Mecona Bewertungen 40

TrustScore 2 von 5

2,1

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WAARDELOZE FIRMA Geen garantie , zeer slechte kwaliteit en afwerking. Bijna 18000€ betaald en ik erger mij er elke dag aan. EEN ECHTE SCHANDE. Onze horren sloten niet correct aan en werden voor de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ouders hebben na 40 jaar een overkapping laten plaatsen , met een stuk wat wind en watervrij is , ze zijn enorm tevreden Ze zeggen nu al, hadden we dat maar jaren eerder geweten Heel knap afg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beste, Ik zou Mecona graag bedanken voor de vlotte en toffe samenwerking. Ik heb verschillende bedrijven gecontacteerd na de inbraak om een bestek te laten maken. Maar iedereen vertelde me dat... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

factuur betaald = garantie weg

zeer slechte ervaring. Van zodra de factuur betaald is valt alle garantie weg!!
Ze vroegen bij de plaatsing van de dakramen een dakwerker voor hun te helpen bij de plaatsing, dus ik geef hun de nummer van een dakwerker die voor hun klaar zou staan na afspraak.
Dit vonden ze te moeilijk dus hebben ze een voorstel gedaan om het zelf te doen (met meerprijs) +aparte factuur voor dakwerken.
Nu zit ik met een lek en zeggen ze dat ze niet verantwoordelijk zijn omdat zij geen dakfirma zijn.
Na meerdere mails van zowel mij als van de verzekering krijgen wij geen reactie meer.
Ook meerdere malen gebeld door mij maar de heer Joël scheept je gewoon op een zeer onvriendelijke manier af!
ZEER triest op welke manier mecona hier gaat reageren.
Ik heb bewijs van mails dat zij verantwoordelijk waren om contact op te nemen met de dakwerker.
alle communicatie dat zij de dakwerken hebben gedaan is telefonisch gebeurd met de sluwe Leon.
het enige bewijs is de factuur voor de dakwerken.

15. Dezember 2025
Mecona-Logo

Antwort von Mecona

Beste,

Ik heb uw idd.aan de tel gehad en uw duidelijk gemaakt en wat uw ook al wist dat dakwerken niet onze bevoegdheid is en heb het hierna volgende ook telefonisch aan uw mede gedeeld !

Namelijk :
Firma MECONA heeft tijdens de plaatsing een VOORLOPIGE en PROFISORISCHE aansluiting gemaakt met uw dak om overtollig water insijpeling te voorkomen.
Temeer ook om de tussentijd te overbruggen wanneer uw dakwerker de mogelijkheid hiertoe zou hebben om op een deskundige en vakkundige manier deze aansluiting met uw dak te verzorgen.
Zoals uw duidelijk weet en we met uw meermaals besproken hebben, kon de dakwerker deze werkzaamheden pas uitvoeren NA de plaatsing van de dakramen!
Goed wetende dat U deze verdere afwerking diende te laten uitvoeren door een vakkundig dakwerker !
De bestelbon vermeld duidelijk “DE AANSLUITING EN WATER AFDICHTING TUSSEN HET DAK EN DE RAAM IS NIET VOORZIEN !
DIT = VOOR DE DAKWERKER “

U diende deze verantwoordelijkheid te nemen om dit verder te laten afwerken !
Zeker omdat uw meld dat de dakwerker bij de oude ramen dit zelfde probleem reeds eerder ZOU hebben opgelost !
U bent hiermee duidelijk in gebreken gebleven !

Uw schrijven zegt veel idd ook veel over U… en temeer dat uw dit momenteel in onze schoenen probeert te schuiven!

Wij zijn ook geen moeilijke mensen hoor maar melden wel op een correcte en duidelijke manier waar t op staat !

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geluk bij een ongeluk dat we met dit…

Geluk bij een ongeluk dat we met dit bedrijf geen zaken gedaan hebben na het lezen van alle negatieve reviews hier. In Juli 2024 op een zaterdag naar deze firma gereden (3 kwartier heen en 3 kwartier terug… na een tip van een kennis) en keurig netjes te woord gestaan door meneer Leon. Zelfs een rondleiding gekregen in de werkplaats! We waren positief verrast en hoopte dan eindelijk een keurige leverancier gevonden te hebben voor een nieuwe voordeur. Na onze wensen op papier gezet te hebben was het wachten op een voorstel en offerte. Er ging nog bouwverlof overheen en er was bedrijfssluiting dus het zou iets langer duren. Begrijpelijk! Dagen en weken hebben we gewacht.. diverse keren gemaild (met leesbevestiging) en gebeld, maar tot op heden nooit meer wat gehoord van meneer Leon de praatjesmaker. Waardeloos dus…

1. Juli 2024

Nooit meer!

10j geleden ramen en deuren laten plaatsen, alles wat er mis ging was mijn fout, terwijl ze het zelf zijn komen opmeten. De verkopen joel leeft onder een grote paraplu. Dan nog eens een offerte laten maken voor het afstellen van mijn voordeur (max 10min werk).
75euro per uur, dit van vertrek tot aankomt in het filiaal , nog eens 40euro vervoerskost voor 4km te rijden! Dus 2 maal betalen voor het vervoer. Nee merci!

14. Januar 2025
Mecona-Logo

Antwort von Mecona

Beste klant, 13 jaar geleden hebben wij bij jullie ramen en deuren geplaatst. Nooit eerder waren er meldingen over problemen. Nu vragen jullie informatie om een ongemak na te kijken/te herstellen. Wij hebben jullie, zoals gevraagd, enkele tarieven via mail laten weten. En plots gooi je een negatieve beoordeling online. Niet echt netjes. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Hopend op uw begrip hiervoor. Team Mecona.

Top service

Reeds meerdere malen gebruik gemaakt van de service van Mecona.Eerste maal met plaatsen van ramen is ons vorig huis.Nu meerdere malen voor het nieuwe huis wat we aangekocht hebben en alle keren heel tevreden. Zowel van de eerste contacten tot uiteindelijk de afwerking. Dikke merci. We zijn nog niet aan ons einde zullen nog paar keer jullie dienst nodig hebben maar altijd welkom. Top service... Merci Leone Joelle en team...YO en co Van de tulpenstraat

13. Mai 2024

Na 24 jaar!!!

Na 24 jaar!!!! een probleem met onze grote schuifraam in de living, binnen 24 uren probleem opgelost. Dank u wel voor de goede en snelle service.

25. Juni 2024

Niet tevreden

Nooit antwoord gekregen op vraag voor offerte rolluiken 2 maand geleden aangevraagd op 15/04/24 en als antwoord gekregen : “ Bedankt voor uw offerte aanvraag. Wij behandelen deze zo snel mogelijk”. “ Zo snel mogelijk” moeten ze dan wel in de toekomst weglaten in hun antwoord.

13. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbeschoft en geen service na verkoop

Vriendelijkheid is niet gekend bij mecona. Als er iets kapot is, is het altijd de klant zijn schuld. Ze weigeren te komen kijken, tenzij je betaalt. Als je dan vraagt om het op papier te zetten wat het zal koste krijg je geen reactie.

Ze schelden je uit aan de telefoon. Klant is koning is het zeker niet bij mecona.

11. Januar 2024

Nauwkeurig vakmanschap en Innovatieve Oplossingen

Vorige zomer hebben we besloten om voor de renovatie van onze keuken bij Mecona langs te gaan voor nieuwe ramen en een nieuwe achterdeur.

Joël Awouters, zaakvoerder van Mecona, heeft ons fantastische tips gegeven om meer licht in de keuken te brengen. Hij stelde schuiframen voor die de toegang tot de tuin en het terras vergemakkelijken. Bovendien heeft hij een lichtstraat met ingebouwde spots voorgesteld, wat overdag voor extra licht zorgt en 's avonds een gezellige sfeer creëert.

Het hele proces, van levering tot installatie, werd perfect opgevolgd. Het eindresultaat is precies zoals we hadden gehoopt. Een speciale dank aan Joël Awouters en het hele team van Mecona voor hun professionaliteit en vakmanschap.

Dikke merci!

15. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ouders hebben na 40 jaar een…

Ze zeggen nu al, hadden we dat maar jaren eerder geweten
Heel knap afgewerkt , alles heel proper opgeruimd , en alle afspraken netjes nagekomen , met dank aan MECONA

31. August 2023

Nieuwe ram geplaatst na inbraak17

Beste,

Ik zou Mecona graag bedanken voor de vlotte en toffe samenwerking.
Ik heb verschillende bedrijven gecontacteerd na de inbraak om een bestek te laten maken. Maar iedereen vertelde me dat dat niet ging omdat ik mijn ramen niet bij hun gekocht heb destijds.
Maar Mecona nam mijn bekommernis ter harte en beloofde hier werk van te maken.
Zo gezegd zo gedaan. Belofte maakt schuld is mijn motto en zodoende ben ik nu trotse eigenares van een perfect afgewerkte schuifraam+vliegenraam+rolluik dankzij de mensen van Mecona.

17. August 2023

Perfecte afwerking

Vlot verloop vanaf het eerste bezoek- duidelijke offerte en afspraken - mooi afgewerkte ramen - perfecte plaatsing door gedreven en professionele plaatsers. Ben en Tom, jullie zijn een "Top-team". Plaatsing zonder enige overlast of beschadiging.

13. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hoe tevreden kan men zijn over het…

hoe tevreden kan men zijn over het plaatsen van ramen en deuren met binnen afwerking de perfectie benaderen probeert iedereen maar bij de firma mecona is het prefekt gelukt dank zij de zeer bekmame stielmanen ben en tom jullie zijn van goud waarde wat een afwerking als er mensen zijn omgeving zolder mogen altijd eens komen kijken dan kan je eens zien dat je niet ver moet zoeken naar een andere firma dan mecona aan heel de firma bedankt ronny

26. Mai 2023

Tevreden!

Ruime toonzaal met ramen, buitendeuren, rolluiken en veranda's. Goed en vriendelijk advies. Rondleiding in fabriek. Mecona maakt en plaatst alles zelf.

28. Januar 2023

Weg blijven

Weg blijven.
Meerdere keren gebeld, gemaild…je wordt gewoon genegeerd.
Willen de prijs aanpassen met de kleine lettertjes en geven geen service.

8. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr