Desværre ikke muligt med 0 stjerner. Hotelværelse møg beskidt. Ingen shampoo i brusekabinen og ulækre håndklæder. Ingen service i receptionen. Receptionist oplyste, at ingen leverer mad i en lille b... Mehr ansehen
Bestilte 2 overnatninger med udsigt over havnen, men fik udsigt ud over haven. Fik mit værelse, men da jeg åbnede døren, blev jeg mødt af en stank af kloak 🤮 bedre om et andet værelse hvilket jeg fik... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Marina i Vedbæk, København. Her bor du på en helt fantastisk beliggenhed, eksempelvis med havudsigt over Øresund. Hotel Marina er et helt ideelt valg for de fleste rejsende. Familier og par har gode muligheder for at nyde natur, kultur og attraktioner. Forretningsrejsende får en god base, da der her kan afholdes møder og konferencer med nemme transportmuligheder til København. På hotellet i Vedbæk er der fri adgang til træningsrum, gratis internet, gratis parkering og hyggelige omgivelser.
Vedbæk Strandvej 391, 2950, Vedbæk, Dänemark
- reception@hotelmarina.dk
- hotelmarina.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Anmeldelse af hotelophold
Anmeldelse af hotelophold
Vores ophold på hotellet var desværre en skuffende oplevelse.
Morgenmadsbuffeten var tæt på uspiselig. Baconen var brændt, scrambled eggs var slatne, brødet var så hårdt som sten, og pandekagerne havde en gummiagtig konsistens. Det eneste der egentlig fungerede var de blødkogte æg.
Værelserne er meget slidte og utætte – det føltes næsten som om vinduerne stod åbne, fordi det trak så meget. Generelt fremstår hele hotellet gammelt og meget slidt.
Vi havde også set frem til hotellets 7-retters menu, som man forventer er noget særligt. Desværre var den meget ligegyldig og på ingen måde en oplevelse, der lever op til forventningerne.
Personalet bestod primært af meget unge mennesker, som tydeligt ikke har fået ordentlig oplæring i deres arbejde. Det virker mere som et ledelsesproblem end deres egen skyld.
Det mest positive ved opholdet var den store og gode parkeringsplads.
Alt i alt en skuffende oplevelse, og et hotel der trænger til både en renovering og bedre ledelse.
For mange fejl til prisen
5* - Hotellets beliggenhed er rigtig god.
4* - Værelsets beliggenhed var rigtig god.
3* - Hotellets stand og funktion er ok, men dyrt.
2* - Sengelampe og tv ikke indstillet korrekt.
1* - Ingen ekstra puder og tæpper i værelse. Bruser kan ikke indstilles i højden og bademåtte mangler.
0* - toilet virker ikke og affaldspose til hygiejneartikler mangler.
Koldt og nedslidt
Har lige overnattet 1 nat Kommer til hotellet kl 14 Betaler og får udleveret nøglekort Går op til værelset der er koldt radiator står på 0 Badeværelset også koldt skruer op for varmen på badeværelse ingen varme da vi vender tilbage kl 23 Der er dog kommet varme på værelset Trist værelse ingen udsmykning Dårlig seng at sove i Har givet 1400kr for overnatning uden morgenmad burdehave kostet det halve Vil ikke anbefale dette sted
Man undrer sig ikke over de mange…
Man undrer sig ikke over de mange dårlige anmeldelser, for i den butik er der ikke megen forståelse for uforudsete hændelser.
På grund af alvorlig sygdom og hospitalsindlæggelse er det ikke muligt for os at benytte en middag via Spot.
Vi har så forsøgt at få forlænget perioden lidt, men selvom Hotel Marina har modtaget betalingen, lader det sig ikke gøre.
Men efter at have læst anmeldelserne her, har vi fuldstændig mistet lysten til at spise på stedet, så skaden er ikke så stor, og vi under gerne den skrantende virksomhed de par håndører, vi har betalt.
I øvrigt har 2 andre restauratører med glæde forlænget vore værdibeviser, - den ene endda helt frem til 1. februar 2026.
Trods stedets fantastiske beliggenhed
Trods stedets fantastiske beliggenhed, skal man i restauranten selv gå op bestille sin aftensmad hos bartenderen!! Det virker total uambitiøst for et sted med den skønneste udsigt ud over Øresund.
Mere Hostel end hotel!
Minder ikke om et hotel, men mere et gammelt hostel!
Grundet mit arbejde bor jeg meget på hotel rundt omkring i DK, og sætter stor pris på et brusebad om aftenen efter en lang dag. Men her skal man op og stå i et badekar. Værelser der føles tomme, dårlig seng og udsigt til en gammel gård.
At prisen her er den samme som feks Scandic midt i Kbh er mig en gåde! Gik i receptionen og klagede og fik annulleret resterende dage jeg kunne, af min booking og flyttet hotel ind til byen.
OPMÆRKSOM
Hej!
Sjældent oplevet noget så dårligt som Hotel Marina. Deres værelser er bestemt ikke den oplevelse man forbinder med hotel:
Værelserne er beskidte (manglende rengøring), mangler toilet papir, det virker snusket og desuden oplevede jeg at personalet virkede ugidelig og uhøfligt.
Fik en parkeringsbøde på Deres parkeringsplads på trods af anvendelse af deres elektroniske parkering (tablet). Der var sket en teknisk fejl (fra deres side), så registreringen ikke gik igennem. Hvilket resulterede i parkeringsafgift, som jeg hæfter for påtrods af dialog med personalet.
Desværre ikke muligt med 0 stjerner.
Desværre ikke muligt med 0 stjerner.
Hotelværelse møg beskidt. Ingen shampoo i brusekabinen og ulækre håndklæder. Ingen service i receptionen. Receptionist oplyste, at ingen leverer mad i en lille by efter kl 2100. Løgn, da vi fandt flere steder på nettet og fik mad leveret på 20 min. Receptionist var sur og gad nærmest ikke være på job en lørdag aften.
Overvejer i et ophold på hotellet, så brug pengene på andet hotel. Prisen er jo latterlig for værelserne.
Super dejligt hotel
To par med tre overnatninger på Hotel Marina.
Vi boede på dejlig lyse værelser, med rigtig god plads. Maden var helt fantastisk og personalet meget søde og imødekommende. Kan absolut kun anbefale dette dejlige sted tæt ved stranden.
Super søde og hjælpsomme personale
Super søde og hjælpsomme personale.
Vi er blevet så godt behandlet.
Maden var rigtig lækkert.
Vi kommer meget gerne igen.
Tak for en god oplevelse
Her holdt jeg gerne selv en fest
Har lige været til et stort selskab her på Marina.
Det er længe siden jeg har fået så velsmagende tilbehør i form af to super lækre salater fyldt med masser af forskellige smage og en kartoffelret der slig benene væk under os alle i velsmag. Sød betjening og der var fint dækket op.
Fint at man kan holde gratis, ved at man HUSKER at taste bilen ind på p-maskinen i reseptionen.
Her holdt jeg gerne selv en fest
Vi har haft to fantastiske dage på…
Vi har haft to fantastiske dage på Hotel Marina. Kaffe og kage begge dage, 7 retters aftenmenu begge dage, morgen buffet begge dage. Vil gerne rose for alt, god mad super personale, imødekommende venlige med dejlige smil og kvikke bemærkninger. Et personale som virkelig var tilstede og nærværende. Er sikker på at vi kommer igen.
Næsten perfekt
Vi var to par der skulle have en hyggetur med to overnatninger, to gange syv retters aftenmenu og morgenbuffet. Vil gerne rose personalet, var meget opmærksomme, venlige og imødekommende. Barpersonalet burde nok ofre et par timer på et drinks/cocktail kursus, det var ikke godt. Poolområdet var en nydelse, bare ærgerligt man er så nøjsom med håndklæder! Vi kommer helt sikker tilbage når sommeren melder sin ankomst. Ps. Kan ikke forstå at man i et stort bad/toilet skal kline toilettet op af væggen, så man næste ikke kan sidde der uden at banke hovedet ind i den store toiletpapirholder!
Dårlig service
Min kæreste og jeg havde fået et ophold af min mor, og dårlig service er noget der skal fremhæves. Vi bestiller mad til kl. 19.30 og først kl. 21.30 går vi fra borderet efter deserten. Under alt kritik at vi skal vente så længe på vores måltid. Og mere end det, så går tjenerne forbi vores bord flere gange uden at tage vores brugte service med, hvordan kan man som tjener gå tomhændet ud flere gange. Tjeneren var næsvis og tog ikke imod kritik men forsatte den dårlige servering. Maden var heller ikke noget at råbe hurra for. Det ødelagte totalt vores aften og vi skal være her til mandag, og det er nu ikke længere en glade men en "gadvide om imorgen bliver bedre" jeg tvivlet men vi må se hvad der sker! Vi spiser ihvertfald ikke på hotellet igen..
Meget flinkt og servicevenligt…
Meget flinkt og servicevenligt personale. Rigtig god og varieret morgenmad. God værdi for pengene.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Kom med 2 trætte børn og fik dem puttet, herefter opdager man at værelset er snusket og beskidt. Badeværelset er klamt og ulækkert. Vi orkede ikke at flytte da det var sent. Vi fik hverken undskyldning eller refundering. Kørte da vi vågnede, bare tanken om morgenmad på dette hotel gav kvalme. Arrogant receptionist, mage til smart københavnersnude. Farvel og tak.
Synd man ikke kan give 0 stjerner….HOLD JER VÆK….
Vi er udenlandsdanskere som siden 2019…
Vi er udenlandsdanskere som siden 2019 har brugt Hotel Marina som base når vi var hjemme på besøg så vi betragter os som stamkunder. Første gang vi kom hang der kaffe op af dørkarmene og betjeningen var - pga COVID-19 meget begrænset. Men efter nu 4 års ret frekvente besøg på Hotel Marina ser vi absolut ingen fremgang. I Juni 2023 boede vi 4 dage på hotellet men toilettet
virkede - som er sædvane - ikke - så vi blev opgraderet til et Family room , hvilket var rigtig fint. Da vi skulle booke igen bad vi specifikt om samme Family room, hvilket ikke skulle være et problem. Da vi ankom blev vi modtaget af en ikke særlig venlig receptionost som sagde rummet var udlejet men de havde en tilsvarende “upgrade”. Stor var vores overraskelse da vi kom til en snusket 2 værelses lejlighed med ekko i “alrummet” som var et stort køkken med et spisebord og en briks - et mikroskopisk TV på væggen og alle ledninger var hevet ud af væggen. Absolut ingen tæpper eller anden lyddæmpning. Bademåtter findes ikke så efter bad sejler badeværelset. Vi påtalte det til receptionisten som sagde det var et af de “bedste” værelser. Da vintalte med en anden ansat på hotellet rystede vedkommende på hovedet og sagde det er velkendt at hotellet er kendt for dårlig og snusket service. Meget seørgwligt og vi må desværre se os om efter et andet sted at være mår vi besøger Danmark ca 8 gange om året.
Sørgeligt at et hotel med så meget miljø og potentiale behandler kunder så skidt - @marcella en udfordring til forbedring
Har lige besøgt Marina sad udenfor på…
Har lige besøgt Marina sad udenfor på en terrasse total mangel på hygge.Ingen farvede blomster men kun stedsegrønt.Stedet virker i afvikling og ikke rent, nedslidt og trist.Hotellet har engang huset fodboldlandsholdet det er slut for længe siden. Det er ærgerligt for beliggenheden er dejlig ved vandet.
Vi fik kakao med flødeskum troede vi ,det var vand med kakaopulver og flødeskum fra sprayflaske kunstigt fløde 100kr for det. vi kommer aldrig mere ,vi gav dem en chance i dag ,det er slut.Vi havde spurgt om rigtig flødeskum, tjener venligmen nej det er slut med Marina desværre.
Hotellet er utrolig slidt
Hotellet er utrolig slidt, men værst af alt var maden under al kritik.
Fisken lugtede af fisk, kødet smagte af indmad og den stegte rødspætte var nærmere dampet.
Det virker mest af alt som et samlebånd/affodringscentral.
Til var maden dyr selvom den var dårlig.
Personalet bestod af en mand
Personalet bestod af en mand
Reception, “tjener” afrydder, og med en meget lidt kundevenlig adfærd. Maden bar også præg af der helt sikkert ikke var en kok i køkkenet. cappuccinoen var fra en maskine på morgenmadsbuffet på trods af at de havde en maskine der kan lave den rigtig, hvis personale havde været til stede. Og så var det alt for dyrt for alm. kop kaffe , Et før så storslået sted, virker som om det har givet op, virkelig en dårlig oplevelse. Kommer ikke igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.