Ik heb in het verleden geen problemen gehad met Infomedics. Nu krijg ik een aanmaning voor een rekening die ik nog nooit ontvangen heb. Voor de duidelijkheid ik heb alle infomedic rekeningen vanaf 202... Mehr ansehen
Helaas kan ik geen 0 ster geven.. Ook bij mij beweren ze facturen te hebben gestuurd per mail die ik nooit ontvangen heb. De brief met incasso kosten kwam vreemd genoeg wel per post. Met een klach... Mehr ansehen
Vorig jaar al gevraagd iets te wijzigen in contactgegevems, is bevestigds. nog sturen ze geen emails naar dat adres. brieven verzinnen die niet kloppen. Ze laten bewust dingen lopen (en zijn onberei... Mehr ansehen
Geen tandarts factuur ontvangen, ook geen herinnering of aanmaning. Ik heb Infomedics gebeld, maar die zijn onbereikbaar. Ik heb ze 3 weken terug gemaild, maar verder dan een automatische mail d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Heeft u een vraag over een ontvangen rekening? Wij staan u graag persoonlijk te woord, bel ons via 036 - 20 31 900.
Niederlande
- infomedics.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Infomedics zet klanten in de kou.
In al hun wijsheid heeft Infomedics besloten om het klantenportaal te sluiten. On-line je nieuwe en oude rekeningen bekijken is opeens niet meer mogelijk.
Klanten zijn hierover niet bevraagd noch geïnformeerd. De enige optie is nog om via je bankdagafschrift het factuurnummer op te halen en dan via de website de rekening te downloaden. HEEL KLANTVRIENDELIJK ALLEMAAL….. ( maar niet heus )
Ik krijg een aanmaning weet nergens van…
Ik krijg een aanmaning weet nergens van ik heb nooit mail of brief ontvangen en dan sturen als je niet betaald €40 boete erbij heb al veel rekeningen betaald aan hun is toch gek dat de laatste niet binnen is gekomen maar zei maken geen fouten
Het enige bedrijf waar je nog steeds…
Het enige bedrijf waar je nog steeds aanmaningen van kunt verwachten. Alles loopt via automatische incasso behalve bij hun. Lekker verwarrend allemaal de ene keer per mail de andere keer per post een rekening. Snap er geen hout van. Snap niet dat tandartsen met zo een bedrijf in zee willen gaan.Je kan je afvragen welk tijdstip je ook belt er zijn altijd veel wachtende voor je. Dit zegt wel wat over de onduidelijkheid. Mensen bellen niet voor zomaar een praatje maar puur voor onduidelijk heid die gecreëerd wordt.
Motorongeluk
Ik heb een motorongeluk gehad en moest naar hand/polstherapie. Ik betaalde een flink bedrag (rond 500e) voor slechts vijf afspraken, waarbij de dokter alleen maar mijn hand op pijnlijke wijze in verschillende richtingen boog. Ik moest de facturen betalen via Infomedics, wat op zich geen probleem was. Maar als ik een vraag voor hen had en de hotline wilde bellen, moest ik altijd minimaal 15 minuten wachten op een medewerker. In januari 2025 betaalde ik mijn laatste factuur en dacht dat ik klaar was met alle kosten. Nee, dat was niet zo! Vier maanden later stuurden ze mij opnieuw een mail met een nieuwe factuur die betaald moest worden, maar daar hadden ze eerder niets van gemerkt. 4 Maanden na de laatste behandeling, weer wat te betalen! Ik snap niet dat ze dat niet eerder hebben gezien. De lokale hulplijn is "verbeterd" en in plaats van eenvoudig te selecteren opties op het toetsenbord, is er nu sprake van AI en praat u met een robot die nergens verstand van heeft en waarmee je helemaal niet kunt communiceren!!
Infomedics stuurt van kastje naar muur
Infomedics telefoniste raad aan dat ik bel naar abicadem mijn behandelaar om verzoek tot teveel betaalde bedrag terug te vorderen. Maar Abicadem zegt dat ze al ruim week eerder opdracht hebben gegeven aan infomedics om het teveel betaalde bedrag aan mij terug te storten. Ik heb declaratie van mijn ziektekosten verzekering gestuurd naar Abicadem. Infomedics heeft of onbekwame telefonistes of houd bewust langer geld achter. In ieder geval niet te vertrouwen qua inzicht geven in eigen file.
Klantonvriendelijke organisatie
Ik krijg een week nadat ik de rekening keurig binnen de betaaltermijn heb betaald, een aanmaning. Nog nooit zo een klantonvriendelijke aanmaning gezien. Die aanmaning begint gelijk met dreigementen over incassokosten en de rest van de aanmaning heeft dezelfde strekking. Dit terwijl ik netjes heb betaald, maar de medewerkers van Infomedics hun werk niet doen. Lenteslaapje duurde zeker net iets te lang?Dikke onvoldoende voor de klantvriendelijkheid van Infomedics!!
Al lang ontevreden
Jammer dat zoveel tandartsen afhankelijk zijn van deze slechte organisatie, waardoor je als klant er automatisch ook mee te maken krijgt. Ze zitten totaal niet op één lijn.
Voorbeeld: ik vroeg aan mijn tandarts of ik de factuur per mail kon ontvangen — iets wat eerder altijd goed ging. Maar omdat ik nu ben geswitcht van ortho, werd ik doorverwezen naar Infomedics.
Infomedics zei dat er brieven waren gestuurd, wat klopt. Toch vroeg ik of ik de factuur alsnog per mail kon krijgen, voor beter overzicht. Hun reactie: “Daarvoor moet je toestemming vragen aan de tandarts.” Ik gaf aan dat de tandarts juist had gezegd dat dit via Infomedics moest.
Vervolgens zegt Infomedics: “Wij sturen geen facturen per mail.” Toen ik aangaf dat dit voorheen wel zo ging, werd dat gewoon ontkend. Terwijl ik de oude mails letterlijk kan laten zien. Maar goed, ik had geen zin in een nutteloze discussie.
Wat mij vooral stoorde, is dat er inmiddels een aanmaning en dreiging van incassokosten op die factuur zat, terwijl ik gewoon bereid was te betalen — als ik de rekening maar even op de mail kreeg.
Deze organisatie helpt je eerder in de schulden dan eruit, en biedt totaal geen ondersteuning. Ik heb al jaren met Infomedics te maken, maar het blijft een slechte ervaring.
Zeeeer slecht tegen over zeevarenden
Ik werk op zee en zit momenteel in internationaal gebied. Ik heb onderhand meerdere rekeningen ontvangen echter is hun website systeem beveiligd met een geoblock en via email is het niet mogelijk om contact te krijgen.
Verder kan ik facturen niet downloaden omdat dat gaat via sms in plaats van RCS/mms (idk) en ik zit de
komende maanden niet in bereik vann een toren om deze te kunnen ontvangen dus ik zit vast en zal bij aankomst nederland zelfs misschien wel een rechtzaak krijgen aangezien ik geen contact kan krijgen zorgverzekeraars/aanbieders denken dat ze hier vrij spel mee hebben
Kosten
Hanteren op een openstaande factuur van €32, aanmaningskosten van ruim €31,-. Dit is toch buiten proportie? Betaal bijna 98% alleen aan aanmaningskosten, en de klantenservice probeert het ook nog recht te praten.
Allemaal goed, totdat je een bezwaar indient..
Altijd goede ervaringen gehad met Infomedics. Totdat er iets moet worden aangekaart. In het voorjaar heb ik me ingeschreven om weer langs te komen bij CTM. Ik heb op dat moment mijn toenmalige telefoonnummer opgegeven (plannende dat ik mijn abbonnement zou stopzetten bij de telefoonprovider). Dit nummer heb ik uiteindelijk in februari stopgezet.
Toen ik ca. 2 maanden later ineens een rekening ontving in mijn mailbox, ging ik in bezwaar. Hier vond ik dus een email in mijn spambox dat ze mij eerder hebben proberen te benaderen. Daarnaast bleek ook dat zij mij tweemaal hebben proberen te benaderen op mijn voorgaande telefoonnummer.
Ofterwijl, 3 keer heb ik hun contact uberhaupt niet opgemerkt, en de ene keer over het hoofd gezien.
Het stomste vind ik dat ik dus wordt gefactureerd voor kosten van het missen van een afspraak, terwijl ik geeneens de kans heb gehad om een afspraak te maken!
Ik probeerde een reactie te sturen op hun feedback van mijn bezwaar, dat niet kon worden gedaan. Dus ik had het weer geprobeerd te doen met hoe ik mijn bezwaar had ingevoerd. Kreeg ik een mail met dat daar al op is geantwoord. Nou nee, er is dus geen ruimte voor wederhoor en dat betreur ik ten zeerste.
Al met al, een klantenservice die klachten of bezwaar niet in acht willen nemen, en dit proces voor de UX zo veel mogelijk te vermoeilijken.
Erg jammer. Slechte service. Teleurstellend bedrijf.
Update (24/04):
Blijkt dat dit ook mede is besloten door CTM zelf. Totaal niet professioneel, en kijkt alleen naar hun eigen hagje.
Nogmaals, zolang het hun geld oplevert is er niks aan de hand. Maar wanneer er in bezwaar wordt gegaan, en ten onrechte iets wordt gefactureerd is het allemaal de schuld van de klant. Belachelijk. Nooit meer.
Adreswijziging
Adreswijziging wordt niet verwerkt ondanks toezending van rechtbankbeschikking en bijbehorende brief en enkele telefoon gesprekken, blijven zij dus de rekening naar het verkeerde adres sturen.. volgens mij werken daar geen mensen maar Zombies niet in staat enige administratieve handeling te verrichten en zijn zij uit op zoveel mogelijk conflicten. Dit soort bedrijven zijn m.i. een pest van de maatschappij.
Melden overlijden client
Ik wil het overlijden van een client melden. Bij de chat kan alleen een vraag worden gesteld, geen mededeling worden gedaan. Dan maar de telefoon gepakt: na lang in de wachtrij te hebben gestaan krijg ik opeens de vraag hoe ik het gesprek (dat ik niet heb gehad) waardeer, waarna spontaan de verbinding wordt verbroken. Vervolgens op zoek naar een emailadres: is er niet. Dan maar het 'contact'formulier invullen in de hoop daar antwoord op te krjgen. Geen enkel bewijs dat ik dat heb gedaan, dus maar afwachten hoe dat afloopt. Je zou denken dat het in het belang van het bedrijf is dat aanmaningen voor rekeningen van overledenen goed afgehandeld moeten worden, maar dat blijkt niet zo te zijn. Daarnaast zou het overlijden van een client toch persoonlijker afghandeld moeten worden dan nu het geval is.
Mixed feelings over dit bedrijf..
Mixed feelings over dit bedrijf... Als alles goed gaat dan is er niks aan de hand. Geregeld rekening niet ontvangen door hun en ook geen herinnering gekregen. Ook als ik wil betalen via QR oid dan geeft het aan dat de rekening niet bestaat. Daarnaast ook veel problemen met inloggen.
Het bedrijf stuurde een aanmaning voor…
Het bedrijf stuurde een aanmaning voor behandelingen die niet hebben plaats gevonden en dreigen met incasso.
Je kan ze niet bereiken
Je kan ze niet bereiken, ze sturen geen overzicht, je kan niet inloggen, onderhoud van hoen website neem werken lang hier door kan je de declaraties niet op tijd bij boekhouders indienen.
Betaald niet zo maar rekeningen van dit…
Betaald niet zo maar rekeningen van dit bedrijf! Auoriteiten zouden dit soort praktijken moeten stoppen. Een deel zal legitiem zijn, maar ze vragen gerust je een factuur te betalen die je al betaald hebt. Daarna moet je zelf bezwaar aanmaken. Wordt dit vervolgens toegekend, moet je ze nog 30 euro betalen. Menig persoon die geen problemen wilt en niet zo sterk in zijn schoenen staat zou dit zo betalen. Ik zie mijn oude tante hiervan al in paniek raken en het betalen. Dit is of ongelofelijk amateuristisch voor gevoelige geldzaken of malafide praktijken. Linksom of rechtsom is het een bedrijf dat niet te vertrouwen is.
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf, zeggen dat het ze het geld gaan afschrijven geven vervolgens aan dat het niet is gelukt" eigenlijk geven ze helemaal niks aan ze wachten gewoon tot je het niet doorhebt en verhogen het bedrag mensen betaal zsm want met deze dieven wil je niks te maken hebben echt als je tandarts met hun samen werkt voorkom het.
Er is nooit iets geprobeerd afteschrijven me rekening had genoeg saldo en eindstand nooit een afschrift gezien maar wel de rekening verhogen met aanmanings kosten.
Echt hele smerige acties.
Ga lekker echt je gekd verdienen fso
Zeer slecht bedrijf .
Zeer slecht bedrijf .. totaal niet bereikbaar niet via internet net betaal portaal werkt niet .. telefonisch niet of zeer slecht bereikbaar rek van 40 euro opgelopen naar 700 euro.. niet bereikbaar…! Tandarts gebruikt de service van info medics inmiddels ook niet meer …!
Terrible company cannot do the bare minimum to ensure service
Two years of being required to make payments through this company has been incredibly frustrating. The system is ALWAYS down. Nine times out of ten, the site won't allow you log in or process payments. It is extremely difficult to manage finances and a budget when you plan to make payments and week after week, its impossible to complete them.
Ik krijg geen antwoord op gestelde…
Ik krijg geen antwoord op gestelde vraag, maar compleet onzinverhaal
Slecht bereikbaar en lang in de wacht
ISO certificaat onwaardag
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.