Communicatie zeer slecht. Binnen personeel. Offerte erg duur. Keuze van bedrijven laag. Slechts 1 in de buurt. Uitvoerend personeel (2 Polen en 1 Oekraïner) goed. Afwerken ramen matig. Er blijft... Mehr ansehen
I talked to them today and the way they explained was very positive. I still have to get the inspection done, but it was a great first impression to me.
De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über homeQgo
Vom Unternehmen geschrieben
Wil je ook je huis verduurzamen
maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.
➔ Bezoek homeQgo.nl- ✓
- Persoonlijk advies op maat
- ✓
- Altijd 100% vrijblijvend
- ✓
- Snel online geregeld
Of je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.
Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.
Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.
Weena 268, 3012NJ, Rotterdam, Niederlande
- 0853030885
- info@homeqgo.nl
- homeqgo.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik had nog niets vernomen van Quatt?!
Na melding dat ik nog niets had vernomen van Quatt en dit meldde in de review van homeQgo is er meteen actie ondernomen door hun. Ik werd gebeld en het probleem van uitblijven reactie van Quatt werd adequaat opgelost.
Prima actie, jammer dat het niet meteen lukte.

Aardige en geduldige medewerker
Aardige en geduldige medewerker. Keurige reminder vooraf

Antwort von homeQgo
Keurig op tijd en zeer professioneel…
Keurig op tijd en zeer professioneel uitgevoerd de beoordeling is nog beter dan verwacht

Helder en tijdig
Helder en tijdig. Ik begrijp niet waarom ik ‘gedupeerde’ genoemd wordt, want ik ben niet gedupeerd…

Antwort von homeQgo
De chat heeft goede aanvullende…
De chat heeft goede aanvullende informatie gegeven.
Verder moet ik het resultaat na 2 dagen nog even afwachten. De informatie wordt doorgegeven aan de installateur en dat contact moet er nog komen.

Heel nuttig
Goed adviesgesprek gehad over het rapport met mijn energielabel en de verbeterpunten

Antwort von homeQgo
Goede kwaliteit voor lage prijs.
Lage prijs, eerst goede inspectie thuis, en goed geïnstalleerd.

Antwort von homeQgo
Dit bedrijf doet wat het zegt en is uitermate betrouwbaar.
Dit bedrijf heeft mij prima geholpen. Van de aanvraag van een offerte, de screening tussendoor en de afhandeling achteraf was top.

Antwort von homeQgo
1.Met wat voor amateur ging mijn bank ik zee?
1.Opgegeven nummer voor Whats App bleek niet juist.
2. `opgegeven nummer voor telefonisch contact wordt niet opgenomen, alleen een muziekbandje!
Web-sote vem Ago hapert of is niet op orde.
3 Na herhaald vragen per email nog steeds geen offerte ontvangen!!
Her antwoord ven homes Qgo is ook klungelig: natuurlijk hebben ze geen Whats App ontvangen, ik melde juist dat het nummer niet klopte!
Verde wacht ik nog steeds op de prijsopgave, niet op het rapport.

Antwort von homeQgo
Via HomeQgo bij Takkenkamp BV terecht…
Via HomeQgo bij Takkenkamp BV terecht gekomen voor spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Proces van offerte en uitvoering is prima verlopen.

Prima
Via homeQgo een scan uitgevoerd en een offerte opgevraagd voor een warmtepomp. Alles prima geregeld en verlopen.

Snelle en professionele service
Snelle en professionele service. Zowel de voorbereiding als het plaatsen. Binnen 2-3 uurtjes lagen de zonnepanelen op het dak. In ons geval zijn de kabels vanaf het dak richting de meterkast netjes afgewerkt achter de regenpijp.

Antwort von homeQgo
Bij de aanschaf van zonnepanelen ben ik niet over "1 nacht ijs" gegaan.
Aangezien ik lid ben van de Consumentenbond ben ik uiteindelijk via homeQgo.nl terecht gekomen bij "365 zon.nl." Na overleg met een meedenkende adviseur van dit bedrijf, daar uiteindelijk zonnepanelen gekocht. De installatie vond eind juni 2024 plaats en afhandeling verliep volledig naar tevredenheid.
Wouter

Antwort von homeQgo
Uitstekend traject naar een prima uitvoering van het plaatsen van zonnepanelen.
Via de consumentenbond aanbeland bij HomeQgo. Er was een duidelijke uitleg en prima doorverwijzing naar de uitvoerder Cool Blue, die alles uitstekend heeft geinstalleerd en uitgevoerd.

Zonnepanelen geïnstalleerd
Zonnepanelen geïnstalleerd door SolarConcept
Prima advies, installatie en service

Antwort von homeQgo
Fijn bedrijf en alles snel geregeld
Fijn bedrijf en alles snel geregeld! Zonnepanelen lagen er binnen 2 weken op.

Antwort von homeQgo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.