Opgaven viste sig større end først forventet (vi brugte alle de 150 leverede flyttkasser, og derudover møblerne m.v.). Så flyttebilen blev fyldt helt op, og leveret til den nye adresse. Og den efterfø... Mehr ansehen
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen næste gang jeg skal flytte. Rigtig god service, hurtig flytning og meget venlige medarbejdere.🤝🏼
Jeg er meget tilfreds med Brdr. Krogsbøll! Fra første kontakt følte jeg mig godt behandlet, og de svarede venligt og uddybende på mine mange spørgsmål. Selve flytningen foregik glat og effektivt, og... Mehr ansehen
Jeg kan kun anbefale Bdr. Krogsbøll, hvis man vil have et pålideligt, venligt og professionelt flyttefirma. Gitte på kontoret leverede god service og koordinerede det hele rigtig fint. Vores ønsk... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Brdr. Krogssbøll er både en familieejet- og drevet forretning. Fem brødre med storebror som direktør flytter dine ting sikkert og hurtigt derhen, hvor du ønsker det. Alle 5 brødre arbejder på lageret, er ude og flytte eller give uforpligtende flyttetilbud. Forretningen er hurtigt vokset til et ungt dynamisk team der altid sætter sikkerhed og ærlighed først. Dine ting bliver håndteret meget varsomt og med stor ansvarlighed. Den følelse af ansvar for andres ejendom, der også ligger i at være familie, rækker hos Brdr. Krogsbøll også til dine ting. Du er derfor altid i sikre hænder hos familiefirmaet Brdr. Krogsbøll.
Fabriksparken 18, 2600, Glostrup
- Info@flyttetilbud.nu
- krogsbøll.dk
Kasper var professionelt og effektiv💪🏼…
Kasper var professionelt og effektiv💪🏼 - tak for det😁
Super arbejde af Mikkel J og William. Mange tak for hjælpen!
Verdensklasse flyt
Virkelig et stærkt arbejde af jeres drenge 😍💪🏻 Kasper & Josh var formidable på trapperne og Mikkel pakkede tingene som en drøm. Fantastisk oplevelse og 5 stjerner til drengene for jeres gå på mod og gejst hele vejen igennem. ⭐️
Fantastisk flyttefirma som jeg nu har…
Fantastisk flyttefirma som jeg nu har brugt flere gange! Patrick og Sigurd flyttede i dag hele mit hjem der var kommet langvejsfra. Spejle, marmorbordplade mm. Var intakt og det gik vildt stærkt ! Vil til hver en tid anbefale bdr. Krogsbøll 😊🫶🏻
Klar anbefaling af både firma og medarbejdere
To perfekte flytninger gennemført i de sidste uger :)
Arbejdsomme, behagelige og høflige flyttemænd :)
Absolut topklasse super organisation
Absolut topklasse super organisation, dygtige flittige medarbejdere, præcision perfektion udtegner dette firma, som gennemførte vores 300 qm flytning på Frederiksberg alle 68.
Familie Lundholm siger mange tak for alt.🇩🇰😁❤️🍺.
Dream team Kasper & Sigurd
Vi havde en fantastisk oplevelse med Kasper og Sigurd. Meget hjælpsomme og kom med gode råd hele tiden i forhold til planen af flytningen. Meget behagelige og selv om de knokler så har de overskud til en god snak og god stemning. Vores bedste anbefaling til jeres team. En flyttedag er en stressende dag i sig selv, men Kasper og Sigurd har hjulpet os at komme igennem 😀 Bedste hilsener Helene & Justyn
Vi havde en fantastisk flytning med…
Vi havde en fantastisk flytning med Sigurd og Patrick. De var så hjælpsomme og forstående overfor alt, hvad en flytning må indebære. Trods en masse grej der skulle flyttes, havde de oveni overskud til at pjatte og snakke til vores 3-årige.
Brugt i 2020 og igen i 2025 hvor Mikkel…
Brugt i 2020 og igen i 2025 hvor Mikkel og Emil hjalp os. De kom til tiden, var søde, rare og effektive og alt kom frem i god behold. Stor anbefaling herfra.
Rigtig god flytteoplevelse
Rigtig god flytteoplevelse - grundigt og effektivt. Emil, Sigurd og Joshua hjalp os med at holde overblikket, spurgte ind til ting der skulle passes særligt på og gjorde det nemmere at flytte fra lejligheden på 3. sal til vores nye hus. Alle pengene værd.
God flytteoplevelse
Rigtig god flytteoplevelse med effektive og venlige flyttemænd, der gik til opgaven med højt humør. God vejledning og rimelig pris. Kan varmt anbefales.
Fremragende service
De blev anbefalet af en veninde, som brugte dem for mange år siden. Service er lige så fremragende idag. Tak til Patrick og Patrick for en effektiv, forsigtig og hurtig flytning. Kan varm anbefales!
Hvis man slår "effektivitet" op i en…
Hvis man slår "effektivitet" op i en ordbog så finder man et billede af Patrick og Alexander. Kæmpe overskud også. Varm anbefaling herfra. 💪
Super god flytteoplevelse
Super god flytteoplevelse med brdr. Krogsbøll. Patrick og Alexander var rigtig flinke og effektive til flytningen af alle de tunge og besværlige ting fra vores lejlighed på 3. Sal. Kan varmt anbefales.
Super oplevelse, kæmpe anbefaling herfra!
Super oplevelse hos Brdr. Krogsbøll, super venlige, og flytningen gik fuldstændig efter planen og super effektivt og hurtigt 💪 kan kun anbefale dem videre, og super søde og smilende flytte folk. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra! Kan kun anbefales på det varmeste herfra.
Kvalitetsflytning af klaver
Jeg havde Mikkel J og Kasper ude at flytte klaver og et par andre tunge ting. Fantastisk service og kvaliteten helt i top. De rykkede ud med kort varsel til fornuftig pris. Kan klart anbefales!
God oplevelse.
Kasper og Mikkel var hurtige, effektive og hjælpsomme og flytningen forløb som aftalt.
Super effektiv flytning af Patrick og…
Super effektiv flytning af Patrick og Patrick som klarede vores flytning fra 4. sal med et smil. Stor anbefaling herfra.
Mikkel J og Patrick V er helt suveræne
Mikkel J og Patrick V er helt suveræne
God energi venlige meget effektive
Alt i alt en virkelig god flytte oplevelse
Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet
Desuden er prisen meget rimelig!
Tak
Patrick og gutterne
Patrick, Mikkel og William var super effektive og deres arbejde udført i særdeles god kvalitet og højt humør.
Mange tak Finn og Helle
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.