InfomedicsBewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb in het verleden geen problemen gehad met Infomedics. Nu krijg ik een aanmaning voor een rekening die ik nog nooit ontvangen heb. Voor de duidelijkheid ik heb alle infomedic rekeningen vanaf 202... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas kan ik geen 0 ster geven.. Ook bij mij beweren ze facturen te hebben gestuurd per mail die ik nooit ontvangen heb. De brief met incasso kosten kwam vreemd genoeg wel per post. Met een klach... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jaar al gevraagd iets te wijzigen in contactgegevems, is bevestigds. nog sturen ze geen emails naar dat adres. brieven verzinnen die niet kloppen. Ze laten bewust dingen lopen (en zijn onberei... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen tandarts factuur ontvangen, ook geen herinnering of aanmaning. Ik heb Infomedics gebeld, maar die zijn onbereikbaar. Ik heb ze 3 weken terug gemaild, maar verder dan een automatische mail d... Mehr ansehen

1. Versicherungsgesellschaft
  2. Krankenversicherung
  3. Versicherungsagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Heeft u een vraag over een ontvangen rekening? Wij staan u graag persoonlijk te woord, bel ons via 036 - 20 31 900.

Ungenügend

Alle Bewertungen

158 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters!

Oplichters!! Facturering digitaat, Geen bewijs van betaling! Rapported bij Microsoft support/report-unsafe-site-

27. August 2025

Blocked from Payment, No Response

My dentist uses Infomedics, so I have no choice but to pay through this platform—but I would avoid it if I could.

When I tried to pay via the link in their email a while ago, the web page was almost blank and simply said I was blocked. I couldn’t complete the payment, so I contacted them about the issue but never received a reply.

Today, I got another email saying I hadn’t paid and now I have to pay an extra collection fee. That makes no sense to me. I even submitted a form on their website, but again, no response. At this point, I have no idea what’s going on.

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Even one star is too much

I never received the original invoice or any reminder. Only after doing my own research and entering the reference number on their website did I discover what the supposed claim was about. Instead of clear communication, I immediately received a threatening debt collection letter with €40 in extra fees.

This caused stress and sleepless nights. Transparency and proper communication are completely lacking. Even one star is far too generous.

23. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoals iedereen het al aangeeft

Zoals iedereen het al aangeeft, echt slechte service. Heb betaald voor een rekening en toch een mail ontvangen dat betaling niet is voldaan. Gebeld en ze verwachten dat je opnieuw betaald. Vrouw aan de telefoon wou het ook niet uitzoeken en er word van je verwacht dat je opnieuw betaald. Heb het bedrag teruggeboekt en handmatig betaald. 2 keer ga ik niet betalen. Oplichters!!

21. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaal voortaan contant in gezondheidszorg, dan vermijd je deze organisatie en heel veel ellende

Infomedics stuurt een rekening die niet klopt. Is vervolgens onbereikbaar per telefoon, want na een tijd wachten wordt het verbroken zonder dat je iemand gesproken hebt. Mail adres is er niet en op ingevuld websiteformulier wordt niet gereageerd. Er komt wel snel een tweede aanmaning met 40% incassokosten, de eerste aanmaning sturen ze niet. Eigenlijk ligt de fout bij de artsen en tandartsen die dit bedrijf blijven gebruiken om te incasseren. Zij weten welke middelen Infomedics daarvoor gebruikt en de artsen leveren zelf de gegevens, die niet altijd juist zijn. Maar zij zijn niet meer aanspreekbaar daarop, omdat ze het aan Infomedics overlaten hun patiënten te belagen met alle vieze trucjes die ze maar kunnen bedenken. Samenwerking van twee partijen die er geen probleem mee hebben op oneerlijke wijze zoveel mogelijk geld binnen te halen van mensen die niet de middelen hebben zich te verweren. Want recht halen kost veel geld en dat kan het grootste deel van de patiënten zich niet veroorloven. Beter voor je gezondheid is voortaan contant te betalen in de gezondheidszorg, dan weet je dat het klopt en word je later niet bedreigd door deze organisatie.

14. August 2025

Awful businessmodel?

Awful businessmodel?
Making use of the fact that part of a bill is automatically paid by insurance and the uncovered part is EMAILED instead of automatically written off.
Especially small amount under 50,-
WHY can't they setup the automation for that while they CAN setup an automated physical letter that adds 40eur to a 20eur bill?? That's seems like a plain scam!

15. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het meest walgelijke bedrijf dat ik ken

Het meest walgelijke bedrijf dat ik ooit heb ontmoet. Sturen de rekeningen niet op papier ook al verzoek je daar continu om. Verder heffen ze incasso kosten van 40 euro over bedragen van amper 10 euro. En wanneer hun mail in de spambox terecht komt heb je binnen 30 dagen weer een boete van 40 euro erbij. Extreem walgelijk bedrijf. Van mij mag er echt iets gebeuren aan dit bedrijf en hun medewerkers. Vroeger heette dit Famed. Ze zullen hun naam nog een keer veranderen als dat hun uitkomt. Het blijven criminelen die profiteren van u en u fouten opdringen. Nog erger dan een flitspaal.

25. Juli 2025

Graaien, graaien

Wat een waardeloos bedrijf. Stuurt een rekening die ik betaalde binnen de termijn. Dan komt twee maanden later nog een rekening en blijkt dat de eerste rekening voor een consult was dat niet heeft plaats gevonden. Omdat het allemaal gaat met codes heb ik dat niet gezien. Ze eisen nu betaling van de tweede rekening, zonder teruggave van de betaling die ik eerder deed voor een verkeerde rekening. Mijn mail hierover is niet beantwoord. Ze berekenen ook nog incassokosten. Als je opbelt kun je een tijd wachten en wordt het verbroken. Opnieuw bellen, weer verbroken. Oplichterij lijkt mij nog een zwakke uitdrukking hiervoor.

14. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen rekening ontvangen alleen sommatie…

Geen rekening ontvangen alleen sommatie van CMIN voor €421
Net een Sommatie met incassokosten van €54.59 en €2.69 rente. Steunzolen voor mij waren €363.92
Mijn zoon had voor zichzelf en mijn steunzolen laten maken bij H&H podotherapeuten . Waardeloze steunzolen trouwens hij kan zijn niet dragen en had gelijk twee paren laten maken. Aanvankelijk stuurde ze de verkeerde op. Echte een zootje. Mijn passen alleen in schoenen die ik in koude weer zal dragen.

Hij betaalde zijn rekening maar ik had nooit een rekening ontvangen.

Nu uit het niets kreeg een aanmaning geen rekening vooral.

13. August 2025

Wat iedereen al zegt

Wat iedereen al zegt, een heel onbetrouwbaar bedrijf! Zeggen aanmaningen verstuurd te hebben, en de eerste brief die krijgt is van een incassobureau met extra kosten?

12. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Infomedics is geen humaan bedrijf

Infomedics is geen humaan bedrijf, en ook niet klant vriendelijk..
Als je per ongeluk iets te laat betaald, krijg je niet eens een fatsoenlijke herinnering, maar gelijk een aanmaning, er wordt zeer ferme taal geschreven,, echt alsof je crimineel bent!!
Vindt dat deze toko schandalig te werk gaat!!! We hebben het over zorg kosten hè!!

11. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via mail van infomedics twee factuur…

Via mail van infomedics twee factuur ontvangen. Dit is niet vreemd, maar op de facturen staat dat ze al bij de zorgverzekeraar zouden zijn ingediend, en deze op basis van de mijn verzekeringspakket geen vergoeding verstrekt. Zeer verbaasd, zorgverzekeraar bellen, deze melde dat ze nooit zijn ingediend, infomedics bellen.
Krijg ik me daar een l.l verhaal te horen, ze zouden aan codes kunnen zien dat de zorgverzekeraar ze heeft gehad. Weer verzekeraar en zorgverlener bellen, beiden vermelden dat ze nooit door infomedics bij de verzekeraar zijn aangeboden. hier krijg je toch nare kriebels van. Ik overweg dan ook om een aangifte te doen. Zeker is wel, alle nog komende mail/post van dit bedrijf gaat onder een vergrootglas.

6. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via mail een betalingskenmerk gekregen

Via mail een betalingskenmerk gekregen. Het systeem herkent het betalingskenmerk niet dus kan ik niet op deze manier betalen.Er staat wel dat er een fout in het systeem zit en dat je het later weer kunt proberen. Dat probeer ik nu al dagen.

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte klantenservice van Infomedics.

Via Infomedics een tandarts-rekening ontvangen, bij invullen van het betalingskenmerk krijg ik de melding ‘ Er is geen rekening gevonden met dit betalingskenmerk.’
Telefonisch contact opgenomen, wachttijd was redelijk, maar de vrouw die ik sprak kwam nogal ongeïnteresseerd en kortaf over. Na mijn uitleg meldde ze dat er een storing is en dat ze de rekening kan opsturen.
Na het gesprek volgt een klanttevredenheidsonderzoek met één(!) vraag, bent u tevreden kies 1, ontevreden kies 2. Dus 2 gekozen waarna de verbinding wordt verbroken. De lage waardering voor dit bedrijf lijkt begrijpelijk. Ze zijn kennelijk niet geïnteresseerd in ontevreden klanten. Ik zal dit ook terugkoppelen naar mijn tandarts.

Aanvulling, na op 29-07-2025 gebeld te hebben op 01-08-2025 nog geen rekening via de post ontvangen en ook betalen via de website is nog steeds niet mogelijk. Dus op 01-08-2025 nogmaals gebeld, nu wat langer in de wacht, waarna een vriendelijke mevrouw melde dat het tot 10 dagen kan duren voordat we de rekening ontvangen. Geduld hebben dus, wordt vervolgd…

29. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This company is really absurd… I just…

This company is really absurd… I just got email from this company and they said this latter is the second one ??? So you have to pay finality for that ???
They asked me to pay some thing that I already paid ?? I went to hospital that I have to pay first before the hospital do anything…
From this situation that I know this company like a scam 🤣🤣🤣

28. Juli 2025

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden.

Ik kreeg vandaag een mail van mijn tandarts dat ze van infomedics het bericht hebben gekregen dat ze mij facturen en aanmaningen hebben gestuurd en ik niet reageer. Ik heb echter niets ontvangen.

Toch moest ik effe 80 euro extra aftikken ivm aanmaningen.

Hier gaat iets verschrikkelijk mis.

22. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr