Hypnoseterapeuten v/Annette Müller Bewertungen 15

Unternehmensdetails

1. Hypnosetherapieservice
  2. Psychotherapeut

Vom Unternehmen geschrieben

Hypnoseterapi kan hjælpe med en lang række udfordringer, bl.a.: • Angst og stress • Fobier og traumer • Søvnproblemer • Lavt selvværd • Afhængighed • Vægttab • Hovedpine • Smerter ...og meget mere Hypnose er en sikker og effektiv metode, der hjælper dig med at opnå en dyb afslapningstilstand. I denne tilstand er du mere modtagelig for positive forslag, der kan hjælpe dig med at ændre dine uhensigtsmæssige overbevisninger. Hypnose er fuldstændig ufarligt, og kan være en genvej til hurtigere resultater. Jeg tilbyder terapeutiske sessions, hypnose og hypnoseterapi for alle over 16 år. Derudover tilbyder jeg unikke skræddersyede forløb "kun for kvinder" 🔴Skovlunde 🔺️Samtaler uden hypnose kan foregå online. Fordele ved at vælge en terapeutisk session og/eller hypnoseterapi hos Hypnoseterapeuten: 🌱 Høj kvalitet 🌱 Fleksible tider, også aften og weekend 🌱 35 års erfaring med at hjælpe mennesker 🌱 Stor indfølingsevne 🌱 Etisk ansvarlighed 🌱 Ærlighed 🌱 Respekt og forståelse 🌱 Medfølelse og omsorg Kontakt mig for en uforpligtende tlf samtale ☎️ 30110463 🌐 hypnoseterapeuten.com

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige fra første telefonsamtale med…

Lige fra første telefonsamtale med Annette, kunne jeg mærke hun ville komme til at hjælpe mig. Professionel og varm behandling hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra!

4. Dezember 2025

1000 tak🌸😀

Spændingshovedpine væk!

Jeg har hele mit voksenliv lidt at spændinghovedpine. Har gået regelmæssigt til fysioterapeut for at holde det nede. Nu har jeg ikke været der længe, og min hovedpine var blevet uudholdelig. Jeg kontaktede Annette for hjælp. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk mht., om hun kunne fjerne det. Var overbevist, at man jo skulle ind og trykke, og hvad skulle hun kunne gøre med ord - tænkte jeg.

Men det kunne hun. Og dagen efter vågnede jeg heller ikke med hovedpine. Her en uge senere er den kommet lidt igen, men det havde hun forberedt mig på. Det er min underbevidsthed der skal arbejdes med, så jeg slapper mere af i min krop generelt. Jeg skal klart have en tid mere! 😀

19. September 2025

Antwort von Hypnoseterapeuten v/Annette Müller

1000 tak for dine ord. Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og du er altid velkommen til en opfølgende behandling❤️

Hypnose/vægttab

Anette er bare dygtig - har en dejlig behagelig stemme -Alt i alt en fantastisk oplevelse

25. Juni 2025

1000 tak😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Annette har været fantastisk!

Annette har været fantastisk! hun har hjulpet mig igennem mange af mine problemer og er altid blevet mødt med åbne arme og et smil 🌸 det har været en dejlig oplevelse for mig, jeg takker. ❤️

16. März 2025

1000 tak for de pæne ord. Det har været dejligt at hjælpe dig ❤️

Sympatisk, nærværende og tryghedsskabende

Jeg har været hos Annette 2 gange nu.
Første gang vi mødtes var med en vis spænding. Jeg blev mødt af en meget smilende og imødekommende Annette. Følte mig tryg og hørt fra jeg satte mig i stolen og til jeg gik. Det er i høj grad et spørgsmål om tillid når man åbner sig overfor en anden person. Jeg er begyndt min rejse uden sukker og jeg glæder mig så meget til at sende hende mine sukkertal om 2 måneder.
Jeg kan varmt anbefale Annette. Du er i trygge hænder hos hende.

12. Februar 2025

Antwort von Hypnoseterapeuten v/Annette Müller

1000 tak for de pæne ord!🌸 Det har været en fornøjelse at hjælpe dig.
Jeg ønsker dig alt det bedste, og glæder mig til at høre fra dig😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gør noget godt for dig selv. Anette kan hjælpe dig på vej!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at gå hos Anette. Man kommer ind til en kvinde der har god energi og giver tryghed, så man tør åbne sig op om ens fortid og vise hvem man er.
Jeg kæmper med nogle forskellige ting som jeg kan mærke en tydelig forskel på fra da jeg startede til nu, hver gang jeg går derfra føler jeg en form for lettelse og fred i mit hoved og en stopper fra alt det tanke muller som ellers plejer at være der, det er så rart og godt givet ud.

Jeg kun anbefale Anette både til snakke men også hypnose som jeg har prøvet, jeg ønskede kun at få det godt/ bedre med mig selv som person og det fik jeg.

(Gør noget godt for dig selv, det er godt givet ud🙏🏻❤️)

8. Januar 2025

Kære dig
1000 tak!!🙏🏻
Det har været rigtig dejligt at få lov til at ledsage dig på din vej, og jeg er helt sikker på at du nok skal klare de udfordringer du må møde på din vej😃🌸 De bedste ønsker for dig!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var med en del skepsis

Det var med en del skepsis, at jeg gik ind i et forløb hos Annette, men stort set fra første minut følte jeg mig tryg og i hænder. Jeg oplevede at blive lyttet til og forstået, og har fået bearbejdet og løst en masse traumer fra tidligere, som øjensynligt har fyldt mere i mit liv og min hverdag, end hvad godt har været.
Jeg kan varmt anbefale Annette og det er nemt for mig at give 5 stjerner .. de er fuldt fortjent!

21. Juli 2024

1000 tak for de flotte ord!😊
Det har været en stor glæde at få lov til at hjælpe dig😀🌸
Kærligst Annette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Annette til hypnose

Jeg kan kun anbefale Annette hun har hjulpet mig så meget ,jeg er kommet af med panikangst og er begyndt at spise og iøvrigt er jeg videre psykisk efter en masse traumer i min barndom tusind tak Annette

18. Juni 2024

Antwort von Hypnoseterapeuten v/Annette Müller

Det har været en stor glæde at hjælpe dig og se den kæmpe udvikling der er sket for dig. 1000 tak for de rosende ord😃🌸🙏🏻

Kompetent og tryg hypnoseterapi

Annette er super dygtig, kompetent og professionel. Man er helt tryg hos hende og hun forklarer 100% hvad hypnose går ud på.
Intet hokus pokus men en kæmpe hjælp til svære udfordringer
Min største anbefaling.

6. Mai 2024

1000 tak! 🙏🏻
Jeg er rigtig glad for at jeg kunne hjælpe dig🌸😃

Nærværende, empatisk og kompetent

Jeg var ikke nervøs, men lidt skeptisk, da jeg egentligt ikke tænkte at hypnose kunne hjælpe, men jeg havde prøvet alt andet så jeg gav det et forsøg.
Annette var sød, imødekommende og nærværende. Hun tog sin tid og forklarede alt hvad man skal vide om hvordan det virker, at det ikke er farligt og at man ikke kan "gøre noget forkert."
Annette stillede en del spørgsmål og kom så frem til hvad mit problem var. Jeg gik derfra med en følese af glæde, lettelse og tilgivelse, men også lidt skepsis (sådan er jeg) for jeg var ikke sikker på at det ville vare ved. Men her en måned senere har jeg det stadig sådan og mit liv er blevet nemmere/bedre. Jeg kan på det varmeste anbefale Annette og skal helt sikker derhen igen.

27. März 2024

Antwort von Hypnoseterapeuten v/Annette Müller

1000 tak for de fine ord!🌺 Jeg er så glad for at kunne hjælpe dig, og du vil altid være velkommen en anden gang😀🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg troede ikke jeg kunne hypnotiseres

Jeg troede ikke jeg kunne hypnotiseres, men testede alligevel Annette da jeg havde prøvet ALT for min udfordring... Og det virkede. Jeg kom ikke "langt væk" som til "et andet sted" Jeg var et behageligt sted, hvor jeg mærkede tryghed, blev guided og fulgt omsorgsfuldt af Annette, det var en virkelig god og tryg oplevelse.
Annette er meget imødekommende, omsorgsfuld, lyttende og rolig.
Jeg kommer til at vælge hende igen hvis jeg får brug for at fixe flere udfordringer i mit liv, så de varmeste anbefalinger fra mig

26. März 2024

Antwort von Hypnoseterapeuten v/Annette Müller

Hvor er det dejligt at høre at du synes at det var en god oplevelse. Jeg er meget glad for at kunne hjælpe dig, og du skal være meget velkommen en anden gang😀
Tak for de pæne ord🌸

Kæmpe anbefaling

Annette er meget dygtig til hypnose. Hun har givet mig min selvtillid tilbage. Jeg vil til enhver tid anbefale Annette!

20. März 2024

Tak. Det er jeg glad for at høre 🌸😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anette har min varmeste anbefaling.

Anette har min varmeste anbefaling.
Hun var meget nærværende og jeg følte mig tryg under hele sessionen.
Det var en virkelig god og forløsende oplevelse. Jeg gik derfra med en varme og lethed og kan bestemt mærke, at noget har ændret sig.
Tak Anette

14. März 2024

Hvor er det dejligt at høre, 1000 tak 😀🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Annette var utrolig nærværende og…

Annette var utrolig nærværende og lyttende, og jeg blev både set, hørt og forstået.
Jeg følte mig i trygge hænder under hele behandlingen.
Selve hypnosen var virkelig behagelig og Annette var god til at guide mig igennem til vi sammen fik løst mit problem.
Jeg jan kun give Annette mine bedste og varmeste anbefalinger.

7. März 2024

1000 tak! Det varmer😊

Det virkede sgu!

Jeg troede ikke på det, men det virkede! Annette fik fat i kernen på mit problem, og i dag er jeg et forandret menneske! Tak, tak, tak.

27. Februar 2024

1000 tak for de pæne ord 😃

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr