Advokatfirmaet Strauss & Garlik Bewertungen 197

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I can recommend Jacob Barckmann with all my heart. I was incredibly afraid before my case, because I was being accused of something I did not do, and the possible consequences for my life and m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Ditte R. Lütken, som har været min advokat i en familieretssag. Ditte er et af de mest skarpe, kompetente og dedikerede mennesker, jeg har mød... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det største tak til den bedste forsvarsadvokat Jacob Barckmann! De største anbefalinger herfra hvis man vil have den bedste advokat til sin straffesag, Jacob har været en kæmpe hjælp for mig. Fem stje... Mehr ansehen

1. Anwaltskanzlei
  2. Strafverteidiger
  3. Scheidungsanwalt
  4. Scheidungsservice
  5. Anwalt für Familienrecht
  6. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

RÅDGIVNING PÅ HØJESTE NIVEAU AF JURIDISKE SPECIALISTER Hos advokatfirmaet Strauss og Garlik er fagligheden i top – vores advokater har hver deres speciale og ekspertiser, og vi har dygtige og erfarne sekretærer, der er med til at sikre vores klienter en hurtig og saglig sagsbehandling af høj kvalitet. Stemningen hos os er imødekommende og uhøjtidelig. Vi rådgiver med stort engagement og er tilgængelige for klienten under sagens forløb. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig – vi vil glæde os til at være din juridiske sparringspartner. Advokatfirmaet Strauss & Garlik dækker stort set hele det jurdiske område, og vi kan føre din sag, uanset hvor i landet, du bor. Vi har mere end 50 dygtige medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jacob gave me hope and delivered the right result

I can recommend Jacob Barckmann with all my heart.

I was incredibly afraid before my case, because I was being accused of something I did not do, and the possible consequences for my life and my job were extremely serious. From the very beginning, Jacob’s calm, professional and confident manner gave me reassurance and real hope. He managed to put me in a much more optimistic mindset, and that feeling stayed with me until the very end.

Most importantly, he achieved the right result in court. Thanks to his work, I was allowed to keep my driver’s licence, which also meant that I did not lose my job. That is something I will never forget.

Jacob was professional, supportive and highly competent throughout the entire process. I am truly very grateful for everything he did for me and would recommend him without hesitation.

25. März 2026

Kan kun anbefale Rasmus Hedegaard

Rasmus Hedegaard for mine varmeste anbefalinger. Jeg brugte Rasmus i familie retten. Jeg have ringet rundt for at snakke med flere forskellige advokater og fik en snak om min sag, Rasmus gav mig en ro fra første gang vi snakkede sammen, derfor valgte jeg ham. Han har været så professionel og en kæmpe hjælp/støtte. Han ringer altid tilbage samme dag som jeg har haft ringet til ham.
Rasmus vandt sagen og skulle jeg nogensinde stå i den situation igen, vil jeg bruge ham igen.

31. August 2025

De varmeste anbefalinger til advokat Ditte R. Lütken

Ditte er et af de mest skarpe, kompetente og dedikerede mennesker, jeg har mødt. Hun kombinerer høj faglighed med en helt særlig menneskelig forståelse, som gør en kæmpe forskel, når man står i en svær situation.

Gennem hele forløbet har hun været både professionel, tydelig og enormt tryghedsskabende. Hun formår at være konkret og målrettet i sit arbejde, samtidig med at hun er omsorgsfuld og har blik for det menneskelige – ikke mindst barnets perspektiv, som hun vægter højt.

Jeg er utrolig taknemmelig for hendes indsats og hun har været en stærk støtte hele vejen igennem. Jeg vil uden tøven anbefale Ditte til andre, der står i en lignende situation og har brug for en advokat, man kan have fuld tillid til.

1. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TAK til Jacob Barckmann!!

Det største tak til den bedste forsvarsadvokat Jacob Barckmann! De største anbefalinger herfra hvis man vil have den bedste advokat til sin straffesag, Jacob har været en kæmpe hjælp for mig. Fem stjerner!

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jacob Barckmann en Advokat du kan regne…

Jacob Barckmann en Advokat du kan regne med👍
Vi har valgt advokat Jacob Barckmann til en kompleks straffesag, og vores oplevelse har været yderst positiv.

Fra starten udviste Jacob stor erfaring og høj faglighed, og han gav os en klar og tryg vejledning gennem hele forløbet.

Under sagen har han løbende holdt os som pårørende opdateret, hvilket har givet os et værdifuldt og godt indblik i udviklingen.

Jacob arbejder struktureret med en tydelig plan og strategi, og vi har på intet tidspunkt fortrudt, at vi valgte ham som vores advokat.

Vi kan varmt anbefale ham til andre, der står over for en kompleks straffesag.

25. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Ditte Ribergaard…

Jeg kan varmt anbefale Ditte Ribergaard Lütken fra advokatfirmaet Strauss & Garlik.

Fra start til slut oplevede jeg et samarbejde præget af høj faglighed, overblik og en imponerende evne til at navigere sikkert gennem en kompleks sag. Ditte formåede ikke blot at forstå de juridiske aspekter, men også de menneskelige nuancer, hvilket gjorde en stor forskel for mig undervejs.

Hun arbejdede struktureret og målrettet, gav klar retning i processen og skabte en tryghed i, at min sag var i de bedste hænder. Samtidig var hun både tilgængelig, lydhør og skarp i sin rådgivning – en kombination, der virkelig skiller sig ud.

Hvis du leder efter en advokat, der forener stærk juridisk ekspertise med empati, engagement og professionel gennemslagskraft, så er Ditte et oplagt valg.

24. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En advokat der kan sit kram....

Jeg har af to omgange fået advokat bistand af advokat Tim Haarbo i en sag om et økonomisk udestående som jeg havde til gode.....første gang i 2016 og seneste her i 2026.
Begge sager vandt jeg.
Tim Haarbo er uden tvivl en advokat der kan sit kram og med ham ved sin side kommer man trygt og sikkert igennem hvad end man måtte stå overfor, i forhold til bevisførelse, retsplejeloven og alt hvad der relatere sig til en retssag.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!!

2. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GRÅDIG!

Kontakter dem på deres hjemmeside formular, med henblik på mulig ny advokat.

De kræver over e-mail 5.000 kr blot for en tlf samtale!!

Føj hvor ulækkert!

Depositum på 5.000 kr. indbetales til konto nr. 6193 – 0017555588 med referencen DIT FULDE NAVN.

Når jeg har modtaget ovenstående, vil du indenfor et par dage modtage en ordrebekræftelse samt en tid for et telefonmøde med advokatfuldmægtigen.

Ring endelig til mig, såfremt du har spørgsmål.

God dag.

email sdgfjdgj

20. Februar 2026
Advokatfirmaet Strauss & Garlik-Logo

Antwort von Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Vi er kede af at høre, at vores proces har givet dig en dårlig oplevelse.
I forbindelse med din henvendelse fremsendte vi information om vores fremgangsmåde ved oprettelse som klient i den konkrete sagstype, herunder oplysning om indbetaling af depositum. Depositummet stilles som sikkerhed for vores salær og er ikke et udtryk for den samlede pris. Der afregnes løbende for det arbejde, der udføres, og det endelige salær afhænger af den bistand, der ydes.
Har man spørgsmål forud for oprettelse, er man altid velkommen til at kontakte os telefonisk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cathrine Degenkolv Bøhne vil i min…

Cathrine Degenkolv Bøhne vil i min verden, nok være en af Danmarks stærkeste børneadvokater. Hun bistod en far. Hvis verden faldt totalt sammen i December 2024. Jeg blev tildelt Cathrine som advokat for mig og min datter. Cathrine fik fejet alt om krisecenter/krisecenter rapport af banen. Da det helt tydeligt var et strategisk træk. Cathrine tog sig af alt i forhold til familieretshuset. Ansøgte hvad der skulle ansøges. Pressede på, når vi følte sagen stod i stampe. Cathrine bistod mig ved mødet med familieretshuset. Det en helt særlig dag jeg husker tilbage på. Der var ikke overladt noget til tilfældighederne. Cathrine var særdeles velforberedt og man kunne ikke have ønsket sig en bedre støtte igennem dette møde. Der ingen tvivl om at Cathrine er en meget respekteret advokat i familieretshuset. Hun kender lovgivningen ned til mindste detalje. Sidst men ikke mindst, så har hun hendes egen elegante måde at komme igennem med hendes budskab på. Vi fik vores samværsaftale 27/10-2025. Det står helt tydeligt for mig. At jeg ikke havde op noget dette resultat uden Cathrins fremragende arbejde. Jeg vil Helt sikkert søge hjælp ved Cathrine igen. Hvis det skulle blive nødvendigt.
Dennis

27. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vundet sag om samvær og forældremyndighed

Jeg har lige vundet en sag om samvær og forældremyndighed hvor byrettens dom blev stadfæstet i Landsretten - begge steder med Marita S. Hinge som min advokat.
Marita overtog min sag fra en anden advokat for ca. 1 år siden, og lige fra allerførste telefonsamtale var jeg ikke i tvivl om at jeg ønskede at skifte til hende. Marita er yderst professionel til hendes job, men også meget lyttende og empatisk, og under første telefonsamtale forstod hun med det samme hvad det drejede sig om.
Hun tog imod alt min dokumentation og sorterede hvad hun kunne bruge for at fremlægge sagen (som langt fra ikke var blevet belyst ordentligt inden hun overtog den) . Marita og jeg har under hele forløbet kommunikeret både i telefonen og på mail, og hun har altid taget sig tid til at skrive eller ringe tilbage,de gange vi har skulle i retten har vi altid mødtes noget tid før , hvor hun igen har taget sig tid til at forklare og svare på spørgsmål.
Jeg kunne virkelig ikke have ønsket mig en bedre advokat end Marita, og Kunne jeg give hende mere end 5 stjerner havde hun helt sikkert fået det. Jeg giver hende min bedste og varmeste anbefaling.

3. Februar 2026

Køb af erhvervsejendom

Vi har fået en fantastisk og professionel behandling i forbindelse med køb af erhvervsejendom. Pernille Amstrup-Bønløkke er virkelig dygtig og mega skarp. Fandt flere store fejl i vores købsaftale, som hun selvfølgelig fik rettet til og så holdt hun bank og ejendomsmægler i kort snor og styrede handlen til perfektion. Jeg kan KLART anbefale Strauss og Garlik og i særdeleshed Pernille Amstrup-Bønløkke. Og tilmed til en fair pris.

29. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vælger du Advokatfirmaet Strauss &…

Vælger du Advokatfirmaet Strauss & Garlik, så har du efter min overbevisning valgt rigtigt.
Som virksomhedsejer, har jeg igennem de seneste 35 år on and off benyttet mig af juridisk bistand først af Henrik Garlik. Hen ad vejen, kom Claus Bonde til, begge med mere eller mindre tunge virksomhedsopgaver, af både Dansk og Udenlandsk art.

Herudover har jeg også haft brug for hjælp til alt praktisk i forbindelse med oprettelse af Testamente imellem mig og min husbond.

Dokumenter i forbindelse med at vores datter skulle optages i mit firma, med ALT hvad dertil hører, af juridiske opgaver.

Claus Bonde har været en enorm støtte, da jeg fik brug for en bobestyrer dengang min far døde.

Det skal nævnes, at Claus Bonde ALTID, og det som ALTID, har været behjælpelig, når der har været behov for det.

Indenfor de seneste 8 dage har min datter og jeg haft behov for juridisk gennemgang i forbindelse med diverse firma relaterede dokumenter.
Da det skulle gå stærkt, kunne vi ikke forstyrre Claus, men blev i stedet anbefalet et nyt ansigt, nemlig Tim Haarbo, vi har ikke personligt mødt Tim, men kan kun bekræfte, at vores oplevelse af at lærer en ny person at kende ved vores advokatfirma, udelukkende har være den samme gode oplevelse, af MEGET HØJ STANDARD. Tim har fra vores første kontakt været ved vores side, og har ikke sluppet os før end at sagen var afsluttet har til eftermiddag.
Tim har været fantastisk hurtig både på telefon og mail, hvilket har betydet meget for os i denne sag.

Vær ikke i tvivl om du har valgt rigtigt, når du henvender dig til Advokatfirmaet Strauss & Garlik, her vil du altid være i trykke hænder, og blive fulgt trygt til dørs.

De varmeste og allerbedste hilsener går til hele teamet ved Strauss & Garlik

Mariann og Diithe Skovsgaard
YourCare - Skovsgaard Agentur - Odder

De omtalte personer finder du på Strauss og Garlik's hjemmeside.

29. Januar 2026

Tim Haarbo

Tim Haarbo gjorde et rigtig stærkt stykke arbejde i sagen den 12.1.26. Fagligt velfunderet, præcis og samtidig meget sympatisk i sin fremtoning.

12. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den dygtigste advokat ..tak af hele mit hjerte

Jeg bliver nødt til at skrive mine største anbefalinger til Adv.Tim Haarbo.

Imponerende, analytisk, vedholdende, arbejder så intens på sagen. De faglige kompetencer er mere end forventlig.
Serviceniveauet er i top. Der arbejdes dag og nat på min akutte sag. 4000 dokumenter gennemgået på under 10 døgn. Jeg er imponeret og duperet. Hans procedure og bilags samling, var eminent - 2 sager vundet ✔️💪hans fremtoning i retten, er ordentlig og bar præg af stor indsigt og faglighed.
Han har hermed fået 4 retsager, hvor jeg er stævnet
Han har min største respekt og anbefaler ham til alle fremadrettet. Af hele mit hjerte den største tak til hans frue, der har måtte undvære ham dag og nat til arbejde på min sag. Jeg må sende hende blomster . TAK

12. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr