1. Lieferant von PVC-Fenstern

Vom Unternehmen geschrieben

Winfera is al meer dan 25 jaar een betrouwbare renovatiespecialist in ramen en deuren. Het bedrijf helpt klanten hun woning mooier, comfortabeler en energiezuiniger te maken dankzij een totaalaanpak die zowel kwaliteit als service centraal zet. Wat Winfera uniek maakt, is hun volledig traject van advies tot plaatsing, uitgevoerd door eigen ervaren vakmensen. Er wordt niet gewerkt met onderaannemers, waardoor elke installatie voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die het bedrijf nastreeft. Klanten kunnen bij Winfera terecht voor ramen en deuren in PVC, aluminium en hout, telkens op maat gemaakt, duurzaam en afgestemd op de stijl van de woning. Dankzij hun persoonlijke aanpak, heldere communicatie en transparante afspraken weten klanten altijd waar ze aan toe zijn, zonder verrassingen. Winfera staat dicht bij zijn klanten: in de showroom of bij hen thuis wordt meegedacht over de beste oplossing, volledig afgestemd op comfort, stijl en energieprestaties. Ook na de plaatsing blijft Winfera bereikbaar voor vragen, service en advies. Met aandacht voor ecologie, kwaliteit en vakmanschap bouwt Winfera samen met zijn klanten aan een warme, duurzame thuis. Het resultaat? Ramen en deuren die écht het verschil maken: professioneel geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Topervaring

Mooi uitgevoerde werken.
De contacten verliepen vanaf het begin zeer positief, professioneel en vriendelijk.
Goede plaatsing, propere afwerking.
Gebruik van degelijke Belgische materialen.
Zeker aan te bevelen.

11. Februar 2026

Antwort von Winfera

Dankjewel voor deze mooie woorden, Boudewijn.
Super dat je het hele traject zo positief hebt ervaren, van eerste contact tot plaatsing en afwerking.
Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze Belgische materialen.
Bedankt voor je vertrouwen en om ons aan te raden, dat appreciëren we enorm! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelfs na extra vraag hulp

Wij lieten onze voordeur en een klein raam vervangen door Winfera. De plaatsing en afwerking verliepen eigenlijk zonder enig probleem, maar na enkele dagen zagen we dat er veel vuil en stof in de voegen van de ramen in de deur bleven hangen. We overlegden dit met Raf en hij zorgde heel snel voor een blijvende oplossing.

17. September 2025

Antwort von Winfera

Dankjewel voor deze mooie review, Jurgen! . Heel fijn dat de plaatsing en afwerking vlot verliepen en dat Raf heel snel een oplossing bood toen er na enkele dagen stof en vuil in de voegen bleef hangen.

Tweemaal gelukkig !

Eerst al de installatie van onze nieuwe ramen. Perfect volgens afspraak en nog beter, top plaatsers (die we echt nodig hadden in een stevige renovatie). Vervolgens een jaar nadien, zware schade door inbraakpoging. Alles netjes vervangen, en voorzien van gelaagd glas.

Wij zijn fan!

11. Juni 2025

Antwort von Winfera

Bedankt voor je mooie review, Philip! Super om te horen dat je zo gelukkig bent met de plaatsing en het werk dat we hebben uitgevoerd na de inbraakpoging.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, duidelijke info en uitleg. Afspraken werden goed nagekomen. Plaatsing gebeurde zo proper mogelijk en er werd ook weer netjes opgeruimd. Vriendelijk personeel.

7. Februar 2026

Antwort von Winfera

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak verliep, de plaatsing proper werd uitgevoerd en er netjes werd opgeruimd. We doen ons best om het onze klanten zo prettig mogelijk te maken.

Perfecte ervaring

Alle gemaakte afspraken werden stipt en volledig nagekomen, geen verrassingen.
Professionele plaatsing, perfecte afwerking, zeer vriendelijke mensen.

4. Februar 2026

Antwort von Winfera

Super om zo’n mooie review te krijgen, dankjewel hiervoor. Fijn om te horen dat alles zo naar wens is gelopen, bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen premie van €5000,00 maar een kat in de zak. Schandalig advies Winfera.

Hele vervelende ervaring gehad met verkoper van Winfera. Hij had ons beloofd dat we een premie van meer dan € 5000,00 zouden ontvangen bij het vervangen van diverse ramen. Alles is door de overheid afgewezen en we hebben nooit iets ontvangen. Hij blijft volhouden dat we het volgens hem wel hadden moeten krijgen. Daar heb je als klant ds niets aan. Het gaat niet om een klein bedrag. Hij heeft zelf nog een deur extra verkocht onder de noemer u krijgt toch een mooi bedrag van de overheid terug. We hebben nooit iets ontvangen en voelen ons flink misleid door Winfera. Hij heeft de opdracht binnen en wij kunnen naar onze premie fluiten. Zo kun je wel veel ramen verkopen. Schandalig om mensen zo iets te beloven.

3. November 2025

Antwort von Winfera

Bij Winfera geven we informatie over de premies die op dat ogenblik van toepassing zijn. Helaas was er tussen onze uitleg en uw aanvraag een hele periode waarin er een verandering van de wetgeving gebeurde. Winfera leeft heel erg mee met alle mensen die hierdoor plots onaangekondigd buiten de boot gevallen zijn. Echter Winfera heeft geen invloed op de alsmaar wijzigende wetgeving. Ik merk wel dat er inderdaad een extra deur besteld werd dus gelukkig was u wel tevreden over de uitgevoerde werken.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr