Jönköpings Länstrafik AB Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick vänta på ersättningsbuss som så många gånger förut. Tidigare bruka man få räkna med ca 60min väntan på buss, vilket jag tycker är helt bedrövligt. Kan man inte ha en ersättningsbuss som går fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan nästan aldrig räkna med att komma fram i tid.. Inställda, försenade och för tidiga bussar. Appen och skyltar stämmer inte överens med tider osv. Kundservice är inte till stor hjälp om man har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den värsta kundservicen jag varit med om. Kontrollanten ger felaktiga uppgifter och jag fick betala 1500 i straffavgift för att telefonen hade laddat ur när det var kallt). Kontrollanten sa att jag in... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bussarna håller inte tiderna, förarna kör stressade, stor del av förarna hälsar inte, fåtal gånger har en förare kommit till mig och sagt till mig att sluta trycka på knappen, utan att jag har ens r... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efter att ha pendlat i 16 månader...

Efter att ha pendlat i 16 månader kan jag konstatera:

-Minst en gång varje vecka åker chauffören bara förbi hållplatsen, trots välupplyst, flertalet personer väntar, ej i närheten av full buss.
-Hastigheten ligger ofta på 70km/h på 40vägar.
-Fotgängare får mer eller mindre kasta sig ur vägen på övergångsställen för man är osäker på om bussen hinner stanna.
-Kundtjänst är intelligensallergiska, att förneka en situation hjälper er inte.
-Att chaufförer inte kan svara på dem enklaste frågorna om en bussresa är chockerande.
-chaufförer älskar att prata i mobilen medan dem kör.

Alltså....

8. Januar 2023

Oseriösa och oprofessionella

Oseriösa och oprofessionella. En av deras chaufförer körde vårdslöst och jag skulle rapportera det till kundtjänst. Otrevlig kvinna, ung tjej, som gav fruktansvärt otrevligt bemötande.

Under all kritik. Jobbar man i kundtjänst är jobbet enkelt - att bemöta och tillgodose folks behov och ta emot synpunkter. Kan man inte fatta denna simpla sak borde man se sig om efter något annat omgående. Jag har jobbat med service och lett serviceteam i över 5 år och har aldrig varit med om liknande. Katastrof.

22. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

JLT och krösatågen är otydliga med att djur inte får resa

Krösatågen har börjat med något korståg mot djurägare. Har åkt Krösatåget i 6 år med min hund och det har ledig varit några problem. Helt plötsligt får jag bara sitta i änden på tågen där folk går fram och tillbaka för om jag ”sitter mitt i så kan folk med allergi inte sitta vart dem vill”. Så även om jag sitter där det inte finns matta så finns det bara en plats som jag får sitta på och är den upptagen så måste jag numera stå upp om jag ska åka med krösatågen. Det erbjuds alltså bara en plats för husdjursägare. Vi får väl börja sitta i knäet på varandra.

11. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Råkade köpa fel biljett, fick böter skickad till mig på min födelsedag.

Jag är student och hade påväg till jönköping på midsommar köpt en studentbiljett i hallandstrafikens app. Firar kvällen med mina vänner och sen köper vi alla biljetter för att ta oss hem, 20 min buss inom jönköping. Väl på bussen inser jag när jag visar min biljett för en kontrollant att jag hade råkat köpa en ungdomsbiljett, den har samma position i appen som en studentbiljett har i hallandstrafikens app. Förklarade mitt ärliga misstag men fick trots detta böta 1500kr. Det skiljde 4 kr på biljettpriserna, det var uppenbart inte med flit. Hör av mig till jlt och förklarar situationen, får ett drygt mejl tillbaka där hon upprepade gånger skriver ”DITT ansvar, ”DU är skyldig att” osv. Jag är en 21 årig tjej som genuint råkade köpa fel biljett, jag ville bara ta mig hem säkert med mina vänner. För att göra det ännu bättre valde de att skicka bötern till mig flera månader senare, på min födelsedag. Vidrig verksamhet utan empati.

5. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Much earlier than schedule!

Incredibly bad. The busses often go much earlier than their scheduled time shown in the app, so although i come to the busstops on time, i have to wait for the next bus, which can be after 20 minutes because of the terrible schedules for some bus routes.

3. September 2022

Helt j

Helt j. värdelöst.
Man får banka och skrika för att få använda bakdörrarna för att få komma ut för att man ska gå på där fram. Dryga chaufförer. Kör som idioter.

3. Juli 2022

Lyssna på kritiken!!!

Det har gått så många år och JLT blir inte bättre. Bussarna är sena SÅ ofta, MÅNGA chaufförer kör helt galet och det syns tydligt att de inte är vana vid svensk trafik. Man kan inte fråga eller få information heller när de inte kan språket. JLT verkar inte vilja ta åt sig kritiken och det är ett starkt tecken på dålig service!

28. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta bolaget någonsin JLT!

Tydligen är det inte bara jag som tycker ni är det sämsta bolaget i världen!
Skärp er då! Hur svårt kan det vara?!
Sämst på att hålla tider, de mest otrevliga chaufförerna som kör som dårar, och inte på tal om priserna????
Ni vill att flera ska åka kollektivt… 690kr för en månad!!! Lägg av!
Alla pengar lägger ni i fickan….
Skärp er, sluta sticka ner huvudet i sanden och lyssna på era resenärer.

15. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bussarna är jämt försenade!

Bussarna är jämt försenade, det var som idag, jag skulle hem från skolan och bussen skulle komma 17:10,nu står jag här och väntar och klockan slog precis 17:40 ä, sjukt dåligt tycker jag, eller om man ska byta buss så hinner man inte med den så man får stå och vänta i 100år tills nästa går.

skärp er, folk har faktist tider och passa..

9. Mai 2022

Alltid sena

Alltid sena, ringer man ber de om ursäkt och säger att det inte ska ske igen, nästa dag händer samma sak igen.

20. April 2022

Alltid sena och inställda

Alltid sena och inställda. Dålig planering. Måste byta buss för de 5 sista minuterna hem och den bussen kommer var 30:onde minut, så missar man det blir det att gå hem, vilket är 20 minuters uppförsbacke. Ibland står bussen vid busshållplatsen men väntar inte in den bussen man är på och åker istället iväg så att passagerarna på bussen bakom inte hinner följa med bussen framför. Stänger dörren på en allt för ofta. En gång körde en chaufför med dörrarna öppna där yngre barn tyckte det var kul att sticka ut huvudet... Riktigt usel kollektivtrafik och verkar inte som att de tar åt sig av kritik eftersom de aldrig förändras.

4. Februar 2022

Sämsta kollektivtrafik

Sämsta kollektivtrafik. Det finns inga val än Krösatåget för oss i lilla Rydaholm och så ska dem ställa in hela tiden för tåget klarar inte av kyla?!
Dem förväntar sig att vi ska sitta ihoppackade som sillar på bussar där man 1. Kommer för sent mer en 30 min till Växjö för dem snålla lämnar oss i Alvesta istället för att köra hela vägen och 2. Har större risk med smitta då vi är mitt i en våg med Omicron.
Det får bli bil framöver tyvärr

9. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut Sveriges sämsta chaufförer.

Orkar inte vara ärlig mot Jlt's chaufförer eftersom dem är alltid sena och såklart beror det alltid på någonting att de är sena. Men hallå ni kan förfannn planera era körning, hur sämst kan man va???????
Landets absolut sämsta kollektivtrafik.

7. Dezember 2021

Buss 325 kom aldrig

Buss 325 kom aldrig
Skulle åka med buss 325 mellan Nässjö och Vimmerby, men den kom aldrig. Ingen information till oss resenärer som stod och väntade. Kundtjänsten hade teknikstrul så samtalen bröts. Kontakten med kundtjänst efteråt tyder på att JLT inte är måna om sina resenärer.

13. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De hoppar över vissa busstider

De hoppar över vissa busstider. Exempelvis ska bussen vara här 08.01 men den skippar den så den kommer 08.11 istället.... Förstår inte varför det alltid blir så här. Väldigt ofta att man får stå och vänta 15 - 25 minuter på att hoppa på en buss till stan. Sjukt!

3. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den 31e Oktober 2021 så skulle jag ta…

Den 31e Oktober 2021 så skulle jag ta 13:59 bussen från Huskvarna Esplanaden. När klockan var 13:56 så stod bussen parkerad och redo att åka. Vid 13:57 åkte den utan mig när jag var 15m ifrån den. Jag vinkade in chauffören med ögonkontakt och allt men han bara ignorerade mig och körde vidare. En Somalisk busschaufför. Många av era busschaufförer följer inte tiderna. Att åka för tidigt är lika illa som att vara försenad.

31. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rent ut sagt fruktansvärt!

Rent ut sagt fruktansvärt!! Man byter en ganska väl fungerande app och biljettsystem till ett totalt obegripbart!! I september slutade jag arbetspendla och vi reser med bil istället. Orkar inte med skiten längre....

21. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr