Efter 2-3 dage kom to rigtige fine bøger ind ad min dør til hhv. mors- og farsdags gave. Super fin kvalitet og så synes jeg at konceptet er rigtigt godt og beskæftiger sig med en analog aktivitet som... Mehr ansehen
Jeg fandt LivetsSider gennem en Instagram reklame, hvor de poppede op med en mors dags bog. Jeg tog et nærmere kig på hjemmesiden og bogen, inde jeg besluttede mig for, at det ville være en god gave t... Mehr ansehen
Købte tre bøger. En mor, en far og en farfar. Flotte bøger, som, hvis man udfylder helt, helt sikkert er en masse tid værd. Det vil være til stor glæde og fornøjelse at læse om f.eks sin fars opvæ... Mehr ansehen
Bestilte bogen ‘Mor, fortæl din hirstorie’ til mors dag. Bogen landede allerede hos mig dagen efter bestilling, og min mor blev rørt til tåre ved modtagelse . Jeg glæder mig til at læse hendes livshis... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Minder er alt, vi har 🤍
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Bogen ligner mest af alt en billig…
Bogen ligner mest af alt en billig kinabog, så alt alt for dyr.
Desuden bør der i teksten på websiden være en kraftig opfordring til at køber spørger den de vil have til at udfylde bogen om de overhovedet har lyst til at udfylde bogen, det er ikke alle som har lyst til at rode op i alle de ting fra fortiden som spørgsmålene kan gøre, desuden er det da heller ikke alt der kommer ens efterkommere ved. Spar pengene og brug tid sammen med dine nærmeste istedetfor, de vigtigste ting skal du nok kunne huske I har snakket om, resten er ligegyldigt. Jeg har fået bogen som gave, så har ikke selv købt den.

Servicen er i top
Servicen er i top, min pakke blev væk i forsendelsen livetsSider.dk tøvede ikke med at sende en bestilling med det samme da jeg havde lidt travlt med at få fat i varen🙏

Rigtig godt tilfreds
Hurtig levering. Kvalitetsbøger med meningsfulde spørgsmål, samt rimelige priser.

God kundeservice
Simpelt, effektiv og ekstrem god kundeservice.
Bestilte et par bøger og et par dage efter ankom de, dog havde postmand Per lagt dem udenfor i regnen og bøgerne havde taget lidt skade. Kundeservice svarede inden for nærmest få minutter og håndterede det hele til perfektion.
Udover det super flotte simple og gode bøger! Ikke første gang der er købt der og ikke sidste.

Manglende svar fra kundeservice
Jeg hsr skrevet til jeres kundeservice omkring ombytning men desværre uden svar fra jer. Syntes det er rigtig ærgerligt da varen nu ikke kan nå at blive byttet inden jul. Men det er jo selvfølgelig en måde at sælge en ekstra bog på....

Service i top!
Virkelig god service. Jeg havde selv lavet en fejl i min bestilling. Men det var ikke et problem, jeg fik tilsendt et returlabel og fik fri fragt til den bog jeg skulle efterbestille. Begge gange jeg bestilte kom de efter to dage. Sindssygt hurtigt. Glæder mig til at give mine bøger til jul.
Tak for god og hurtig service!! 🤍

Dårlig kvalitet
Rigtig god ide med denne bog. Fin tanke. Desværre er kvaliteten ret skrabet og det virker som en billig kinabog. Der er ikke kræset om layout og umiddelbart burde den koste 30 kr. i Normal eller Flying Tiger.

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Og super godt eksekveret. Produktet er af høj kvalitet og fik det inden for 2 dage. Hvis i vil have et godt minde med jeres nærmeste ville dette være en oplagt mulighed!🩷

Antwort von LivetsSider.dk
Hurtig levering og meget tilfreds med…
Hurtig levering og meget tilfreds med produktet

Antwort von LivetsSider.dk
Super fin bog, hurtig levering!
Super fin bog, og hurtig levering! Meget tilfreds

Super fin bog
Super fin bog! Mange gode spørgsmål, glæder mig til at give den til min mor.
Ankom efter kun 2 dage😊

Antwort von LivetsSider.dk
Meget imødekommende kundeservice da jeg…
Meget imødekommende kundeservice da jeg rettede henvendelse om at bøgerne var gået lidt i stykker. De sendte hurtigt nogle nye og jeg fik dem et par dage efter. De får topkarakterer i min bog.

Gavekort i gaveæske købt
Gavekort i gaveæske købt, rigtig flot og perfekt som en god gave!🎁💝
Lynhurtig behandling af ordre
Lynhurtig behandling af ordre, og hurtig levering
Hurtig levering! bestille i går, de kom i morges:)
ville dog ønske de kom mere sikkert pakke ind.. havde pakken lagt i regnen, havde bøgerne være ødelagt.
Glæder mig til at se min families reaktion til jul♥️
Ligesom forventet
Jeg købte en bog til min mormor og oplevede en supergod service, der var hurtigt levering og bogen var ikke mindst ligesom forventet.
Tog 8 dage om at blive sendt men den…
Tog 8 dage om at blive sendt men den blev da sendt
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering, rigtig god gaveide
Hurtig levering og fine bøger
Hurtig levering, og fine bøger med mange gode spørgsmål. Jeg købte to bøger. Én til min mor og én til min far - og min mor fik tårer i øjnene, da hun åbnede pakken. Så sødt! Jeg glæder mig rigtig meget til at læse i bøgerne, når de er udfyldt :-)
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Jeg havde købt to bøger, en til min mor og en til min far som skulle gives i julegave. Jeg købte dem midst november. Pakken blev sendt men blev aldrig registreret i DAO. Jeg skrev så til livets sider og fik at vide at DAO havde mistet min pakke, men at de bare ville sende to nye bøger uden beregning med det samme. Jeg havde allerede de nye bøger ca. 3 dage efter jeg fik svar på min mail. Kvaliteten af bøgerne var også super god. De er fyldt med gode spørgsmål og så er de hardback så man ved de holder længe.
Jeg kan klart anbefale livets sider hvis man er på jagt efter den her type bøger

Antwort von LivetsSider.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.