Lindberg Stockholm Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrof Kvaliteten är dålig liten storlek och utlovad bommul är inte bomull. Kliar och funkar inte att tvätta. Lurad eller grundlurad blev jag har slängt produkterna. Leveransen tog 6 veckor bara... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag rekommenderar inte att köpa från den här handlaren. Det är helt enkelt en webbplats som köper kinesiska produkter av mycket dålig kvalitet till låga priser, marknadsför dem på olika sätt och sälje... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställd vara har inte kommit, väntat 1,5 månad nu. De skriver att den är levererad sen skriver de att den är på väg sen är den levererad igen och fejk-foto från annan leverans av flera paket vid min... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oseriöst företag

Oseriöst genom att erbjuda 60 dagars returrätt. Vid önskan om att returnera varor i fel storlek, som trots att jag följt deras måttabell inte passar, förhalas detta genom fler och fler frågor om bild med måttband bredvid i Mail från deras AI bot. Sedan ska returen betalas till Nederländerna och, om man har tur, ska returen godkännas och eventuell återbetalning av erlagd summa ske.
Vill verkligen varna alla för att handla från dem!! Undermålig kvalitet och felaktig passform, storleksangivelser. Dessutom tycker jag det är oerhört dåligt kundbemötande att bara ha en mailadress med en AI bot som kundtjänst.

5. Mai 2025

Svara när jag mailat!

Svara när jag mailat!! Jag trodde jag beställde svenska varor. Men jackan som kom var från Kina. Kom alldeles för sent Jag beställde 2XL. Den som kom, var inte större än Small här i Sverige. Betalningen ska in i morgon genom Klarna. Jag kan ju inte ha jackan och skicka tillbaka till Kina verkar långsökt med tanke på miljö o.s.v. Madeleine Engström

26. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt proffesionellt bemötande när…

Väldigt proffesionellt bemötande när skorna jag beställde inte passade! Snabb och vänlig återkoppling. Fick svar på alla mina mail samma dag och det var aldrig några problem med något! Så tack för bra service.

2. Mai 2025

Oseriöst företag

Oseriöst företag: jag köpte skor som visade sig vara av undermålig kvalitet. Det var krångligt och dyrt att returnera varan, och någon ersättning har jag fortfarande inte fått, efter mer än två månader från returen.

Uppdatering: kort efter denna recension, och efter att ha kontaktat kundtjänst och varnat för en kommande anmälan till Konsumentverket, har jag äntligen erhållit ersättningen. Det var bra, men jag tycker fortfarande att det är ett oseriöst företag, med vilseledande marknadsföring och motvillig ångerrätt.

25. April 2025

Blufföretag

När varan kommer är den tre nummer för liten. Storlekarna är kinesiska. Jag ber om returlappar men det går inte att skicka inom Sverige. Man måste själv betala frakt till Nederländerna. Alltså ingen returätt i Sverige. De vill med namnet Lindberg Stockholm, spegla så att folk tror att det är svenskt företag. Men det är är kinesiskt rakt igenom. Temu är mycket bra i jämförelse som kinesiskt företag.Där har jag skickat tillbaka utan problem. Beställ absolut ingenting från Lindberg Stockholm som är ruttet blufföretag! Pengarna du betalat får du aldrig tillbaka. Ganska obegripligt att ett så korrupt företag går via Klarna.

20. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING Handla inte här!!!!!!!!!!!!!

Lång leveranstid och när varorna kommer är det fel storlekar, urusel kvalité och ingenting motsvarar bilderna på det man har beställt.
Har bett om retur adress ett antal gånger, första gången blev jag uppmanad att ta foton med måttband för att dem ska förstå vad jag menar med dålig passform.
Jag har även blivit erbjuden rabatt upp till 30% för att jag ska behålla varorna.
jag har ännu inte fått någon adress bara upplysning om att det ska skickas till nederländerna.
Katastrof kundtjänst som inte ger svar på dem frågorna man ställer!
Handla aldrig här!!!!!

1. Mai 2025

Vilket lurendrejeri

Vilket lurendrejeri. Fick varor i kinesiska påsar, hittar produkten på appen temu för en sjättedel av priset av vad Lindberg Stockholm tar. Tog dessutom 3 veckor innan jag fick hem produkterna. Jag har skrivit att jag vill returnera produkten, men dem har försökt erbjuda 10-20-25% rabatt för att jag ska behålla skräpet. Och om jag vill returnera produkten så måste jag skicka till deras lager i Nederländerna.

29. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lindberg Stockholm, beware! Ett dåligt skämt!

Köpte en tröja som såg bra ut på bilden. När den till slut kom visade den sig vara nåt helt annat. Otroligt ful, dålig kvalitet, luktade mysko, alldeles för liten, etc. Efter lite googlande på företaget Lindberg Stockholm förstod jag att jag blivit toklurad. Jag är bara en av många andra missnöjda. Fattar också att det inte är någon idé att skicka tillbaka tröjan. Vill bara glömma eländet. Hoppas nu ingen annan köper nåt från Lindberg Stockholm. Det är rent skräp!

29. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde skor som skulle vara…

Beställde skor som skulle vara ortopediska, det var dom absolut inte. Dessutom luktar dom starkt av någon kemikalie. Leveransen tog 3 veckor. Kommer aldrig mer handla från denna firma. Skorna får jag kasta eller skänka bort.

25. April 2025

Stäng ner Lindberg Stockholm

Fick till slut efter många mail till Lindberg Stockholm, mina sk. ortopediska skor.
Men kära nån vilken bluff..... skorna luktade lim eller annat äckligt i hela lägenheten, önskar jag kunde lägga upp en bild på den " fina" texten bak på skorna. Dom var också en storlek mindre trots att jag mätte mina fötter och gjorde allt som man ska.

Inte snacka om bh jag beställde, den jobbar dom på ännu för att få den storleken jag beställde, jag fick en dock storlek hem typ....nä, Fy faan, sluta lura oss konsumenter. Men en sak jag lärt mig nu, gå ner på stan och handla i en vanlig affär.

Uruselt bemötande

Uruselt bemötande av företaget då man vill ha information om material, tvättråd och retursedel.
1,5 månad efter leverans o efter att Klarna stoppat betalningen får jag svar av dom.
Handla absolut INTE fr Lindberg Stockholm, företaget har sitt säte i Nederländerna

Vilket bluff företag

Vilket bluff företag, beställ inget därifrån!
Beställde skor, inte alls den kvalten som dom påstod i annonsen. Har retunerat ( till Nederländerna) porto 200 kr, nästan mer än vad skorna kostade. Nu får man mail om att dom erbjuder 50% på köpet, jag vill inte betala ett enda öre, till detta bluff bolag..nu får vi se vad som händer, jag kommer inte att ge mig!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr