Ho ordinato una scala per interno il 20 Ottobre 2025, con consegna entro il 13 Novembre 2025 tramite il sito di Leroy Merlin. Sul sito di Leroy Merlin il venditore era "Osisi", sparito e disattiva... Mehr ansehen
Ongelofelijk dat dit in NL kan gebeuren. €399,- trap voor ons zoontje besteld. Nooit geleverd, nooit aangekomen. Op de mail word je er gewoon verder ingeluisd. Ik vertrouw vervoersbedrijf Logique... Mehr ansehen
Lijkt een beetje chaotisch bedrijf. Bestelling via Ideal betaald en dan krijg je bericht dat er niet betaald is. Uiteindelijk na lang gezeur is de bestelling geleverd en dat ziet er uitstekend uit e... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Er ook ingetuind…
Helaas moet ik mij aansluiten bij de voorgaande 1-ster beoordelingen….
Zeer onbetrouwbaar
Van mijn bestelling met 4 houten trapleuningen werden er slechts 2 geleverd. Ondanks beloftes van Houtcompleet werd er niets nagezonden. Daarna heb ik, ondanks diverse pogingen tot contact van mijn kant, niets meer van hen vernomen. Altijd krijg je de belofte te worden teruggebeld, wat niet gebeurd. We zijn nu maanden verder en ik heb nog steeds niets gekregen.
Wat mij vooral steekt is dat het niet gaat om koekenpannen, maar om trapleuningen. Door het niet nakomen van de afspraken zat ik vervolgens opgescheept met een onveilige situatie in mijn huis voor mijn gezin.
Dus mijn advies: niet bij bestellen.
Oktober 2022 besteld, nooit wat ontvangen
Oktober 2022 een bestelling geplaatst. Tot op heden nog geen geld terug en geen product geleverd gekregen. Ondanks, natuurlijk vele toezeggingen van Houtcompleet.nl.
Betaling verliep via MultiSafepay.com, dus binnen 4 weken na de bestelling heb ik contact met hen opgenomen dat de webshop niet leverde en niet reageerde op emails. Reactie van Multisafepay.com: 'Ik kan ook geen refund voor je uitvoeren: dat moet je echt met de webshop regelen. Bedenk dat wij alleen de betaling doen. Je hebt een overeenkomst voor de aankoop van de producten met de webshop. Zij moeten leveren of terugbetalen.' Kortom, super Multisafe, zijn doen hun naam echt eer aan voor klanten die denken veilig te kopen via internet.
Dat nu bijna 2 jaar later de webshop nog steeds online is en betalingen kan ontvangen is mij een raadsel. Ik snap niet dat de banken niet ingrijpen en er dus nog steeds geld gestort kan worden op bankrekeningen van dit 'bedrijf'.
Horrific company
Horrific company. Placed an order on April 12th and don’t hear anything back for a very long time. Every time I made contact regarding the order, I was told another ‘colleague’ would call me back. This never happened despite me calling and emailing multiple times in an attempt to hear something back. Was told the product would be deliver within a week, but it never came. Customer service is non-existent. Definitely a sham of a company
Te vermijden
Onbegrijpelijk dat deze firma online kan blijven.Is er dan geen enkele instantie die hen kan stoppen na talloze oplichterspraktijken?Dan spreek ik nog niet van de talloze bedrogen klanten terug te vergoeden.
Laat je niet BELAZEREN
Op de vraag wat ging er mis. ALLES
Op de vraag wat zij kunnen verbeteren. NIETS
daar zijn het te slechte mensen voor die als enig
doel het OPLICHTEN van anderen hebben.
Tot vier keer toe de verkeerde…
Tot vier keer toe de verkeerde bestelling geleverd! Niet compleet, verkeerde maten, verkeerd hout... En telkens zeggen dat het in orde komt... Worden niet geholpen door de klantenservice of krijgen veel te laat antwoord. Oplichters eerste klas op voorhand betalen en service trekt op geen hol
Inderdaad : oplichters aan het werk !
Buitentrap besteld+betaald mei 2023, nu (maart 2024) nog steeds niets ontvangen (onze tuin al bijna een jaar niet bereikbaar !) behalve talloze ontwijkende reacties per telefoon. Na bemiddeling Europese Consumentenbond (ECC) belofte van terugbetaling gekregen maar ook dit laat nu al maanden op zich wachten. Volgende stap zal de rechtbank worden.
Update 2025 : de Antwerpse rechtbank heeft Houtcompleet hiervoor schuldig verklaard en veroordeeld, maar zowel de Nederlandse als de Belgische politie vinden dat zij hier niets moeten of kunnen aan doen, want het gaat om een 'privé-aangelegenheid' !
Momenteel (oktober 2025) staat de website 'op onderhoud', is dus niet actief.
Leuninghouders niet geleverd. Bedrijf reageert niet
Trapleuningen en leuninghouders besteld. Bij de levering ontbraken de leuninghouders. Een paar keer gebeld met het bedrijf. Als reactie: mijn collega is even niet bereikbaar. U wordt teruggebeld.
Er belt niemand terug en de leuninghouders zijn niet geleverd.
Advies: hier niet kopen
Weet waar je aan begint
Weet waar je aan begint. Trage levering. Onjuiste reviews op de eigen website in de vorm van een screenshot. Bij klachten is er nauwelijks contact te krijgen.
In 2022 een trap besteld en vooruit…
In 2022 een trap besteld en vooruit betaald. Er werd echter niets geleverd, ondanks talloze toezeggingen. Uiteindelijk via advocaat rechtzaak aangespannen en gewonnen. Vervolgens deurwaarder aktie laten ondernemen, wat tot op heden niets heeft opgeleverd. Zou niets te halen zijn. Inmiddels een kleine 2000 euro armer. Tot mijn verbazing bestaat dit bedrijf kennelijk nog steeds en kan, ondanks talloze klachten als die van mij, gewoon met zijn praktijken doorgaan.
KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF.
Bestel hier niet - na ruim een jaar nog geen geld terug
Bestel hier niet! In de zomer van 2022 een trap besteld via Houtcompleet. Deze zou binnen 2 weken geleverd worden. Na 2 weken niets geleverd. Na 2 maanden nog steeds niets. De klantenservice reageerde steeds met 'we komen bij u terug'. Nooit een oplossing gekomen. Jurist ingeschakeld eind 2022 en begin 2023 door de rechtbank een vordering toegewezen gekregen. Na een aantal beslagen van de deurwaarder is de schuld inmiddels na ruim een jaar verdriedubbeld. Ik bel inmiddels weekelijks met de klantenservice, de vriendelijke dames daar kunnen zelf ook geen contact krijgen met de eigenaar en kunnen slechts een notitie achterlaten. We gaan maar weer afwachten op het volgende ingeplande beslag. De schuld blijft groeien. Kortom: doe jezelf een plezier en doe geen zaken met de boeven van Houtcompleet.
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Niet bestellen hier. Ik heb 3 weken lang 2 keer per week gebeld met de vraag waar mijn bestelling bleef (die al een week te laat was). Ik kreeg elke keer te horen dat ze het gingen navragen en mij zouden terugbellen. Ik ben geen 1 keer terug gebeld. Waar mijn bestelling nu is, Joost mag het weten. Ik ga hier in ieder geval nooit meer iets bestellen.
Bestel nooit bij dit bedrijf
Bestel nooit bij dit bedrijf! Afspraken komen ze niet na en contact krijg je niet. Wij wachten nog steeds op geld wat maar niet komt. Ik baal enorm dat ik van te voren niet even de reviews heb gelezen
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. In 2022 Rvs-balustrades besteld, nooit ontvangen. Het begint met: de bestelling is nog niet compleet; bijna, nog 1 onderdeel, en zo voorts.
Had vorig jaar de energie er niet voor, maar nu ga ik naar een deurwaarder.
Slechte service.
In april houten trap besteld, met leuning, geleverd op 14-10-2022.
Teruggestuurd, omdat de meneer die hem zou plaatsen ziek is.
Afgesproken dat de verzendkosten voor mij waren.
Opgehaald in november.
Inmiddels 6 keer gebeld, wanneer het bedrag overgemaakt zou worden .
Maar nog steeds geen reactie, het is nu 21-04-2023.
Mijn klantnummer is 18766.
Ik ben hier ontstemd over en heb dat ook gemeld .
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf! Koop hier niets!! wij hebben een trap geleverd gekregen (maatwerk noemden ze dat, ze zijn zelf 2 keer wezen meten) en nog krijgen we verkeerd ingemeten trap geleverd die niet aansluit en waarvan gaten gewoon verkeerd geboord zijn voor leuning, hoe dom kun je zijn! Na vele telefoontjes nog geen goeie trap. Trap werd tevens maanden te laat geleverd. Waardeloos bedrijf
Houtcompleet oplichters
Koop niet bij HOUTCOMPLEET
Oplichters!!!
Ook wij zijn opgelicht net als onze voorgangers.
Balustrade besteld en betaald €3200,00 maar niet geleverd
Meneer TIM heeft ons vriendelijk geholpen en we mochten zelfs in Oosterhout langs komen omdat ze geen showroom hebben heeft hij ons daar ontvangen en advies gegeven hoe verrot kan je zijn.
Nu hebben we zonder balustrade in de huiskamer een levensgevaarlijke situatie.
Hierdoor kunnen onze kinderen en kleinkinderen niet meer komen.
Maar goed een echte oplichter ligt daar niet wakker van.
Ook wij laten het er niet bij zitten.
Incasso bureau, deurwaarder, rechtzaak. Aangifte politie en Alberto Stegeman.
Dit bedrijf moet stoppen!!!!!
In juli 2022 molenaarstrap besteld, niets gekregen, mrt 2023 geannuleerd
In juli molenaarstrap besteld, na de bouwvak bevestiging gekregen en conform de voorwaarden betaald. Lange tijd stilte, bij navraag 'leveringsproblemen'. In november weer gemaild, 'wordt zo snel mogelijk contact opgenomen'. In februari begonnen met elke dag te bellen. 'ik ga het direct melden'. Begin maart was ik het zat en heb de order geannuleerd per mail en per brief. Prompt de dag erop (zie andere reviews) 'uw trap staat klaar en kan worden afgeleverd'. Annulering van mijn kant bevestigd en om terugbetaling gevraagd met een reactietermijn van 14 dagen. Die liep gisteren af, niets vernomen, geen betaling, geen bericht. Ik ga nu actie ondernemen waarvan dit bericht er één is.
Update 27 maart: mail gekregen dat bedrag zal worden teruggestort. Geen termijn genoemd waarbinnen dit gebeurt. 48 uur extra gegeven aan houtcompleet om te betalen. Acties voor die periode uitgesteld.
Update 30 maart: geen geld ontvangen, geen bericht.
Update 4 mei: Houtcompleet heeft niet gereageerd op de aanmaning door mijn rechtsbijstand.
Oplichtersbende.
Wat een oplichtersbende, trap besteld aanbetaling gedaan van €1800,- euro, maanden niks gehoord, eindeloos bellen en mailen , uiteindelijk werd door hun de order geannuleerd maar we zijn nu bijna 1 jaar verder en nog steeds onze aanbetaling niet terug gekregen, GORE OPLICHTERS zijn het, tuin er niet in, je krijgt je trap niet en je bent je geld kwijt, vuile klootzakken om op deze manier onze zuur verdiende geld afhandig te maken, we maken nu de gang naar de rechter, zelfs de politie doet er niks aan als je aangifte wilt doen van internetoplichting, schande, zij werken voor ons van onze belastingcenten,op deze manier komen ze er ook nog mee weg. SCHOFTEN.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.