Waardeloos 2 zinken teilen besteld, voor 16 uur besteld de volgende dag in huis, nou niet dus, twee weken later nog niet bezorgd terwijl ze op voorraad zijn. Ontzettend slechte communicatie, me... Mehr ansehen
Ik heb 3 jerrycans online gekocht via de webwinkel. Ik kon ze af komen halen op de locatie Den Haag . Daar aangekomen blijken ze er niet te zijn. Ze konden ook niet aangeven wanneer ze dan wel ge... Mehr ansehen
Ik ben altijd best tevreden met Hornbach alleen onlangs een negatieve ervaring gehad, waar ik bij hun niet mee terecht kan. Mijn review daarover wordt telkens afgekeurd. Blijkbaar mag het alleen over... Mehr ansehen
I really wish I had checked the reviews before buying from Hornbach. I had a very bad experience. I purchased laminate flooring 3 days ago and scheduled delivery for Friday. I even paid ext... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik was om 18:50 bij hornbach bij de kassa…
Ik was om 18:50 bij hornbach (Berchvliet 14, 1046 CA Amsterdam) er was een lange hollandse meneer bij de kassa aan het werken. Een man die voor mij aan het afrekenen was had een gebroken been de kassa medewerker zei na het afrekenen iets super disrespectfol “zet je beste beentje voor” super raar en vreemd op te zeggen spreek die man aan want dit kan echt niet!
Zeer slegt gehopen met mijn beschading…
Zeer slegt gehopen met mijn beschading van mij tuin tegels beter om een egens ander je tuin tegels te koopen
Onbruikbaar canvas, geen passende oplossing van Hornbach
Recentelijk online een schildersdoek van € 45,00 gekocht bij Hornbach. Bij een normale schilderbeurt trok het doek volledig krom, waardoor het frame vervormde en het canvas onbruikbaar werd. Ondanks meerdere contacten met de klantenservice kreeg ik geen passende oplossing; een cadeaubon van € 10,00 werd als “goedmaker” aangeboden, hetgeen totaal niet in verhouding staat tot het aankoopbedrag.
Het product voldeed niet aan de verwachtingen die ik naar redelijkheid mocht hebben en Hornbach weigert dit te erkennen. Zeer teleurstellende en ondermaatse klantenservice.
PAS OP KOOP NIKS MET EEN STEKKER
Na uitleg over een stille STANLY FATMAX Compressor van 8 Bar deze zou de capaciteit houden met geringe verlies, maar dat is niet zo je spuit nog geen 30 seconde en je houd minder dan 2 a 3 bar over. dan moet je weer wachten tot die genoeg druk heeft op gebouwen.
nou daar heb je dus niks aan zet gekocht voor nope.
wilde deze terug doen en een betere kopen. maar kreeg alleen een waardebon ter goede en moest dan bij deze Hornbach Apeldoorn een andere kopen.
A. bij openmaken was deze al eens eerder verkocht geweest omdat er geen boekje en deze al eens open was geweest. dus voor mi ook 2e hands.
B. na uitleg niet de bar van min 6 bar onder het gebruik houd zoals wel was aangegeven in het gesprek bij aankoop.
Dus koop nooit meer een product met een stekker er aan bij Hornbach omdat de reclame zegt klopt niet.
NIET TEVREDE GELD TERUG BINNEN 30 DAGEN.
NIKS IS WAAR NIKS GELD TERUG VERKOPEN PRAATJES ZOALS MEERDERE DOEN
Hornbach Alblasserdam
Genoeg op voorraad, maar gisteren lang staan wachten om te betalen, een kassa open en een rij van acht klanten, lang staan wachten, dat ben ik daar niet gewend.
Slechte, of te wel geen service bij hornbach Nieuwegein
Een week geleden een kliko ombouw online besteld in Nieuwegein. Er was er alleen nog in deze vestiging 1 beschikbaar, dus gelijk gereserveerd en betaald. Afhaal moment een week later gepland, want had niet eerder de gelegenheid(ik woon in Bleiswijk).
Bij afhalen bleek hij al verkocht te zijn. Bleken ze 1 uur voor de afhaal afspraak een mail gestuurd te hebben, dat het artikel uitverkocht was, maar omdat er een wegafsluiting was, zat ik al inde auto. Bij de klantenservice verhaal halen, artikel was immers betaald en gereserveerd. Zegt de dame dat het artikel over 3 weken weer op voorraad is. Met de vraag of ze uit coulance het artikel gratis willen bezorgen, antwoord ze nee, dat doen we niet, u kunt het hier afhalen. Nee dus, ik ga niet weer naar Nieuwegein rijden, terwijl er vanaf mijn huis nog geen kwartier rijden een vestiging zit, en order geannuleerd. Wat een service, not........reserveren en betalen wil dus niks zeggen
Hornbach is de goedkoopste
Vandaag weer bevestiging dat Hornbach de goedkoopste is. Bison siliconenkit gewoon 30% goedkoper dan alle andere doe het zelf zaken.
levertijd is slecht
volgende werkdag leveren is een wassen neus. Lukt niet. Ondanks dat dit op de website wordt beloofd
Slechte klantenservice
Hornbach heeft een website vol artikelen en een klantenservice
Dus stel ik een vraag over een product, logische toch, wat is het antwoord?
"We begrijpen dat u op zoek bent naar specifieke artikelinformatie.
Helaas beschikken we bij de klantenservice niet over de expertise om u de juiste informatie te verstrekken.
We hechten er echter veel waarde aan dat u deskundig advies ontvangt. Daarom willen we u vriendelijk verzoeken om een van onze vestigingen te bezoeken voor het beantwoorden van uw vraag.
Nou stop maar met je klantenservice, wat heb ik nu aan zo'n antwoord? Dichtbijzijnde vestiging is 40 kilometer verder, pfff
Pure misleiding
Op de website staat ‘vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.’ Nu vier dagen verder en nog niets ontvangen. Hornbach heeft het de dag na de bestelling aan het einde van de dag aangeboden aan PostNL. Medewerkster van de klantenservice zegt dat het aan PostNL ligt en dat ze het niet op tijd hebben aangeboden komt omdat het druk is in het magazijn. Geen excuus gekregen, onbeschoft te woord gestaan. Ze laten op de website staan dat het de volgende dag in huis is. Misleidend dus. Wanneer er staat dat het vier dagen of langer duurt had ik het ergens anders besteld!
reserveren en afhalen
Ik heb tot twee keer toe geprobeerd alluminium profielen te reserveren en af te halen maar doordat de winkelvoorraad in Nieuwegein volgens mij niet klopt lukt dat niet. Op deze manier geen planning voor project mogelijk.
Slechte klantenservice
Ik heb ook wel wat goede ervaringen in de winkel maar na het gesprek met Rick deze morgen is 1 ster nog teveel. Ik geef aan dat 5 werkdagen levertijd uitkomt op vrijdag 27 maart. Maar meneer zegt op een vervelende toon: Ja, nee, als je in een weekend bestelt wordt de order pas dinsdag verwerkt en dan kom je die week erop uit. WAAROM staat er dan 5 werkdagen op je site?!?!
Toen ik vroeg met wie ik had gesproken kreeg ik als antwoord: 'Rick maar daar heb je niks aan'. Jawel hoor Rick, als ik ooit nog eens bel geef ik aan NIET door jou geholpen te willen worden. Daarnaast zei Rick nog: Ik heb mijn naam al 3x gezegd. Nee Rick, dat deed je niet. En al deed je het wel, dan nog geef je gewoon netjes antwoord op de vraag van een klant.
Tip: geef je fout toe, 'inderdaad het klopt niet, die 5 werkdagen op de site, excuses', zoek een nette oplossing en blijf netjes.
Nieuwegein
Nieuwegein, online bestellen en ophalen waarbij het bij de auto gebracht wordt. Dat is de belofte! De werkelijkheid is wat anders. Amper parkeerruimte, slecht aangegeven waar je moet zijn. Een vreselijke rommel. Klanten met karretjes die niet kunnen draaien ivm te weinig ruimte. Hier moet nog veel gebeuren. Het hele parkeer terrein is daar trouwens een chaos.
slechte service garantie :(
we hebben hout gekocht en gebruikt voor maken van een kippenhok en na nog geen jaar is het hele dak verrot, en de klanten service geeft aan dat dit onze eigen schuld is terwijl we alles geschilderd hebben binnen buiten en zijkanten , dus de service is ronduit slecht !!!!
Makita haakse slijpschijf maand geleden…
Makita haakse slijpschijf maand geleden gekocht, doorgebrand van binnenuit naar buitenkant. Geen nieuwe maar ter reparatie, kijk maar effe! Kan maandje duren, alsof je machine niet nodig hebt.
Belachelijke service in Amsterdam
Hornbach…niet doen...
Hornbach Nieuwegein...waardeloos...online bestelling gedaan voor 17.00. Zou mailtje krijgen als bestelling klaar lag. Om 17.30 nog geen mailtje. Vestiging met geen mogelijkheid telefonisch te bereiken (nemen gewoon niet op). Toch maar gaan rijden om op te halen...bij aankomst mailtje dat de bestelling klaar ligt (de helft dan) het belangrijkste hadden ze niet (volgens de site bij bestellen wel ,maar goed. )Geld terug moet je dan ook weer zelf regelen via de site. Hopen dat dat dan wel goed gaat...gelukkig nog genoeg andere bouwmarkten in nieuwegein..
Op doorreis deze winkel buitengestapt…
Op doorreis deze winkel buitengestapt met een defecte badkamerventilator. Thuis al enige tijd gespendeerd om hierachter te komen. Ik woon +- 1 uur enkel van de dichtstbijzijnde Hornbach. Om geholpen te worden dien ik naar de winkel terug te gaan met de bon. Via mail of retour verzenden gaat niet volgens de klantendienst. Verder wordt ik niet geholpen. Triestig anno 2026. Een ietwat respectabele zaak zorgt gewoon voor een correcte restitutie want die ventilator flikkeren jullie ook gewoon in de vuilbak.
Verspil u tijd hier niet en koop elders, waar je wel geholpen zal worden.
Eerste en laatste keer Hornbagger voor mij.
Hornbach "ZUIDPLAS" onprofessioneel, klant en serviceonvriendelijk
Betreft Hornbach "ZUIDPLAS". Een artikel welke niet op voorraad was bestellen. De persoon in kwestie had er overduidelijk geen zin in ons te helpen. Het eerst moeten inloggen en vervolgens onze vragen m.b.t. het artikel was overduidelijk tegen de zin van dit figuur. Wij hadden een screenshot van hun website van het artikel en een artikelnummer om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken. kennelijk was dit in strijd met de werkwijze van meneer. Na toch intikken van het bestelnummer, begon hij erg irritant en kleinerend alle uitvoeringen te benoemen en na zo'n 20 dingen genoemd te hebben reageerde hij ineens, ondanks de screenshots van hun website en artikelnummer, dat het artikel helemaal NIET in hun assortiment zit. Toen wij hem vroegen wat zijn probleem nu was zuchtte hij en begon te lachen! Wat ons vooral zeer stoorde was dat deze persoon vanaf het begin ongeïnteresseerd en zéér klant en serviceonvriendelijk was en in zijn geheel onprofessioneel en erg kinderachtig gedrag vertoonde. Het kwam op ons over als pestgedrag!! Hornbach claimt "Het woord Klant schrijven we bij HORNBACH met de hoofdletter K. We hebben je namelijk hoog zitten". Wij weten inmiddels wel waar die grote K voor staat bij Hornbach en waar ze die hebben zitten!!
Ging voor planken met artikel nummer 5185395 blijkt de prijs op de site niet de juiste,]
Ging voor planken met artikel nummer 5185395 maar de prijs op de site is helemaal verkeerd. Men geeft een stuksprijs af maar in het filiaal gaat de prijs per meter. Hornbachs foutje koste mij een paar liter benzine.
Review gevraagd, maar kritische opmerking niet geplaatst”
Ik bestelde bij Hornbach een speciaal stopcontact dat alleen online verkrijgbaar was (€39,95). Daar kwam €9,95 verzendkosten bij. Dat vond ik persoonlijk vrij hoog, maar omdat ik het onderdeel nodig had heb ik het toch besteld.
Het product en de levering waren verder prima, dus daar heb ik geen klachten over.
Na de levering kreeg ik een mail met de vraag om een review te schrijven. In mijn review heb ik eerlijk vermeld dat het product goed is, maar dat ik de verzendkosten relatief hoog vind.
Tot mijn verbazing werd deze review afgekeurd omdat deze volgens Hornbach niet aan de richtlijnen zou voldoen. In dezelfde mail staat echter dat zowel positieve als kritische feedback welkom is om de webshop “eerlijk en duidelijk” te houden.
Ik heb de review aangepast en opnieuw ingestuurd, maar ook deze werd geweigerd. Blijkbaar is een kritische opmerking over verzendkosten al reden om een review niet te plaatsen.
Dat vind ik een vreemde manier van omgaan met klantreviews. Als je klanten actief vraagt om een beoordeling, maar kritische opmerkingen vervolgens niet publiceert, ontstaat er geen eerlijk beeld voor andere klanten.
De mailwisseling hierover heb ik bewaard.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.