Jeg købte d. 25.11.20 en komfortpude med tilhørende betræk gennem hjemmesiden. Jeg modtog varen ganske kort tid efter min bestilling, og jeg har alt i alt været tilfreds med mit køb. Desværre gik... Mehr ansehen
Har ikke sovet rolig en eneste dag siden køb, nakkesmerter og rygsmerter har fyldt en del. Den støtter primært min gravide mave, men står op med nakke, skulder og ryg smerter. Føler ikke den gavner m... Mehr ansehen
Jeg har bestilt 2 panda børne puder, men da levering kom, var det en vosken pude, som blev leveret. Jeg har skrevet til info@komfortpuden, som beklagede, men de rigtige puder er endnu ikke afstedt e... Mehr ansehen
Jeg har brugt puden hver nat i 32 dage - og jeg elsker den MEN... Den sidste uges tid er fyldet begyndt at falde sammen, og samle sig i klumper. Der er IKKE kanaler i puden - det vil sige at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Den mest komfortable pude i verden!
Dariaus ir Girėno 121, 02189, Vilnius, Litauen
- +37067973539
- info@makosas.lt
- komfortpuden.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Når man først har vænnet sig til den
Når man først har vænnet sig til den, er den rigtig god. For mit vedkommende to det ca 4 nætter, så var den der. Men det gør et vel med alle andre puder også, det syntes jeg ifverfald..
En dejlig pude
En dejlig pude , som jeg sover med hver nat.
Den fjerner dog ikke alle smerter ,med den er dejlig at ligge og sidde på .
Lever ikke op til forventningerne
Den er alt for stor og tyk for mig
Den er alt for stor og tyk for mig. Det vil være dejligt hvis det var muligt at få den to størrelser.
Meget stor og syntes hovedet kommer til…
Meget stor og syntes hovedet kommer til at ligge for højt, men god til sidestillinger
Det bedste jeg har ofret penge…
Det bedste jeg har ofret penge på.syntes dog at betrækkene er lige lovlige dyre.
Hurtig levering og god information.
Jeg bestilte 30/5-21 fik kvittering at…
Jeg bestilte 30/5-21 fik kvittering at de var igang med med min orde den 3/6-21 og fik puden leveret den 11/6-2021. Der var oplyst om ca. 9 dages leveringstid, så det passede fint. Puden er MEGA lækker.
Stadig ikke fået de korrekte puder - 1 mdr. efter levering
Jeg har skrevet til info@komfortpuden, som beklagede, men de rigtige puder er endnu ikke afstedt en måned efter jeg har modtaget den forkerte. Da den forkerte pude skulle sendes retur, blev den leveret tilbage til mig dagen efter !! Nu har jeg skrevet et par mails og får slet intet svar!! Kan ikke anbefale denne hjemmeside.
Expensive return policy
Dårlig service
Dejlig pude, men mega dårlig service, når man klager over betrækket går op/skrider i sømmene 👎

Antwort von Komfortpuden
Redning før og efter operation
Er så glad for denne pude - kæmpe redning før og efter operation (nye hofter)
God til aflastning
Min børn er også MEGET glade for den
Kæmpe anbefaling herfra
Glemte at få bestilt betræk, så det er en rigtig god ide at huske at få med
Meget dårlig levering
Jeg bestilte vare d. 21. April, der blev hævet penge samme dag og jeg har endnu ikke modtaget min vare.
Der stod levering indenfor 1 - 10 dage.
Meget dårlig service
Jeg har ikke modtaget mit produkt (et…
Jeg har ikke modtaget mit produkt (et betræk til puden) 18 dage efter min bestilling, og da jeg bestilte den stod der at betrækket var på lager.... Har endda forsøgt at kontakte komfortpuden.dk på mail uden svar..... Dårlig service.

Antwort von Komfortpuden
Rigtig god pude og prisen virker fin
Rigtig god pude og prisen virker fin. Har Hjulpet min søvn rigtig meget, dog tog selve shipping lidt lang tid.
Jeg gik ind og bestilte puden
Jeg gik ind og bestilte puden, den skulle bruges som en gave, og der stod at den var på lager og levering var inden for 10 dage.
Jeg hører intet fra dem om at den er sendt, og de havde trukket pengene.
Da jeg så endelig modtager en mail fra dem om at jeg kan forvente at der går yderligere 10 dage, skriver jeg at de skal annullere ordren og da svarer de tilbage at det vil de gøre med det samme og jeg vil få mine penge retur.
Det er så en uge siden nu, og jeg får ikke mere svar tilbage fra dem og pengene er ikke kommet retur! Mage til dårlig service skal man lede længe efter!!!
3 uger gik der fra de hævede beløbet og…
3 uger gik der fra de hævede beløbet og til min vare gik fra butikken.
Og har stadig ikke fået min pakke .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.