Unternehmen hat geantwortet
Børnehypnoseterapi
Østre Kyvlingvej 6, 6880, Tarm, Dänemark
- vicki@hypnose4kids.dk
- hypnose4kids.dk
En gave, der ikke kan pakkes ind
Sessioner hos varme, søde, dygtige og meget tillidsskabende Vicki er en gave at give sit barn. Villum, 10 år er blevet så bevidst om selv at kunne tage styringen og komme igennem svære situationer uden at bruge hjælp fra os. Vi har også som familie lært af Villums udvikling og hvordan vi støtter ham bedst i selv at lykkes. De største anbefalinger herfra ♥️
Nattesøvnen er tilbage
Vi har haft rigtig god hjælp af Vicki til at få vores søn til at tro mere på sig selv og de ting han kan. Han havde især svært ved at sove i sin egen seng. Han faldt altid i seng i vores seng og selvom vi løftede ham ned i sin egen seng kom han tilbage efter 1-2 timer. Efter 5 uger i Vickis skønne selskab falder han selv i søvn i sin egen seng og sover dernede hele natten. Enkelte nætter kommer han op til os, men her kan vi blot be’ ham om at gå retur og så gør han det.
Vi er så mega taknemmelige for hjælpen og redskaberne vi har fået.
Personlig udvikling
Vicki mødte vores barn med matematik problemer på en særdeles nærværende og imødekommende måde. Vicki kan skabe en relation til barnet og barnets udfordringer med en tilgang der er både tryghedsskabende og effektiv. Mest imponeret er vi over den proces der er sat i gang med personlig udvikling. Hvor håndgribelige og praktiske redskaberne er. Og hvor konstruktivt barnet reflekterer over sine oplevelser nu kontra inden hypnosen. Med den forandring vi har set på så kort tid vil vi ikke tøve en anden gang med at anvende hypnose til vores barn.
Vi giver Hypnose4Kids de allerbedste anbefalinger.
Vores bedste anbefaling
Vores 7 årige datter havde seperationsangst, som begyndte med at hun græd hver dag når hun blev afleveret i skole. Senere udviklede det sig til, at hun ikke ville passes ude, ikke ville ud og have legeaftaler, og ikke ville deltage i børnefødselsdage.
Hun begyndte i et forløb hos Vicki… og efter 5 gange, er hun igen ude at lege, ude at blive passet, er med til fødselsdage og kan de fleste dage afleveres uden, at hun er ked af det🥰. Vi er blevet klædt godt på som forældre, har fået en masse gode værktøjer og vores datter har ligeledes fået arbejdet med hendes udfordringer på et yderst professionelt niveau, der er tilrettelagt så det møder hende alderssvarende. Hun har elsket at komme hos Vicki og var ked af det, da forløbet sluttede.
De bedste anbefalinger herfra!
Forløbet hos Vicki har gjort en stor forskel for vores datter på 10. Hun sover nu på sit eget værelse uden at vi skal kigge til hende 15 gange i løbet af en aftenen. Og hun klarede at overnatte på lejrskolen - Det var en kæmpe sejr!
Vi har hele vejen igennem følt os i trygge og kompetence hænder og har haft en oplevelse af at Vicki mødte vores datter præcis hvor hun var.
De bedste anbefalinger herfra!
Imponerende og effektfuld
Vi er simpelthen så imponerede over hvor meget vores søn af rykket sig efter hypnoterapi med Vicki. Ikke blot har vi andre kunne se og mærke det - men vores søn på 10 har selv sat ord på mange gange hvor stor gavn han har haft af dette.
Fra at være bange/nervøs for at gå i seng, og har sovet med en forælder altid, er han nu klar til at rykke på eget værelse efter blot 5 x hypnoterapi. Udover det har selvværd og selvtillid fået et ordentligt boost.
Vicki er SÅ autentisk og oprigtig i sit ønske om at hjælpe de her børn. Vi er SÅ taknemlige!

Endelig fandt vi vejen
Endelig fandt vi vejen, hvor vores søn kunne få den rette hjælp til at komme ud af sin ængstelighed, og få mod på at prøve nye ting, samt selv falde i søvn om natten. Efter mange andre fejlslået forsøg, var Vicki nøglen til at få skabt ro og tryghed for vores søn. Vicki’s fantastiske nærværende og omsorgsfulde tilgang, gjorde at vores søn fra første session var tryg ved hende. Koblingen af snakken med visuel understøttelse, har gjort det nemt for vores søn at benytte redskaberne, samt få ejerskab i det, som noget han har været med til at finde sin vej i, og ikke et færdigtprodukt han skulle indordne sig i. Vi ser nu at det øgende selvværdsfølelse breder sig ud i langt flere kontekster i løbet af hans dag, og vi har fået en gladere søn der har mod på at prøve nye ting. Mange tak Vicki.

Tak til Wicky
Vi har en søn på 12, som igennem flere år i stigende grad udviklede angst over for mørke. Det betød, at han til sidst ikke længere turde være alene på fx værelset, når først mørket var faldet på. Han kunne ikke sove inde hos sig selv, hans værelse skulle tømmes for alt, hvad der kunne virke levende og han blev mere og mere plaget af de mange tanker, som styrede ham. Vi søgte efter hjælp og fandt Wicky. Efter 5 behandlinger/besøg, hvor han undervejs fik nogle opgaver, blev han mere tryg og lærte at sætte ord på sin angst. Efter fjerde besøg sov han på sit eget værelse og har gjort det lige siden. Han kan også selv gå i seng og er ikke afhængig af, at vi sidder inde hos ham. Det har gjort en kæmpeforskel for hele familien, men allermest for vores søn.

Antwort von hypnose4kids - Vicki Andersen
Fantastisk forløb og de varmeste…
Fantastisk forløb og de varmeste anbefalinger til Vicki.
Vi har lige afsluttet et fantastisk forløb hos Vicki med vores datter Silje på 8 år. Det har været et spændende og givende forløb. Vicki er meget nærværende og lyttende, og så er hun bare virkelig dygtig og professionel.
Vi har fået nogle rigtig gode redskaber, som vi kan bruge for at hjælpe vores datter, og vi har allerede mærket en betydelig forskel på vores datter, som nu kan falde i søvn uden, at vi sidder ved hendes side, og samtidig har hun fået mere kontrol over sine følelser og tankemønstre, hvilket har givet færre nedsmeltninger og mere ro i sindet.
Vi vil give de varmeste anbefalinger til Vicki, som virkelig gør en forskel.

Vi er så taknemmelige!
Vi har haft store glæde af hjælp fra Vicki, til vores datter, som i længere tid har kæmpet med angst. Før var det nærmest umuligt for os som forældre at tage ud, fordi hun ikke kunne være alene eller passes af andre. Det var en meget sårbar og frustrerende tid.
Efter vi begyndte forløbet, har vi oplevet en kæmpe forskel. Vicki favnede hende fra første møde! Vores datter er blevet mere tryg, har fået redskaber til at håndtere sin angst, og vi kan nu få hjælp udefra til pasning, uden at det ender i angstanfald og uro. Det er første gang i lang tid, vi som forældre har kunnet trække vejret lidt lettere og tage bare en smule tid til os selv igen.
Vi føler os mødt, set og forstået hele vejen igennem. Der er blevet skabt et trygt rum både for os og for vores datter, og vi er dybt taknemmelige for den professionelle og hjertevarme støtte, vi har fået.
Det her har virkelig ændret vores hverdag. Vi kan varmt anbefale det til andre familier, der står i noget lignende.

Fantastisk hjælp til søvnudfordringer
Vi havde et rigtig godt online forløb hos Vicki efter i flere år at have prøvet andre tiltag uden succes.
Vores 11 årige søn kan nu selv falde i søvn om aftenen uden vi skal sidde hos ham og det tager væsentlig kortere tid end før - til stor glæde for ikke kun ham men også hans forældre.
Han har også gennemført sin første soveaftale hjemme hos en kammerat med stor succes.
Han var pavestolt da han kom hjem næste dag.
Vi kan også mærke en positiv bieffekt i mere selvtillid på andre områder, bl.a hans sport.
Rigtig rart med konkrete øvelser og værktøjer som var nemme at gå til.
Varme anbefalinger herfra!

Antwort von hypnose4kids - Vicki Andersen
Vores varmeste anbefaling til Vicki!
Vores søn på 9 år:
"Vicki er meget sød og god at snakke med om alle ens tanker. Jeg har glædet mig til at komme hos hende, fordi hun forstår alt, hvad man fortæller hende.
Hun har en rigtig god lænestol"
Vores søn har aldrig sovet på eget værelse og har ikke kunne falde i søvn selv.
Ca. halvvejs igennem forløbet hos Vicki begyndte vores søn at sove på eget værelse, og i den sidste del af forløbet faldt han selv i søvn.
Vi har en dreng, der er blevet generelt mere glad og tror mere på sig selv.
Takket være Vicki har vi fundet et fælles sprog for vores udfordringer, så vi kan bedre snakke om at få dem løst.
Vi har været meget glade for at komme hos Vicki. Både vi og vores søn har følt os meget trygge, forstået og imødekommet af Vicki på grund af hendes profesionelle og ekstremt varme og søde måde at være på.

Hjertevarme Vicki
Vicki er skøn, hjertevarm og ikke mindst faglig og omsorgsfuld. Vores datter på 10 år har gennemgået en stor positiv forandring hos Vicki, hvor hun har fået nogle gode værktøjer til at tackle hendes søvn udfordringer og ikke mindst et andet syn på sig selv og hendes søvn, og så er hendes selvværd bare vokset helt vildt. Vicki har taget udgangspunkt i vores barns ressourcer og fået det til at vokse. Samtidig har vi som forældre også fået nogle gode værktøjer, hjælp til hvordan vi griber det an når det har været svært og ikke mindst en ny forståelse for vores datter. Kæmpe anbefaling til Vicki.

Vil varmt anbefale 😊
Vores datter har gået i to forløb hos Vicki, og hun har fået utroligt mange gode ting med derfra. Blandt andet frihed til at kunne sove andre steder end kun derhjemme. Derudover har hendes selvværd fået et stort skub i den rigtige retning.
Kan kun give de allerbedste anbefalinger af forløb hos Vicki!

Antwort von hypnose4kids - Vicki Andersen
Vicki er meget tillidsvækkende og…
Vicki er meget tillidsvækkende og hendes rum er så behageligt at træde ind i for både børn og voksne!
Vores søn har gennemgået en meget bevidst udvikling sammen med Vicki. Mange ting er faldet på plads for ham så han nu ved hvad det er der foregår inde i hans hoved! Vi er meget taknemmelige for den hjælp han har fået hos Vicki.

Kæmpe anbefaling af Vicki
Kæmpe anbefaling af Vicki, der arbejder helt fantastiske med børn og både ser og møder dem lige der hvor de er.
Vores datter på 10 år er utrolig sensitiv og det at falde i søvn selv eller sove selv var ikke eksisterende. Under de 5 ugers forløb har vi fået værktøjer til at hjælpe hende om aftenen og hun selv har fået redskaber til sagtens at kunne gøre det selv.
En kæmpe hjælp for vores datter at finde den tryghed i sove situationen men også for hele familien.

En fuldstændig fantastisk oplevelse
En fuldstændig fantastisk oplevelse! Min datter er begyndt at komme i skole igen og har fået ændret de negative tankemønstre.
En kæmpe kæmpe anbefaling til alle med børn der har angst, skoleværring, nedbrudt selvtillid mv.

Antwort von hypnose4kids - Vicki Andersen
Fantastisk forløb med Hypnose4kids og…
Fantastisk forløb med Hypnose4kids og Vicki
Vi har haft et utrolig positivt forløb hos Hypnose4kids med vores datter på 8 år, som blev behandlet for misofoni. Før behandlingen var Silje meget plaget af spiselyde, og det påvirkede hele familien – vi kunne simpelthen ikke spise sammen ved middagsbordet.
Vicki har været en fantastisk støtte gennem hele forløbet. Hun er rolig, nærværende og har en helt særlig evne til at skabe tryghed. Silje følte sig hurtigt tryg hos hende, og det gjorde en kæmpe forskel.
Efter behandlingen er Silje helt forandret – hun er nu med ved bordet igen, og vi kan nyde måltider sammen som familie. Det har betydet alverden for os. Vi kan på det varmeste anbefale Hypnose4kids og Vicki til andre forældre, der står i en lignende situation.

De bedste anbefalinger til Vicki
De bedste anbefalinger til Vicki. Hun har været en kæmpe hjælp til vores dreng, og så på blot 5 uger. Hun har sørget for han har følt sig tryg og forstået.
Vi har fået gode værktøjer med fra forløbet.

Vicki er fantastisk...
Vi er gået fra en meget overbelastet og fyldt dreng med masser af vrede, der havde svært ved at komme i skole, ikke fandt ting spændende mere, samt svært ved at falde i søvn - til en glad dreng, der kan håndtere vreden, finder lyst til fritidsaktiviteter og med glæde sover på eget værelse.
Vicki er en fantastisk behandler, der virkelig formår at se barnet, hvor det er.

Antwort von hypnose4kids - Vicki Andersen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.