Kysthotellet Djursland Bewertungen 19

TrustScore 3.5 von 5

3,4

1. Tagungshotel

Vom Unternehmen geschrieben

Gode stunder – tættere på naturen. Sådan kendetegner vores gæster deres besøg hos os. Vores skønne beliggenhed placeret helt unikt mellem skov og strand i hjertet af Danmark er hvert år vært for adskillige konferencer og hotelophold. Vi har 160 smagfuldt indrettede værelser med rig mulighed for afslapning og velvære. Kunne det være noget for dig? Uanset anledningen vil I hos os opleve et nærvær og en autenticitet, der sammen med vores stemningsfyldte retro-rammer vil få jer til, at føle jer hjemme. Vi er tættere på jer – og jeres ønske til den fuldendte oplevelse.

3,4

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Vi fik værelser i den nye fløj

Vi fik værelser i den nye fløj
Vi fik værelser i den nye fløj. Pæne værelser uden tæpper på gulvet. Daglig rengøring er i orden, men både brusekabine og toilet kunne godt klare en rengøring for kalk. Receptionen lukker kl. 15 og derefter ligger nøgler i kuverter på disken. Vi fik mad den sidste aften og det er synd, at de ikke laver weekendophold for kokken er virkelig dygtig til at lave rigtig lækker mad. Receptionisten var meget hjælpsom når hun var der. Tjener i restaurant sød, men da vi kom udleverede hun vinkort og gik uden at fortælle os hvad menuen bestod af. Da hun kom ind igen og vi spurgte skulle hun ud i køkkenet for at spørge. Det samme gjaldt desserten. Vi havde næsten hele hotellet for os selv indtil mandag, hvor Rema1000 elever kom. De stod op kl. 7 og det kunne høres. Heldigvis vores sidste dag. Morgenmadsbuffet var perfekt

22. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk afslappende og dejligt ophold

Dejlig atmosfære, utrolig lækker mad, smukt beliggende ved havet samt Grenaa og Djurslands smukke natur. Super service fra fra ankomst til afrejse. Rigelig med lækker mad - helt igennem meget positiv oplevelse. Kysthotellet har masser af hyggelige områder inde og ude til afslapning fx foyeren. Kan anbefales til alle - uanset om man overnatter som familie, i forbindelse med job eller foreninger, venner eller blot har lyst til at forkæle sig selv.

2. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kompetent, venlig og servicemindet personale

Har netop været på et tre dages ophold på Kysthotellet i Grenaa.
En virkelig god oplevelse lige fra ankomst til afrejse
Da en af vore deltagere er rollator bruger og havde besvær med at forcere de syv trappetrin, blev han på hurtig og venlig vis ombooket til et værelse uden adgang til trapper.
Både bookingchef og restaurantchef var virkelig behjælpelige i den anledning.
Alle måltider i restauranten var en udsøgt oplevelse både for øjet og ganen, og da der ved en lille misforståelse på anden dag blev serveret dessert i stedet for forret - blev dette kompenseret og efterfølgende dækket op til os med kaffe/te og småkager i forhallen.
Alt personale optræder kompetente, venlige og servicemindede.

18. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trist oplevelse uden kundeservice…

Trist oplevelse som ikke burde kunne ske. Havde booket 2 overnatninger, og ved ankomst blev vi opmærksom på, at vores værelse var placeret meget nær ved en ungdoms diskoteksfest på hotellet, deltagerne til festen boede tillige nær os. Så der var mange støj gener fra musik og glade (fulde) unge mennesker på gangene - da vi henvender os til personalet via telefon - får vi den tørre besked....... det var I allerede informeret om........... her kan jeg kun sige.... vi var ikke informeret......., der er jo ikke nogen som ved sine fulde fem frivilligt betaler for hotel ophold med dette i sigte.

Det er ikke let at løse noget som helst på dagen, da receptionen er lukket og ubemandet fra midt på eftermiddag. Forslag til første løsning var, at jeg kunne få et mindre ældre værelse, og min kone og vores hunde skulle blive i larmen....... jamen jøsses.

Har henvendt mig til hotel ledelsen, som i første omgang fastholdte, at vi var informeret......At endnu engang blive konfronteret med at man ikke taler sandt, det er faktisk ret utiltalende. Efterfølgende undskyldte ledelsens og kunne godt se det var noget rigtig skidt.......... og man ville rette op på interne procedurer.

Tænker at man så ville tilbyde en kompensation, erstatningsophold eller noget men nææææh nej.

Men man skriver så kækt, at de håber at vores næste ophold hos dem vil være bedre - det har jeg meget svært ved at se nogensinde kommer til at ske.

Lidt positivt skal der med - fine omgivelser, god kaffe, god kvalitet morgenmad med noget begrænset udvalg.

Sidst men ikke mindst - tak for et ødelagt ophold. Vores skidte oplevelse satte sit præg på hele weekenden.

Tænk jer om en ekstra gang inden i booker her.

5. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det positive er personalet - når de altså er her

Meget venligt personale, men de er her jo ikke ret meget. Ved 15-16 tiden har receptionisten fri, så derefter er der ingen på arbejde på hele hotellet.. Meget mærkeligt at gå rundt uden her er nogen som helst - på et virkelig stort hotel.
Jeg mangler virkelig et lille køleskab på værelset, så vi har mulighed for at have noget koldt(eller lidt mad til vores børn) stående. Baren har nemlig heller ikke ret meget åben, så det eneste vi kunne få i går var en lille flaske vand til 15kr(selvbetjening).
Det må være en spareøvelse fra ledelsens side, men det virker som et meget skørt sted at spare.
De reklamerer med at de har et legerum til børnene, men der var låst i går, og der var jo ingen der kunne låse op.
Vi har givet 1800kr for et familieværelse, hvilket virker dyrt grundet manglerne.
Det virker som et sted hvor personalet knokler for at gøre det godt for os gæster, men jeg forstår simpelthen ikke ledelsens prioriteringer.

25. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Udmærket hotel, men trænger til opdatering.

Udmærket hotel. God mad og venligt personale. Vi boede i den gamle afdeling hvor madrasserne ikke var rigtig gode. De skal skiftes og så vil det være smart at skifte sengene til noget mere nutidigt. Fjernsynskanaler er der kun 7-8 stykker af og tv'et er forældet med dårlig billede. Derfor kan jeg kun give 4 stjerner.

18. Juni 2025

4 Håndværkere på tur.

Jeg og 3 kollegaer var så heldige at få en overnatning med morgenmad her. Når man knokler hele dagen skal man egentligt bare bruge en god seng, og det var egentligt det værelserne kunne byde på. Ikke særlig moderniseret men hvis man ikke går op i det så er det sgu fint! Receptionisten på hotellet i går d11/11 var KLASSE! Så imødekommende, hjælpsom og behageligt menneske møder man ikke hver dag. Hun hjalp os med at gå igennem alle hendes yndlings restauranter i Grenaa og vi valgte at gå med hendes bud. Og det var super. Hun var hjælpsom med alting og klar på lidt sjov. Virkelig fantastisk kvinde.
Morgenmaden var riiiiigtig lækker! Friske varme boller, franskbrød, forskellig slags æg, en mega god urteskinke og kaffe, kakao, juice, pølser. Det hele! Der manglede intet på vores ophold (hvis man er taknemmelig og kan nøjes med en god seng)
5/5 stjerner herfra, specielt til den søde receptionist. Kæmpe ros til hende! Fra os alle 4. ❤️☀️

11. November 2024

Godt hotel :D

Ingen pandekager.. det fint men, ellers meget godt sted kunne 100 procent anbefalede. Lidt problem med vores første værelse, hvor vi fandt myrer. Men vi fik hurtig et nyt værelse, og der var ingen problemer. God morgenmad og aftensmad. Hyggelige hotel, med smilende personale.

20. Juli 2024
Kysthotellet Djursland-Logo

Antwort von Kysthotellet Djursland

Kære Kristoffer.

Tusind tak for din tilbagemelding. Jeg beklager, at du havde set frem til pandekager til morgenmad, men det er desværre ikke et produkt, som vi ønsker at introducere på nuværende tidspunkt. Årsagen er, at det - hvis man som vi, ønsker at servere ordentlige produkter - er meget tidskrævende at lave fra bunden af, så derfor har vi valgt, at vi i stedet fokuserer på andre områder i buffeten. Men jeg vil ikke afvise, at vi på et tidspunkt udvider udvalget ☺

Myrerne følger med vores kæledyrsvenlige værelser, og selvom det normalt koster ekstra at få myrerne med, så har vi valgt at køre med nedsat pris i juli, så de var HELT gratis. 😎
Jeg beklager naturligvis, men er glad for, at vi hurtigt kunne skaffe jer et nyt værelse uden ekstra "besøg".

Vi har været super-glade for at have jer på besøg, og vi håber at se jer igen i Grenaa næste gang. Så skal jeg se, om vi kan fremtrylle nogle pandekager.

Rigtig dejlig sommer! ☀

Louise Sandst Poulsen / Direktør

Dårlig personale/ dårlig rengøring

Vi startede ud med at have en meget dårlig samtale med en fra personalet, da døren var låst da vi ankom. Vi havde ikke læst alt igennem, så vi havde overset at der var en kode og det fik jeg skældud for i telefon. Værelset vi fik var muligvis gjort rent for måneder siden, da der var spindelvæv og edderkopper i alle hjørner
og blod pletter under en af de ekstra senge som personalet havde sat op, så de burde have set det.
Personalet vi mødte om morgenen skulle man selv lede efter øjenkontakt ved, for ellers var der mest som om man ikke var der. ( de 2 unge der var i restauranten skal dog have ros, de var imødekommende og virkelig høflige) men de ældre skulle nok sendes ud bagved eller sendes på pension.
Morgenmaden var okay men det var også det eneste at fremhæve på vores (heldigvis) kun 2 overnatninger.

7. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der var ikke meget af det der var lovet…

Der var ikke meget af det der var lovet pr. tfl der holdt.
Ville bestille bugetværelse til to voksne og 1 barn 1 år. Ville sikre mig det var ok og ringede der op, fik at vide man selv skulle have seng med til barnet, hvilket jo er ok, men værelset ville være for lille til 3.
Jeg skulle booke familieværelse med to rum, det lød jo fint, noget dyrt blev det så.
Det vi fik var et værelse med dobbeltseng + weekendseng og to ex senge redt op, ved ikke til hvem, men plads var der så ikke meget af.
Havde ringet er ex gang for at sikre det var ok
Da jeg sener havde en snak med dem om at jeg syntes det var noget andet vi fik end det vi blev lovet, var der ingen forståelse , andet end beskeder om at vi sagtens kunne have booket det værelse vi ønskede først, det var da stor nok til en ex seng var beskeden nu! så havde vi sparet 700 kr
Derfor kun 1 stjerne, dårlig service

9. Juli 2024

Ekstremt uproffesionel ledelse.

Bestyrelsen er til at lukke op og skide i. Behandler deres medarbejdere af helvedes til og får dem til at gå grædende hjem fra arbejde. Hold jer langt væk. Og til Ejerne i burde seriøst tage et kig på hvordan hotellet bliver drevet på en daglig basis. Ikke noget at sige til at der er så høj udskiftningsrate på deres ansatte.

1. April 2024

Dårlig service!

Dårlig service!
Denne gang, på Kysthotellet, var det en blandet oplevelse. Èn ting er at køkkenet var lukket så vi skulle på Hotel Marina og spist aftensmad - fint nok - men en anden ting er at gå en tur og så blive mødt af en LÅST dør med en seddel på hvor der stod vi skulle ringe til et nummer for at komme ind! heldigvis havde min mand sin telefon med - ellers har vi dem aldrig med! han ringede og fik en dame i telefonen der sagde at hun ville sende en mail???? hvad i alverdens kunne vi bruge det til? vi bor på sjælland så der er langt til vores computer! vi kunne jo heller ikke komme ind og få bilnøglerne!
Min mand blev vred og spurgte om hun dog ikke bare kunne give os koden så vi kunne komme ind! det gjorde hun så. Det er ikke i orden at personalet tager som en selvfølge at ALLE render rundt med mobilen i hånden og at ALLE har alt muligt på deres mobiltelefon! vi bruger vores telefon til at ringe med og ikke andet!
Personalet har helt sikkert vidst at der ikke var personale på hotellet fra om eftermiddagen så de kunne bare have givet os koden da vi ankom til hotellet!

12. April 2024
Kysthotellet Djursland-Logo

Antwort von Kysthotellet Djursland

Kære Lissie.

Mange tak for din tilbagemelding på jeres ophold. Jeg er forfærdelig ked af, at vi ikke har kunnet leve op til jeres forventninger samt de misforståelser, der er sket under jeres ophold.

Vores restaurant var lukket på jeres ankomstdag, hvorfor I på forhånd var blevet kontaktet med et tilbud om at flytte den inkluderede middag til dagen efter eller alternativt kunne vi bestille bord på vores nabo hotel, og jeg forstår, at I valgte den sidste mulighed. Det skulle naturligvis ikke have resulteret i en dårlig oplevelse, da vi har et særdeles godt samarbejde og står inde for kvaliteten af maden på Marina. Skulle I have haft en dårlig oplevelse med middagen, hører jeg naturligvis gerne herom.

Vores reception er lukket i weekenden efter kl. 15.00, hvorefter der er mulighed for self-checkin. Når receptionen er ubemandet, vil dørene være låste af hensyn til sikkerheden på hotellet. Dette bliver kommunikeret ud til alle gæster via mail og sms - eller sådan burde det være, hvilket netop var det, jeg oplyste i telefonen, da I ringede (ikke AT jeg ville sende en mail, men OM I havde modtaget en mail) Mailen til jer er fremsendt til den adresse, vi får oplyst ved reservation. Men jeg kan se, at der måske netop her er en procedure, som skal gennemgås, da det ikke er jeres direkte mail, men i stedet en autogenereret mail, som kører via Risskov Rejser, hvor I har booket opholdet. På baggrund af jeres feed-back er jeg lige nu ved at undersøge, hvorfor vores information ikke når frem via de oplysninger, som vi får fra Rejsebureauet, og jeg vil gerne takke jer for at have taget jer tid til at informere os om, at der måske er et hul i vores procedure, som vi skal have lukket.

Jeg beklager endnu engang, at I har været udsat for følelsen af at være blevet låst ude, da det naturligvis ikke er hensigten med vores sikkerhedsprocedurer, og skulle I komme retur en anden gang, vil jeg bede jer tage kontakt til mig på mail, så vi kan give jer en gratis opgradering som tak for jeres hjælp.

Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden gang og ønsker en fantastisk onsdag.

Louise Sandst Poulsen / Direktør

En gruppe på 13 personer

Vi har været indlogeret på Kysthotellet 3 dage i forbindelse med et kursus forløb.
Det har været en meget positiv oplevelse. Venlig og imødekommende personale. Virkelig god mad både aften og morgen :)

5. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi havde bestilt 3 dages miniferie på…

Vi havde bestilt 3 dages miniferie på Hotellet med Superior værelse. Der stod at man kunne få mad på ankomstdagen. Ankom mandag og fik at vide at køkkenet var lukket for kokken havde fri hver søndag og mandag. Vi blev vist ned i en skummel og temmelig mørk kældergang hvor værelset lå med udsigt til en mur. Værelset var lille men rent og maden var fantastisk. Det er en skam man ikke kan vedhæfte billeder af den lange mørke skumle kældergang. Det er IKKe et sted jeg kommer igen

17. Juli 2023

Super god service

Super god service, vi kunne spørge om alt i receptionen, beliggenheden er fantastisk, hotellet ligger i gå afstand både til skov, strand, havnen, og kun 3 KM. ind til bymidten.
Maden i restauranten på hotellet var super lækker, vi var der i høj sæsonen, hvor vi fik buffet, og der var alt hvad hjertet begærer - alt i alt en super god oplevelse, vi vender helt sikkert tilbage igen.

22. Juli 2023

Fint hotel

Fint hotel, fine værelser, men de reklamerer med gourmet restaurant og det passer ikke, det lykkedes os kun at få serveret morgenmad som var middelmådig, for at få noget at spise til afte måtte vi finde et spisested i grenå by, for at få en tår at drikke i baren måtte vi rende rundt efter den eneste medarbejder som var på arbejde, prisen på opholdet fejlede ikke noget

17. Juni 2023

Lidt træls oplevelse

Lidt træls oplevelse.
Receptionist oplyste der var middag kl. 18.30. Men der var et stort selskab, som åbenbart krævede personalet i stor stil. I hvert fald kendte ingen til vores “middagsaftale”. Spurgte om vi skulle finde et andet sted at spise, men der kom mad kl. 19.30, lettere forkullet og opvarmet mad, som smagte ok.
Vi bestilte en gin/tonic i ventetiden, som overhovedet ikke indeholdt gin??? Efter at have påpeget dette blev lidt mere gin??? tilføjet. Hvilket ikke blev bedre. Til maden bestilte vi en flaske rødvin og blev bragt en flaske efter tjenerens valg. Vi betalte 300 kr for 4 glas, mens en hel flaske kostede 280 kr?????
Dagen efter blev dette dog kompenseret med et nyt glas rødvin.
Men værelser og omgivelser rene og pæne. Personalet som udgangspunkt venligt og imødekomne.

9. Juni 2023

Det smukke kysthotellet.dk

Har lige haft fornøjelsen af et besøg på kysthotellet.dk - og hvor er det bare et dejligt sted, så smukt arkitektur, dejligt ny renoverede rent dobbeltværelse, rar og hyggelig atmosfære, lækker mad og ikke mindst varm og imødekommen behandling fra personalet - så 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os. Dbh. Thea & Jens Bjørn

19. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr