Väldigt smidigt att få hem ingredienser och recept! Smakkombinationerna har varit bra än så länge, dessvärre var råvarorna inte lika bra. Kycklingen var katastrof, bara senor och fett! Nötköttet... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Det positiva med Marley Spoon är att de har jättegoda recept! Ett stort plus för mig är att de har flera low carb-alternativ. Det negativa med Marley spoon är att de inte levererar svenskt kött. Vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hade beställt en måltidslåda och den tillverkades tydligen aldrig. Som kompensation fick jag en gratis måltidslåda på deras avräkning. Fick måltidslåda på sin bosättning, men nästa originalmålslåd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Inte hört om denna matkasse tidigare. Många recept att välja mellan, leveransen kom som den skulle (inom inte alltför långt tidsintervall). Inte för stor kartong utan väl anpassad utifrån innehållet.... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lätt att bläddra mellan recepten och…
Lätt att bläddra mellan recepten och byta maträtter till kassen.
Goda lättlagade rätter som passar många.
Prisvärt!
Vi sa upp kassen direkt
Vi sa upp kassen direkt, då dom inte använder svenska råvaror. Kött och kyckling kommer från länder som enligt WWF är varnings-markerade.
Okej portioner men dålig hållbarhetstid
Testade 2 matkassar.
+Portionerna var i bra storlek. Vi hade matkasse för två. Vi är två vuxna och ett barn. Vissa av rätterna gick att dela på 3 men inte alla. Så om ni är två räcker portionerna mer än väl.
+ Om man tycker om annorlunda smaker så är detta en bra matkasse.
+ Lätt att navigera på hemsidan och välja recept. Väl förklarat om olika recept och ingredienser.
- Hållbarheten! Vi fick ex maten på måndag och vissa av varorna går ut redan på fredagen. Inte heller kan dom frysas eftersom att dom redan hade ju tinats upp en gång. Jättetråkigt med så kort hållbarhetstid.
- Smakerna är...annorlunda. Skulle inte säga att matkassen passar en barnfamilj då maten inte är särskilt barnvänlig (trots att det står så under kategorin när man ska välja recept). Vi vuxna tyckte att det var spännande men lite väl för kryddat ibland. Lite svårsmält.
- All mat kommer från Tyskland.
Även om portionerna var bra så är det faktum att hållbarhetstiden på maten var så kort som gjorde att vi inte ville fortsätta med MarleySpoon. Det drar ner betyget väldigt mycket tyvärr. Smakerna är som sagt spännande men passar inte en barnfamilj direkt.
Vore bra med fler färska varor, längre hållbarhetstid på varorna och fler barnvänliga recept (eller mer barnvänliga recept).

Antwort von Marleyspoon
avbokningen fungerar inte som den ska
Provade marley spoon I 5 veckor, 2 gånger saknades grejer som stod att skulle vara med. Pausade abonnemanget då jag inte var hemma. Blev informerad att mat var påväg ändå. Ringde och blev informerad att de inget kunde göra då det redan var skickat. Ber dem pausa det veckan där på och går även in själv och avbokar. Får meddelande veckan efter att mat är påväg. Ringer och blir informerad att dem ännu en gång inte kan göra något och dom rekommenderar att jag ger bort kassen. Avslutade abonnemanget. Mat för 1600kr som jag inte velat ha och avbokat vid två tillfällen. Recepten i sig var goda men alla var samma stuk

Antwort von Marleyspoon
Har testat flera olika matkassar…
Har testat flera olika matkassar (Linas, Middagsfrid och Hello fresh) Vad det gäller smak, portionsstorlek och recept att välja från är Marleyspoon helt klart bäst.
Om man anser att det viktigaste är ekologiskt eller närproducerat så finns det andra "kassar" att välja.
Spännande rätter med förhöjda smaker.
Spännande rätter med förhöjda smaker.
Det jag skulle vilja se förbättras i framtiden är att lägga maträtterna i påsar med färg märkningar likt Hellofresh gör.
Testat tre veckor
Testat tre veckor.
Goda recept men dålig hållbarhet på råvarorna, många trasiga förpackningar (så det rinner ur lådan vid leverans) och mycket plast.
Det blir inte fler veckor.

Recepten bra komponerade
Recepten bra komponerade. Spännande. Kycklingen med mycket kort användningsdatum och fr Tyskland! 😥

Testad och utvärderad
Kul med nya recept!
Men tyvärr OERHÖRT många plastförpackningar.
Känns som billigaste tänkbara råvarorna så är du intresserad av vad du stoppar i dig som ekologiskt, obesprutat osv, gå och handla eller välj något annat. Blir inga fler leveranser här.
Kan också nämna att vi dag två behövde slänga bladspenaten eftersom den luktade illa. Likaså den färska basilikan.

Testat två veckor - Hello Fresh var bättre
Testat två veckor. Rätterna är ganska tråkiga och att maten levereras från Holland känns kasst ur miljösynpunkt. Leveransen är nu försenad ett dygn och chauffören är nu vid försök två försenad med över en timma, åtminstone enligt estimatet. Att sitta hemma och vänta, hungrig, är verkligen inte det bästa receptet för att få en nöjd kund...

Underbar!
Rätten är utsökta, leveransen fungerar jättebra, instruktionerna är perfekta. Det enda jag önskar mig är att man kunde pausa leveransen lite närmare inpå (ifall man kanske inte är hemma just den dagen)

Antwort von Marleyspoon
Vi tycker det är dåligt att maten ofta…
Vi tycker det är dåligt att maten ofta dyker upp så sent på leveransdagen

Antwort von Marleyspoon
God mat men slarviga recept
Roliga och varierade recept att välja mellan. Dock känns recepten slarvigt översatta. På listan över ingredienser man ska ha hemma kan varor saknas, och i själva receptet kan det stå: ”rör ner 1 msk. ” (en matsked vad då?).

Antwort von Marleyspoon
Varor som fattas, kort hållbarhet och bara dåligt!
Provat många matkassar och den enda jag varit missnöjd med är denna! Väldigt missnöjd dessutom! Det är inte värt att betala dyra pengar för kort hållbarhet, små portioner och om det saknas varor. Två kassar har jag mottagit och i båda fattades det varor. I sista kassen fattades huvudingrediensen vilket jag samma dag som leverans blev meddelad om via Mail då dom upptäckt misstaget, men betala för rätten fick jag ändå! Jag hade veckan innan sagt upp medlemskapet men blev erbjuden ersättning i form av en snål rabattkod inför nästa beställning men någon mer beställning här kommer jag aldrig göra!
Favoritkasse!
Spännande matkasse med lättanvänd app och bra valfrihet!

Provat i 3 veckor
Provat i 3 veckor, samtliga veckor har någon ingrediens saknats, mögliga råvaror, kort hållbarhet, små portioner.
Har sagt upp abonnemanget.

Rikligt med mat!
Mycket goda recept. Mycket riklig mängd mat. Recepten tar längre tid än angivet första gången man tillagar, men måste planera sin matlagning. Väldigt nöjd generellt!

Vågar testa....
Blev av en vän rekommenderad att testa Hello Fresh i en vecka.
Vad gälla mat är jag ganska svår flörtat att köpa färdig lagad mat men MARLAY SPON konceptet var frestande så jag testade.
Jag blev mycket överraskad av det pedagogiska upplägget, den höga kvaliteten på råvarorna, smaken på rätterna och inte minst det mycket vänliga bemötande vid telefonkontakten när det uppstått lite problem i början. Har redan nu värvad två nya entusiaster som anslutit sig att laga MARLEY SPOONs rätter

Antwort von Marleyspoon
Väldigt trevliga recept och…
Väldigt trevliga recept och välsmakande. Skull önska längre hållbarhet på köttet och fisk.

Jättegod mat
Jättegod mat, smidigt att byta recept och mycket fräscha grönsaker.

Antwort von Marleyspoon
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.