Leluna

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde aldrig hørt om leluna før, så jeg var lidt skeptisk for at købe her. Derfor ringede jeg til deres kundeservice for at sikre mig at det var en legit side. De var rigtigt imødekommende, og j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med tingene som Leluna har haft sendt til mig kan varmt anbefale at bruge dem for de har alt hvad hjertet begærer indenfor hygiejne til alt samt vitaminpiller og andre sunde ting. Så... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Siden vil ikke offentliggøre dårlige anmeldelser af deres produkter hvilket ikke giver et reelt billede. Købte produktet Clear Pores® Step 2 | Piller mod akne, som efter to måneder ikke gav nogle re... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde fået anbefalet en salve, emuaid, til lindring af et tilbagevendende hudproblem, og fandt frem til Leluna som leverandør af denne. Her var det fint at der var mulighed for at chatte med en meda... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter
  2. Hautpflegeklinik
  3. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

LeLuna lukker og slukker den 29/06/2022. Vi håber dog ikke, at det er farvel, men i stedet på gensyn, da du stadig kan finde dine elskede yndlingsprodukter på enten weightworld.dk eller shytobuy.dk. Her får du den samme gode service i verdensklasse og produkter af høj kvalitet, som du kender fra LeLuna.

God service hurtig levering

25. Juni 2022

Hej Jan,

Mange tak for din fine anmeldelse til os her på Trustpilot.

Hvor det glæder mig at høre, at du har haft en god opelevelse med vores kundeservice og at din levering kom hurtigt frem. Jeg vil gerne takke dig for at du tager dig tid og lyst til at dele din mening med os her.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@leluna.dk for eventuelle spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej Kjeld,

Mange tak for din fine anmeldelse og feedback til din oplevelse ved dit besøg hos os.

Det glæder mig meget at læse, at du modtog din pakke hurtigt og jeg håber, at du får stor glæde af produktet fremover. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.

Meget tilfreds

Det var nemt at finde det jeg ville købe og der var god info om produktet. Hurtig levering, jeg er tilfreds og jeg handler der igen

6. Mai 2022

Hej Kristina,

Mange tak fordi at du vælger at handle med os og tage dig tid til at dele din mening her. Det sætter vi pris på.

Hvor er jeg glad for at høre, at du havde en god købsoplevelse hos os på vores hjemmeside og at din pakke ankom hurtigt. Jeg håber, at du også får glæde af produktet fremover.

Jeg vil ønske dig en god weekend herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds hurtig levering…

Jeg er meget tilfreds hurtig levering godt pakket

29. April 2022

Hej Tineke,

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig meget at høre, at du oplevede en hurtig levering af din pakke og jeg håber også at du får glæde af produktet fremover. Jeg vil gerne takke dig for at vælge at handle med os og tage dig tid til at skrive en anmeldelse her.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundservice@leluna.dk for eventuelle spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vildledende markedsføring

På deres hjemmeside stod der, at man fik en gratis bøtte Biotin hår-vitaminer med i købet, hvis man bestilte for over 500 kr. Denne kom ikke med i min ordre. Da jeg skrev til kundeservice, skrev de at den var udsolgt den dag jeg lavede en bestilling. Da jeg efterfølgende skrev, at jeg kunne se på hjemmesiden at varen var tilgængelig, skrev de at den var kommet på lager igen. Men kunne de sende den? Nej! Det kan man da kalde vildledende markedsføring.

24. April 2022

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse og henvendelse.

Jeg vil først og fremmest meget gerne beklage for din oplevelse hos os.

Det glæder mig at du ønskede at benytte dig af vores påsketilbud og ærgrer mig meget hvordan din oplevelse endte. Med vores påsketilbud om ét gratis produkt på ordre over 549kr der skulle man aktivt tilvælge det i vores checkout.

Jeg beklager meget, såfremt dette ikke har været tydeligt nok og vil tage din feedback med til fremtidige tilbud. Jeg vil også gerne undskylde for den kommunikation, som du har fået tilbage fra vores kundeservice team og vi er ved at undersøge hvor fejlen måtte ligge her, da din sag ikke skyldes at produktet var udsolgt på given tidspunkt, men rettere at det ikke stod tilvalgt i ordren.

Vores kundeservice vil også kontakte dig hurtigst muligt med en forklaring og tilbud på en god løsning på din sag, så du kan få en bedre oplevelse efter dit besøg hos os.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Carolina fra Le luna

Hej Manuela,

Hvor det glæder mig at høre, at du har haft en god kundeserviceoplevelse ved dit besøg hos os.

Mange tak fordi at du vælger at handle med os og tage dig tid til at dele din mening her på Trustpilot. Det sætter vi stor pris på.

Jeg vil ønske dig en god eftermiddag herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af et produkt som…

Hurtig levering af et produkt som virker, har allerede bestilt igen, da jeg ikke vil løbe tør.

10. April 2022

Hej Dorthe,

Hvor det glæder mig at høre, at du har modtaget din pakke fra os hurtigt hjem og allerede har bestilt igen.

Mange tak fordi at du vælger at handle med os og tage dig tid til at skrive en anmeldelse her. Det sætter vi stor pris på og håber, at du får stor glæde af produktet fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, hurtigt svar fra kundeservice, gode produkter

17. März 2022

Hej Zizie,

Mange tak for din lyst til, at dele dine tanker og feedback med os.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice team. Mange tak fordi, at du vælger at handle med os og tage dig tid til at dele din mening her.

Du håber, du får en dejlig eftermiddag.

Mette fra Le Luna

God service hele vejen.

26. Februar 2022

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse og feedback til os.

Hvor er jeg glad for at høre, at du havde en god kundeserviceoplevelse ved dit besøg. Mange tak fordi, at du vælger at handle med os og tage dig tid til at dele din mening her.

Du ønskes en god dag herfra.

Stor tilfredshed

jeg er stadigvæk meget tilfreds med produktet. Det lever op til forventningerne, så jeg vil klart anbefale til andre.

11. Dezember 2021

Hej Søren,

Mange tak for din anbefaling og feedback.

Vi er skam rigtig glade for at høre om din oplevelse og takker mange gange for din ros og at du tager dig tid til at dele din mening her på Trustpilot.

Vi ønsker dig en god dag herfra.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering af kost tilskud

Jeg har haft en oplevelse med levering af kost tilskud de holder hvad de lovet ,det virker fint og prisen er ok mvh Søren

27. November 2021

Kære Søren,

Mange tak for din feedback og anmeldelse.

Vi takker mange gange for, at du deler din oplevelse her og det glæder os meget at læse, at du er tilfreds med prisen på dit produkt.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@leluna.dk for eventuelle spørgsmål eller hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Vi ønsker dig en god dag.

Rigtig god service

15. November 2021

Kære Nanna,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er rigtig glade for at høre, at vi har kunne yde en rigtig god service for dig, hvilket vi altid bestræber os på. Mange tak for at du tager tid til at dele din oplevelse her.

Vi ønsker dig en god dag herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. God info fra ordre til levering.

13. Mai 2021

Hej Jesper,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at din pakke kom hurtigt frem og du havde en god kundeserviceoplevelse. Vi håber også, at du bliver glad for produktet fremover.

Du ønskes en dejlig weekend herfra!

Maria fra Le Luna 🌻

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Forsinket pakke, men god kundeservice.

Det var meningen min pakke skulle være kommet efter 2-5 dage, men der gik ca 3 uger før den kom. Men der var god kundeservice :)

8. Mai 2021

Kære Mimoza,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder os meget at høre, at vores kundeservice har kunne hjælpe dig med at modtage din pakke. Vi er meget kede af at se, at dit produkt var udsolgt et stykke tid og du derfor har måtte vente på dit produkt, men takker mange gange for din tålmodighed med os.

Vi håber, at du får glæde af dit produkt fremover og ønsker dig en rigtig god dag herfra.

Maria

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr