HoutcompleetBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ho ordinato una scala per interno il 20 Ottobre 2025, con consegna entro il 13 Novembre 2025 tramite il sito di Leroy Merlin. Sul sito di Leroy Merlin il venditore era "Osisi", sparito e disattiva... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongelofelijk dat dit in NL kan gebeuren. €399,- trap voor ons zoontje besteld. Nooit geleverd, nooit aangekomen. Op de mail word je er gewoon verder ingeluisd. Ik vertrouw vervoersbedrijf Logique... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In 2022 een trap besteld en vooruit betaald. Er werd echter niets geleverd, ondanks talloze toezeggingen. Uiteindelijk via advocaat rechtzaak aangespannen en gewonnen. Vervolgens deurwaarder aktie la... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lijkt een beetje chaotisch bedrijf. Bestelling via Ideal betaald en dan krijg je bericht dat er niet betaald is. Uiteindelijk na lang gezeur is de bestelling geleverd en dat ziet er uitstekend uit e... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ik ben opgelicht

Ik ben opgelicht. Trap van 3200 euro besteld en betaald. Heel lang aan het lijntje gehouden trap moest uit Italie komen en door de corona was er vertraging. Tientalen keren gebeld en gemaild. Nu jaar verder en nog mijn geld niet terug. Moet nu weer kosten maken om te proberen om mijn geld terug te krijgen. De ervaringen die ik hier nu lees stonden er nog niet toen ik de trap bestelde anders natuurlijk nooit gedaan. Zoek een ander bedrijf hout compleet is niet te vertrouwen en zijn oplichters.

24. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bellen niet terug: klantenservice waardeloos.

Tot 3 keer toe in de afgelopen week gebeld om informatie te krijgen over het aanleveren van mallen voor houten trapleuning op maat. Degene die daar over ging was steeds niet beschikbaar en zou terugbellen. Dat gebeurd gewoon niet. Gelukkig maar want ik had nog niet besteld. Dat ga ik nu uiteraard ook niet doen!

21. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht en aangife gedaan hiervan.

ook ik ben uiteindelijk opgelicht door dit bedrijf! En heb daar ook aangifte van gedaan bij de politie. Ik raad iedereen aan dit ook te doen, zodat uiteindelijk het bedrijf haar oplichtersactiviteiten zal moeten beeindigen.
Zelfde verhaal als de rest. In januari 2022 bestelde ik een balustrade, passend bij iets wat ik een jaar eerder bij ze kocht. Dat was toen na maanden wachten wel geleverd. Na 5 maanden ipv 3 weken kreeg ik mijn bestelling. Dit kwam echter niet overeen met zoals het product online beschreven was, namelijk bijna niet van RVS. Na veel heen en weer onderhandelen kon ik tegen bijbetaling wel de volledige RVS balustrade bestellen. Deze is nooit gearriveerd. vanaf december 20222 kreeg ik meermalen bericht dat mijn bestelling zou worden uitgeleverd. Zelfs met Track&Trace codes. Bleef er voor thuis. Op de dag zelf bleken deze ineens ongeldig en ik ontving nooit opheldering.
Uiteindelijk jurist ingeschakeld. Ook hierop geen enkele reactie.

9. Januar 2023

This company is a real scam

This company is a real scam
i have ordered a stair case in october that they have never delivered. They did not refund the payment done.
I will press charge against this fraud

9. Oktober 2022

1 ster is nog veel te veel

1 ster is nog veel te veel! Schandalig hoe jullie klanten in de steek laten en loze beloftes maken… wachten als van begin 2022 op een ontbrekend stuk van een dure trap en tot op heden nog steeds niet geleverd. Gaan kijken om verdere stappen te ondernemen! Triestig als ik hier de reviews lees :(

2. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In juni 2022 trap besteld tot oktober…

In juni 2022 trap besteld tot oktober gewacht tot hij geleverd wordt vele telefoontjes en mailtjes kreeg steeds het zelfde te horen trap geannuleerd in oktober was geen probleem maar tot op heden geen geld terug gekregen paar keer geprobeerd om contact te krijgen maar zonder resultaat kortom een waardeloos bedrijf oplichters zijn het snap niet dat dit bedrijf gewoon door kan gaan met deze activiteiten.

25. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren niet, komen afspraken niet na

17 juni trap en balustrade besteld, 2 a 3 weken levertijd. In september balustrade ontvangen maar op de trap is nooit gekomen. Er is een klantenservice die standaard zegt, volgende week is het er, maar tot op heden nog niks. Reageren niet op het verzoek geld terug te storten en balustrade retour. Zeer slechte ervaring dus met dit bedrijf. Het probleem is nog steeds niet opgelost en ik heb niet de verwachting dat zij dat nog zullen doen.

14. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quick delivery and quality product

I ordered a white balustrade from Houtcompleet and received a call the next day about the delivery. Received the order the next day. Very happy about both the product and the delivery time. For me a great experience and would recommend for others!

5. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je moet een ster aanvinken om te kunnen…

Je moet een ster aanvinken om te kunnen reageren maar ze verdienen hem niet. Nadat je betaald hebt krijg je geen contact meer met het bedrijf, zelfs niet als je naar Raamsdonksveer rijdt, niemand aanwezig. Tig keer gebeld en tig keer naar de zaak gereden, wat een klootjesvolk volk, zeer onbetrouwbaar en het woord service kennen ze niet na je betaling. Maar wil toch ff melden dat we vanochtend eindelijk de trapleuningen, voor €1000 binnen hebben gekregen. Ze werden zelfs bezorgd, wat een service, toch nog een vrolijke kerst met trapleuningen aan de muur. Maar nooit weer bij dit bedrijf iets bestellen, verschrikkelijk. Sterkte voor de mensen die nog niets hebben ontvangen, hoop voor ze dat het tóch nog goedkomt zoals bij ons. Een klein lichtpuntje in dit bericht, het is goedgekomen na lang wachten, bellen en ritjes naar de zaak.

19. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechter dan slecht zijn deze boeven.

Slechter dan slecht zijn deze boeven.
Klantenservice neemt de telefoon niet op en via mail krijg je een geautomatiseerd berichtje dat jouw bestelling klaar staat om volgende week geleverd te worden.besteld in oktober dus al.
en ook al enige weken op deze manier aan het lijntje gehouden
Geen ballustrade,850€ pleite.
Dat zo’n ‘bedrijf’ nog voorkomt op internet.
Wij hebben zelf een bedrijf en zo ga je niet met mensen om…..
Je moet echt van slechte huize zijn om zo mensen geld afhandig te maken.
Maar goed:ik denk maar zo karma is a bitch,wordt er gelukkig mee!!!
Vroeg of laat zijn ze zelf aan de beurt🙏
Van mij dus 0 sterren

18. Dezember 2022

1 Ster is nog te veel.

1 Ster is nog te veel.
in februari Trap besteld. In juni geleverd gekregen helaas die is niet te monteren. fout in aflevering.

klantenservice werkt niet. al maanden gemaild maar geen reactie. Tot ik vorige keer ook al 1 ster heb gegeven. Toen werkt ik binnen 12 uur gebeld van klanten service. En zij beloofde binnen 1 week uitleg te kunnen geven. Dit is ondertussen alweer 6 weken geleden.

Dus nooit met dit bedrijf zaken doen.

13. Dezember 2022

ONBETROUWBAAR

Goede service totdat je betaalt, geen levering en geen geld terug, heb advokaat brief laten sturen , Houtcompleet doet zelfs de moeite niet om daarop te antwoorden, het zijn een bende oplichters. Ze nemen zomaar geld van nietsvermoedende klanten in beslag en hopen van het merendeel dat het niet tot een rechtszaak komt ! Dat is makkelijk verdienen, denken ze bij zichtzelf. Dat dit betrouw daarmee kan blijven doorgaan is een echte schande. Wij moeten allemaal hard werken voor ons geld.

6. Dezember 2022

Eigenlijk is 1 ster nog teveel

Eigenlijk is 1 ster nog teveel! Trap besteld, netjes betaald. Niks geleverd en onduidelijk hoe dit kan. Klantenservice neemt wel netjes op, zijn vriendelijk maar kunnen niks voor je betekenen. Al met al een hoop frustratie en nog steeds geen trap!
Geen zaken doen met dit bedrijf.

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trap nooit geleverd, nooit zaken mee doen!!

In april een molenaarstrap t.w.v. € 847,50 besteld. Nooit geleverd. Ze liegen en bedriegen alles bij elkaar. Ze reageren niet op klachtenkompas, maar ook niet op een aangetekende brief om de koop te ontbinden en het geld terug te storten. OPGELET!! Nooit zaken mee doen. Zijn oplichters.

21. November 2022

volledig onbetrouwbaar

Na vele maanden wachten nog geen levering, order geannuleerd maar al anderhalve maand geen geld terug, nauwelijks contact en vele leugens over leveringdatum en andere toezeggingen.

26. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

A complete scam of a company

A complete scam of a company. Do not buy anything from them or you will loose 100% of your money and not receive anything. I ordered a staircase for 1300 EUR which said it was shipping in 2-3 days. After 2 weeks of no news I contacted them to cancel the purchase. They said they would refund my money but it has now been 6 weeks already and they do not answer emails or the phone. I've filled a police report and hopefully someone shuts down this company before other people get scammed. Next I will try to contact their bank and see if they can help me.

17. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GEEN zaken mee doen. Geen levering. Lang wachten op geld terug.

In juli een trap besteld via de online webshop. Het betrof een trap met een levertijd van 2-3 weken. Overigens beweren ze dat 80% van de producten die ze aanbieden vanuit voorraad geleverd worden. Tijdens de zomervakanties zou er gewoon doorgewerkt worden. Levering stond gepland voor in de zomervakantie. Na 5(!) weken toch maar eens contact opgenomen waar de trap bleef, aangezien ze helemaal niets lieten horen. Daarna kregen we doodleuk te horen dat het vanaf dat moment nog 2-3 weken zou gaan duren. Na zeven weken kwamen ze uiteindelijk met de mededeling dat de trap niet meer geleverd zou worden, waarna ik heb verzocht het aankoopbedrag terug te betalen. Na weer enige tijd niets gehoord te hebben, opnieuw contact gezocht en gevraagd waar mijn geld bleef. Men gaf aan dat terugbetaling 14 werkdagen (!) op zich laat wachten. Na 12 dagen bericht ontvangen dat het aankoopbedrag is teruggestort, maar dat het wel 2 of 3 werkdagen kan duren voordat het geld op je rekening staat. We zijn nu ruim 10 weken verder. Resultaat geen trap en 10 weken moeten wachten totdat we ons geld terug hadden. Na het lezen van de vele reviews blijkt dat we hierin helaas niet uniek zijn. Dit bedrijf opereert voorbeeldig, totdat je betaald hebt. Daarna geven ze totaal niet meer thuis en verzaken ze compleet. Hun klantenservice is bereikbaar maar de informatie die je van ze krijgt heb je niets aan en afspraken/toezeggingen worden niet nagekomen. Ook veelzeggend is het montageadvies dat ik kreeg, nadat ik hierom vroeg. Er werd letterlijk gezegd “gewoon bovenaan en onderaan vastzetten”. Ja, dat snappen we. De vraag was hoe precies! Eigenlijk zegt dat alles al. Wil iedereen nadrukkelijk aanraden niet met dit bedrijf in zee te gaan. Het resultaat is nul komma nul en het levert alleen maar frustraties op. Met afstand het slechtste bedrijf waar ik ooit mee in zee ben gegaan.

20. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr