KwadrO Ramen en Deuren Bewertungen 1.217

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik en mijn man zijn onlangs bij Kwadro Ninove langs geweest. We zijn daar zeer goed geholpen en ontvangen geweest door Danny Debeer! Danny stelt je direct op je gemak! We kregen er een eer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jordy is ne super goeie verkoper en heel compréhensible. We hadden een misverstand en hij heeft alles zo gelaten voor ons geen problemen te veroorzaken We gaan zowiezo ons deur daar kopen later 😘

1. Fensteranbieter
  2. Türengeschäft
  3. Türenlieferant
  4. Lieferant von PVC-Fenstern

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Offerte nooit ontvangen.

Vraag via mail offerte. Afspraak wordt gemaakt via mail doch krijg geen bevestiging .Neem zelf contact om de afspraak te bevestigen.Men komt opmeten.Na 10 dagen geen offerte. Neem opnieuw contact, men zal dit oplossen. Nooit offerte ontvangen.

2. April 2026

Beste Jan,

Wij betreuren ten zeerste deze review.
U heeft telefonisch contact opgenomen op 4 maart, conform onze afspraak is verkoper Luk op 11 maart ter plaatse bij u geweest.

U heeft vervolgens aangegeven dat u niet naar de showroom wenst te komen en dat u de offerte nodig had voor de algemene vergadering van de VME. Wij hebben u deze offerte gemaild op 19 maart, wij vinden het dus uiterst vreemd dat u hier melding maakt dat u nooit een offerte is gestuurd.

Voor bijkomende inlichtingen blijven wij ter beschikking.

Mvg
KwadrO klantendienst

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Teleurgesteld

Heel veel beloven maar je moet zo op je hoede zijn en de afwerking kan beter, siliconen slordig aangebracht en tot 2x toe in 1 maand terug moeten komen voor voor zaken te herstellen. Jammer.

2. Februar 2026

Kwadro Ninove Danny Debeer

Danny stelt je direct op je gemak!
We kregen er een eerlijke en volledige uiteenzetting van alle soorten aanbiedingen dat kwadro heeft.

Geen enkele vraag bleef onbeantwoord. Super persoon, altijd bereid om te helpen of samen naar oplossingen te zoeken.

Hij staat ook altijd klaar voor een praatje, is zeker niet opdringerig! Super eerlijke persoon die weet waar hij over praat.

Ik raad het ten zeerste aan om langs te gaan of met Kwadro Ninove in zee te gaan! Je gaat er geen spijt van hebben.

28. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn te horen dat jullie zo goed geholpen zijn! We zijn blij dat de uitleg over onze aanbiedingen duidelijk was en dat al jullie vragen beantwoord zijn. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Ramen besteld bij Kwadro

Goed geholpen door Rens (toonzaal Gent).
Gaf een hele goede uitleg en antwoordde geduldig op mijn vele vragen. Ik verliet de toonzaal met een goed gevoel

4. April 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. We zijn blij te horen dat u tevreden de showroom verliet en danken u hartelijk voor uw feedback! Mvg, KwadrO Gent

Persoonlijke benadering

We zijn bijzonder opgetogen over de persoonlijke benadering van vertegenwoordiger Dennis. Zeer behulpzaam in het mee zoeken naar de juiste oplossingen. Heel bereikbaar ook voor bijkomende vragen. Kortom: een echte compagnon-de-route.

31. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn om te horen dat u de persoonlijke benadering zo waardeert en dat we u goed hebben kunnen helpen. We zijn blij met uw positieve feedback en de mooie woorden over onze service! Mvg, KwadrO Herentals

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KWADRO NINOVE heel vriendelijk en…

KWADRO NINOVE heel vriendelijk en behulpzaam, alles is ons heel goed uitgelegd geweest. Danny Debeer van KWADRO Ninove zelf maakte ook onmiddellijk tijd voor een offerte te maken voor ons tijdens een druk weekend! Bedankt daarvoor!

28. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

We zijn heel blij te horen dat alles zo goed is uitgelegd en dat we u snel een offerte konden bezorgen, zelfs tijdens een druk weekend. Bedankt voor de fijne feedback! Mvg, KwadrO Ninove

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankje Joran ,heel duidelijk.

Dankje Joran ,heel duidelijk.

25. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Fijn dat we zo duidelijk konden zijn. Hartelijk dank voor de mooie woorden en de positieve feedback. Mvg, KwadrO Rumst

topwerk

Super tevreden over Kwadro Grimbergen. Ik had een wensenlijstje voor de ramen en een dubbele terrasdeur en Tyl Baeyens heeft dat tot in de puntjes uitgewerkt.
Plaatsing en afwerking binnen de beloofde termijn. Topwerk.

14. Februar 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat! We zijn blij dat de ramen en terrasdeur aan uw wensen voldeden en binnen de afgesproken tijd geplaatst zijn. Dank voor uw feedback. Mvg, KwadrO Grimbergen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jordy is ne super goeie verkoper en…

We gaan zowiezo ons deur daar kopen later 😘

24. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat we eventuele problemen hebben kunnen voorkomen. Bedankt voor de mooie woorden en graag tot ziens! Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Werner en katia

De firma is zeer toegankelijk. Op de bis beurs voor het eerst contact gehad met de vertegenwoordiger Zeno Neyt. Na een goed gesprek is hij zelf bij ons thuisgekomen zonder tussenpersoon advies gekregen ter plaatse. De volgende stap was bij Kwadro zelf om de verschillende producten te bekijken. Vervolgens is de heer Volckaert de technische opmeting komen doen. Zeer correcte plaatsing qua uitvoering en tijdstip zoals werd afgesproken in de toonzaal. De plaatsing werd gedaan door 2 vakbekwame installateurs. Proper werk geleverd!

16. Februar 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met ons team, van het eerste contact tot de plaatsing. We zijn blij dat de correcte uitvoering en vakbekwame installateurs aan uw verwachtingen voldeden. Dank voor uw positieve feedback! Hartelijke groet, KwadrO Gent

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een fijne ontmoeting vanaf het begin.

David De Jonghe gaf vanaf het eerste contact correcte informatie en maakte de keuze voor Kwadro ramen een evidentie. Op naar een fijne verdere samenwerking.

25. Februar 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn dat de informatie helder was en de keuze makkelijker maakte. We kijken uit naar een goede samenwerking in de toekomst! Bedankt voor de mooie woorden. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een geslaagd contact vanaf het eerste moment

Vanaf het eerste contact met verkoper David De Jonghe verliep het vlot. De offerte werd heel snel opgemaakt. De ontvangst in de toonzaal om de definitieve keuze te maken was ook aangenaam. Een aanrader dus.

25. Februar 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn dat alles vlot is verlopen en dat u een aangename ervaring had in de showroom. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en positieve feedback! Mvg, KwadrO Jabbeke

Bestelling ramen

Zeer vriendelijk aangename eerste contacten met Tijl van Kwadro Dilbeek. Uiterst competetieve offertes ontvangen. Bij bezoek in showroom zeer duidelijke gedetailleerde uitleg gekregen over hoe en met welke materialen er gewerkt wordt. Ook zeer duidelijk stappenplan gekregen, zowel mondeling als schriftelijk. De werken moeten nog uitgevoerd worden, ik kijk er met heel veel vertrouwen naartoe.

12. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn om te horen over uw positieve ervaring met onze collega's en de duidelijke uitleg in de showroom. We waarderen uw vertrouwen in onze werkzaamheden en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan. Dank voor uw feedback! Hartelijke groet, KwadrO Dilbeek

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vakmanschap dichtbij? Zeer ver weg ja!

Vakmanschap dichtbij? Heel ver weg ja! Zeer ontevreden! Veel geld betaald om het hele huis te laten doen (9! ramen, voor- en achterdeur, rolluiken, … ) en er is totaal geen professionalisme.
Werkmannen onbeleefd (al rokend aan de voordeur verschijnen eerste dag, peuken worden in de voortuin en op oprit gesmeten, heel respectvol), afspraken worden niet nageleefd. In plaats van te werken per verdiep wordt heel het huis vanaf dag 1 een stort door overal wat door elkaar te plaatsen. Ze starten maar tegen 9u en zijn al kort na de middag weer weg waardoor er uiteraard ferm over de deadline wordt gegaan. Op 1 dag worden er slechts twee ramen geplaatst. Alles wordt telkens heel vuil achtergelaten.
En zo zit ik nu met mijn gezin nog een week langer in de vuiligheid want ze kunnen pas 5 dagen later dan afgesproken een “monteur” voorzien om zaken af te werken en dit voor meerdere dagen, een paar uurtjes per dag opnieuw want die moet waarschijnlijk op verschillende werven vuurtjes gaan blussen.
Deze meneer wist totaal niet wat hij moest doen (onder meer welke tabletten vervangen) dus de communicatie is niet enkel slecht tss klant en bureau maar ook tussen de monteurs en bureau. De mastiek buiten die precisiewerk vereist en door veel correcte bedrijven wordt uitbesteed aan een specialist, is rampzalig!
Er is echt geen communicatie met het bedrijf, geen idee aan wie je je moet richten, een paar dagen wachten op een antwoord is heel normaal blijkbaar. Topklantenservice!!
Absoluut niet aan te bevelen! Ik was toch beter voor een kleinere speler gegaan aanbevolen door een kennis waarbij er met respect en correctheid wordt gewerkt en alles door 1 iemand op de voet wordt gevolgd. Bij deze firma heb je dit helemaal niet!!
Laat je maar niet bedotten door de reclame in die huisprogramma’s, daar betalen ze veel geld voor, is allemaal fake (de werkstijl zie je niet en daar zullen ze wel zorgen dat alles goed verloopt) en wordt gewoon doorgerekend aan de gewone klant.
De ramen passen er hier en daar ook niet correct in , dorpels zijn verschoven en buitenmuren zijn op plaatsen ook beschadigd en streklagen volledig losgekomen.

LET OP!! De factuur dien je helemaal op voorhand te betalen! Heel vreemd want de meeste ethische bedrijven werken met delen én een eindsom van ongeveer 10% ná de werken. Zegt ook genoeg, eenmaal buit binnen, kwaliteit en afwerking en naverkoop niet belangrijk!

De mastiek buiten lijkt door een kleuter te zijn gedaan. Er is geen overleg geweest over het kleur. Afplakken om rechte lijnen te maken was te veel moeite alsook om de vensterbanken af te plakken want er zitten veel plekken op.
Jammer dat je hier geen foto’s kan plaatsen. Kijk vooral eens via google reviews Kwadro Jabbeke, daar zijn de foto’s te bezichtigen van dit zeer onbekwaam werk.
Hoofdzetel reageert ook niet op mails en klachten!!

9. März 2026

Hartelijke ontvangst te Ninove

Bij het binnenkomen van de showroom te Ninove, werden we zeer hartelijk ontvangen door Danny, ookal hadden wij geen afspraak.
Hij gaf ons een zeer duidelijke uitleg wat er allemaal mogelijk was. Gaf ons tips en tricks ivm kleurcombinaties en stijlen. Met andere woorden, een aanrader.

4. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn in onze showroom in Ninove! We zijn blij te horen dat u de uitleg over de mogelijkheden, tips en stijlen waardeerde. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

5 sterren voor Dennis

5 sterren voor Dennis, voor de hulpvaardigheid en uitleg betreffende de materialen en mogelijkheden.
Jammer genoeg ging de aankoop niet door omdat 2 ramen in een deur plaatsen technisch niet mogelijk is in onze hooggecultiveerde geautomatiseerde maatschappij. ( en de vertaling van trustpilot deugt blijkbaar niet)

13. Februar 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Fijn om te horen dat je tevreden was over de hulp en uitleg. We vinden het spijtig dat de aankoop niet doorging vanwege de technische beperkingen. Bedankt voor de feedback! KwadrO Herentals

vriendelijk ontvangen

vriendelijk ontvangen, correcte en volledige informatie gekregen.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Fijn dat u vriendelijk bent ontvangen en correcte informatie heeft gekregen. Bedankt voor uw feedback! Mvg, KwadrO Ninove

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

David, zeer vriendelijke en geduldige man!

Wij werden te woord gestaan door David, de verkoper. Een heel vriendelijke en vooral geduldige man. Dat appreciëren we wel, daar wij enkel maar doordachte beslissingen maken. De werken moeten nog starten maar de eerste aanzet in de showroom is alvast gezet!

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn blij te horen dat u de vriendelijkheid en het geduld waardeerde. We kijken ernaar uit om met de werkzaamheden te beginnen! Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag elektrisch rolluik laten…

Vandaag elektrisch rolluik laten herstellen door andere firma... Kwadro vroeg 60 eur administratieve kosten en 60 euro per uur. Er zat teveel speling op mechanisme waardoor de wind het luik uit zijn voegen had gewaaid. Hersteld in 5 minuten met versterking waardoor dit niet meer kan gebeuren. 5 eur werd gevraagd voor kms... met plezier wat drinkgeld bijgegeven als dank.

Plaatsing buitendeur en vliegdeuren

We hebben voor Kwadro (in Leuven) gekozen voor het plaatsen van een nieuwe buitendeur en 2 vliegendeuren.
Ondanks dat er meerdere interventies nodig waren, door onvoorziene problemen, heeft Kwadro er toch voor gezorgd dat ons project correct afgehandeld werd.
Ook de telefoongesprekken hierover (met Geert Vande Ryse) verliepen steeds correct waarbij ook telkens begripvol geluisterd en gereageerd werd.

27. Februar 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

We zijn blij te horen dat het project, ondanks de onvoorziene problemen, correct is afgehandeld. Dank voor uw geduld en de positieve feedback over de communicatie. Fijn dat u tevreden bent met de nieuwe buitendeur en vliegendeuren. Mvg, KwadrO Leuven

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr