The service and understaning, of my situation, was delt with very professionally, I got excellent advise, as well as a very good understanding of my needs. I was in complete distress for four months,... Mehr ansehen
Fortryder ikke et eneste sekund, at jeg tilvalgte Kriseramt Far, til professionel hjælp og rådgivning omkring min egen sag! Det har båret frugt og været det hele værd. Den dag i dag, har jeg fået opfy... Mehr ansehen
Jeg skylder en stor tak til Peter Roed. Han trådte til og satte sig ind i min sag, med under 24 times varsel. Kørte hele vejen til Aalborg (familieretshuset) og kom i god tid også. Det bet... Mehr ansehen
Hvis jeg kunne give denne mand 100 stjerner så havde jeg gjort det !!! Peter Roed er bare TOP Professionel fra start til slut. Jeg har aldrig mødt så pligtopfyldende fagmand som Péter, som reagere P... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Kriseramt Far er primært fædre, som har akut brug for hjælp i forbindelse med en skilsmisse eller samlivsophævelse. Kriseramt Far tilbyder hjælp før, under og efter skilsmissen. Vi er specialister inden for forældremyndighed, bopæl og samvær. Derudover tager vi med som partsrepræsentant i Familieretshuset, kommunen og bisidder ved politiet. Vi arbejder altid med barnet i centrum. Vi har både jurister og børnesagkyndige tilknyttet og kan rådgive i alle aspekter inden for det familieretlige område.
Automatikvej 1, 3. sal, 2860, Søborg, Dänemark
- kontakt@kriseramtfar.dk
- kriseramtfar.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Kriseramt Far. Når der skal handles hurtigt.
Kriseramt Far. Når der skal handles hurtigt.
Takket være Peter, Kriseramt Far og deres gode rådgivning, handlede vi hurtigt ved at søge om kontaktbevarende samvær efter at moren tog på krisecenter med mit barn.
Efter 3 uger fik jeg det kontaktbevarende samvær af Familieretshuset, og jeg fik endelig lov til at se mit barn. Hvis jeg havde handlet alene og uvidende om de mange regler, ville der have gået længere tid inden jeg fik lov til at se mit barn. Og tiden er en vigtig faktor for at undgå forældrefremmedgørelsen.
Hvis du er i tvivl om hvad der skal gøres i sådan nogle svære situationer om samvær, så få hurtigt fat i Peter og Kriseramt Far. De ved hvad der skal gøres i din situation, og de kender alt til lovgivningen indenfor familieret og samvær.

Antwort von Kriseramt Far
Jeg anbefaler Kriseramt Far til alle med en konfliktfyldt sag om deres barn
Kriseramt Far hjælper med de forskellige typer rådgivning, der er nødvenligt i indviklede familiesager. Hvis ikke de selv har kompetencerne i huset, har deres samarbejdspartnere. Nogle gange er der brug for folk, der kender familieretshuset som sin egen bukselomme, er vant til at gå med til partshøring i kommunen, eller en advokat, der kan håndtere den praktiske bodeling og samværssager i retten. Det har været en kæmpe hjælp for mig, at jeg ikke skulle være alene om at udfylde skemaer til familieretshuset, ringe til myndigheder, finde en topkompetent advokat, der matcher min sag - og i det hele taget holde overblikket! Desuden er der moralsk støtte at hente fra Peter, der kender tingene fra klienternes side. Det har været værdifuldt for mig, der samtidig har mistet den person, jeg plejede at dele de svære ting med. Min sag er ikke færdig. Men uanset udfaldet, kan jeg takke alle de gode kræfter, som Kriseramt Far samler, for at min datter foreløbig er kommet hjem for at bo hos mig.

Antwort von Kriseramt Far
Når tingene ser umulige ud, er det godt at have Peter ved din side.
Foråret 2021 var det hårdeste år, som min familie oplevede. Min brors ekskone besluttede, at blive skilt på den grimmeste tænkelige måde. De var lige flyttet til Danmark for nogle år siden, og hun havde planlagt alt for år tilbage.
Hun brugte alle de beskidte tricks, som en kvinde kan gøre, for at få en mand til at miste sig selv, sin egen dømmekraft og hun kom helt ind i hans sind.
Hvis det ikke var for Peter, ville min bror have mistet retten til at være sammen med sin datter. Vi er meget taknemmelige for Peter og Kriseramt Far-teamet for alt det hårde arbejde, der hjalp os som familie med at kæmpe.
Efter næsten 5 måneders forsvar mod tonsvis af løgne og manipulationer, fik min bror midlertidig bopæl af Familieretshuset.
Efter et møde i Familieretshuset, hvor de ikke ville hjælpe, nåede de til enighed udenom retten og min bror fik bopælen endeligt. Men det var kun takket være Peters hjælp.
Hver eneste handling var professionel og på plads fra Peters side.
Tusinde gange tak!
Vi vil aldrig glemme din hjælp Peter!

Antwort von Kriseramt Far
En tryg guide ind i familieretsjunglen
Jeg valgte, efter grundig research på nettet, at kontakte kriseramt far til at rådgive mig, da jeg savnede en uvildig part til at give mig indsigt i familieretten og det uoverskuelige og uigennemsigtige forløb jeg stod overfor.
Peter viste sig at have lige præcis den indsigt og agilitet jeg eftersøgte og har i den første del af forløbet været en uvurderlig rådgiver og sparringspartner, ligesom han hjulpet mig videre til en god familieadvokat, til den næste del af rejsen.
Jeg kan varmt anbefale, at tage en snak med Peter hvis man savner overblik eller har udfordringer ved skilsmisse, hvor der er børn som kan komme i klemme.

Antwort von Kriseramt Far
Jeg kan kun give mine aller bedste…
Jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger til at bruge Peter (Kriseramt far) Jeg har været med på sidelinjen, da min lillebror har stået i en situation hvor en skillesmisse endte ud i beskyldninger, underretninger, politianmeldelser osv. fra hans ekskone. Da min lillebror er meget ordblind, har jeg været mellemmanden mellem Peter og min bror, da skrivelser og alt det praktiske ikke er nemt for en ordblind.
Allerede fra første møde med Peter, kunne jeg virkelig mærke at det er en mand der brænder for hans arbejde og han er klar lige med det samme med en strategi. Peter holder hovedet koldt, når vi andre er fortvivlet og mest har lyst til at opgive. Peter er nærværende, professionel og altid til at få fat i, så man ikke skal gå i flere dage med ubesvarede spørgsmål. Jeg har sæt en ære i at kunne hjælpe min lillebror i denne meget svære tid, som har krævet masser af fortvivlelse, vrede og tåre og var det ikke for Peter var min lillebror aldrig nået dertil hvor han er i dag, han har fået så mange redskaber til at holde hovedet koldt og er en ny mand nu i forhold til da vi startede.
Takke være Peters kæmpe indsats har min lillebror indtil videre fået midlertidig bopæl på alle hans 5 børn. Nu afventer vi familieretten, og heldigvis ved vi at Peter er der, hvis vi igen skulle få brug for ham.
Tak for dig Peter.

Inden jeg kontaktede Peter
Inden jeg kontaktede Peter fra Kriseramt Far havde jeg forsøgt mig med advokater. Enten tog de ikke telefonen eller også var jeg kun i stand til at få sekretæren i tale.
Det lykkedes mig ikke på to uger at komme igennem og tale med en eneste advokat.
Stor var min lettelse og glæde da jeg ringede til Kriseramt Far og kom igennem til en oplagt og nærværende mand som faktisk gav sig tid at lytte til mig.
Peter var meget kvik til at sætte sig ind i min situation og på fem minutter havde han en strategi.
Den fulgte vi sammen og der gik kun fem uger før sagen til min kæmpe overraskelse og glæde faldt ud til min side.
Jeg kan kun anbefale andre forældre at finde en rådgiver og støtte som Peter, for systemet er for amatører som mig svært at finde rundt i.
Det føles som et spil skak og Peter kunne lægge en strategi mange træk frem, som faktisk førte til at jeg fik det som jeg ønskede.
Jeg havde aldrig som i ALDRIG selv kunnet finde vej.
Så kære Peter tusind tak for hjælp og støtte
kh Peter

Fred…
Inden jeg blev præsenteret for Peter fra kriseramt far sov jeg nærmest ikke. Mine nætter var lange og det hele kørte ud i et. Jeg ringede til en advokat der fortalte mig om Peter. Hun tog kontakt til Peter. Han ringede mig op 2 min efter.
Han lyttede til mig mens jeg fortalte om det jeg gik igennem.
Han stillede ? Jeg kunne mærke at han var interesseret i at hører på mig og hjælpe mig bedst muligt.
Det skal dog siges at Peter sætter børnenes tarv først.
Sådan skal det også være.
Jeg kan ærligt sige at efter min første samtale med Peter begyndte jeg at sove om natten igen.
Peter du har givet mig fred.
Da vi talte sammen tidligere i dag omkring hvad der nu var sket i min sag, blev jeg overvældet af følelser. Jeg takker dig af hele mit hjerte.

Taknemmelig for hjælpen
Kriseramt Far kan ikke trylle; de kan ikke lave om på lovgivningen, og de kan ikke ændre myndighedernes praksis, som ER biased til moderens fordel. Men de kan hjælpe med at manøvrere bedst muligt igennem love og praksis. I det mindste kan de give én et overblik over situationen og forhindre én i at begå dumheder, der ville stille én dårligere. Mit forløb har været kritisk, og jeg var ikke kommet så godt igennem det uden råd og hjælp fra Kriseeamt Far, og den hjælp er jeg dybt taknemmelig for. Og jeg vil ikke tøve med at bede om hjælp fra dem igen, hvis jeg får brug for det.

En god anbefaling herfra
Peter er en både dygtig og rar mand at have i ryggen, når udfordringer ved en skilsmisse skal løses.
Han svarer hurtigt, følger op på sagen og vender retur på aftaler.
Mit samarbejde med Kriseramt far gav mig det resultat, jeg ikke selv kunne nå frem til.
Tak for hjælpen!

Tak til Peter og Linda
At skulle igennem en kamp om sit barn, er en voldsom kamp både mentalt og psykisk, som jeg virkelig ikke ønsker andre skal igennem.
Peter og Linda har gjort et fantastisk stykke arbejde for mig, og et stort tak skal der lyde herfra.
Da sagen skulle gå sin gang i familieretshuset, var Peter en kæmpe støtte at have med, da man helt naturlig er nervøs og anspændt i den situation.
Hvis du ender i den triste situation som jeg, så kan jeg kun varmt anbefale at bruge Kriseramt Far.
- Morten

5 stjernet hjælp!
Jeg fik med kort varsel, nærmest fra dag til dag, Peter på sagen og tror ikke jeg uden ham kunne have klaret mødet i FRH. Peter var top professionel og guidet mig gennem processen.
Sagen har udviklet sig som jeg ønskede og det kan jeg kun takke Peter for.
Jeg vil anbefale Kriseramtfar til alle som måtte have brug for støtten i en evt skilsmisse / bopælssag ect.
5 stjerner - intet mindre.

Bidrags sag
Tusind tak for hjælpen ind til videre Jeg har været så glad for den hjælp jeg har fået med hensyn til min bidrags sag. Det er klart noget jeg vil anbefale videre til andre.

God Hjælp
Jeg har flere gange benyttet mig af Peters ydelser. Både når det har drejet sig om møder i Familieretshuset og hjælp til at skrive breve til myndighederne. Jeg finder i Peter en yderst kompetent samarbejdspartner og tovholder til de svære møder i Familieretshuset. Peter er god at tale med. Han har et vindende væsen. Er god at have på sit hold
Jeg giver ham min varmeste anbefaling

Antwort von Kriseramt Far
Har haft en god oplevelse
Har haft en god oplevelse. Sagen nåede ikke i Familieretshuset. Har følt mig bedre rustet og forberedt efter jeg kontaktede Peter Roed. Jeg fik mindre bekymring, da Peter støttede op. Tak for en god oplevelse.
Mvh. Carsten

Antwort von Kriseramt Far
I den hårdeste og sværeste tid i mit…
I den hårdeste og sværeste tid i mit liv, har jeg fået verdens bedste hjælp man kunne tænke sig.. super professionel…
Kan varmt anbefale kriseramtfar 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Antwort von Kriseramt Far
Professional hjælp og god støtte hele vejen igennem, Peter fra kriseramt Far er alle tiders hvis du ikke kan overskue situationen.
Da min bulgarske svoger blev skilt med sin ukrainske kone, opstod der en hel masser problemstillinger, som var svært at håndtere på egen hånd.
Peter Roed hjalp os igennem hele processen og fik stablet alle de rigtige møder på benene ift. kommunen og Familieretshuset. Han fik lavet en drug test, som skulle modbevise morens påstande om, at far var narkoman og kørte i bil med barnet i påvirket tilstand.
Peter tog en konstruktiv dialog med politiet, da moren havde sat hele Vestegnens politikreds ind på at finde os, da mor havde anmeldt til politiet, at vi havde kidnappet hendes barn på 3 år og var på vej til Bulgarien. ’Tak for at du klarede den Peter!'
Der er nu landet en aftale om, at faren fik bopælen og moren en samværsordning.
Peter er en helt med et arbejde, hvor han hjælper folk i de værste kriser og folk som kan være svære at styre på 10 tønder land! Og jeg har set, hvordan han arbejder fra sidelinjen af, fordi jeg har været kontaktperson imellem min svoger og Peter igennem alt det her. Mine bedste anbefalinger til Peter fra Kriseramt Far.

Antwort von Kriseramt Far
Det blev godt til sidst!
Jeg har gjort brug af Peters ydelser henover en - for mig - længere periode.
Mine børn og jeg har nu fået den aftale, vi hele tiden har ønsket os, og jeg er ikke sikker på at det ville være sket uden Peter og hans råd og vejledning.
At have Peter på sidelinjen har givet mig en form for ro på fordi jeg hele tiden har kunnet snakke med ham, når jeg har været i tvivl om regler, retningslinjer, praksis og fremgangsmåder.
Det kan være en meget skræmmende oplevelse at sidde i Familieretshuset og føle at man kæmper en kamp op ad bakke, men med Peter ved siden af føler man sig hjulpet og støttet hele vejen op ad bakken.
mvh
Morten

Antwort von Kriseramt Far
Jeg har ikke set min søn i rigtig mange…
Jeg har ikke set min søn i rigtig mange måneder nu. Det er en umulig opgave at klare selv, når man har en eks, der kommer med grundløse beskyldninger i øst og vest.
Jeg kan varmt anbefale Peter Roed fra Kriseramt Far - han gjort en forskel for mig ved at lægge en god strategi. Peter var dygtig og skarp i Familieretshuset og talte relevant på mine vegne, hvor han fik fremført min sag, som jeg aldrig havde kunne gøre selv.
Peter har hjulpet mig, når jeg var ked af det, forvirret og i tvivl og rådgav mig den rette vej.
Men det vigtigste er, at Peter er ærlig og har ret.
Peter gør en forskel for os alle, der står over for et system, som er håbløst gammeldags.
De kh. Thomas

Antwort von Kriseramt Far
Fantastisk afgørelse på en sej kamp
I fredags blev enden på en sej kamp, hvor moren startede med at tage på krisecenter og beskyldte mig for vold, både fysisk og psykisk. Foruden vold, beskyldte hun mig også for misbrug af narko, alkohol og steroider, beskyldninger om at jeg er narcisist plus meget mere.
Sønnen var blot 8 måneder dengang
Ny et år efter hun tog på krisecenter, har jeg fået afgørelse om en 10-4 ordning.
Fået weekenderne fordelt til min fordelt, sommerferie 2 gange 5 dage samt alt øvrige ferier deles lige mellem mor og jeg.
Vores søn er nu 1 år og 9 måneder.
I mellemliggende periode har jeg både fået kontaktbevarende samvær og senere udvidet kontaktbevarende samvær til 1 overnatning i hver uge.
Tak for hjælpen @kriseramt far, det kunne ikke lade sig gøre uden hjælp fra Peter Roed

Antwort von Kriseramt Far
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Kriseramt far. Med hjælp fra disse vandt jeg min søn tilbage til en 7/7 ordning igen.
Jeg har haft mit primær samarbejde med Linda Secher, men også samtaler med Peter. De har virkelig hjulpet med en af de største kriser i mit liv. De er fantastiske til at trykke Familieretshuset og myndighedscenteret på maven så diverse deadlines bliver overholdt. De ved alt om disse familierets sager og er hurtig med tilbage melding.

Antwort von Kriseramt Far
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.