The service and understaning, of my situation, was delt with very professionally, I got excellent advise, as well as a very good understanding of my needs. I was in complete distress for four months,... Mehr ansehen
Fortryder ikke et eneste sekund, at jeg tilvalgte Kriseramt Far, til professionel hjælp og rådgivning omkring min egen sag! Det har båret frugt og været det hele værd. Den dag i dag, har jeg fået opfy... Mehr ansehen
Jeg skylder en stor tak til Peter Roed. Han trådte til og satte sig ind i min sag, med under 24 times varsel. Kørte hele vejen til Aalborg (familieretshuset) og kom i god tid også. Det bet... Mehr ansehen
Hvis jeg kunne give denne mand 100 stjerner så havde jeg gjort det !!! Peter Roed er bare TOP Professionel fra start til slut. Jeg har aldrig mødt så pligtopfyldende fagmand som Péter, som reagere P... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Kriseramt Far er primært fædre, som har akut brug for hjælp i forbindelse med en skilsmisse eller samlivsophævelse. Kriseramt Far tilbyder hjælp før, under og efter skilsmissen. Vi er specialister inden for forældremyndighed, bopæl og samvær. Derudover tager vi med som partsrepræsentant i Familieretshuset, kommunen og bisidder ved politiet. Vi arbejder altid med barnet i centrum. Vi har både jurister og børnesagkyndige tilknyttet og kan rådgive i alle aspekter inden for det familieretlige område.
Automatikvej 1, 3. sal, 2860, Søborg, Dänemark
- kontakt@kriseramtfar.dk
- kriseramtfar.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Tak for hjælpen.
Tak for hjælpen.
Fedt du lige kunne komme med nogle guldklumper :)

Hej Kriseramtfar
Hej Kriseramtfar !
Tak for samtalen, det var meget givende. Det har givet godt ro i sindet efter vores telefonisk møde. De spørgsmål jeg havde, fik jeg svar på.
Derudover får du lige et Tak mere, fordi det var muligt at "gemme" de sidste 20 min. til senere tidspunkt.

Antwort von Kriseramt Far
Det er den bedste rådgivning man kan…
Det er den bedste rådgivning man kan forestille sig at få. samt rigtig rart med hjælp fra nogen der har styr på det og arbejder med det til dagligt!
Kan anbefales til alle i svær tid, hvor det ser håbløst ud
Meget konstruktivt!

Antwort von Kriseramt Far
Venter hurtigt tilbage med godt råd og…
Venter hurtigt tilbage med godt råd og henvisning

suverænt!!
Hvis det ikke var for kriseramt far havde jeg aldrig stået hvor jeg står idag.
Virkelig behageligt og kompetent person bagved.

Fantastik hjælp man får
Fantastik hjælp man får. Beroliger en meget ved den store hjælp.

Antwort von Kriseramt Far
Peter er super god til at holde fokus på hvad der er vigtigt i din sag. Han hjælper, guider og vejleder dig bedst muligt.
5 stjerner for hans professionelle tilgang til tingene.

Antwort von Kriseramt Far
Super snak med masser af gode ideer til…
Super snak med masser af gode ideer til at komme videre.

En svær tid!!
Kriseramt far har virkelig hjulpet mig i en svær tid, er ik sikker på jeg kunne have klaret det ellers. Man føler virkelig han er der 100% for en!!

Super god rådgivning
Super god rådgivning, og utroligt behagelig. Jeg fik den bedste hjælp til at bevare roen.

God rådgivning!
Peter hjælper dig frem og støtter dig på bedstevis. Gå aldrig alene med tingene!

Antwort von Kriseramt Far
Meget professionelt håndtering af sagen.

Antwort von Kriseramt Far
Peter er virkelig god til at skabe en…
Peter er virkelig god til at skabe en strategi der gav mening ift min specifikke situation. Efter hvert møde har jeg fået afklaret alle de tvivl jeg havde og følte mig afklaret.
I familieretshuset havde vi en fin forventningsafstemning inden og Peter var god til at holde folus på det afgørende og fortælle hvilke muligheder vi nu havde. Han virkede beroligende på alle parter til mødet og havde en fin forbindelse til den børnesagkyndige.
Ham kan jeg varmt anbefale

Antwort von Kriseramt Far
Peter har været en god hjælp for mig i…
Peter har været en god hjælp for mig i familiretshuset.
Hvis ikke Peter have været med mig der. Så har jeg ikke fået det resultat som jeg fik i dag i retten En 7-7 ordningen og den ene adresse. Jeg kan med fuldt overlæg anbefale Peter fra kriseramt far. Til alle de fæder som kommer i den situation som den jeg have med beskyldninger fra moren som ikke passede. V.h. en glad far Micki fra Randers

Super kompetent
Super kompetent, empatisk, ærlig og med spontane opfølgende telefonopkald. Meget gunstig vejledning i en akut situation. Han har meget kompetent kendskab til børns trivsel og dertil dilemmaer og kan guide på en meget fin måde med barnet i fokus. Som mor er jeg dybt taknemlig på min søns vegne at jeg pludselig fandt frem til Peter hvor alt andet virkede umuligt udenfor "åbningstider". Også meget taknemlig for dine videre henvisninger fra dig. Du er super dygtig. Endnu engang tak ❤

Antwort von Kriseramt Far
Kriseramt far har hjulpet og hjælper…
Kriseramt far har hjulpet og hjælper mig stadig. Det er rigtig rart at møde en der er kompetent og har et bagland af de rette kompetencer. Kriseramt far har været hurtige til at hjælpe os med at gøre tingene på den rigtige måde. Når man ikke bare skal kæmpe imod løgne, trusler og andet, men også imod et system der ikke er landet i 2019 endnu, har det været en kæmpe hjælp for os.
Kan kun anbefale deres hjælp til andre, der står i lignende situationer. Vi har både fået rådgivning og benyttet Peter som partsrepræsentant i familieretshuset.

Antwort von Kriseramt Far
Vil her give mine bedste anbefalinger…til kriseramt far 🙏🏻
Vil her give mine bedste anbefalinger til kriseramt far 🙏🏻 For et par år siden fandt jeg en fantastisk mand ❤️Han havde 4 børn med to forskellige mødre og jeg selv havde to med min ex selv om min ex og jeg ik er de bedste venner der er jo en grund til man går fra hinanden har vi på Intet tidspunkt brugt børnen og har en 7/7 men hvis de vil blive en dag mere er det okay begge veje MEN min kærste er det noget helt andet de to kvinder der ik ku modstå hinanden har nu slået sig sammen med beskyldninger der ingen steder har hjemme og vi bliver revet rundt i systemet af kommune statsforvaltning /nu familiehuset fogedretten de nægter udlevering af børn pga penge og at de rent faktisk trives her (jalousi ) alle børn når de er her er der ik forskel på dine og mine vi hygger som famile men det er blevet hårdt selv at stå med så da Peter Roed i kriseramt far rent faktisk hørte på os og hjalp os og deres advokat så var vi ik pludselig alene 🙏🏻Så tak for det. Vi er sågar truet af nogen i vores eget hjem sendt af ex , jeg er i chok over den måde mødre kan køre fædre rundt i systemet og hvor meget fædre bliver trynet i dette system 😔hvis der var et max om hvor tit mødre ku hive fædre i fedtefadet og ,der ik var penge imellem far og mor og fra start gjort mere lige 7/7 agtigt så var der ik noget at slås om børnen 🙏🏻Håber bare en mor ville stop op og tænke på om det var hendes såret hed eller for barnets skyld far skulle trynes Svaret det er aldrig for barnetsbedste med konflikt vi forældre har trosalt været to til at lave børne så må vi jo også være to om at passe på dem🙏🏻 Tusind tak Peter for at tro på os og bak os op alle de møder du har stået op for os dbh Anja

Antwort von Kriseramt Far
Har kæmpet med statsforvaltning...
Har kæmpet med statsforvaltning i snart 2år. Peter har været der hele vejen, hjulpet mig med alle de svære spørgsmål, men også kommet med gode råd til hvordan jeg selv kan blive bedre til at samarbejde med ekskonen. Kan klart anbefale Kriseramtfar..

Antwort von Kriseramt Far
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.