Efter 2-3 dage kom to rigtige fine bøger ind ad min dør til hhv. mors- og farsdags gave. Super fin kvalitet og så synes jeg at konceptet er rigtigt godt og beskæftiger sig med en analog aktivitet som... Mehr ansehen
Jeg fandt LivetsSider gennem en Instagram reklame, hvor de poppede op med en mors dags bog. Jeg tog et nærmere kig på hjemmesiden og bogen, inde jeg besluttede mig for, at det ville være en god gave t... Mehr ansehen
Købte tre bøger. En mor, en far og en farfar. Flotte bøger, som, hvis man udfylder helt, helt sikkert er en masse tid værd. Det vil være til stor glæde og fornøjelse at læse om f.eks sin fars opvæ... Mehr ansehen
Bestilte bogen ‘Mor, fortæl din hirstorie’ til mors dag. Bogen landede allerede hos mig dagen efter bestilling, og min mor blev rørt til tåre ved modtagelse . Jeg glæder mig til at læse hendes livshis... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Minder er alt, vi har 🤍
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, en af bøgerne kom beskadiget ved ankomsten. Utroligt hurtigt svar, og en ny bog er blevet sendt!
Og bøgerne er i rigtig god kvalitet!
Hurtig levering og ingen problemer
Hurtig levering og ingen problemer.
Godt pakket ind i pap
Er glad for mit køb
Er glad for mit køb, hurtig levering og flot bog ☺️
Rigtig fin bog som jeg vil elsker at…
Rigtig fin bog som jeg vil elsker at læse når mine forældre er færdige med at skrive i dem
Pakken kom meget hurtigt og varen var…
Pakken kom meget hurtigt og varen var som bestilt
Godt tilfreds
Godt tilfreds
Der var hurtig leverance, af bestilte bog
Leveret til aftalt tid
Leveret til aftalt tid. Produktet ser super fint ud - og overskueligt at gå til.
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering
Jeg bestilte både en mor fortæl mig din historie bog og en far fortæl mig sin historie og de virkelig lækre og i god kvalitet 😊

Antwort von LivetsSider.dk
Varen kom allerede dagen efter min…
Varen kom allerede dagen efter min bestilling. Jeg har købt både en bog til min far og min mor. Begge er rigtig fine og jeg glæder mig til at få dem i brug
Dejlig bog og super hurtig levering!
Meget tilfreds med service og kvalitet
Meget tilfreds med service og kvalitet
Helt perfekt
Hurtig levering, og virker til at være super kvalitet 🤩 glæder mig til at give dem i julegave 🎄
Hurtig levering, god kvalitet og god kundeservice
Super hurtig svar og levering
Super hurtig svar og levering
Lidt simpel, virker lidt billig og ‘hjemmelavet’
Lidt simpel - virker desværre lidt billig. Hele rygningen knasede, da jeg åbnede bogen for første gang. Som om den var limet forkert sammen. Spændt på om den holder. Lidt ærgerligt, at den virker så billig, da det var en gave, vi skulle give.
5+ stjerner herfra
Jeg fik bøgerne dagen efter jeg bestilte. Det vil sige at jeg fik de 3 ud af 5 bøger.
Jeg skrev kl 06.15 om morgenen efter DAO havde afleveret. 30 min efter fik jeg svar og kort tid efter modtog jeg en endnu en pakke label.
Alle kan lave en fejl, men at den blev rettet så hurtigt havde jeg ikke regnet med, så 5+ stjerner herfra.
Nem og overskuelig side + hurtig…
Nem og overskuelig side + hurtig levering. Bøgerne er af god kvalitet. Så 5/5 herfra.
Det var godt nok hurtigt levering
Det var godt nok hurtigt levering, og jeg er meget tilfreds med bogen.

Antwort von LivetsSider.dk
Hurtig levering og rigtig god…
Hurtig levering og rigtig god kunderservice.
Jeg skulle i kontakt med dem pga. en træls levering fra DAO og der var intet at komme efter. Tak for servicen

Antwort von LivetsSider.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.