Komfortpuden Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte d. 25.11.20 en komfortpude med tilhørende betræk gennem hjemmesiden. Jeg modtog varen ganske kort tid efter min bestilling, og jeg har alt i alt været tilfreds med mit køb. Desværre gik... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ikke sovet rolig en eneste dag siden køb, nakkesmerter og rygsmerter har fyldt en del. Den støtter primært min gravide mave, men står op med nakke, skulder og ryg smerter. Føler ikke den gavner m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt 2 panda børne puder, men da levering kom, var det en vosken pude, som blev leveret. Jeg har skrevet til info@komfortpuden, som beklagede, men de rigtige puder er endnu ikke afstedt e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har brugt puden hver nat i 32 dage - og jeg elsker den MEN... Den sidste uges tid er fyldet begyndt at falde sammen, og samle sig i klumper. Der er IKKE kanaler i puden - det vil sige at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bettenfachgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Den mest komfortable pude i verden!

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I får desværre kun en stjerne

I får desværre kun en stjerne. Man kan ikke ringe til jer og høre om ordrestatus. Min ordre blev indgivet torsdag 26/11..i trækker pengene mandag 30/11..tirsdag mail om ordren er i behandling og tracking nummer til DPD..men DPD's tracking service er nede..og som sagt, kan ikke ringe til jer!

4. Dezember 2020

Hej Lars,

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på info@komfortpuden.dk så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde ud af hvor din bestilling befinder sig i systemet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har jo endnu ikke modtaget min…

Jeg har jo endnu ikke modtaget min bestilling. Jeg har bestilt for to uger siden.
Det er mærkeligt, at en mail om bedømmelsen kommer før varen.

3. Dezember 2020

Hej Sami,

På grund af den nuværende coronavirus situation i Europa har vi i øjeblikket forsinkelser i produktionen. Vi tager godt hånd om vores medarbejdere så de kan arbejde i et corona-sikret miljø, samt sikre at din bestilling bliver leveret desinficeret og sikkert! Hvis du kontakter vores kundeservice på info@komfortpuden.dk vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde status på din ordre/bestilling.

Hej Jesper,

Hvis du kontakter vores Kundeservice på info@komfortpuden.dk vil vi meget gerne se nærmere på hvor din bestilling befinder sig i systemet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke anmelde en ting som ikke er…leveret endnu

Kan ikke anmelde en ting som ikke er levereret endnu!

3. Dezember 2020

Hej Anita,

Vi ser selvfølgelig frem til din feedback når du har modtaget puden og fået den afprøvet. Normalt tager vores levering omkring 5-6 arbejdsdage, dog oplever vi på nuværende tidspunkt desværre en forlænget leveringstid på grund af coronavirus situationen i Europa, hvilket har medført forsinkelser i produktionen. Vi tager godt hånd om vores medarbejdere så de kan arbejde i et corona-sikret miljø, samt sikre at din bestilling bliver leveret desinficeret og sikkert!

Hvis du kontakter vores Kundeservice på info@komfortpuden.dk med dit ordrenummer, så vil vi meget gerne se nærmere på sagen og få sporet din bestilling.

Manglende vare

Jeg har den 10/11 bestilt en komfortpude og har idag den 30/11 stadig ikke modtaget nogen pude
Pengene er trukket
Jeg har skrevet en mail til jer idag med mit ordre nr
Håber snart at jeg får min pude tilsendt eller mine penge retur
Er meget utilfreds

30. November 2020

Hej Heidi,

Jeg kan dog heldigvis bekræfte at vi har afsendt din bestilling fra vores lager og at den er ankommet til DPD's transitdepot i Fredericia, du burde derfor kunne forvente levering inden for de nærmeste par arbejdsdage.

KAN ANBEFALES ❤❤

Jeg har tidligere bestilt 2 komfortpuder.... og de kom som de skulle. De er fantastiske og over al forventning.
Før et par uger siden bestilte jeg så 2 stk betræk til dem så jeg kan skifte og få vasket. Igen er de kommet uden problemer. Jeg har lige skiftet betræk og kvaliteten er virkelig god. Jeg kan personligt kun anbefale disse puder. Jeg købte dem til mine 2 teenage piger som elsker dem. De er dog store men da de begge har 1.5 måned senge er de nærmest bor i deres seng bruger de puden til alt. ..
Jeg har prøvet puden en uges tid og jeg må indrømme jeg seriøst overvejer at købe 1 til mig selv ❤❤❤
Så 5 stjerner fra mig 😃😃

29. November 2020

Hej Randi,

Mange tak for din flotte anmeldelse af KomfortPuden. Det er altid glædeligt at læse om hvor meget andre elsker vores puder.

Har ikke modtaget komfortpuden

Jeg bestilte en komfortpude d. 2/11 og idag d. 27/11, har jeg stadig ikke modtaget puden. Pengene blev allerede trukket dagen efter. Der stod at leveringen ville tage 3-6 dage!

27. November 2020

Hej Malene,

Det er yderst beklageligt at hører at du endnu ikke har modtaget din bestilte KomfortPude. Vi her hos kundeservice vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af hvad der er sket med din bestilling. Du behøver blot at sende en mail til info@komfortpuden.dk med dit ordrenummer og vi kan se nærmere på sagen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte 2 puder

Jeg bestilte 2 puder, og pengene blev trukket næsten med det samme, men ingen puder er modtaget.
Reglen for internet handel siger at man først må trække beløbet i det øjeblik varen bliver sendt. beløbet trukket 27/10 ingen puder, ikke en mail med at den er på vej.
Jeg har i dag den 16/11 modtaget mine puder, dejligt. Firmaet kunne måske have fordel med at tidligt melde ud hvad leverings horisonten er. ikke trække betaling før varen afsendes. Så man ikke begynder at google og finder ud af de sælges til den halve pris i danske shoppes.

6. November 2020

Hej Erik,

Vi vil meget gerne hører om hvorvidt du har modtaget varen som du bestilte. Hvis dette ikke skulle være tilfældet, vil vi sætte pris på om du vil kontakt os på info@komfortpuden.dk således at vi kan se nærmere på sagen.

Svindel?

Betaling trukket stort set med det samme, men jeg mangler fortsat min pude. Har skrevet til dem, men intet svar 😬🥺😳😡

4. November 2020

Hej Caroline,

Vi har skrevet sammen på mail og fandt frem til at du ønskede at få annulleret dit køb, hvilket vi har gjort samt refunderet dine penge til din brugte betalingsmetode.

Mangler mine varer

😡😡😡😡Bestilt 2 comfort puder den27-10 den 29-10 var de i Vilnius (LT) den 30-10 var de i Dobrak Strykow- den 31-10 var de i PARZNIEW (PL) in transit . Gad vide hvornår de er i Danmark og klar til levering 😡😡😡😡😡

2. November 2020

Hej Frank,

Vi er kede af at vi har fået negativ omtale grundet leveringstiden. Så snart forsendelsen er overgået til vores fragtselskab har vi desværre ikke længere indflydelse på leveringstiden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, godt pakket ind, flot blå farve.

15. Oktober 2020

Hej Bettina,

Mange tak for din bedømmelse af KomfortPuden. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

En fantastisk dejlig pude

En fantastisk dejlig pude, den kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger.

14. Oktober 2020

Hej Mali,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har modtaget sms at ordre er afsendt

Var lidt hurtig - alt ok. Pude arriverer i morgen🤗

10. Oktober 2020

Hej Pia,

Har du prøvet at kontakte vores kundeservice via e-mail? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at undersøge nærmere hvorfor at trackingnummeret ikke virker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og god kvalitet

6. Oktober 2020

Hej Nina,

Mange tak for din pæne bedømmelse af KomfortPuden. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

for langsom levering

5. Oktober 2020

Hej Lotte,

Mange tak for din bedømmelse af KomfortPuden. Vi oplever desværre en stor popularitet på vores puder, hvilket gør at nogle modeller (betræk typer) kommer i restordre og forlænger vores leveringstid. Det er selvfølgelig beklageligt og vi ser nærmere på hvordan vi bedre kan forudsige efterspørgslen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan helt klart anbefale komfortpuden

Kan helt klart anbefale komfortpuden, nemt og sikkert at bestille, god kontakt med kundeservice, hurtig ordre bekræftelse og forsending.

30. September 2020

Hej Luna,

Mange tak for din pæne bedømmelse af KomfortPuden samt vores kundeservice. Det glæder os at vi har kunnet give dig en god oplevelse gennem købsprocessen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil give dem 0 stjerner.

Jeg vil give dem 0 stjerner.
Jeg har lavet en bestilling på en pude og jeg har hverken modtaget en bekræftelse på mailen elker modtaget min pude.
Jeg har skrevet mange mails og jeg har stadig ikke modtaget en bekræftelse eller puden.
PENGENE ER SELVFØLGELIG TRUKKET.
Jeg er blevet snydt.
Jeg vil have pengene tilbage eller min pude. Jeg er GAL.

15. September 2020

Hej Bilal,

Først vil jeg understrege at vi på ingen måde snyder vores kunder. Det virker desværre til at du er udsat for tekniske problemer i systemet eller at vores bekræftelses e-mail måske er blevet fanget af dit spamfilter. Jeg har taget kontakt til dig via e-mail så vi kan få løst problemet vedrørende den manglende ordrebekræftelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service puden passede ikke…

Super god service puden passede ikke desværre meget nemt at aflevere den tilbage 🙂👍

14. September 2020

Hej Rene,

Mange tak for din bedømmelse af KomfortPuden og vores service. Det er selvfølgelig beklageligt at puden desværre ikke passede til dit/jeres behov.

Fin pude hurtig levering

13. September 2020

Hej Solveig,

Mange tak for din bedømmelse af KomfortPuden. Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende puden, så er du altid velkommen til at kontakte os.

KomfortPuden Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr