding my methods of cooking. Some recipes going in to favourites, must try again’ categories.

Antwort von Marleyspoon
Bra kvalitet och bra förpackat.
Bra kvalitet och bra förpackat.
Goda rätter och lätt att pausa.

Knappt OK, förväntade mig mer
Helt OK recept. Rätt ofräscha (gamla?) grönsaker och fick inte allt som stod skulle ingå. Hade sedan innan haft kontakt med kundtjänst i annat ärende och fått ett rätt otrevligt svar som inte ens besvarade min fråga. Så var sådär sugen på att höra av mig igen ang saknade ingredienser.
Återgår till Hello Fresh som har liknande koncept.
Bra idé Smart tänkt.!
Bra leverans.
Bra anvisningar. Märks att man jobbar med det.
Pedagogiskt 😀.
Rätt Laxkakor. Torra.
Rätt Vietnamesisk köttfärs. Suveränt gott. Lite nytt 😀. Kul.

Inte helt nöjd
Även om supporten är god och kompenserar så förlåter det inte upprepade misstag i leveranser. Kort hållbarhet på kött och inget är svenskt. Översättning av recept är tveksam, kände mig tvungen att använda dansk översättning för ett recept.

Supernöjd
Supernöjd!
Få mina matkasse varje vecka utan några konstigheter. Fina, goda o alltid lätt att tillaga maträtter. Vid ett tillfälle hade jag behov att koma i kontakt med kundservice. Ingen som svarade i telefon trots ett antal försök men jag fick snabbt hjälp o svar på mina frågor via mail istället.
Rekommenderar starkt att testa.

UR kass leverans
Vi är nöjda med själv innehållet i påsarna men leveransen är under all kritik, visst en sen leverans en måndagskväll någon gång kan funka men när leveranserna helt uteblir och man står med en tom kyl! Kontaktar kundservice som säger att varorna skall komma dagen efter, precis som tidigare, kommer dom inte och hela leveransen för veckan blir inställd. Matplaneringen för veckan blir inte alls som tänkt. Kundservicen betalar tillbaka vid en vecka med helt uteblivna varor men nej dax att prova en annan matkasse tyvärr...

URDÅLIGT!
URDÅLIGT!
Jag hann inte ens få min första matkasse med anledning av att min leverans uteblev 2 dagar i rad så jag blev förbannad och bad dem cancellera leveransen. Marley Spoon använder Gordon som leverantör och de är superdåliga. Kundtjänst på Marley Spoon har inte bemött mina frågor och irritation kring detta utan bara bekräftat att de återbetalat pengarna. De tar inget ansvar för att de arbetar med ett värdelöst företag som hanterar transporterna

Under all kritik
Skulle testa två veckor. Båda veckornas leveranser var försenade 2 dygn. Vilket gör att jag har mindre tid att använda kött tex innan de går ut och att jag får ändra om helt i planeringen. Inga och då menar jag verkligen INGA svenska produkter, råvaror överhuvudtaget. Under all kritik. Jag har testat de flesta matkassar men denna är nog den sämsta. Receptet får man inte heller med utan det får man ta fram i telefonen, så osmidigt! Jag vill inte hålla på att öppna och stänga min telefon medans jag lagar mat.
Under all kritik
Under all kritik. Dåligt skrivna recept. Dåligt packade råvaror som gått sönder och läckt. Bland annat kycklingfilé som läckt ut på färska grönsaker som skulle användas som sallad så vi fick slänga dessa. Inga svenska varor alls, allt från kött till grönsaker är utländskt, all info på varorna är på tyska och inte alltid enkelt att lista ut vad som är vad. Vissa grönsaker var gamla och gick inte att använda alls. Vissa varor levererades inte alls. Sämsta kassen jag provat. Avbokade efter första veckan. Testa inte !!

Antwort von Marleyspoon
Här sitter vi nu kl 22.00 och väntar på…
Här sitter vi nu kl 22.00 och väntar på en leverans från Marley Spoon. Trötta efter en lång arbetsdag så vill vi helst sova. 9 stopp kvar står det...fast de skulle komma före 22.00. Sist blev de ett dygn försenade. Maten är inte heller prisvärd, grönsakerna ser mycket ledsna ut..inte färska alls! Vi måste googla recept då de inte medföljer (hello fresh har det och de kom när de lovat! ). Avslutar abonnemanget hos Marley Spoon omedelbart!! UPPDATERING: Nu meddelar de att de avbryter leveransen! Att de ska komma i morgon. Ännu värre! Så arg nu! Vad gör de med varorna under natten????

Antwort von Marleyspoon
Bra koncept om det hade fungerat.
Bra koncept om det hade fungerat.
Många recept att välja mellan, som ser goda ut på bild.
Efter tre veckor så avslutar vi det hela, en klar besvikelse.
De färska grönsakerna är av dålig kvalitet eller har transporterats/förvarats dåligt.
Bäst före datum som passerats.
Fick en måltid som jag aldrig beställt.
Känns dyrt för det lilla man får i påsen.
Lite synd att man inte kan prestera bättre när intresset finns.
Nu skall vi prova en svensk matkasse, det kan i varje fall inte bli sämre.

Antwort von Marleyspoon
Har haft andra matkassar men denna var…
Har haft andra matkassar men denna var sämst (trots dyrast). Gamla och ruttna grönsaker, försenade leveranser och lite mat. Enda positiva var att det fanns många recept att välja mellan men det väger inte upp för genomdålig kvalité på maten.
Vi fick våra varor ett dygn för sent
Vi fick våra varor ett dygn för sent, vilket man meddelade och man meddelade även att vi inte skulle använda mejeri eller köttprodukter eftersom dessa inte har varit kylda. Det vi kunde behålla denna veckan var Spenat, ett paket tomat, purjolök, två paket champinjoner, någon liten förpackning med buljong och två vitlökar. När vi sedan går in för att se hur mycket man återbetalar för besväret så visar det sig att vi för betala 370 kr för dessa grönsaker. Har mailat med kundtjänst och de menar att man räknat på vad kött och mejeri kostat och gjort avdrag för detta, vi får alltså inte tillbaka mer pengar och får betala närmare 400 kr för lite grönsaker som vi inte vet vad vi ska göra med samt planera om veckan och åka och handla själva. Det var det. Riktigt dåligt bemötande.
God tanke men alldeles för dyrt
God tanke men alldeles för dyrt. Väldigt lite mat för pengarna. För en normalfamilj är det bättre att handla på egen hand
Välj annan kasse
Fick fel saker i kassen och en del mejeriprodukter var trasiga och hade läckt ut i hela kassen. Påtalade detta och fick rabatt på nästa kasse. Problemet var att den aldrig kom. Blev sur och avbokade efter en vecka som kund och det var inte helt problemfritt det heller! Rekommenderar definitivt inte!
Oinspirerade recept
Oinspirerade recept, väldigt mycket snabba kolhydrater och tråkiga kryddor. Mindre portioner än Hellofresh som vi använt förr och trodde skulle vara ungefär likadant. Allt kött som vi fått kommer från utlandet, vilket känns tvivelaktigt ur miljösynpunkt.
Inte imponerad
Inte imponerad. Goda recept men maten man får ligger förpackade i små paket där allt står på tyska. Jag vill iaf ha en svensk etikett och man borde kunna använda sig av svenska produkter tycker jag. Laxen jag fick var det hål i paketet så luktade så unket, bara att slänga.
Otroligt oseriöst bolag.
Otroligt oseriöst bolag.
Maten levererades inte överhuvudtaget, och inget besked från bolagets sida. När jag ringde in för att få pengarna tillbaka sa de att de inte kunde göra något just nu, eftersom de hade tappat bort min och 5 andra matkassar.
De lovade att ringa tillbaka senare på eftermiddagen men gjorde aldrig det. Istället skickade de ett mail där de sa att de hade hittat den borttappade matkassen, och planerade att skicka den nu en dag senare.
Varför skulle jag vilja ha en kasse mat som har varit borttappad? I Augusti månad? Vem skulle våga använda råvarorna i en sån kasse?
Det var inget snack om återbetalning i mailet jag fick, trots att det var det som jag efterfrågade. Det verkade inte heller aktuellt att skicka en ny påse som inte hade varit borttappad i ett dygn.
Skitbolag, kommer antagligen få gå via paypal och ARN för att få tillbaka mina pengar.
Överlag är jag supernöjd men vill gärna ha svenskt kött
Överlag är jag supernöjd.
Mycket tillmötesgående kundservice här i SE
Hade önskat att köttet var från Sverige. Och har fått en del kylskadade grönsaker. Men härligt med färska kryddor och att allting redan är förberett i rätt mängd.
Många goda recept att välja på varje vecka.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.