Waardeloos 2 zinken teilen besteld, voor 16 uur besteld de volgende dag in huis, nou niet dus, twee weken later nog niet bezorgd terwijl ze op voorraad zijn. Ontzettend slechte communicatie, me... Mehr ansehen
Ik heb 3 jerrycans online gekocht via de webwinkel. Ik kon ze af komen halen op de locatie Den Haag . Daar aangekomen blijken ze er niet te zijn. Ze konden ook niet aangeven wanneer ze dan wel ge... Mehr ansehen
Ik ben altijd best tevreden met Hornbach alleen onlangs een negatieve ervaring gehad, waar ik bij hun niet mee terecht kan. Mijn review daarover wordt telkens afgekeurd. Blijkbaar mag het alleen over... Mehr ansehen
I really wish I had checked the reviews before buying from Hornbach. I had a very bad experience. I purchased laminate flooring 3 days ago and scheduled delivery for Friday. I even paid ext... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Onbeschofte medewerker breda
Gister bij hornbach breda geweest .hulp gevraagd bij aankoop spiegel met functie.s.zeer onbeschofte medewerker .gaf onbeschofte antwoorden .en irriteerde zich aan onze vragen .hij vond zich zelf heel wat .ik had achteraf geziengelijk bedrijfsleider er bij moeten halen !!
Heb al eerder een bestelling via online…
Heb al eerder een bestelling via online bij Hornbach besteld en mijn bestelling gekregen maar mijn nieuwe online bestelling is niet geleverd.
Vorige week tuinplanken online besteld en dit zou hoogstens 5 werkdagen duren dus alles betaald en kreeg een bevestigings mail wanneer alles bezorgd zou worden. Gelukkig vrijdag net voor het weekend dus voor mij prima. Echter savonds de dag voor levering belde Swijneburg Transport met de mededeling dat mijn bestelling niet is geleverd dus geen bezorging op vrijdag. Meneer vertelde dat ik contact moest zoeken met Hornbach en heb direct opheldering gevraagd bij de klantenservice. Het zou nagekeken worden maar krijg geen reactie dus wacht maar af.
Jammer, had het zo goed geregeld en betijds van te voren dus geen montage in het weekend.
Waardeloos bedrijf
Vandaag bij Hornbach Tilburg geweest voor een defect aan de stroomvoorziening van mijn Navimow robotmaaier van nog geen jaar oud die ik daar gekocht had.
Hornbach adverteert met hun reparatie en onderdelen service maar daar hadden ze in Tilburg nog nooit van gehoord. Erger nog ze verwezen mij door naar de fabrikant voor de garantie. Zelfs de bedrijfsleider wilde zijn verantwoordelijkheid niet nemen.
Waardeloos bedrijf met een waardeloze service.
Hornbach duiven
Hornbach duiven. Wat een slechte service en onbeschoft personeel. Vandaag waren er om vissen te kopen. Op de dierenafdeling hangt een bel als je iemand nodig hebt. Op de bel gedrukt. Tijdje gewacht maar niemand kwam. Nogmaals op de bel gedrukt. Weer gewacht nog steeds niemand. 3de keer gedrukt weer wachten. Nog steeds niemand. Wachten inmiddels al ruim 10 minuten. Toen zelf opzoek naar iemand. Een vrouw gevonden bij de personeels opslag en uitgelegd dat we een paar keer gebeld hadden maar niemand kwam. Ze ging opzoek naar collega’s op de dieren en tuin afdeling. Ik bleef bij de vissen staan. Komt een collega's tegen en begon te klagen. Ze heeft 3x gebeld laat ze het maar uitzoeken. Niet wetende dat mijn man daar stond. En die zei daar meteen wat van. Van meen je dat nou echt dat je dat zegt over mijn vrouw. Mijn man zei ik wil de manager spreken. Opmerking die zal hier wel ergens lopen. Naar de service balie en gevraagd om manager. Er kwam iemand. Uitgelegd wat er was gebeurd. Hij ging het wel verifiëren. Ja doe maar zeiden we. Wij zijn er nu. Ja niet nu dat deed die straks wel. Boos wegggaan. Heel slecht als je zo met klanten omgaat. Doen dat je helpt maar vervolgens gaat klagen bij collega's. Jammer dat je betrapt bent.
Online bestelling
Online een schaarsteun voor raamdecoratie besteld. Die moet uit Tsjechië komen. Indicatie is 3 - 9 werkdagen. Na twee weken nog steeds niets ontvangen. Is volgens track en trace via België gegaan en zit nu al een paar dagen ergens in Berkel bij DPD. Hornbach kun je hier niet over bereiken. Pas als je contact wil met de klantenservice ontdek je dat dat eigenlijk niet mogelijk is voor een online bestelling. Een review op hun site met het probleem wordt verwijderd want "ongeoorloofd". Het enige wat je kunt doen is wachten en hopen dat je nog weet voor welke klus je het ook al weer nodig had als het ooit aankomt. Een postduif was sneller geweest.
Levertijden en communicatie daarover
Bij Hornbach een glazen douchewand bestelt. De levertijd zou 5 werkdagen bedragen. Dat werd dus het dubbele.
Op zichzelf niet zo’n probleem, maar informeren ging per mail waarop niet wordt gereageerd. Een enigszins kritische recensie die dit voorval memoreert, voldoet niet aan hun voorwaarden.
Denk dat je beter bij een gespecialiseerde zaak kunt kopen met betere communicatie
Hornbach Kerkrade
Hornbach Kerkrade. Haken gekocht om iets op te hangen. Gaten geboord, pluggen erin en bij het indraaien van de haken, breken ze af. Nieuwe (zwaardere) haken gehaald en ook deze breken gewoon af. Weer terug om advies in te winnen. Als antwoord kreeg ik van een „zeer gemotiveerde „ medewerker te horen, vrouwen moeten dit soort klusjes niet doen en aan mannen overlaten. Triest dat dit soort volk bij Hornbach rond loopt! Gelukkig bij Gamma goed geholpen en geen haken afgebroken. Hornbach mag zich schamen over de kwaliteit van het materiaal en het personeel wat er rondloopt.
Ik heb via de Hornbach webshop tegels…
Ik heb via de Hornbach webshop tegels besteld en direct betaald. Na mijn bestelling kreeg ik te horen dat het product niet op voorraad is en dat ik 10 werkdagen moet wachten op terugbetaling. Wat ik onbegrijpelijk vind, is dat hetzelfde product nog steeds online als beschikbaar wordt aangeboden en gewoon besteld kan worden.
Dit betekent dat andere klanten momenteel hetzelfde risico lopen: betalen voor een product dat niet leverbaar is en vervolgens dagen moeten wachten op hun geld.
Toen ik telefonisch contact opnam om dit te bespreken, werd de telefoon in mijn gezicht opgehangen toen ik vroeg waarom het product nog steeds online staat. Geen uitleg, geen hulp.
Zeer teleurstellend en onprofessioneel. Dit verwacht je niet van een grote organisatie.
Onbeschofte medewerkster verf en slecht…
Onbeschofte medewerkster verf en slecht geinformeerd personeel. Diameter shifon spoelbak is niet 32 maar 40
Onbeschoft personeel
Onbeschoft personeel, kom er nooit meer
Slechte service
Bij het bestellen van een artikel stond leverkosten €5,95, in de winkelwagen bleek bij het invullen van het aantal deze te stijgen naar €22,50. Toch maar besteld, voor 16.00u, volgende dag leveren, dit werd ook bevestigd door de winkelmedewerker. Helaas bleek dat ook een illusie. In de mail stonden 2 data en geen T&T code. Maar even gebeld en inderdaad, ik ging het niet ontvangen op de afgesproken dag. Direct geannuleerd. Als je op de website zet met dit icoontje wordt het de volgende dag geleverd moet je dat ook waarmaken. Toen kreeg ik een mail dat de order geannuleerd was met als reden dat het artikel niet leverbaar was. Grote onzin want het artikel was zelfs in de winkel ruim op voorraad. Kortom een hele vervelende ervaring.
TIP: doe wat je belooft en beloof wat je doet. (waar kunt maken)
Ik had een retour van een kettingzaag…
Ik had een retour van een kettingzaag en ben uitstekend geholpen in Enschede door Wilma en Margreet, een hele fijne oplossingsgerichte service
Altijd gezeik
Heb een stalen deur met rook glas…
Heb een stalen deur met rook glas besteld...werd me verteld dat er een levertijd van 2 a 4 weken was...aanbetaling gedaan .. maar nu blijkt ineens een levertijd van 18 tot 20 weken ... als ik dat had geweten ,dan had ik die deur dus niet besteld...maar annuleren gaat niet meer, want het is een op maat gemaakte deur volgens hun..terwijl ik op een andere site voor dezelfde prijs een deur kan krijgen binnen 2 weken.. wat een slechte service...doordat hun niet de juiste informatie geven ,moet ik maanden wachten...
Beetje hypocriet wat betreft de review beoordelingen...
Maand geleden een artikel uit de hobby catagorie gekocht. Ik wilde er 3 kopen maar toen ik deze in mijn shopping cart had gedaan zag ik dat er dubbele verzendkosten werden berekend. Beetje raar want het betroffen 3 lichte artikelen. (1 soort lijm en 2 mallen). Ik heb de 2 mallen toen verwijderd en alleen de lijm gekocht. Na mijn aankoop en ontvangst werd mij door Hornbach gevraagd een review achter te laten. Ik heb dit gedaan. Ik gaf een 5 sterren review voor het artikel dat ik had gekocht maar heb er wel bij vermeld dat ik het raar vond dat ik bij het toevoegen van de 2 artikelen ik dubbele verzendkosten moest betalen. De volgende dag kreeg ik het bericht dat mijn review was afgekeurd. Met een heel blabla verhaal erbij dat ik hier zal toevoegen: ( We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven – want je mag in principe alles tegen ons zeggen! Maar sommige uitingen horen niet thuis op een website als die van HORNBACH, en artikelbeoordelingen zijn niet voor alle soorten berichten de juiste plek.
Jouw beoordeling is automatisch of handmatig gecontroleerd. Jammer genoeg voldeed jouw beoordeling niet aan onze richtlijnen en daarom is deze afgekeurd.
We doen er alles aan om onze Onlineshop eerlijk en duidelijk te houden. Feedback – positief of kritisch – waarderen we enorm, want daarmee houden jullie ons scherp en helpen we samen andere doeners aan de juiste informatie voor hun project.) Tja, klinkt mij een beetje dubbel in de oren. Vind het maar heel vreemd en denk niet dat ik hier nog snel iets bestel.
Bij de zaagservice sta je gewoon een…
Bij de zaagservice sta je gewoon een uur of meer te wachten. Ga voortaan mijn platen hout wel ergens anders halen. Dan betaal ik liever iets meer
Nooit wat gekocht en zal ik zeker nooit…
Nooit wat gekocht en zal ik zeker nooit doen, nu ik weet dat ze in de telegraaf adverteren.
Bij hornbach kekrade
Bij hornbach kekrade, wilde een lamp ruilen voor een andere kleur, het zelfde model zelfde prijs. Onvriendelijke oude vrouw aan de service balie zegt mij dit is niet mogelijk je krijgt alleen je geld terug… dat duurt 2 dagen .. nou denk maar niet dat ik met mijn retour geld nog eens helemaal naar de hornbach rij. Ga wel naar de praxis ofzo.
Slechte en botte online klantenservice
Online defecte produkten worden niet vergoed en klachten worden direct afgewezen. Klachten behandeld door Marjo van HORNBACH worden heel bot en klantonvriendelijk afgewezen zonder opgave van reden, ondanks ingestuurd foto's van bewijs.
Snelscan Kassa beleid Hornbach
Gisteren (16-02-2026) rond 17:00 zeer slechte ervaring gehad bij de Hornbach Nijmegen. Komen met een volle kar met een stuk of 25 artikelen bij de kassa. Is er geen normale kassa open. Gevraagd naar de reden omdat erg onhandig is met zoveel artikelen. En dat beleid bij hornbach is meer dan 11 artikelen dan de gewone kassa. Kreeg ik een snauw van de medewerker met antwoord mijn collega's willen ook gewoon eten. En zo kan ik alleen 8 kassa's doen. Ik heb de kar laten staan en ben meteen de winkel uit gelopen. Mijn vrouw had nog wel het geduld om alles te scannen. Maar was ook wit heet van de opmerking.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.