Komfortpuden Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte d. 25.11.20 en komfortpude med tilhørende betræk gennem hjemmesiden. Jeg modtog varen ganske kort tid efter min bestilling, og jeg har alt i alt været tilfreds med mit køb. Desværre gik... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ikke sovet rolig en eneste dag siden køb, nakkesmerter og rygsmerter har fyldt en del. Den støtter primært min gravide mave, men står op med nakke, skulder og ryg smerter. Føler ikke den gavner m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt 2 panda børne puder, men da levering kom, var det en vosken pude, som blev leveret. Jeg har skrevet til info@komfortpuden, som beklagede, men de rigtige puder er endnu ikke afstedt e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har brugt puden hver nat i 32 dage - og jeg elsker den MEN... Den sidste uges tid er fyldet begyndt at falde sammen, og samle sig i klumper. Der er IKKE kanaler i puden - det vil sige at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bettenfachgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Den mest komfortable pude i verden!

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bedste kundeservice

Jeg har fået den bedste kundeservice man kan forestille sig! Jeg måtte desværre sende puden tilbage grundet private forhold og der var ingen sure miner, jeg har været i korrespondance med Stine og hun har ydet 1. klasse service.
Pengene er retur på konto i dag.
Jeg vil klart benytte komfortpuden en anden gang.

2. Februar 2021

Fantastisk produkt, manglende kundeservice

Desværre gik det tilhørende betræk i stykker efter kort tids (normalt) brug. Jeg har forsøgt at kontakte Komfortpuden.dk med et reklamationskrav af flere omgange de sidste 3 uger. Jeg har efterhånden opgivet at modtage svar eller kompensation for min reklamation, deraf min lave anmeldelse.

29. Januar 2021

Super..

Nem at bestille og betale online..Kom inden for den tidsfrist som lovet..Super pude..Længe siden jeg har sovet så godt som efter jeg har fået min komfortpude..

16. Januar 2021

Elsker den

Elsker den. Kan ikke sove uden og jeg har ikke haft ondt i ryggen siden jeg fik den

12. Januar 2021

Hej Tina,

Det glæder os virkelig at KomfortPuden hjælper dig til at få en bedre og meget behagelig søvn, samt at den aflaster dine rygproblemer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er svært at anmelde noget man ikke…

Det er svært at anmelde noget man ikke har modtaget

7. Januar 2021

Hej Pia,

Vi beklager den lange leveringstid som du har oplevet i forbindelse med jul & nytår. Vi håber selvfølgelig at du i mellemtiden har modtaget din bestilling og skulle det ikke være tilfældet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@komfortpuden.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på med at købe noget hos komfortpuden.dk

De trækker pengene hurtigt, men ingen vare leveres og de svarer ikke på mail eller via deres facebook

6. Januar 2021

Hej Kasper,

Vi havde desværre en periode lige omkring jul/nytår hvor vi havde ekstra travlt og derfor var vores kundeservice længere om at svare på henvendelser end normalt. Dette er noget vi selvfølgelig beklager på det dybest.

Dertil skal det siges at alle bestillinger leveres, skulle din bestilling stadigvæk ikke være blevet leveret, så beder vi dig skrive til os på info@komfortpuden.dk så kan vi se nærmere på netop din bestilling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Puden er rigtig god

Puden er rigtig god, og har i høj grad medvirket til en bedre hvilestilling. Pakken var længe om at blive leveret, og det var ærgerligt, da det var en julegave

5. Januar 2021

Hej Hanne,

Det glæder os at du har fået en bedre hvilestilling efter du at har taget KomfortPuden i brug. Vi beklager den forlængede leveringstid som du har måttet opdage i forbindelse med jul og coronavirus-sitationen i Europa.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft en god oplevelse hvis jeg…

Har haft en god oplevelse hvis jeg skrev til kundeservice gik der kun til næste dag inden de svarede ifm corona og jul gik der 3 uger så havde jeg puden fuld forståelse for det er ikke bange for at handle hos dem igen

28. Dezember 2020

Hej Else,

Mange tak for din pæne bedømmelse af din handel hos KomfortPuden. Det glæder os at kundeservice svarede inden for rimelig tid og vi takker for den forståelse du har udvist os her i juleperioden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende levering og manglende respons fra Komfortpuden.dk

Helt forståeligt at der er længere ventetid end normalt, på grund af corona. Men det kunne være rart, med en information om hvor længe en vare er forsinket eller hvad der sker. Nu er der dog gået 13 dage siden bestilling, tracking af varen fungerer ikke og firmaet reagerer ikke på henvendelse i deres infomail (som de selv henviser til). Er i tvivl om om hvorvidt jeg rent faktisk modtager den bestilte vare, eller om jeg er blevet snydt?

23. Dezember 2020

Hej Mie,

Jeg har netop besvaret din henvendelse per mail og er ved at undersøge din individuelle sag nærmere. Jeg kan garanterer at vi leverer de bestilte vare og på ingen måder ønsker at snyde vores kunder.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en pude den 6/12 som skulle…

Bestilte en pude den 6/12 som skulle bruges til julegave. Står intet om at det er en forudbestillingsvare da jeg bestilte den, så går man ud fra den leveres inden jul. Men nu tænker jeg ik den når at komme, da den stadig er et sted i Tyskland 😏der gik glæden lidt af da den skulle gives til min datter den 24.12. Der stod man kunne forvente leveringstid på Ca 10 dage. Føler mig sku en smule skuffet.

22. Dezember 2020

Hej Zuzette,

Vi har fuld forståelse for skuffelsen over den forlængede leveringstid som mange har oplevet i december måned i forbindelse med både COVID-19 situationen i Europa samt den øgede efterspørgsel på KomfortPuden op til jul. Vi håber at du i mellemtiden har modtaget KomfortPuden og skulle dette ikke være tilfældet, så beder vi dig om at kontakte vores kundeservice på info@komfortpuden.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig pude som har lindret min dårlige…

Dejlig pude som har lindret min dårlige ryg. Der var desværre næsten 14 dages levering på den - jeg ville gerne have haft den lidt hurtigere. Jeg havde også angivet en rabatkode hvor man var lovet 10% rabat - det fik jeg ikke. Derfor mangler den sidste stjerne...

14. Dezember 2020

Hej Barbara,

Mange tak for din bedømmelse af KomfortPuden. Vi er meget kede af at høre at vores rabatkoden desværre ikke virkede, vi undersøger dermed sagen nærmere, og håber at kunne forekomme lignende problemer i fremtiden.

Ekstrem dårlig kommunikation

Ekstrem dårlig kommunikation
Kan kun give jer 1 stjerne indtil videre. Bestilte for en uge siden. Penge er blevet trukket fra konto’en og i svarer ikke på nogen af de mails jeg har sendt jer

13. Dezember 2020

Hej John,

Vores kundeservice har desværre haft mere travlt end forventet i denne uge, hvilket desværre har medført utroligt lange svartider. Dette er selvfølgelig yderst beklageligt fra vores side, men der er sidenhen blevet svaret på din henvendelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I får kun en stjerne. Utrygt at handle med jer.

I får kun en stjerne. Man kan ikke ringe til jer og høre om ordrestatus. Min ordre blev indgivet torsdag 1/12, 4/12 mail om ordren er i behandling og tracking nummer til DPD, men DPD's tracking service er nede. Mailer til jer 9/12 uden at modtage svar. Virkelig dårlig kundeservice.

11. Dezember 2020

Hej Jessie,

Fantastisk pude

Jeg fik anbefalet puden af en veninde og synes faktisk at den er helt fantastisk!! Jeg har købt 2 mere som skal gives i julegave!. 😍😍😍

6. Dezember 2020

Hej Nanna,

Mange tak for din pæne bedømmelse af vores fantastiske KomfortPude.

KomfortPuden Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr