homeQgo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Communicatie zeer slecht. Binnen personeel. Offerte erg duur. Keuze van bedrijven laag. Slechts 1 in de buurt. Uitvoerend personeel (2 Polen en 1 Oekraïner) goed. Afwerken ramen matig. Er blijft... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I talked to them today and the way they explained was very positive. I still have to get the inspection done, but it was a great first impression to me.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. E-Commerce-Dienst
  2. auch in
  3. Anbieter von Solar-Warmwasseranlagen
  4. Solartechnikanbieter

Über homeQgo

Vom Unternehmen geschrieben

Wil je ook je huis verduurzamen

maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.

➔ Bezoek homeQgo.nl
    Persoonlijk advies op maat
    Altijd 100% vrijblijvend
    Snel online geregeld

Of je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.

Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.

Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885

Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.

➔Woning verduurzamen ➔Zonnepanelen ➔Warmtepomp ➔Isolatie

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

367 Bewertungen

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede doorverwijzing naar Isolatie…

Goede doorverwijzing naar Isolatie Centraal. Isolatie Centraal had een fijne en zakelijke contactpersoon. Goede offerte en goede andere adviezen. Daarvoor hartelijk dank.
Vlotte uitvoering van de spouwisolatie. Fijne nette mensen voerden het werk uit. Alles volledig naar wens.

18. September 2024

Hi Sander,

Wat fijn om te horen dat het proces zo goed bevallen is! Veel plezier met je goed geïsoleerde woning.

Met duurzame groet,

duidelijk en snel

duidelijk en snel. Fijne platform voor hele proces van begin tot eind.

18. September 2024

Antwort von homeQgo

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het proces goed ervaren hebt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The supplier has to comfirm if they can install

I paid for an offer to be made and then get a call from Cool Blue they cannot install on my house because the roof is too high for them. So now I paid for an offer but have to start again.
AMENDMENT - I have had an apology and a refund which is good but the service remains dependent on whether the supplier can install or not.

13. September 2024

Hi Mike,

Sorry to hear that Coolblue Energie is not able to help you out. I refunded the prepayment to your bank account. If there is anything that we can still help you with, just let us know.

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies Geen warmtepomp…

Goed advies Geen warmtepomp aanschaffen, te duur, verdiende niet terug.

11. September 2024

Antwort von homeQgo

Bedankt voor je 5-sterren review! We proberen altijd eerlijk advies te geven, als een maatregel niet handig is voor uw situatie, dan zullen we hier transparant over zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op aanraden van m'n banken een…

Op aanraden van m'n banken een verduurzaamd check gedaan. Binnen 2 weken had ik een goed advies hoe ik mijn huis kon verduurzamen. Professioneel advies duidelijke communicatie.

26. August 2024

Antwort von homeQgo

Bedankt voor de positieve review. Hier worden we blij van. Als we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, vernemen we het graag.

Aanrader!

Snel en duidelijk overzicht wat verbeterd kan worden, goede aannemers die de werkzaamheden uitvoeren, goed overzicht, duidelijke communicatie, dik tevreden!

8. August 2024

Hi Luc,

Bedankt voor deze positieve review! Dit soort berichten maken ons blij.

Alles was oké

Alles was oké
Energie label is toegekend
Dit was de bedoeling, dus tevreden

27. Juli 2024

Hi Klaas,

Bedankt voor je review. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen we het graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

het personeel van het bedrijf waren…

het personeel van het bedrijf waren vriendelijk, behulpzaam en hebben keurig werk verricht, onze complimenten, zo doorgaan in deze wat moeilijke tijd.
met vriendelijke groet Fam. Wienholts

18. Juli 2024

Antwort von homeQgo

Bedankt voor de lovende woorden! Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar!

Eenvoudig inzicht in verduurzamingopties

Erg makkelijk om inzicht te krijgen in je verduurzamingsopties. Daarnaast krijg je ook nog korting. De enige verbetering die ik zie is dat als er eenmaal een advies gegeven is, dit erg lastig aan te passen is. Zoals bijvoorbeeld als het advies 4 zonnepanelen is, kan je er niet minder of meer van maken

31. Juli 2024

Hi Daniel,

Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen met het inzicht verkrijgen in de verduurzamingsopties. Bedankt voor de feedback ook, we zullen kijken of we dit verder kunnen verbeteren.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Doorgeefluik zonder toegevoegde waarde

Er ging niets mis. Jongedame Maureen die mij hielp was voor wat ze moest doen prima. Eigenlijk is hQg niets anders dan een doorgeefluik geëntameerd door grote organisaties zoals Rabobank. Mogelijk een netwerkje. Jammer! Ik wacht af.

24. Juli 2024

Hi Kees,

Wat jammer dat je geen toegevoegde waarde ervaart in ons proces. We zien dit zelf anders, we beoordelen installatiepartners op hun producten, garanties, doorlooptijden en prijzen, om er zo voor te zorgen dat onze klanten altijd een goed aanbod krijgen.

Mochten er nog vragen zijn, of mochten we nog ergens bij kunnen helpen. Dan staan we voor je klaar!

Emiel - Team homeQgo

Nuttige duurzaamheid adviezen

Nuttige duurzaamheid adviezen. Doorverwezen naar een professionele partij, prettig contact.

8. Juli 2024

Hi Romy,

Bedankt voor de prettige review. Als we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, staan we voor je klaar!

Heldere adviezen

Heldere adviezen
Hierin werd ook aangegeven wat beter niet kan en wat beste wel kan.

28. Mai 2024

Hi Sjors,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat je ervaring positief was. Mochten we in de toekomst nog wat kunnen betekenen, dan staan we voor je klaar.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

wanneer er een vervolg afspraak gemaakt…

wanneer er een vervolg afspraak gemaakt moet worden, kan je geen dingen beloven die dat andere bedrijf niet kan waar maken. Het is niet alleen verkopen , maar ook zorgen dat het waargemaakt kan worden.

26. Juni 2024

Hi,

Fijn dat we nog even telefonisch contact gehad hebben. Vervelend dat we je voorkeuren voor contact niet goed met de installatiepartner besproken hebben. Wel mooi dat je er met IsolatieCentraal wel uitgekomen bent. Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan hoor ik het graag.

Met duurzame groet,
Emiel - Team homeQgo

Makkelijk in te vullen

Makkelijk in te vullen, gelijk werd er gereageerd om afspraak te maken

24. Juni 2024

Hi,

Bedankt voor de 5-sterren review! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan vernemen we het graag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hele snelle reactie op mijn vraag naar…

Hele snelle reactie op mijn vraag naar zonnepanelen.Binnen 14 dagen lagen ze op mijn dak.

10. Juni 2024

Hi Ben,

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat alles spoedig verlopen is.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een zaluw maakt nog geen zomer

Tot nu toe zijn de door home@go gelegde contacten (plaatsen warmtepomp, aanbrengen HRdubbelglas) op niets uitgelopen. Het zou helpen als homeQgo volgt wat de uitkomst van hun bemiddeling is en bij geen resultaat met een nieuw initiatief komt.

5. Juni 2024

Hi,

Bedankt voor je review. Fijn dat we gisteren even telefonisch contact konden hebben! Mochten we in de toekomst nog kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Goede bereikbaarheid/ goede service

Goede bereikbaarheid telefonisch. Medewerkers welke vragen duidelijk kunnen beantwoorden en meedenken met de klant

4. Juni 2024

Hi,

Bedankt voor de 5-sterren review! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Team homeQgo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr