Opgaven viste sig større end først forventet (vi brugte alle de 150 leverede flyttkasser, og derudover møblerne m.v.). Så flyttebilen blev fyldt helt op, og leveret til den nye adresse. Og den efterfø... Mehr ansehen
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen næste gang jeg skal flytte. Rigtig god service, hurtig flytning og meget venlige medarbejdere.🤝🏼
Jeg er meget tilfreds med Brdr. Krogsbøll! Fra første kontakt følte jeg mig godt behandlet, og de svarede venligt og uddybende på mine mange spørgsmål. Selve flytningen foregik glat og effektivt, og... Mehr ansehen
Jeg kan kun anbefale Bdr. Krogsbøll, hvis man vil have et pålideligt, venligt og professionelt flyttefirma. Gitte på kontoret leverede god service og koordinerede det hele rigtig fint. Vores ønsk... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Brdr. Krogssbøll er både en familieejet- og drevet forretning. Fem brødre med storebror som direktør flytter dine ting sikkert og hurtigt derhen, hvor du ønsker det. Alle 5 brødre arbejder på lageret, er ude og flytte eller give uforpligtende flyttetilbud. Forretningen er hurtigt vokset til et ungt dynamisk team der altid sætter sikkerhed og ærlighed først. Dine ting bliver håndteret meget varsomt og med stor ansvarlighed. Den følelse af ansvar for andres ejendom, der også ligger i at være familie, rækker hos Brdr. Krogsbøll også til dine ting. Du er derfor altid i sikre hænder hos familiefirmaet Brdr. Krogsbøll.
Fabriksparken 18, 2600, Glostrup
- Info@flyttetilbud.nu
- krogsbøll.dk
Fremragende og effektive
Vi havde glæden af og få besøg af tre super friske og flinke gutter, som bare knoklede derud af!
Der er ikke en finger og sætte på hele vores forløb.
De var der til tiden, og så gik det ellers bare derud af.
Kan klart anbefale og bruge Brdr. Krogsbøll hvis man skal flytte!
Hvis vi nogensinde har brug for et flyttefirma, så bruger jeg dem igen.
Amazing job
Just want to say a huge thanks to the moving team (Mikkel J, Jesper and Mikkel H) that moved our stuff on the 03/05/25. The lads were amazing, very fast and efficient. Would highly recommend them to anyone looking to move.
Tak for en super god hjælp med min…
Tak for en super god hjælp med min flytning i dag, alt gik perfekt som aftalt. Tak til Kasper og Eiffel.. En stor anbefaling herfra, vil helt sikkert benytte Brdr. Krogsbøll næste gang igen.
Mbh Lena
En super god oplevelse med dygtige og…
En super god oplevelse med dygtige og flinke flyttefolk (Mikkel J. & Mark). God service fra første opringning - til sidste kasse var flyttet. Og til en fair pris.
Fem ud af fem
Fem ud af fem, ingen tvivl!
Vi havde brug for en flyttemand til at pakke bilen, og køre alle vores ting fra København til Aarhus-området.
Kommunikationen var i top, flyttebil og top-tunet flyttemand kom som aftalt fik pakket bilen i løbet af no time.
Vi var i kontakt med flere andre "rigtige" flyttefirmaer, og prisen hos Krogsbøll var langt under hvad nogle af de andre kunne tilbyde.
Vi kunne ikke være mere tilfredse.
Stort tak herfra!
Effektive og imødekommende
Vi har lige fået hjælp til at flytte af brd. krogsbøll.
Det gik enormt effektivt og samtidig blev der passet på vores ting. William og Mikkel Bjørn var hurtige, og imødekommende. Alt I alt var de med til at gøre flytningen til en god oplevelse. Tak!
Professionalisme til fingerspidserne
Jeg vil til enhver tid anbefale Brdr. Krogsbøll flytteforretning til alle. Firmaet er virkeligt professionelt fra start til slut. Gitte på kontoret giver hurtigt et realistisk og meget rimeligt tilbud og Patrick og Joshua der stod for vores flytning var effektive, hjælpsomme og professionelle i problemløsningen omkring vores flytning. Absolut 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Brdr. Krogsbøll
En rigtig god oplevelse
Det var en fornøjelse at benytte Brdr. Krogsbøll og især fordi det var Mark og Kasper, der mødte op som friske og søde flyttemænd. Mark og Kasper var meget effektive og passede godt på vores ting. Det kan varmt anbefales at benytte Brdr. Krogsbøll. Spørg efter Mark og Kasper :-) jeg vil til hver en tid bruge dem igen.
Super service af flyttemand mikkel…
Super service af flyttemand mikkel j....kan kun anbefale brdr krogsbøll....
Trådte til med meget kort varsel og gav…
Trådte til med meget kort varsel og gav helt igennem suveræn service.
Vil give 10 stjerner hvis jeg kunne.
Vil give 10 stjerner hvis jeg kunne.
Mikkel J og Kasper var super!
Bedste flytteforretning
Nu har jeg haft fornøjelsen af Brdr. Krogsbølls flytteforretning tre gange inden for en måned, og de skuffer ikke.
Gitte, som tager imod ordrer, flyttemænd Sigurd og Mikkel og de andre drenge, de er alle bare så søde, imødekommende og hjælpsomme. Ikke mindst så er de hårdtarbejdende folk, der er klar på opgaven og gerne tager en trappe mere for kunden!
Jeg kan varmt anbefale Brdr. Krogsbøll.
10/10 godt!
Fantastisk flytning af Kasper og…
Fantastisk flytning af Kasper og Mikkel J, vi kunne ikke ønske os det bedre: stærke, hurtige (rekord tid!), dygtige, forsigtige, effektive og storartet humør og gåpåmod. Havde ikke forestillet mig at flytninger kunne gå så smooth. Kæmpe tak til jer!
Meget tilfreds med min flytning
Meget tilfreds med min flytning og de to flyttemænd. De var effektive og hurtige og de får en stor anbefaling.
Fremragende flytteoplevelse
Jeg kan varmt anbefale Brdr. Krogsbøll efter en virkelig positiv flytteoplevelse. Mikkel, Joshua og Kasper klarede min flytning fra 5. sal til stuen med imponerende effektivitet, stor omhyggelighed og godt humør. Alt blev håndteret professionelt, og mine ting ankom uden en eneste skramme.
Som en ekstra service – og helt uden tøven – hjalp de ovenikøbet med at løfte mit nye køleskab op i et køkkenskab, selvom det egentlig ikke var en del af opgaven. Det viser en fleksibilitet og hjælpsomhed, der er langt ud over det forventede.
Hvis man leder efter et flyttefirma, der både er dygtige, effektive og ovenikøbet hyggelige at have med at gøre, kan jeg kun anbefale Brdr. Krogsbøll, som jeg uden tvivl vil bruge igen, næste gang jeg skal flytte.
Super flytteoplevelse - anbefales!
Super effektiv, professionel og venlig hjælp fra Mikkel, Joshua og Oliver i forbindelse med flytning fra hus til lejlighed på 2. sal. De gav den max gas, så vi fik flyttet så hurtigt så muligt.
Vil klart benytte dem igen, hvis muligheden opstår.
Stor tak og anbefaling herfra!
Hurtigt og kompetent
Hurtigt og kompetent. Super god oplevelse med Mikkel, Joshua og Kasper
Tusind tak for jeres seje arbejde
Tusind tak for jeres seje arbejde, Kasper og Mikkel J 😊 Fantastisk service - vil klart anbefale Brødr. Krogsbøll 👍
Simpelthen fantastisk effektiv service
Simpelthen fantastisk effektiv service!
De sødeste og mest medhjælpende mennesker jeg længe har mødt! Meget punktlige og ordenlige - og tilmeld til en virkelig skarp pris! (Troede faktisk det var løgn, hvad vi fik for pengene!)
Vi skulle rykke fra Valby til Glostrup hvor de selv hører til, og som en ekstra service skulle vi så ikke betale for hjemkørslen.
Vi takker mange gange for behageligt selskab af Patrick og Josh - og benytter os klart af brdr. Krogsbøll igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.