Jönköpings Länstrafik AB Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick vänta på ersättningsbuss som så många gånger förut. Tidigare bruka man få räkna med ca 60min väntan på buss, vilket jag tycker är helt bedrövligt. Kan man inte ha en ersättningsbuss som går fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan nästan aldrig räkna med att komma fram i tid.. Inställda, försenade och för tidiga bussar. Appen och skyltar stämmer inte överens med tider osv. Kundservice är inte till stor hjälp om man har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den värsta kundservicen jag varit med om. Kontrollanten ger felaktiga uppgifter och jag fick betala 1500 i straffavgift för att telefonen hade laddat ur när det var kallt). Kontrollanten sa att jag in... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bussarna håller inte tiderna, förarna kör stressade, stor del av förarna hälsar inte, fåtal gånger har en förare kommit till mig och sagt till mig att sluta trycka på knappen, utan att jag har ens r... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blir riktig irriterad och förbannad på…

Blir riktig irriterad och förbannad på den här kollektivtrafiken. Blivit försenad till jobbet flera gånger pga förseningar med tåg. Visst förseningar kan hända men den här senaste gången tog nog priset. Då blev tåget inställt pga vagnsbrist? Hur sjutton kan man sätta in ett tåg och sen behöva ställa in det på grund av vagnsbrist? Man vet väl hur många vagnar man har!? Under ALL kritik.

30. Juni 2021

Indragen linje mellan Tranås

Indragen linje mellan Tranås - Gränna på helger under sommarmånaderna har avsevärt försvårat möjligheterna att bo på landet om man inte har körkort. Beslutet verkar vara baserat på resestatistik från under pandemin, då folk uppmanades att begränsa sitt resande. Vad trött man blir på denna kortsiktighet.

20. Juni 2021

Förmodligen landets sämsta…

Förmodligen landets sämsta kollektivtrafik. Aldrig varit med om så mycket krångel på någon annan ort.

Idag blev jag anklagad för att ha en bild på en biljett av föraren för att han inte är kompetent nog att avläsa biljetten. Man ska inte förtalas på grund av andra människors inkompetens.

JLT är även dyrare än de andra orterna som jag åkt med lokaltrafik i.

Och förseningar är precis lika vanliga även från slutstation när bussen stått den en kvart. Detta beror väl mer på chaufförerna än verksamheten.

Men det finns inget bra att säga om detta.

26. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har tappat pengar med jlt eftersom…

Jag har tappat pengar med jlt eftersom de medvetet förvirrar dig att köpa månatliga studentkort som naturligtvis blir värdelösa när du är ombord. Så de tvingar dig att köpa en ny biljett eftersom de vet att du inte kommer att gå hem från Nässjö till Växjö. Och för att du som internationell student måste gå till lektionen så att du köper ett nytt pass. Det är kriminellt, de utnyttjar internationella studenter som arbetade mycket hårt för en andra chans till ett bättre liv. Men de är också helt galna för att anställa sociopater. En av mina internationella studentvänner misshandlades av en manlig anställd. Han förolämpade honom med en kinesisk förolämpning (min vän är inte ens kinesisk utan fransk) för att hans batteris telefon var död. Min vän är 192 cm, 140 kg och en kämpe som lätt kunde ha krossat den magra gamla galna killen, men han förblev lugn medan rasisten sa: "F....U !!!" efter att han kastade är telefonen på golvet. Detta hände 2 mars 2021 på det tidigaste tåget från Nässjö till Växjö, med flera andra passagerare runt.

18. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Under pandemin stänger man av…

Under pandemin stänger man av möjligheten att använda reskassa på flera sträckor. Inte nog med att man då är tvungen att betala mer per biljett på annat sätt. Man får heller inte tillbaka pengarna man satt in på reskassan...

Jag har varit i kontakt med JLT utan att de inser problematiken.

9. Mai 2021

Cyklar på tåget. Jlt

Jag pendlar från Tranås till Nässjö varje dag. Nu vill jag cykla från stationen till jobbet eftersom bussen gå fel tider. Men en cykel är och skall betalas som en ungdom på krösatåget. Jag köpte en 30 dagar periodkort ungdom för min cykel men det var fel igen. Man skall behöva köpa enkelbiljett före varje resa. Usch vad krångligt. Då ta jag bilen och det är ert fel. Ni verkar skita i klimatfrågan.
Mvh, Michael

23. Februar 2021

Sämst i Sverige?

Måste ju vara det sämsta bolag inom offentlig transport. Det är ett lotteri om man kommer i tid till arbetet om man bor utan för Jönköping stad. Information om ändringer/förseningar är obefintlig. Dags att se över verksamheten och kanske dags med ny ledning som vet hur man gör.

1. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr