Ledstripkoning Bewertungen 457

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu 2x een bestelling geplaatst. Door het brede assortiment even over de telefoon kort uitgelegd wat mijn wensen waren. Beide verkopers hadden voor mij de configuratie gemaakt en kreeg na het te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mezelf een trapverlichting set aangeschaft welke volgens afspraak geleverd werd. In de set zaten alle onderdelen die benodigd waren voor een correcte installatie. Deze zijn dan ook gelabeld... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze ledstrip viel onlangs uit. Na controle bleek de stroomadapter stuk te zijn. We hebben dit aan de servicedesk gemeld en op hun verzoek enkele foto’s doorgestuurd van de aansluiting. Ledkoning heef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat ik een nieuwe Philips Hue bridge had aangeschaft, maakte deze geen connectie meer met mijn ledstrip (trapverlichting). Zelf lukte het niet om dat te herstellen. Na contact te hebben opgenomen me... Mehr ansehen

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Normaal schrijf ik geen recensie

Normaal schrijf ik geen recensie, maar de kennis en kunde van het telefoon personeel is zo goed bevallen dat ik gevraagd heb voor een link naar het schrijven van een recensie. Ik ben ook bij bouwmarkten en Zweedse varianten geweest om mijn project te voorzien van ledstrips. Daar hebben ze me niet goed kunnen helpen en heb ik contact opgenomen met de ledstripkoning. Het was laat op de avond en nog steeds vriendelijk geholpen aan de telefoon. Alles op een rij gezet door de telefoon medewerker en binnen 5 min het overzicht op de mail. Met één klik kunnen bestellen en alles zat erbij zoals verteld. De volgende dag alles ontvangen, maar de omschrijving van het monteren van de connector was ontbrekend. Nogmaals telefonisch contact opgenomen en wederom super geholpen. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Bij twijfel bellen met de klantenservice, het is echt een top team!

19. September 2024

Top service

Bij vragen word er snel een tegenreactie gegeven met de nodige uitleg en hulp en met veel klant vriendelijkheid...

20. September 2024

Topservice!

Van af de eerste maal dat ik met dit bedrijf in aanraking kwam hebben zij mij zeer behulpzaam en met kennis van zaken geholpen de juiste keuzes te maken. Bij problemen met producten altijd naar een passende oplossing gezocht. Echt petje af voor de mensen in dit bedrijf!

10. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Outstanding LED specialists who take time to work with you

While having a home renovation I decided we needed a wall-to-wall floor-to-ceiling bookcase, with inconsistent shelving across it, which I wanted backlit by LED lights. The internet showed me pictures of what it could look like, but no instructions on how to create it if you weren't an electrician...
Then I found Levi at LEDStripKoning. Wow! The time he has taken to understand the project, work with me in English, and then create a list of the material I needed and explain to me how to assemble it - I feel like I've already succeeded (even though I still have to install it ;))
I strongly recommend this company for any LED supplies or projects, and their prices are very reasonable too!

5. September 2024

Goede ervaring

Goede ervaring. Duidelijke communicatie via de mail over wat ik zocht en wat ik nodig had. Zelfs in de avond nog reacties! Keurig verzonden en op tijd in huis. Nette handleiding, goede kwaliteit.
Na installatie nog wat vragen en daar werd ook zeer adequaat op gereageerd. Prima bedrijf, betrouwbaar.

3. September 2024

snelle en goeie klantenservice

ik miste wat onderdelen bij de levering en had alle led profielen beschadigd binnen gekregen.
maar met snelle reacties en goeie zorg heb ik alles netjes en snel opnieuw gekregen.

29. August 2024

Topservice

Beantwoord vlot en snel alle technische vragen, snelle levering. En vooral ontvankelijk voor je klachten en zoeken zelf voor een oplossing. Topservice!

29. August 2024

Top service

Top service, was 1 led strip niet goed en kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Contact verliep ook soepel via whatsapp. Aanrader!

20. August 2024

Perfecte service, geen discussie

Nadat ik een verkeerd huisnummer ingaf bij bestellen werd het pakket retour gestuurd. 1 mailtje volstond: Ledstripkoning stuurt me het pakket asap opnieuw op, zonder meer, en naar het juiste huisnummer dit keer.

19. August 2024

Support klantenservice

De afstandsbediening bij de ledstrip werkte niet. Een goede handleiding was bij het product toegevoegd en conform gehandeld. Kennelijk was er toch een ander probleempje. De klantenservice nam snel met mij contact op en zorgde uiteindelijk voor de juiste oplossing. Alles werkt nu zoals het moet.

12. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede lampen, en goede klantenservice!

Het is lastig goede solarlampjes te vinden, maar op deze website heb je echt kwaliteitslampen, met veel reviews en fotos van klanten. En een goede klantenservice! Er wordt meegedacht, ook over artikelen die ik 2 jaar geleden heb aangeschaft. Ontzettend fijn!

1. August 2024

Ledstrip defect

Zeer netjes en klant gericht geholpen, er word kundig naar en defect gekeken waarop een snelle oplossing volgt.
Complimenten!!

17. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al meerdere led strips gekocht

Al meerdere led strips gekocht. Makkelijk te monteren. Goede kwaliteit. En zeer makkelijk te bedienen 👌🏼 en de service ook zeer goed. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Nogmaals bedankt . Gr. Fam van Dijk

18. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr