Købte tre bøger. En mor, en far og en farfar. Flotte bøger, som, hvis man udfylder helt, helt sikkert er en masse tid værd. Det vil være til stor glæde og fornøjelse at læse om f.eks sin fars opvæ... Mehr ansehen
Bestilte bogen ‘Mor, fortæl din hirstorie’ til mors dag. Bogen landede allerede hos mig dagen efter bestilling, og min mor blev rørt til tåre ved modtagelse . Jeg glæder mig til at læse hendes livshis... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Minder er alt, vi har 🤍
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hurtig levering og behandling af…
Hurtig levering og behandling af ordrer. Synes godt bøgerne kunne have lidt mere liv og farver til sig, men ellers helt ok kvalitet!
Meget hurtig levering og virkelig nogle…
Meget hurtig levering og virkelig nogle fine bøger, som mine forældre blev rigtig glade for. Kan varmt anbefale! 😊
Nemt at bestille og super hurtig…
Nemt at bestille og super hurtig levering. En bog som min mor blev meget glad for
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. For det første kom pakken ikke inden den sidste leveringsdato, som der var lovet. Jeg havde ingen opdatering fået på forsinkelsen. Derudover fandtes der intet telefonnummer til kundeservice – den eneste mulighed var at sende en e-mail.
Jeg skrev derefter en anmeldelse om min oplevelse, og pludselig blev jeg ringet op flere gange fra to forskellige numre – i alt fire opkald samt et opkald fra hemmeligt nummer. Derudover modtog jeg både beskeder og emails fra dem.
Selvom jeg direkte fortalte dem i telefonen, at jeg var på arbejde, fortsatte de med at ringe og skrive flere gange samme dag og dagen efter. De forsøgte flere gange at “opmuntre” mig til at redigere min anmeldelse, og da det ikke lykkedes, anmeldte de den til Trustpilot for at få den fjernet. Samtidig lyver de både om leveringstiden og hele korrespondancen i deres svar på anmeldelsen.
Og ja, I tilbød selv at refundere fragten, fordi leveringen ikke kom til tiden – problemet er bare, at der stadig ikke er gået nogen penge ind på kontoen 🤦🏼♀️
Virkelig uprofessionel oplevelse. Jeg kommer aldrig til at handle der igen.
De har også anmeldt denne anmeldelse til trustpilot, trustpilot har skrevet følgende:
Hej
Vi kontakter dig vedrørende din anmeldelse af livetssider.dk, som er blevet rapporteret for at indeholde skadeligt eller ulovligt indhold.
Udfaldet af vores undersøgelse
Vi har nu gennemgået din anmeldelse og vurderet, at den ikke indeholder skadeligt eller ulovligt indhold. Din anmeldelse er derfor online igen.
—
Jeg tænker bare: Hvilken “virksomhed” kan ikke tåle negative, såvel som positive anmeldelser? Jeg har aldrig før oplevet en virksomhed anmelde min anmeldelse.
Weird.
Jeg kan undres over, hvor mange andre anmeldelser de egentlig har haft held med at få fjernet? Måske ingen. Måske mange. 🫨

Antwort von LivetsSider.dk
Meget hurtig levering og flot bog 🌸
Jeg havde en god oplevelse fra start…
Jeg havde en god oplevelse fra start til slut. Overskuelig hjemmeside hvor det var nemt at finde det jeg søgte. Nem og hurtig bestilling. Og bedre endnu så blev den pakket, sendt og modtaget på ingen tid. Alt i alt en 5-stjerners oplevelse.
Mor og Far's dags gaver
Købte tre bøger. En mor, en far og en farfar.
Flotte bøger, som, hvis man udfylder helt, helt sikkert er en masse tid værd. Det vil være til stor glæde og fornøjelse at læse om f.eks sin fars opvækst, og læse om generationernes forskelle.
Jeg glæder mig f.eks selv til at læse min fars.
God service fra livets sider, og hurtig levering.
Giv dine forældre, eller bedsteforældre chancen for at fortælle om deres liv.
Nemt at bestille og hurtig levering til…
Nemt at bestille og hurtig levering til døren.
Hurtig levering og min mor blev meget…
Hurtig levering og min mor blev meget glad for hendes bog, og hun glæder sig til at skrive i den. Super godt at der er spørgsmål i bogen.
Ikke tilfreds
Indtil videre ikke tilfreds. Bestilte 3 bøger igår og har endnu ikke modtaget en ordrebekræftelse eller link til forsendelse, men de har reserveret pengene på mobilepay. Fortryder min bestilling nu, da det ikke virker til at de har styr på tingene, eller at jeg når at få bøgerne til på mandag som var planen.
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Det spillede bare, intet at sætte en finger på
Kun gode oplevelser 👏🏼
Efter 2-3 dage kom to rigtige fine bøger ind ad min dør til hhv. mors- og farsdags gave. Super fin kvalitet og så synes jeg at konceptet er rigtigt godt og beskæftiger sig med en analog aktivitet som jeg tænker de fleste modtagere af gaven vil hygge sig rigtig meget med at lave - og give videre ✍️
Fantastisk bog
Gave til mors dag
Jeg fandt LivetsSider gennem en Instagram reklame, hvor de poppede op med en mors dags bog. Jeg tog et nærmere kig på hjemmesiden og bogen, inde jeg besluttede mig for, at det ville være en god gave til min mor. Herefter bestilte jeg bogen. Der var ingen problemer med hverken bestilling eller levering, så alt spillede bare. Min mor blev desuden rigtig glad og rørt af gaven, så en klar anbefaling herfra!
God service og levering til tiden.
Hurtig levering og blev overrasket den…
Hurtig levering og blev overrasket den er rigtig god tak
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering.
Super fin bog til mors dags gave.
Købte en med til fars dag også, da der var god tilbud på 2 bøger.
Kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.