Luxuskirurgi Danmark ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er opereret 3 gange. Alle gange har jeg været fuldt ud tilfreds med service både med det danske kontor og det litauiske team. Efter hjemkomst har de på kontoret i Danmark været søde og tålmodige til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Luxuskirurgi! 🤍 Jeg har fået lavet en mommy make-over, og selvom der kun er gået 8 dage siden min operation, er jeg allerede SÅ glad for resul... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är supernöjd med hela mottagandet och den mommy makeover jag gjorde förra året. Personalen och kirurgen tar väl hand om en. Jag reste ensam från Sverige och kände mlg trygg ocg omhändertagen hela rode... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt sikkert dygtig og profesionelle kirurger, sygeplejerske m.v., men elendigt personale i DK, der tænker de kun på deres provision, og ikke om det hænger sammen for patienter ift. arbejde, fly m.v.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Heilbad
  5. Plastischer Chirurg
  6. Klinik für Plastische Chirurgie

Vom Unternehmen geschrieben

Luxuskirurgi – Plastikkirurgi i EU med danske standarder Luxuskirurgi er et dansk koncept, der tilbyder plastisk kirurgi og medicinske behandlinger på en topmoderne privatklinik i Kaunas, Litauen – inden for EU og under samme strenge krav som i Danmark. Vi specialiserer os i trygge behandlingsforløb for danske patienter, hvor kvalitet, sikkerhed og personlig service er i centrum. ✔ EU-baseret kirurgi med høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder ✔ Dansktalende rådgivning før, under og efter dit forløb ✔ Forundersøgelser og opfølgning i Danmark ✔ Transport inkluderet – vi henter og bringer i lufthavnen ✔ Adgang til dansk sundhedsfaglig support efter hjemkomst Klinikken i Kaunas ligger kun ca. 1 times flyvetid fra Danmark og er udstyret med moderne faciliteter og erfarne specialister. Vi er kendt for vores høje serviceniveau og gennemsigtige forløb – fra første kontakt til færdigt resultat. 📩 Kontakt os på kontakt@luxuskirurgi.eu 📞 Eller ring på 70 20 89 20 for en uforpligtende vurdering

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uden tvivl fem stjerner!

Jeg fik en MMO i januar 2018. Det har indtil videre været et helt fantastisk forløb.
Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og også efter jeg kom hjem. Jeg har haft små ting jeg blev nervøs for og i tvivl om, og efter jeg skrev en besked med mit spørgsmål gik der max 10 minutter inden jeg blev ringet op, og blev beroliget. Jeg har fået et fantastisk smukt resultat, så jeg er bare så glad! Tusinde tak LXK! ❤️

13. März 2018

Helt igennem fantastisk

Er blevet opereret d. 27/2 gennem luxuskirurgi. Jeg fik lavet en mommy-makeover. Jeg er selv uddannet sygeplejerske og kan kun sige at det jeg har oplevet, har været helt igennem dybt professionelt. Lige fra samtale med salgsdirektør June Busch til lægen Doktor Mantas der lavede forundersøgelse og opererede mig, anæstesilæge og anæstesisygeplejerske, sygeplejerskerne på klinikken, den anden kirurg som var med under operationen, opfølgning efter operationen. Guiden der var med til undersøgelserne og talte dansk. Efterundersøgelse på klinikken. Besøg af Michael Dalgaard ift. om alt var gået planmæssigt.
Transport mellem hotel og klinik samt afhentning i lufthavn samt returkørsel ved hjem rejse. Og alt foregik til tiden. Jeg ventede ikke nogen steder. Jeg fik en god information hele vejen igennem og er velinformeret om alt fra virkning til bivirkninger samt forholdsregler efter operationen.
Jeg giver luxuskirurgi mine varmeste anbefalinger.

12. März 2018

DYBT IMPONERET / PERFEKT FORLØB

Er netop vendt tilbage fra Kaunas & Luxus Kirurgi , var med som støtte for min kone som fik fortaget en MMO, fra første kontakt med June og indledende møde har vi KUN mødt top professionelle fag personale , alt har simpelthen kørt lige efter bogen, indlæggelse på top morderne klinik i Kaunas , pinligt rent overalt - søde og meget kompetente sygeplejere og ikke mindst super dygtige kiruger, vil gerne fremhæve Doktor Mantas som stod for min kones operation , super faglig dygtig og ikke mindst behagelig og sympatisk læge, efter vi er kommet hjem er alt forløbet perfekt , sårene heler perfekt ingen komplikationer af nogen art , min dybeste respekt for deres arbejde i Litauen / luksus kirugi, simpelthen verdensklasse , store ord. men sådan forholder det sig.

12. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et perfekt forløb jeg kun vil anbefale…

Et perfekt forløb jeg kun vil anbefale til andre. Virkelig dygtige kirurger, og fantastisk søde og hjælpsomme sygeplejesker. Men når man kommer hjem til Danmark igen, er service slet ikke slut. Har. An den mindste tvivl om, det er som det skal være, kan man altid skrive eller ringe og få hjælp. Jeg har følt mig tryg og hørt hele vejen. Og har fået et resultat jeg ikke engang turde håbe på. Jeg tager til hver en tid afsted gennem luxuskirurgt igen en anden gang.

11. März 2018

Mommy makeover

Effektiv, profesionelle og fantastisk service er nogle af de få ord der beskriver LXK.
Jeg har hele vejen igennem følt mig godt opdateret på hvad der skal ske. Det er en stor hjælp at blive hentet i lufthavnen og at andre har styr på alt det man skal igennem med blodprøver og forundersøgelse.
Klinikken der foretog min mmo var helt igennem fantastiske, både selve kirurgen og personalet der plejede mig de 2 dage efter.
Jeg har haft stor gavn af LXK. facebook da der hurtigt bliver besvaret spørgsmål og en ekstra sikkerhedsline i at vide at Michael altid kun er en SMS væk.
Jeg vil varmt anbefale LXK. til andre og regner stærkt med at komme igen.

21. Februar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort brystløft og implantater.

Er ovenud tilfreds! De er så dygtige og kompetente. Både deres læger og sygeplejesker er i topklasse👌🏼 Selvom de ikke taler dansk, men vi kommunikere via engelsk får de en til at føle at man er i de bedste hænder. Især deres anæstesisygeplejerske/læge som kommer ind og forhøre sig omkring det hele inden operation tager så godt hånd om en, især mig. Jeg er syg med astma og KOL og de var virkelig engageret i mig, og havde på forhånd sat sig godt ind i min “sag” og jeg havde min godkendelse fra Danmark af. Der blev snakker meget omkring min sygdom og hvordan jeg reagere på narkose ift min sygdom. Så kan kun sige man er i trygge hænder mens man er i liutaun!

Det er bestemt IKKE sidste gang jeg sætter mine ben hos dem. Og vil til enhver tid anbefale dem til andre.
De ligger klart i topklasse der nede, og endnu mege betryggende at vide, som Michael fortalte mig at, de rent faktisk har en længere plastiskkirugisk uddannelse end i Danmark. 😱
Kan ikke andet end og være glad og tilfreds.

Og mht. Kommunikation med june og Michael så er den også helt på plads. Der gik ikke engang 4 uger fra jeg havde en foto konsultation til jeg lå under kniven i liutaun. Michael han var så behjælpelig under forløbet der nede og efterfølgende når man er kommet hjem til Danmark igen!

18. Februar 2018

MMO oplevelse hos LXK

Jeg fik i November foretaget en MMO hos Luxukirurgi, og jeg har aldrig fået så god en behandling før!
Kirurgen valgte at fedtsuge mine fedtdepoter ved mine armhuler, for at få det pæneste resultat, uden at jeg skulle betale ekstra for det. Det er kundepleje på højeste plan!
Jeg fik det dårligt i mens jeg var i Litauen, min mave kunne ikke tåle mere medicin, Michael var der med det samme til at støtte og hjælpe mig.
Under de første par uger hjemme, havde jeg nogle ting jeg var lidt nervøs for, og jeg kontaktede Michael en lørdag aften, og fik en opringning og blev beroliget med det samme.
Jeg vil til hver en tid anbefale Luxuskirurgi og gør det ved hver en given lejlighed. Og skal jeg have lavet andet på et tidspunkt, små bliver det hos dem.
Er dybt taknemmelig for min flotte nye krop ❤️

17. Februar 2018

En kjempeflott opplevelse

Luxuskrurig er best! Anbefaler alle som skal ha utført noe på sin kropp, til å bruke Luxuskirurgi. En blir ivaretatt på en fantastisk flott måte. Ikke noe å utsette på behandling eller service. Kort vei fra Norge, jeg bor i Bergen og flytidene er helt perfekt! Jeg har vert igjennom litt behandlinger i Norge tidligere, kommer aldri mer til å bruke annet enn Litauen. Bare hva en sparer (hvis en likevel har bestemt seg for å gjøre noe) er god nok grunn til å reise!! Betalte f.eks ca kr 800,- for botox i sinnarynke utført av en av Europas dyktigste ansiktskirurger. Dere som bruker dette vet hva det koster i Norge. Opphold og mat er superbillig og en lever kjemegodt med alt du kan tenke deg av gode retter. Snille mennesker som vil det beste for deg! Mvh Eva

7. Februar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service fra start til slut😃

Super service
Dygtige kirurger samt efterfølgende behandling på klinik efter opr
Fuldstændig i trygge hænder fra start til slut
Anbefaling af ophold efter opr er lang over forventning
Betryggende med facebook grupper med andre patienter som deler af deres erfaring, dette bevirker at man som patient er helt klar til hvad for en behandling/opr man nu måtte vælge
Min varmeste anbefaling👌

9. Januar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en Mommy Makeover via …

Jeg har fået en Mommy Makeover via Luxuskirurgi og har været fuldt ud tilfreds med behandlingen i forløbet. De tager deres rolle som *Kosmetisk Rejseselskab* meget seriøst og er der altid til at støtte og guide. ***** herfra.

8. Januar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er personligt helt vild med …

Jeg er personligt helt vild med luxuskirurgi fordi deres service er rigtig god og deres medarbejder er så behjælpelige. Michael som er ejer af luxuskirurgi er også bare helt fantastisk. Kirurgerne er vildt dygtige og rigtig søde. Sygeplejerskerne er virkelig også både søde og dygtige amen uden tvivl et sted du kan stole på! Er vild med dem.

20. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale luksuskirurgi

Jeg kan varmt anbefale luksuskirurgi. Hele mit forløb har været fantastisk fra start til slut. June svarer altid hurtigt når man skriver til hende. Hun er altid klar på telefonen hvis man har brug for en snak eller har spørgsmål. I Litauen er alle rigtig søde og professionelle. På klinikken tager de sig rigtig godt af en. Alt bliver forklaret i mindste detalje og der er intet at være nervøs for. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. Lægerne er virkelig dygtige. Det er jo mesterværker de laver. Michael er en fantastisk mand. Han er der hele vejen igennem. Han forklarer og fortæller alt, han besøger en og sørger for man kommer frem og tilbage. Derudover så svarer han døgnets 24 timer hvis man har brug for ham. Fantastiske mennesker. Kan kun sige 1000 tak til luxuskirurgi og deres fantastiske team :-)

14. Dezember 2017

LXK udfører mirakler ved MMO🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg fik lavet MMO i august 2016. Jeg havde i her i Danmark nogle år tidligere, fået et dårligt resultat efter BFO- og var ikke i tvivl om, at det var LXK der skulle foretage indgrebet på mig. Det er den bedste beslutning jeg har truffet.
Det er nu 1 år og 4 måneder siden at jeg fik MMO- og resultatet er stadig lige så smukt som da det blev lavet.
LXK får min STØRSTE OG VARMESTE anbefaling 🌟🌟🌟🌟🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

VIL VARMT ANBEFALE LXK TIL ANDRE..

VIL VARMT ANBEFALE LXK TIL ANDRE... VAR DER SELV I AUGUST OG FIK KUN GO RESPONS OG BEHANDLIG HELE VEJEN FRA START TIL SLUT SELV EFTER...HVIS MAN HAVDE SPØRGSMÅL EFTER KUNNE MAN BARE SKRIVE TIL MICHAEL ELLER JUNE OG FÅ SVAR...
JEG VIL ALTID VÆLGE LXK....

Topklasse!!

Topklasse service og resultat - har været så tilfreds med både selve operationen, men også hele forløbet helt fra forundersøgelsen til eftertjek .. personalet har været så dygtige til, at informere, berolige og være så smilende og bare top dygtige alle sammen!! Jeg er så tilfreds med resultatet og det er ikke sidste gang jeg tager derned ... og prisen har selvfølgelig også en betydning, men selvom de er så billige, så ville jeg sige at de er de dygtigeste på market.. fik MMO og ALT er helt perfekt lavet!!!

Gnidningsfrit forløb!

Jeg brugte luxuskirurgi som agentur, da jeg ville til lithauen og have foretaget en maveplastik operation. Hele forløbet med firmaet, både forundersøgelse, spørgsmål, betaling, rejse, operation, fjernelse af sting, efterkontrol osv. er forløbet fuldkommen gnidningsfrit! Jeg er så glad for at have rejst med LXK! Og jeg gør det med glæde igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Luxuskirurgi har min fulde anbefaling

Luxuskirurgi har min fulde anbefaling. Aldrig før har jeg oplevet et serviceniveau så højt. Wauw siger jeg bare!
Efter mit første besøg, havde jeg sådan en følelse af at ville gøre det hele om igen, bare for at opleve det en gang til. Der var bare styr på ALT!

På klinikken har de det mest behagelige personale og de absolut dygtigste kirurger!

Jeg selv oplevede lidt komplikationer, men luxuskirurgi var det bare 100% og tog ansvar. Jeg er nu blevet korrigeret over to gange. Tvivler på man ville få den behandling i dk.

Når jeg nu ikke kan give 10 stjerner, må jeg jo nøjes med 5 :) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. November 2017

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr