Luxuskirurgi Danmark ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er opereret 3 gange. Alle gange har jeg været fuldt ud tilfreds med service både med det danske kontor og det litauiske team. Efter hjemkomst har de på kontoret i Danmark været søde og tålmodige til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Luxuskirurgi! 🤍 Jeg har fået lavet en mommy make-over, og selvom der kun er gået 8 dage siden min operation, er jeg allerede SÅ glad for resul... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är supernöjd med hela mottagandet och den mommy makeover jag gjorde förra året. Personalen och kirurgen tar väl hand om en. Jag reste ensam från Sverige och kände mlg trygg ocg omhändertagen hela rode... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt sikkert dygtig og profesionelle kirurger, sygeplejerske m.v., men elendigt personale i DK, der tænker de kun på deres provision, og ikke om det hænger sammen for patienter ift. arbejde, fly m.v.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Chirurgische Klinik
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  4. Heilbad
  5. Plastischer Chirurg
  6. Klinik für Plastische Chirurgie

Vom Unternehmen geschrieben

Luxuskirurgi – Plastikkirurgi i EU med danske standarder Luxuskirurgi er et dansk koncept, der tilbyder plastisk kirurgi og medicinske behandlinger på en topmoderne privatklinik i Kaunas, Litauen – inden for EU og under samme strenge krav som i Danmark. Vi specialiserer os i trygge behandlingsforløb for danske patienter, hvor kvalitet, sikkerhed og personlig service er i centrum. ✔ EU-baseret kirurgi med høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder ✔ Dansktalende rådgivning før, under og efter dit forløb ✔ Forundersøgelser og opfølgning i Danmark ✔ Transport inkluderet – vi henter og bringer i lufthavnen ✔ Adgang til dansk sundhedsfaglig support efter hjemkomst Klinikken i Kaunas ligger kun ca. 1 times flyvetid fra Danmark og er udstyret med moderne faciliteter og erfarne specialister. Vi er kendt for vores høje serviceniveau og gennemsigtige forløb – fra første kontakt til færdigt resultat. 📩 Kontakt os på kontakt@luxuskirurgi.eu 📞 Eller ring på 70 20 89 20 for en uforpligtende vurdering

Hervorragend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er det bedste sted at få lavet plastik kirurgi❤❤❤

Det er det bedste sted at få lavet noget som helst. Jeg har selv brugt LuxusKirurgi flere gange❤ Og skal snart under kniven igen, selvfølgelig også hos LuxusKirurgi. Man er 100% i de bedste hænder. Og vigtigt for de fleste så er det billigt og verdensklasse arbejde der bliver lavet❤

9. November 2017

Perfekt!!! 100% luxus.

Vil til enhver tid anbefale luxuskirurgi. Perfekte resultater, lækkert hospital og 100% perfekte resultater. Rejser snart derned 4 gang og glæder mig <3 <3 de har givet mig drømmekroppen :D Dansk guide er med hele vejen og alt er trygt og rart.

8. November 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun varmt anbefale …

Jeg kan kun varmt anbefale Luxuskirurgi.
Michael og June tager sig så godt af en, både før under og efter opholdet i Litauen.
D. 29.09.17 var jeg nede og få en Mommy Makeover og det var en fantastisk rejse, hvor jeg var 100 % tryg igennem hele forløbet. Kirurgerne i Litauen er virkelig dygtige og leverer kirurgi i absolut topklasse!!

Kan helt klart anbefale

Kan helt klart anbefale, støtte både før, under og efter man er blevet op. 👍 super gode kirurger og de kommer til dk når man skal til kontrol. 😀 DR. Mantas har lavet en fuld ud tilfredstillende krop på mig. Fik en mmo. 😊 B&B man kan bo på derover er super søde og hjælpsomme, og ved hvad vi går igennem, så de står bare til rådighed for dig, hele tiden. 😀 tak til june og Michael, som bare er der når man har brug for det. ❤️

Luxuskirurgi er Fantastisk

Luxuskirurgi er Intet mindre end fantastisk ... Du finder ikke bedre service og agentur end Luxuskirurgi og teamet bag er så skønne .. Den hjælp, støtte og forståelse man får både før, under og efter operation kan ikke sammenlignes med noget andet - jeg er fejlopereret i Danmark for 11 år siden og her var ingen hjælp eller forståelse at hente, så var ikke et sekundet i tvivl omkring mit valg - min første kontakt med Luxuskirurgi, gav mig så meget tro på jeg kunne blive glad igen - OG DET BLEV JEG ❤️ - fik en Mommy Makeover (mave og bryster) i december 2016, opereret af Dr. Donatas (så dygtig kirurg) - og jeg er så ovenud lykkelig for mit resultat ❤️ Tak til Michael og June for at yde den bedst tænkelige service for os patienter - 5 store stjerner fra mig og jeg kommer helt sikkert igen 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse …

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos LXK. Både før - under og efter operationen. Jeg er så taknemlig for alt det de har gjort for mig og vil anbefale LXK til alle dem jeg kender ❤

Super super service

Er virkelig glad for at min datter tog mig med til hendes operation så jeg kunne se hvordan alt foregik og hvor tryk man er under hele forløbet..........Man får en utrolig god behandling dernede hos LXK. :-) de gør det rigtig godt ..
Jeg har på intet tidspunkt følt mig alene eller usikker .
De sørger bare for at hente, og bringer en .
Virkelig super service .
Jeg er så glad for mit valg ,jeg skal snart afsted igen .
Kan kun varmt anbefales .

Fik Mmo samt fedtsugning af ryggen den 9 oktober

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun rosende ord at sige om …

Har kun rosende ord at sige om LuxuxKirurgi og de ansatte som arbejder der. Lægerne er super professionelle, meget søde og venlige. Flotte resulterer. Professionel råd og vejleding. Dygtigt og sødt sygehus personale. Og ikke mindst ejeren Michael, som tager sig personligt af patienterne når man ankommer til Litauen, får en til at føle sig meget velkommen og i trykke hænder. LuxuxKirurgi får mine varmeste anbefalinger.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr