Fick vänta på ersättningsbuss som så många gånger förut. Tidigare bruka man få räkna med ca 60min väntan på buss, vilket jag tycker är helt bedrövligt. Kan man inte ha en ersättningsbuss som går fr... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kan nästan aldrig räkna med att komma fram i tid.. Inställda, försenade och för tidiga bussar. Appen och skyltar stämmer inte överens med tider osv. Kundservice är inte till stor hjälp om man har... Mehr ansehen
Den värsta kundservicen jag varit med om. Kontrollanten ger felaktiga uppgifter och jag fick betala 1500 i straffavgift för att telefonen hade laddat ur när det var kallt). Kontrollanten sa att jag in... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Trött chaufför såg att han höll på att…
Trött chaufför såg att han höll på att somna flera gånger fick hoppa av och gå istället och otroligt dyr resa
Bussarna håller inte tiderna
Bussarna håller inte tiderna, förarna kör stressade, stor del av förarna hälsar inte, fåtal gånger har en förare kommit till mig och sagt till mig att sluta trycka på knappen, utan att jag har ens rört knappen och kallat mig fula ord "Idiot, horunge" och hotad slänga av bussen om jag inte skärper mig.
Appen och biljettscanningen är nog inte det mest trevligaste, de borde ta lärdom av skånetrafik.
Busschaffören stängde bussdörren på mig…
Busschaffören stängde bussdörren på mig och mitt ben fastnade
Bra täta turer.
Finns alltid en buss nära till hands. Punktlighet och fantastiska bussar och tåg. Vänlig och hjälpsam personal.
Helt värdelöst företag!
Helt värdelöst företag!
Förseningar varenda gång man åker, helt otroligt. Katastrof, är tyvärr det ända företagen i länet.
Alla är medvetna om er ur usla…
Alla är medvetna om er ur usla hantering av biljetter. Personal som saknar förståelse.
Har aldrig blivit mer kränkt eller för del delen rädd som på en buss från er...
Kan inte annat än säga att glädje är känslan som förgyller min själ då morgontimmen bjuder på en artikel där ni riskerar miljonbelopp i vite!
Håller tummarna era undermåliga muppar!
Riktig kass app
Riktig kass app. Flyttat från Skåne upp till Husqvarna och denna appen är verkligen kass. Dem får lägga ner lite tid och pengar för att få den att fungera på ett bra sätt. Skånetrafik appen är 100ggr bättre på precis alla sätt
Totalt värdelösa
Totalt värdelösa, att man ens kan ge 1 stjärna
Bussen läckte vatten från taket var…
Bussen läckte vatten från taket var riktigt blöt när jag kom hem!!!!!!!!!!!!!💣💣💣😤🤯🤬😡🥵
Krösatåget. Bokat via sj
Åker tåg från alvesta till jönköping med krösatåget. Alla säten är fläckiga och smutsiga. Det ser inte ut som om det har blivit städat på en vecka och det luktar unket. Klockan går fel och det är tejpat på flera ställen för saker är ur funktion. Verkligen låg standard. Fick denna otrevliga upplevelse när jag bokade resa från hässleholm till gränna med sj...
Åkte från Gränna till Tranås kl14:10
Åkte från Gränna till Tranås. Det var en dryg busschaufför (kvinnlig). Var väldigt oprofessionell och irriterad för ingenting. Tycker hon ska få gå en kurs om hur man bemöter sina kunder.
Värdelöst vet inte hur många gånger man…
Värdelöst vet inte hur många gånger man missat bussen för att den avgår för tidigt
Fullständigt opålitliga
Fullständigt opålitliga
Med tanke på priserna är det inte orimligt att det är en medveten scam.
Slumpmässigt tåg kl 8 på en solig vårdag, 12 grader varmt: ”inställt, se informationen på hemsidan” - finns ingen information på hemsidan. Tyst som i graven. Bokstavligen 0 ärenden för tåg. 0 ersättningsbussar.
Kommer JLT ersätta mig för min panikartade lösning för att komma in till Jönköping i tid för att utföra intervjuer för en vetenskaplig studie?
Haha, nej. Vi ger dem pengar. Där börjar och slutar JLTs affärsidé uppenbarligen.
Jag har bott i ett flertal av landets större städer.
JLT är Sveriges i särklass sämsta kollektivtrafik.
Skärpning JLT
Min tonåringen åkte Habo - KFUM på morgonen. Stämplade i Habo, bytte buss till 1:an vid juneporten, bussen var full till bristningsgränsen. Han hade väska, dator och innebandyklubbor. Lyckas inte ta sig fram för att blippa igen, när han stiger av kommer en ”trött” kontrollant och ger böter på 1500kr. Ja han hade giltig biljett + extra busskort för 30 dagar. Detta är så kass och händer tydligen varje dag. Inte inte så snyggt sätt att finansiera alla tomma bussar dagtid😡🤬
Alldeles för dyrt...inte rimligt.
Alldeles för dyrt. Sämst i Sverige helt klart när det kommer till indelning av zoner. De är väldigt snabba på att höja priserna, men otroligt sega på att se över priserna, sänka och själva förstå att det inte är rimligt. Billigare för mig att åka Jönköping - Norrköping (ca 2,5 timme) enkelresa med Flixbus/Bus4You, än att åka Jönköping - Vaggeryd (30 min) med JLT.
Så dyrt
Så jäkla dyrt två zoner tur och retur 160 spänn för EN vuxen vill ja ta med mitt barn som tydligen är ungdom vid 7 års ålder(?!) får jag betala ytterligare 96 spänn.
Urdåligt alternativ till bilen! Gör om gör rätt om ni värnar om miljön som ni påstår ?
Sveriges sämsta busschafförer
Tillfällig hållplats innan vägarbete med trafikljus som släpper igenom trafik åt ett håll i taget. Bussen står vid rödljuset och väntar på mötande trafik, har åkt förbi det tillfälliga trafikljuset med 25m. Chauffören VÄGRAR att öppna dörren och släppa ombord mig.
Bussen står kvar på samma ställe i två minuter innan det blir grönt och åker iväg utan mig. Under tiden sitter chauffören där och stirrar som en liten idiot.
Får vänta 30 minuter på nästa buss.
Varför PISSAR ni på era kunder? Inse att det är NI som finns till för oss resande. Inte tvärtom. Det är vi som måste betala för er värdelösa "samhällstjänst".
Som tur är behöver jag inte åka med JLT ofta. Stackars människor som behöver förlita sig på er regelbundet.
Otrevlig kort tant som kom fram till…
Otrevlig kort tant som kom fram till mig med en arg ton och säger att jag ska visa biljet fast jag redan gjort det. Jag sa att jag hade visat men då blev hon argare och höjde tonen.
HUR OFTA KAN EN BUSS VARA SEN ELLER…
HUR OFTA KAN EN BUSS VARA SEN ELLER KOMMER INTE ALLS?!!?!?!?
VARFÖR MEDDELAR MAN INGET NÄR FOLK STÅR OCH VÄNTAR I 20MIN OCH PÅ TABELLEN STÅR DET STILL. FÖR FASEN SÅ JVLA LESS PÅ ER.
FAAAN TA DEN HÄR RYSKA ROULETTEN TILL KOLLEKTIVTRAFIK
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.