Jeg købte d. 25.11.20 en komfortpude med tilhørende betræk gennem hjemmesiden. Jeg modtog varen ganske kort tid efter min bestilling, og jeg har alt i alt været tilfreds med mit køb. Desværre gik... Mehr ansehen
Har ikke sovet rolig en eneste dag siden køb, nakkesmerter og rygsmerter har fyldt en del. Den støtter primært min gravide mave, men står op med nakke, skulder og ryg smerter. Føler ikke den gavner m... Mehr ansehen
Jeg har bestilt 2 panda børne puder, men da levering kom, var det en vosken pude, som blev leveret. Jeg har skrevet til info@komfortpuden, som beklagede, men de rigtige puder er endnu ikke afstedt e... Mehr ansehen
Jeg har brugt puden hver nat i 32 dage - og jeg elsker den MEN... Den sidste uges tid er fyldet begyndt at falde sammen, og samle sig i klumper. Der er IKKE kanaler i puden - det vil sige at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Den mest komfortable pude i verden!
Dariaus ir Girėno 121, 02189, Vilnius, Litauen
- +37067973539
- info@makosas.lt
- komfortpuden.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
I får desværre kun en stjerne
I får desværre kun en stjerne. Man kan ikke ringe til jer og høre om ordrestatus. Min ordre blev indgivet torsdag 26/11..i trækker pengene mandag 30/11..tirsdag mail om ordren er i behandling og tracking nummer til DPD..men DPD's tracking service er nede..og som sagt, kan ikke ringe til jer!

Antwort von Komfortpuden
Jeg har jo endnu ikke modtaget min…
Jeg har jo endnu ikke modtaget min bestilling. Jeg har bestilt for to uger siden.
Det er mærkeligt, at en mail om bedømmelsen kommer før varen.

Antwort von Komfortpuden
Kan ikke anmelde en ting som ikke er…leveret endnu
Kan ikke anmelde en ting som ikke er levereret endnu!

Manglende vare
Jeg har den 10/11 bestilt en komfortpude og har idag den 30/11 stadig ikke modtaget nogen pude
Pengene er trukket
Jeg har skrevet en mail til jer idag med mit ordre nr
Håber snart at jeg får min pude tilsendt eller mine penge retur
Er meget utilfreds

KAN ANBEFALES ❤❤
Jeg har tidligere bestilt 2 komfortpuder.... og de kom som de skulle. De er fantastiske og over al forventning.
Før et par uger siden bestilte jeg så 2 stk betræk til dem så jeg kan skifte og få vasket. Igen er de kommet uden problemer. Jeg har lige skiftet betræk og kvaliteten er virkelig god. Jeg kan personligt kun anbefale disse puder. Jeg købte dem til mine 2 teenage piger som elsker dem. De er dog store men da de begge har 1.5 måned senge er de nærmest bor i deres seng bruger de puden til alt. ..
Jeg har prøvet puden en uges tid og jeg må indrømme jeg seriøst overvejer at købe 1 til mig selv ❤❤❤
Så 5 stjerner fra mig 😃😃

Har ikke modtaget komfortpuden
Jeg bestilte en komfortpude d. 2/11 og idag d. 27/11, har jeg stadig ikke modtaget puden. Pengene blev allerede trukket dagen efter. Der stod at leveringen ville tage 3-6 dage!

Jeg bestilte 2 puder
Jeg bestilte 2 puder, og pengene blev trukket næsten med det samme, men ingen puder er modtaget.
Reglen for internet handel siger at man først må trække beløbet i det øjeblik varen bliver sendt. beløbet trukket 27/10 ingen puder, ikke en mail med at den er på vej.
Jeg har i dag den 16/11 modtaget mine puder, dejligt. Firmaet kunne måske have fordel med at tidligt melde ud hvad leverings horisonten er. ikke trække betaling før varen afsendes. Så man ikke begynder at google og finder ud af de sælges til den halve pris i danske shoppes.

Svindel?
Betaling trukket stort set med det samme, men jeg mangler fortsat min pude. Har skrevet til dem, men intet svar 😬🥺😳😡

Mangler mine varer
😡😡😡😡Bestilt 2 comfort puder den27-10 den 29-10 var de i Vilnius (LT) den 30-10 var de i Dobrak Strykow- den 31-10 var de i PARZNIEW (PL) in transit . Gad vide hvornår de er i Danmark og klar til levering 😡😡😡😡😡

En fantastisk dejlig pude
En fantastisk dejlig pude, den kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Komfortpuden
Har modtaget sms at ordre er afsendt
Var lidt hurtig - alt ok. Pude arriverer i morgen🤗

Antwort von Komfortpuden
God service og god kvalitet

Antwort von Komfortpuden
Kan helt klart anbefale komfortpuden
Kan helt klart anbefale komfortpuden, nemt og sikkert at bestille, god kontakt med kundeservice, hurtig ordre bekræftelse og forsending.

Antwort von Komfortpuden
Jeg vil give dem 0 stjerner.
Jeg vil give dem 0 stjerner.
Jeg har lavet en bestilling på en pude og jeg har hverken modtaget en bekræftelse på mailen elker modtaget min pude.
Jeg har skrevet mange mails og jeg har stadig ikke modtaget en bekræftelse eller puden.
PENGENE ER SELVFØLGELIG TRUKKET.
Jeg er blevet snydt.
Jeg vil have pengene tilbage eller min pude. Jeg er GAL.

Antwort von Komfortpuden
Super god service puden passede ikke…
Super god service puden passede ikke desværre meget nemt at aflevere den tilbage 🙂👍

Fin pude hurtig levering

Antwort von Komfortpuden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.