1. Hypnosetherapieservice

Vom Unternehmen geschrieben

Hypnoterapeut med speciale i angst. Få hjælp til bl.a. * angst * stress * fobier * selvværd

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale en hypnose hos…

Jeg kan varmt anbefale en hypnose hos Stine Nielsen. Hos hende er man i gode hænder. Efter en grundig samtale omkring mine problemstillinger og hypnose, laver Stine en lydfil, hvor hun indtaler en mini hypnose, man skal høre hver dag i 14 dage, men man har lydfilen for evigt. Min angst har mange facetter og kan vise sig i mange situationer, og der er mange situationer der kan trigge den, situationer jeg ikke kan forudse eller har talt med Stine omkring. I de situationer har jeg stor glæde af min lydfil, på 13 minutter så jeg har tid til at høre den hver dag. Min angst er nu reduceret, så den ikke længere er hæmmende i min hverdag.

Mvh
Ana L. Kristensen

8. Februar 2026

Antwort von Hypno

Tusind tak, Ana. Det var en fornøjelse at hjælpe dig!

Hypnose hos Stine Nielsen

Jeg har været til behandling hos Stine Nielsen.
Vi havde først en samtale hvor Stine stillede nogle spørgsmål og hvor hun skrev noter til.
Da Stine gik i gang med selve hypnosen, var det dejligt nemt at følge hende i hvad hun sagde.
Jeg fik lige præcis det jeg havde brug for.
Desuden medfulgte der en lydfil der skal høres over 14 dage. Når jeg hører lydfilen så fører den mig straks tilbage til den formiddag med Stine.
Der er sat et skønt punktum for mine problemstillinger.
Tak !

9. Februar 2026

Antwort von Hypno

Mange tak. Det var en fornøjelse at hjælpe dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget tryg, empatisk og virkningsfuld oplevelse

Efter en forsamtale med Stine følte jeg mig mødt og fuldstændig tryg ved, at hypno-terapien kunne hjælpe mig videre.
I sessionen taler vi ca. 10 minutter om min udfordring og bruger alt i alt en god times tid.
Stine er skarp og fanger virkelig min udfordring som effektivt bliver forløst.
Efterfølgende er jeg lidt rund-forvirret, men lettet og glad.
Samme dag modtager jeg en lydfil som jeg lytter til hver dag, - og det gør at mit sind arbejder videre. Jeg kan mærke, at jeg fastholder den gode virkning.
Jeg kan kun anbefale Stine der er kompetent, empatisk og virkelig vil én det bedste.

6. August 2024

Antwort von Hypno

Mange tak for anmeldelsen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fået en behandling hos…

Jeg har fået en behandling hos hypno-dk, Stine Nielsen for ca. et par uger siden.

Jeg valgte Stine tilfældigt på internettet, da hun ifølge hendes hjemmeside, kan kurére meget bare ud fra en enkel behandling.
Jeg var overrasket over, at jeg skulle møde hende på en privat adresse og ikke i en klinik, som ses på hendes hjemmeside. Jeg kunne ikke lide det.
Vi brugte tid på at forstå, hvad hun skulle hjælpe mig med. Selvom hun på sin hjemmeside skriver at hun er ekspert i at hjælpe folk med lavt selvværd, vidste hun ikke selv, hvad det rigtig var. Hun kunne ikke skelne mellem selvtillid og selvværd og ved intet om socialangst.

Efter hendes behandling betalte jeg hende omkring 1400kr! Hun lovede at sende en lydfil med.

Hendes behandling har ikke haft en effekt på mig. Hun sendte først lydfilen en uge efter at jeg havde skrevet til hende.
Efter at jeg havde lyttet til hendes lydfil i 14 dage, kontaktede jeg hende påny og fortalte hende, at det heller ikke havde en effekt.
Hun svarede " Øv det er træls" intet mere.
Kigger man på hendes hjemmeside, finder man mange gode anmeldelser.
Men der er ingen anmeldelser på "Trust pilot", det er tankevækkende..
Har hun virkelig en klinik? Er de anmelder på hendes hjemmeside oprigtige, virkelige???
Når man har brug for hjælp, er man mindre kritisk. Man husk tænke en ekstra omgang.

20. Juni 2024

Hej
Det er ærgerligt, du ikke har fået den ønskede effekt. Det gør mig ondt for dig. Jeg har ellers hjulpet rigtigt mange mennesker til at få et højt selvværd.
Din behandling sluttede kl. 12, og jeg sendte lydfilen til dig samme dag kl. 17.21, som jeg skrev i sms'en.
Mine anmeldelser på hjemmesiden er skrevet af mine klienter. Jeg får rigtigt meget positiv feedback, men jeg beder ikke klienterne om at bruge Trust Pilot - men det er da en god idé - tak for tippet.
Jeg håber virkeligt, du finder en måde at få det bedre på. Jeg ønsker dig alt godt og beklager.
Stine

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr