Communicatie zeer slecht. Binnen personeel. Offerte erg duur. Keuze van bedrijven laag. Slechts 1 in de buurt. Uitvoerend personeel (2 Polen en 1 Oekraïner) goed. Afwerken ramen matig. Er blijft... Mehr ansehen
I talked to them today and the way they explained was very positive. I still have to get the inspection done, but it was a great first impression to me.
De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über homeQgo
Vom Unternehmen geschrieben
Wil je ook je huis verduurzamen
maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.
➔ Bezoek homeQgo.nl- ✓
- Persoonlijk advies op maat
- ✓
- Altijd 100% vrijblijvend
- ✓
- Snel online geregeld
Of je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.
Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.
Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.
Weena 268, 3012NJ, Rotterdam, Niederlande
- 0853030885
- info@homeqgo.nl
- homeqgo.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Waarom een account?
Offerte voor zonnepanelen en warmtepomp opgevraagd. Dit kan alleen door een account aan te maken. Waarom? Ik heb al zoveel accounts.
De offerte zou per mail gestuurd worden, maar wat je krijgt is een mail met een linkje naar een offerte. Dat is niet hetzelfde.
Edit na de reactie: ik ben helemaal niet in verwarring, ik vind het gewoon onnodig om een account aan te maken om twee offertes te ontvangen. “Alles centraal, niet meer door je mail hoeven zoeken…”, overdrijven jullie niet een beetje?

Antwort von homeQgo
Geen idee wat functie van homeQgo is
Geen idee wat functie van homeQgo is. Blijkbaar tussenpersoon tussen installateurs.

Antwort von homeQgo
duidelijke ingang in de site ,van te…
duidelijke ingang in de site ,van te voren aangeven wat je nodig bent , kom je terug kun je van voor af aan beginnen?????

Antwort von homeQgo
Alles is goed gegaan en afspraak werd…
Alles is goed gegaan en afspraak werd nagekomen

Afspraken worden niet nagekomen
Het exacte adres doorgegeven met alle specificaties inclusief aanbetaling voor de offerte en dan pas nadat ik zelf contact heb opgenomen om te checken of zonnepanelen inderdaad mogelijk zijn op ons dak, kan het niet. Vervolgens wordt per mail bevestigd dat de kosten voor de offerte binnen 10 dagen teruggestort worden maar moet ik zelf na 17 dagen reclameren. Hopelijk ontvang ik het deze week eindelijk.

Antwort von homeQgo
Alles was tot in de puntjes…de dag van de isolatie
Alles was tot in de puntjes verzorgd,alle afspraken zijn vlot uitgevoerd.en er is netjes gewerkt,de enige rommel kwam van de gaten boren in spouwmuur.

Op vooroordelen gebaseerd
Alle beoordelingen gaan op afstand en met foto's, terwijl een situatie heel specifiek kan zijn en terplekke moet worden bekeken. Het lukte me niet om een bedrijf te laten komen om te kijken. Ik ben zeer teleurgesteld want het is in het verleden gebleken dat er echt veel mogelijkheden zijn. We lopen alleen steeds tegen een vooroordeel van een jaren 30 woning aan. Als er gekeken wordt kan er veel, doet met het alleen op afstand dan worden we overspoeld met oordelen, vooroordelen dus. Heel vervelend en klantonvriendelijk.

Antwort von homeQgo
Offerte van jullie was veel lager dan…
Offerte van jullie was veel lager dan die van 365zon.Toen hen daar op wees vertelden ze mij dat jullie offerte maar globaal was.

Goed en betrouwbaar.
Goed voorbereid (communicatie). Uitvoering snel en vakkundig. Dit betrof aanpassing meterkast en later installatie panelen. Installatie werkt nu ruim 4 maanden naar tevredenheid. Klein minpuntje: Bij doorboren vloer naar de meterkast raakt de vloerbedekking op de slaapkamer beschadigd.

Vriendelijk en servicegericht
Prima installateurs. Servicegericht en vriendelijk. Ze kwamen wel een stuk later dan aangegeven. Dat scheelt de vijfde ster. Verder in orde.

Antwort von homeQgo
Niet aangeboden wat er gevraagd was en…
Niet aangeboden wat er gevraagd was en relatief duur.

Govolt failliet, wat nu
Via HomeQgo ging alles goed. Afhandeling Ok. Hierna ging Govolt failliet en heb nu een installatie ZONDER garantie. Installatie is al sinds 6 maart 2024 wegens storing buitenbedrijf. Maar een plaatselijk installateur in de arm genomen.

Alles is super gegaan
Alles is super gegaan, inleg snel weer terug en ook de subsidie regeling is al uitgekeerd.

Antwort von homeQgo
Verwarrend en een niet zo leuke uitvoering
Voor mij onduidelijk met wie ik te maken had, ook nooit reactie gehad op een vraag daarover. Was het 365Zon, jullie, consumentenbond, de uitvoerder of Enphase. Ook de uitvoering laat wel wat te wensen over; er loopt nu een buis over de vloer van een slaapkamer..ook de cashback nog niet ontvangen

Antwort von homeQgo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.