Restaurantthorvald Bewertungen 16

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uusædvanlig opmærksom betjening

Jeg havde optimistisk bestilt to rettet.
Jeg fik først husets salat, som var yderst velsmagende, endda med flere gode ting end lovet på spisekortet.
Den var også kæmpestor, så det kneb svært med at spise det hele. Jeg sad og overvejede at lade resten gå ud for at give plads til næste ret. Det spottede vores friske tjener, Tilde, og oplyste uopfordret, at næste ret endnu ikke var sat i gang, om vi ikke skulle annullere den? Jo tak, tænk en restaurant, der tager mere hensyn til gæsten end til egen tegnebog. Så blev der også plads og lyst til både dessert og kaffe.
Vi har spist på Thorvald flere gange, og hver gang har det været en god oplevelse.

23. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great food and amazing staff.

Had dinner at Thorvald for the first time and defiantly won't be the last . The staff is attentive and very friendly and the atmosphere is ambient and cozy. The food was amazing, can recommend the lobster pasta and for dessert the lemon tart, which is big enough to share. Properly the best lemon tart i have ever had.
There is also plenty of wine to choose from. I would defiantly recommend Restaurant Thorvald.

10. Dezember 2025

Vi bestilte frokost til 7 personer

Vi bestilte frokost til 7 personer. Uopfordret blev der stillet 4 flasker vand på bordet. Vi bestilte mad og øl. På regningen forlangte man 175 kroner for vandet ingen havde bedt om . Var ikke vågen nok til at reagere på stedet men har efterfølgende 2 gange bedt om pengene retur. Svar: vil blive forelagt chefen , som vil ringe tilbage. Er endnu ikke sket. I øvrigt er der et misforhold mellem kvalitet og pris

11. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ringe middag med alt for mange fejl

Vi var 4 personer til middag. De friterede auberginer var så tykke, at de næsten var uappetitlige. Burrata med en skive skinke og en bagt fersken (som var en blomme) smagte ikke af noget. Tunceviche var dog god. Herefter den dyreste fisk - en helleflynder - som én i selskabet fik undertilberedt og en anden overtilberedt. Den undertilberedte blev udskiftet..men ak - tilbehøret var så helt råt. Den, ellers søde unge pige der serverede for os, kommenterede blot, at var der jo ikke noget at gøre ved??? Hmmmm - måske en kop kaffe på huset havde været et omend meget lille plaster på såret. Vi havde egentlig forestillet os, at vi skulle holde et større arrangement hos Thorvald, men det tør vi ikke. Ambitionerne er høje, men skal de indfries, så kræver det en udskiftning af kokkekompetencerne...øv

4. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Restauranten havde én vegetarret på…

Restauranten havde én vegetarret på menuen; pasta med pesto, kartofler og grønne bønner. Da der var 3 vegetarer i et selskab på 13, havde vi på forhånd bedt overtjener Mathilde om forslag til en anden vegetarret, hvortil svaret var et klart: det kan ikke lade sig gøre. Denne pasta ret viste sig at være så kedelig at man kunne have lavet den bedre selv. Resten af selskabet, der fik fisk og kød var tilfredse.

4. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Næsten alt virkeligt godt

Næsten alt virkeligt godt - meeen maden trækker desværre meget ned.
Ellers fint vinkort med rimelige priser - fantastisk beliggenhed og god betjening. Mit råd: nyt spisekort - og ny kok. 3 med pil opad. Mvh Ole

28. Juli 2025

Frokost en søndag

Frokost en søndag. Sad udenfor; gode omgivelser, men så er alt sagt. Dårlig betjening. Den ene kvindelige tjener gik og drak resterne fra de gæster der havde forladt restauranten, den anden virkede som om det var første dag hun var der. Maden elendig. Min kone lod fisken gå ud; den var uspiselig. Min avocado med 8 slatne rejser på og en smule dåsekrabbe på, var skuffende.
Når vi klagede til tjener og senere kokken, så de blot på os med et skuldertræk.
Det er meget kedeligt da vi godt kunne bruge en god restaurant i det område efter La Vela er bygget om til Café.

13. Juli 2025

Urimelig dyr vin

Meget lækker og indbydende restaurant i strandkanten.
Vi var to veninder, som bare skulle nyde et glas hvidvin.
Da vi skulle betale kunne tjeneren ikke finde ud af, hvad vi havde bestilt.
Det lykkedes og vi endte på 270.- for to glas vin. Urimeligt og helt klart for meget. Vi kommer ikke mere.

4. Juli 2025

Dårlig service

Virkelig flot restaurant med en skøn placering – næsten helt nede ved vandet. Vi blev taget godt imod af en imødekommende ung kvinde, som fulgte os til vores bord.

Vores oplevelse med serveringen var dog blandet. Indledningsvist var serviceniveauet højt, men da vi ønskede at bestille både hovedret og dessert samtidig, blev vi afvist med kommentaren: "Vi må se, om I kan spise det." Det virkede en smule uprofessionelt og gav et uventet indtryk.

Vores snacks blev serveret forholdsvis hurtigt, men vi måtte herefter vente over en halv time på hovedretterne. Det virkede som om, der var lidt forvirring i køkkenet eller blandt tjenerne, da flere gæster, som ankom efter os, fik serveret den samme ret før os.

Efter hovedretten havde vi gerne villet bestille dessert, men vores tallerkener blev hurtigt ryddet uden at vi fik mulighed for at bestille, og der blev ikke fulgt op fra tjenerens side. Da det efter længere tids venten ikke lykkedes os at få kontakt med personalet igen, valgte vi i stedet at bede om regningen.

Alt i alt var det en blandet oplevelse, og vi vender bestemt ikke tilbage hertil igen.

20. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God udsigt, ok mad, men drikkepengeforhandling duer ikke

God udsigt, madmæssigt ok, men ikke fantastisk. Og så er det et af de steder, hvor tjeneren på forhånd har besluttet sig for at tage 10% i drikkepenge, man kan så trykke på 5 eller 15, hvis man vil det, men det er og bliver en grådig frækhed på forhånd selv at indtaste drikkepenge på kundens vegne! Jeg gider ikke sidde og forhandle om tips - det er en ekstra anerkendelse, som jeg nok selv skal tage initiativ til.

14. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et skønt strejf af Italien/Frankrig

En super fin nyrenoveret restaurant, enkel nordisk design. Dejlig betjening af opmærksomme tjenere. Maden er veltilberedt og lavet med kærlighed og uden tvivl nøje udvalgte råvarer. Vinkort som matcher den fantastiske mad og stemning. Vi kommer igen ❤️

9. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr