Marleyspoon Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Väldigt smidigt att få hem ingredienser och recept! Smakkombinationerna har varit bra än så länge, dessvärre var råvarorna inte lika bra. Kycklingen var katastrof, bara senor och fett! Nötköttet... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det positiva med Marley Spoon är att de har jättegoda recept! Ett stort plus för mig är att de har flera low carb-alternativ. Det negativa med Marley spoon är att de inte levererar svenskt kött. Vi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade beställt en måltidslåda och den tillverkades tydligen aldrig. Som kompensation fick jag en gratis måltidslåda på deras avräkning. Fick måltidslåda på sin bosättning, men nästa originalmålslåd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Besviken

Trevliga recept. Dock alldeles för dålig hållbarhet på grönsaker, rotfrukter kött. Grönsakerna och rotfrukterna var ofräsha redan vid leverans. Jag fick slänga alla grönsaker efter två dagar. Kycklingens bäst före datum gick ut tre dagar efter leverans. Synd.

21. April 2022

Fick inte beställd matkasse

Fick inte beställd matkasse. Fick inget besked om varför utan fick själv ringa till kundtjänst och ta reda på att den kommit bort. Den kunde inte levereras på hela veckan. Förstörde min matplanering och gjorde att jag inte kommer anlita detta företag igen.

11. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Extraavgifter tillkommer i tullen!

Extraavgifter tillkommer i tullen!! Att man som kund inte blir informerad om att det tillkommer kostnader i samband med beställning är inte bara väldigt dåligt. Det är dessutom inte förenligt med lagen om prissättning vid distansförsäljning.

10. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett väldigt bra och stort utbud på…

Ett väldigt bra och stort utbud på olika recept och chanser att få prova på maträtter från världens hörn! Att man även kan välja alternativ som bara bröd, kakor osv gillar jag. Finns nog något för alla hos dom.

Självklart finns det lite förbättringsutrymme gällande förpackning osv... för med några positiva enkla förbättringar skulle Marley Spoon lätt kunna bli ett utav dom ledande "matkasse/recept företagen.

8. April 2022

Fick aldrig min kasse

Skulle få en gratis matkasse, men den kom aldrig. Mailade dem flera gånger om de kunde skicka en ny eller om de blivit något fel, dem svarade inte på det.

13. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glatt och gott överraskad!

Glatt överraskad av den här matlådan! Fina och tydliga recept. Goda rätter. Jättebra kvalle på råvaror (generellt bättre än man vanligtvis hittar i svenska matbutiker) och fiffiga snabblösningar på gastronomiska micro-utmaningar. Även hittills varit lätt att "trolla" lite och enkelt göra en variant som funkar för barnen (för det har varit rätt bra tryck i smakerna i orginalrätterna).

Rekommenderar detta VARMT till alla som kört fast i vardagsmaten!

Två små gnäll är dock att
1) vi får lådan typ 30 minuter för sent på måndagkvällen för att kunna äta den första rätten på måndagen. Den kommer precis när vi satt oss till bords med nån deppig blodpudding typ.

2) recepten tar alltid 10 mins mer att fixa än angett, och då är jag ändå fd professionell kock. Skulle kunna tänka mig ännu mer förberett även om jag fattar att det skulle bli lite dyrare...

4. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I senaste leveransen var det en STOR LARV!

I senaste leveransen var det en GIGANTISKT stor larv på vår blomkål. Det slutade med att jag fick köpa nya råvaror för att laga receptet. Detta gör att jag överväger att sluta med er matkasse. Är det ingen som kontrollerar grönsakerna innan de packas? Denna var så pass stor att man inte KAN missa den om det hade kontrollerats innan packning.

17. Februar 2022
Marleyspoon-Logo

Antwort von Marleyspoon

Hej Julie,

Först och främst vill vi tacka dig för att du tog dig tid att skriva denna feedback.

För det andra är vi verkligen ledsna för denna incident! Detta får aldrig hända och ett klagomål har skickats ut till vårt produktionsteam. Samt att en livsmedels- och säkerhetsutredning har skickats ut så att de kan undersöka vad som gick fel och hur insekten kom in i blomkålen.

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig personligen för att lösa detta problem och gett dig en kompensation för denna incident.

Dessutom vidtar vi alla nödvändiga åtgärder för att se till att sådana saker inte händer igen.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta, så att vi kan hantera situationen på lämpligt sätt och vidta alla nödvändiga åtgärder.

Om du har några problem kan du kontakta vår support direkt via vår webbplats eller telefon. https://support.marleyspoon.com/hc/sv?origin=se

Marley Spoon - team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inte hört om denna matkasse tidigare

Inte hört om denna matkasse tidigare. Många recept att välja mellan, leveransen kom som den skulle (inom inte alltför långt tidsintervall). Inte för stor kartong utan väl anpassad utifrån innehållet. Fyra första rätterna var fantastiskt goda allihop. Recepten lätta att följa och att genomföra.

4. Februar 2022

Provat i två veckor - återvänder till Hello Fresh

Provat i två veckor. Det enda som är bra är goda och varierande måltider. Men nackdelarna överväger tyvärr:

- allt ligger blandat i kartongen till skillnad från Hello Fresh som sorterar ingredienser i papperspåsar enligt recept. Så varje gång är man tvungen att gräva igenom hela kylinnehållet för att hitta rätt ingredienserna
- varor kommer från Tyskland/Holland och det är svårt att hitta svenska beskrivningar på förpackningar
- det tar betydligt längre tid än angett att laga! 30-40 minuter blir lätt över en timme. Samtidigt med ofta ganska krångliga beskrivningar blir man bara väldigt trött i slutet av matlagningen. Man förväntar sig att en sån service skulle underlätta livet och inte göra det krångligare…
- blev chockad att många recept kräver en stavmixer! Det är inte något att ALLA har hemma!

23. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr