Hornbach Bouwmarkt+Tuincentrum Bewertungen 1.446

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos 2 zinken teilen besteld, voor 16 uur besteld de volgende dag in huis, nou niet dus, twee weken later nog niet bezorgd terwijl ze op voorraad zijn. Ontzettend slechte communicatie, me... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 3 jerrycans online gekocht via de webwinkel. Ik kon ze af komen halen op de locatie Den Haag . Daar aangekomen blijken ze er niet te zijn. Ze konden ook niet aangeven wanneer ze dan wel ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik ben altijd best tevreden met Hornbach alleen onlangs een negatieve ervaring gehad, waar ik bij hun niet mee terecht kan. Mijn review daarover wordt telkens afgekeurd. Blijkbaar mag het alleen over... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I really wish I had checked the reviews before buying from Hornbach. I had a very bad experience. I purchased laminate flooring 3 days ago and scheduled delivery for Friday. I even paid ext... Mehr ansehen

1,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld bij hornbach voor 16:00 uur ivm…

Besteld bij hornbach voor 16:00 uur ivm levering de volgende dag.
De volgende dag, 14:00 uur, bestelling nog niet eens verstuurd !!! Klacht indienen gaat niet, je wordt meteen naar geschillencommissie door gestuurd waar je 54 euro mag betalen om een klacht in te dienen.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klacht over plotseling uit assortiment halen van plinten en hoge verzendkosten

Onlangs heb ik bij uw winkel (Breda) laminaat en bijpassende plinten aangeschaft. Enkele dagen later wilde ik extra plinten bijhalen, maar tot mijn verbazing bleken deze ineens uit het assortiment gehaald te zijn. Dit zorgde direct voor een probleem, aangezien dit type plint essentieel is voor een nette afwerking van mijn vloer.

Met veel moeite is het gelukt om nog een kleine voorraad te vinden bij een andere vestiging. Helaas waren de verzendkosten hiervoor aanzienlijk hoger dan de kosten van de plinten zelf. Dit voelt voor mij als een onredelijke situatie, zeker omdat het artikel slechts enkele dagen eerder nog gewoon te koop was.

In de winkel heb ik als voorstel gedaan om de verzendkosten te compenseren in de vorm van een waardebon. Helaas stond men hier niet voor open, wat ik erg teleurstellend vind, gezien de omstandigheden en het feit dat dit probleem volgens medewerkers vaker voorkomt wanneer artikelen onverwachts uit het assortiment worden gehaald.

Het zou passend zijn om klanten hierover tijdig te informeren, bijvoorbeeld met een kaartje of melding in de winkel, zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. Of nog ergens hun bouwklus niet kunnen afmaken...

Graag ontvang ik alsnog een passende oplossing voor de hoge verzendkosten die ik nu heb moeten maken voor materiaal dat ik onder normale omstandigheden gewoon in de winkel had kunnen ophalen. Daarnaast hoop ik dat u dit signaal meeneemt om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

3. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wil iedereen waarschuwen voor deze…

Ik wil iedereen waarschuwen voor deze hornbach Beton tegels Excluton 50x50 met Facet.Heel erg slechte tegels nu na andere halve maand onder de witte en bruine vlekken heel erg spijtvan deze aankoop.
Klacht bij hornbach voorgelegd ze zeggen dit is normaal.
Hoe kan dit normaal zijn de tegels waren mooi antraciet bij het leggen en na paar weken onder de witte en bruine vlekken als dit normaal is dan weet ik het ook niet.
Hornbach klantenservice wil hier niet met een oplossing komen.

Het gaat om Beton tegels Excluton 50x50 met Facet.
Dit is geen tegel maar troep.

7. Dezember 2025

Je besteld online

Je besteld online, betaald dan ook meteen en kan dan gaan zitten wachten wanneer een en ander wordt geleverd. De bestelde plinten worden netjes de volgende dag geleverd maar dan! De andere artikelen moeten blijkbaar ergens anders opgehaald worden daar krijg je een T&T van wat totaal nergens op slaat wat boeit het mij waar de chauffeur uithangt met het ophalen bij het magazijn: nee wanneer krijg ik mijn spullen zodat ik de plinten kan gaan monteren???
Als ik dan verder gaat zoeken kan dat zomaar nog 5 werkdagen gaan duren! Zwaar balen dus!

5. Dezember 2025

Leveringsbelofte wordt niet nagekomen

Donderdagmiddag ruim voor 16 uur een boorstandaard besteld die ik in het weekend zou willen gebruiken. Voor 16 uur besteld, de volgende dag in huis staat er. Maar vrijdag niets, vrijdagavond een mail: uw bestelling is ingepakt. Okay, kan gebeuren, zaterdag is ook goed. Vanmorgen de PostNL track&trace even nagekeken hoe laat ik het kan verwachten: "het pakket is nog niet ontvangen door PostNL". Dus ook vandaag niet. Klantenservice gebeld: " het is erg druk". Ja, zet dan niet op je website volgende dag geleverd!

29. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongelooflijk wat een slechte…

Ongelooflijk wat een slechte afhandeling van goed besteld maar verkeerd geleverde vlizotrap de klantenservice was zeker niet bereid willig vond dat ik verkeerde planning had gemaakt en tot onfatsoenlijk gedrag kreeg ik naar mij toe terwijl ik niet het verkeerde product heb geleverd!!! Spijt dat ik dit moet zeggen maar wat een slechte werknemer zeg bah nooit weer de hornbach !!!!

27. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen ster verdient zwolle is een ramp 2…

Geen ster verdient zwolle is een ramp 2 x wegestuurd bij een kassa . 1x omdat de kassabonnen op zijn. Zoek maar een adere kassa. Wat een antwoord. De 2de keer bij een gewone kassaomdat de ze op een klant moesten wachten die contant geld ging ophalen. Ga maar naar de pin kassa. Waar weer dat vreeselijke mens staat.

26. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

besteld, maar niet op voorraad

ik heb online bad besteld. Na 4 dagen kreeg ik melding dat het niet op voorraad was. Dit had ik ook gemeld bij review op hun website en die review hebben ze maar weggehaald! Dubbel slecht dus. Hele badkamerplanning liep compleet uit.

12. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij halen artikelen geprijsd € 3,45…

Wij halen artikelen geprijsd € 3,45 euro tevens halen we 3 oogjes wit deze doen we in de verpakking van het artikel wat €3,45 kost. Bij de zelfscan geeft het artikel € 8,85 aan. Via de klantenservice gevraagd hoe of wat gaat u maar naar de verfafdeling en daar geven ze u een correctie bon. De heer op de verfafdeling gaf geen correctie zoiets doen bij Mercedes ook niet. Na overleg besluiten we de artikelen terug te hangen nadat we die 3 ogen eruit hadden gehaald. Die man van de verfafdeling spreek ons erop aan wat we eruit hebben gehaald en laat dat zien. Hij heeft de verpakkingen nog gecontroleerd en zegt oke stuurt hij alsnog de beveiliging op ons af nadat we betaald hebben. Jammer Hornbach Utrecht

24. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Erg teleurgesteld in Hornbach klachtenafhandeling.

Erg teleurgesteld.
Bestelling geplaatst 11-11-2025 om 12u26 met de belofte "voor 1600u besteld de volgende dag geleverd". Betreft een pallet met 78 zakken plospan enplus a1 houtpellets. Dat is niet ff een zakje schroefjes. Was op voorraad. Netjes de voorwaarde van levering gelezen. Transportbedrijf van spreuwel zou dit regelen. Helaas de 12de geen bericht, geen levering. Transportbedrijf kreeg pas de 12de de opdracht binnen van hornbach. Dus de klantenservice bellen. Ergens was het fout gegaan in hun systeem, kan gebeuren. Deze mevrouw was erg vriendelijk. Gaf ook aan dat de fout bij hun lag. Helaas kost mij dit tijd en geld. Moest afspraken verzetten om het uiteindelijk maandag te kunnen laten leveren. Klacht ingediend. Wordt ik gebeld. Dat het niet hun fout is. Kan gebeuren. Mijn probleem dus. "Maar in jullie leveringsvoorwaarden staat duidelijk zwart op wit, dat als het er staat 'voor 1600u besteld de volgende dag geleverd. Ook grote pallet leveringen',". Volgens die mevrouw niet. Ze herhaalde constant hetzelfde zinnetje. " er staat tussen 12 en 13 nov", Heel onbeleeft en onprofessioneel. Luistert niet een en haar toon; niet echt wenselijk ik heb beleeft aangegeven dat ze dan de leveringsvoorwaarde moeten aanpassen. Maar deze onbeleefte jongedame had niet eens het fatsoen om te luisteren. Echt heel onprofessioneel van Hornbach om mensen te woord te laten staan door zo'n iemand.
Die mevrouw van de klantenservice was tenminste klantvriendelijk en correct.
Maar zij van de klachtenafdeling. Gewoon repectloos. Ik zoek wel een andere leverancier de volgende keer.

11. November 2025

Offerte laminaat

Hornbach: offerte 8 m2 laminaat, kosten maken offerte €49. Bij akkoord offertekosten gecrediteerd. Totaal kosten incl. leggen €975. Teveel laminaat berekend wordt niet retour genomen.

King Laminaat: prijsopgaaf: kosten incl. leggen €450. Teveel wordt retour genomen. Kosten na uitvoer €390.
Super gelegd, complimenten!!

Schaam je Hornbach, met je Jippiejajee!!!

22. November 2025

Onbekwame balie medewerker

Ik kwam zojuist bij de Hornbach in Wateringen een artikel terugbrengen en werd geholpen door een vrouwelijke medewerker. Ik had een schakelaar gekocht waarbij meerdere onderdelen door de medewerker in 1 doosje waren gestopt. Dat legde ik uit waarop de medewerker geirriteerd reageerde omdat ze niet wist hoe ze het moet afhandelen. Waarop ik ook geirriteerd reageerde omdat ik het niet tolereer dat een baliemederwerker mij afsnouwt terwijl ik gewoon met een vraag kom. Ze bood ook geen excuses aan maar escaleerde nog verder en legde het bij mij neer.. Ik was de boeman.. Even een goede cursus klantcontact aanbieden!

Overigens de technische jongens die kwamen helpen zijn helemaal top! Echte kwaliteit zoals je het verwacht!

16. November 2025

Slechte kwaliteit keter opbergbox

Onlangs keter opbergbox gekocht!
Bij het monteren zag ik op het laatst dat er een scheur zat in het deksel!
De verpakking was sowieso kapot,maar helaas heb ik daar in de winkel van Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel geen aandacht aan besteed!
De opbergbox is voor ons vakantie adres, dus wat later gemonteerd!
Nu moet ik helaas het deksel afplakken met tape ivm lekkage!
Ik hoop dat Keter of Hornbach met een gepaste coulance over de brug komt!
Het is denk ik niet opzettelijk gedaan,maar hopelijk wordt het netjes opgelost!
Ik heb er alle vertrouwen in!
M.vr.gr. E.Struijk

15. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel hornbachers, just for the show

Hornbach, hopeloze fabriek!

Jammer dat Hornbach, gamma, praxis, karwei etcetera.. de echte "doe het zelf" zaken de markt uit werken.

Zoek je deskundig, kwaliteit en geduld, dan moet je zeker NIET bij Hornbach zijn. Lopen veel hornbachertjes in hun shirt rond, voor de show.

Ben je op een afdeling, sta je echt 15 min te wachten voordat je een hornbacher bij de servicebalie vind.
Vraag je om advies, krijg je doodleuk te horen "sorry, dit is niet mijn afdeling " heb je 5 hornbachers gevraagd om advies, weten ze het niet, want het is hun afdeling niet. Maar ze lopen wel op de afdeling??

Wilde ik een douchewand laten bezorgen, vraagt hornbach €70,- statiegeld voor een extra gipsplaat van 2 meter. Die gipsplaat breng je terug naar de winkel dan krijg je €70 terug. Hallo Hornbach, een gipsplaat van 2 meter, past niet in mijn personenauto? Komen jullie die gipsplaat ophalen of mag ik de gipsplaat bij bezorging teruggeven? Dus niet!! Zit je met gipsplaat van 2 meter en vaarwel €70-

Ik hoop dat de consument begrijpt, dat je beter voor gamma etcetera gaat, heb je het gevoel dat je in een echte "doe het zelf" zaak bent. Snelle hulp en advies.

14. November 2025

Hornbach heeft Duitse maten

Voor de 2e keer ervaren dat HORNBACH andere(Duitse) maten heeft. Regenafvoer is de maat verschillend en past thuis niet op Nederlandse (Kiwa) maat. Vandaag sluitplaat voor Nemef slot gehaald, past niet omdat het slotgat niet overeenkomt met Nemef maat.
In het vervolg eerst maar bij De Gamma of Karwei langs mede ook omdat ik voor Hornbach zeker 22 km moet rijden.

14. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Infrarood panel besteld op voetjes

Infrarood panel besteld op voetjes, door Hornbach verkeerde geleverd die alleen aan de wand bevestigd kan worden.
Klantenservice formulier ingevuld: geen contact, gebeld: blijkt dat mijn vraag is afgesloten. Alsnog probleem voorgelegd. Mag nu zelf dat paneel(groot, zwaar en niet alleen te tillen) terugsturen via DHL.
En tenslotte wordt me wel medegedeeld dat als ik dat niet doe: ik een rekening erbij krijg…
Waardeloze service. Ik koop niks meer bij Hornbach.

13. November 2025

Mijn douche moest vervangen

Mijn douche moest vervangen. Dus ik naar Hornbach Kerkrade: ik kon twee maanden later terugkomen om de order , met montageservice, te plaatsen. Wat een ellende: de inmeetafspraak werd niet gemaakt, na een telefoontje naar Hornbach kwam er uiteindelijk een afspraak. Toen het inmeetrapport: verkeerde maten, gelukkig had ik dit gezien anders waren er verkeerde materialen besteld. Daarna, volgde nu heeel snel de factuur: ik moest het gehele bedrag zo snel mogelijk overmaken dan kon de opdracht worden uitgevoerd. Dus meteen de factuur voor de materialen en installatie volledig betaald.18 oktober heb ik alles betaald. Toen radiostilte: twee weken geleden een nette mail gestuurd, vandaag een boze mail. Ik werd meteen gebeld…. 18 december komen ze installeren. Geen excuses, totdat ik hierom vroeg. Ik ging naar Hornbach omdat ik dacht dat dit dat ze op een nette manier met klanten omgaan. Niet dus!! Je betaalt veel en de service is vers beneden maats.

13. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen enkel contact mogelijk met Hornbach filiaal

Op de website vinyl zeil besteld. Dit werd direct door de winkel geannuleerd, omdat de snijmachine stuk was. Geld was teruggestort. Aangezien ik op 1 meter na de voorradige rol besteld had, leek het me geen probleem dat het niet afgesneden zou kunnen worden als ik de hele rol zou nemen. Een paar keer een medewerker van Hornbach aan de telefoon gehad, maar doorverbinden en terugbellen met en door het filiaal lukte niet. Uiteindelijk kreeg ik wel een mail of ik een review wilde schrijven. Uiteindelijk bovenstaande geschreven, maar dit bleek absoluut niet gepast en is niet geplaatst.
Yippie-ja-ja-yippie-yippie-yeah! Ik kan het niet meer horen.

27. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bouwmaterialen nooit laten leveren door HORNBACH

Bouwmaterialen laten leveren zeer slecht.
Foute bon.. niet alles geleverd.. onderhand drie leveringen gehad. Zware leveringen door één persoon is gewoon niet te doen, voor de chauffeur .. ging dus ook goed mis.. pallets veelste zwaar.
En dan er maar achteraan bellen, wat weer niet geleverd is. Dus zal een vierde levering moeten komen !!! Wanneer ze met iets komen is niet duidelijk. Vanmorgen stond er ineens een vrachtwagen voor de deur .. schiet echt allemaal niet op!

28. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr