Hofma Electronics Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het lijkt erop. Het bedrijf Hofma Beeld en Geluid is onbereikbaar, het geld voor een TV is al maanden geleden overgemaakt. Nooit enig bericht ontvangen ! Dus wees gewaarschuwd ! Heeft iemand t... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hofma Electronics is al ruim zeventig jaar toonaangevend. Naast de winkel aan de Lange West is de winkel tegenwoordig ook online goed te bezoeken. Hofma Beeld en Geluid vertegenwoordigd alle bekende merken. Wij adviseren u graag over LG, Samsung, Sony en Philips en sluiten graag de apparaten bij u thuis aan. Als een van de weinige winkels hebben wij een uitgebreide luisterkamer, waar u (eventueel op afspraak) naar hartenlust kunt luisteren. Bezoekt u onze winkel in Drachten dan krijgt u de volledige informatie over de producten en laten wij u graag zien waar deze allemaal toe in staat zijn. Hofma levert onder andere Marantz, Denon, HEOS, NAD, Tannoy, B&W, Rotel, Elipson, Dali, Mission, DynAudio, Tivoli en Bose. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor speciale verzoeken en offertes op maat.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zijn we opgelicht ?

Nooit enig bericht ontvangen !
Dus wees gewaarschuwd !
Heeft iemand tips voor ons?

14. September 2024

Er wordt niks geleverd.

Er wordt niks geleverd.
Geen contact met de winkel te krijgen, zowel telefonisch als per mail.
Enigste optie is aangifte doen en een incassobureau inschakelen.

16. Oktober 2024

Op 28 oktober een bestelling geplaatst

Op 28 oktober een bestelling geplaatst, op 29 oktober betaald en daar geen bevestiging van gekregen. Later heb ik de order geannuleerd omdat er ook via de telefoon geen contact mogelijk bleek en ik dit verdacht vond. Heb ze gevraagd mijn betaling per ommegaande terug te storten. Helaas niets meer vernomen, er wordt simpelweg nergens op gereageerd. Vandaag aangifte gedaan bij de politie. De enige reactie van het bedrijf is een automatische orderbevestiging.

15. November 2024

Bestelling tv

Besteld op 25 augustus. 2024 plasma tv. Bevestiging gekregen daarna niets meer gehoord. Na diverse mails uiteindelijk aangifte gedaan bij politie. Toen heel snel op 22 oktober geld teruggestort. Advies niet bij bestellen hoop gedoe en ergenis.

25. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een LG tv via Hofma

Een LG. Tv besteld via de webshop op 13 september. Na betaling keurig een ontvangst bevestiging per mail ontvangen. Op de website stond duidelijk vermeld dat de winkel tot 12 september gesloten was om bepaalde redenen dus ik heb het even afgewacht. Na een week vroeg ik naar de status. Hier kwam geen reactie op. Een paar dagen later heb ik de bestelling per mail geannuleerd en verwezen naar het herroepingsrecht. Hier werd enkele dagen later netjes op gereageerd dat het in orde gemaakt zou worden. Gisteren heb ik mijn geld retour ontvangen met een excuus mail van de winkel. Hoeveel jammer dat de tv niet is geleverd netjes afgehandeld. Tip voor de winkel is duidelijker communiceren en aangeven op welke termijn klanten iets kunnen verwachten. En zorg dat je webwinkel producten aanbiedt die je kunt leveren. Ik heb begrepen dat de winkel volgende week weer fysiek open gaat. Succes met de heropening.

13. September 2024

€999 down the drain

No response to emails or phone calls. Paid €999 a month ago, canceled the order three weeks ago, and still haven't received a refund, confirmation, or any communication. I'm beginning to doubt this company even exists—seems like a phishing scam. I've filed a fraud report. Avoid at all costs.

25. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel niet op deze site

Bestel niet op deze site, bedrijf reageert niet en dreigt failliet te gaan terwijl ze de website nog gewoon open hebben. Hier wordt een vies spelletje gespeeld. Ook ik ben de dupe na aankoop van een lg tv, zaak is fysiek gesloten en telefoon wordt niet meer beantwoord, al meerdere malen voor de deur gestaan

20. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OLED55C46LA gekocht, geen reactie!

OLED55C46LA gekocht bij firma Hofma. Besteld op 3 september 2024. Sindsdien is er radiostilte. Ik krijg geen antwoord op mailtjes en telefoontjes. Ik zag via de website dat ze dicht waren tot en met 12 september ivm ziekte/vakantie. Dat is inmiddels 7 dagen geleden en had wel een update verwacht…

Nu rechtsbijstand en de creditcardmaatschappij op de hoogte gebracht.

Update:

Geld teruggekregen.

3. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doe geen zaken met Hofma!

Oplichters! Doe absoluut geen zaken met dit bedrijf. Wij hadden een tv gekocht maar eerst ontvang je geen factuur. Na meerdere malen contact krijg je een factuur met een verkeerde datum. Ze leveren niet en als je uiteindelijk de bestelling annuleert krijg je je geld niet terug. Heel vaak geprobeerd te bellen en te mailen meestal nemen ze gewoon niet op of reageren niet. Pas als je aangeeft juridische stappen te ondernemen krijg je je geld terug!

16. Juli 2024

Op 27-8 een tv besteld

Op 27-8 een tv besteld, zonder naar de reviews te kijken.. eigen schuld zou je zeggen.. bestelbevestiging gekregen maar order moet nog verwerkt worden.

28-8 de order moet nog verwerkt worden.. intussen de reviews gelezen en de bestelling geannulleerd ivm met verhuizing (over 3 weken) en áls de tv zou komen kan ik er niet vanuit gaan dat het binnen 3 weken is.

Meerdere keren gebeld, geen gehoor.

29-08 meerdere keren gebeld en geen gehoor.

11-09 mail gehad dat geld is teruggestort. Direct de rekening gecheckt. Stond er inderdaad op. Erg fijn. Jammer dat de communicatie zo slecht is ondanks ziekte/vakantie.

29. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In afwachting

26/08 Zojuist via de website een LG OLED77G3 besteld. 2 op voorraad. Nog nooit een bedrijf tegen gekomen met zo een grote kloof in de reviews 50/50 tussen 1 ster reviews en 5 ster reviews. Ik zal deze review tijdens het hele proces updaten. Bestelbevestiging is in ieder geval al netjes binnen dus tot zo ver positief!

27/8 vandaag gedurende de dag meerdere keren gebeld omdat ik een vraag heb over mijn bestelling. Telefoon wordt niet opgepakt, mail gestuurd.

28/8 Wederom meerdere keren gebeld verspreid over de dag. Geen gehoor. Nu ook via facebook een bericht gestuurd.

29/8 Wederop op diverse manieren contact gezocht zonder enig succes. Zojuist een mail gestuurd dat ik de bestelling wens te annuleren. Erg jammer maar ik durf de aankoop gewoon niet meer aan. Stel er zou een keer wat met het product zijn dan is er geen manier om in contact te komen met het bedrijf.

30/08
Voor de zekerheid mijn jurist alvast benaderd. Via facebook en email verzoek tot terugbetaling ingediend. Wettelijk gezien kun je voor het artikel verzonden is al de koop ontbinden. Via facebook zijn mijn berichten snel gelezen (max 30 minuten) echter wordt er niet gereageerd. Jammer dat dit zo moet. Ze kiezen er dus bewust voor de consument te negeren. Als ze enig teken van leven hadden gegeven had ik graag gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik koop altijd liever bij een kleine speler. Gezien de prijs was dit voor mijn gevoel een win-win. Ben benieuwd hoelang terugbetaling gaat duren en of het bedrijf ooit nog iets van zich laat horen.

02/09 nog steeds complete radiostilte.

11/09 retourbetaling tijdig binnen

Conclusie: ga naar de winkel als je een tv wilt komen maar doe t niet online. Ze hebben online hun zaken gewoon niet goed op orde. De reden waarom kan ik enkel naar raden.

Dankjewel Hofma voor het tijdig terugbetalen. Jammer dat er niet omgekeken wordt naar de online klant. Zet internet bestellingen uit en laat mensen enkel bestellen door contact op te nemen zoals veel lokale bedrijven doen.

26. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen geld terug bij ontbinding koopovereenkomst aankoop op afstand

Via internet op 19 juli een LG OLED65G36LA besteld.
En betaald met Ideal bedrag van 1795 Euro.
Geen email ontvangen van de bestelling en ook geen email van het betaalde bedrag.
Dit in tegenstelling wat de website van Hofma vermeld
Heb op 20 juli email verzonden naar Hofma over de bestel- en betaalbevestiging en de levertijd van de TV. Geen reactie op deze mail.????
Op 26 juli heb ik na vele pogingen Jacco W. aan de telefoon gesproken en deze bestelling geannuleerd i.v.m niet tijdig te leveren van deze TV.
O 27 juli heb ik deze bestelling nogmaals per email geannuleerd.
Er staat niet op website dat deze TV niet tijdig te leveren is.
Geen enkele reactie op volgende emails
en via telefoon (lang laten overgaan) allerlei ontwijkende verhalen van Jacco W. om het betaalde bedrag terug te storten.Dit bedrijf is een dochteronderneming van Paul D.
Maar nog steeds geen geld ontvangen.
Begin augustus heb ik een aangetekende brief gestuurd aan Hofma Beeld en Geluid.
Tot op heden geen reactie.
Afgelopen week rechtsbijstand ingeschakeld

19. Juli 2024

TV besteld

TV besteld, betaling voltooid. Kregen de melding dat hij binnen 2 weken zou binnen komen en nadien geleverd zou worden. Geen reactie gekregen. Zelf contact opgenomen. Meermaals excuses gekregen: 'mailserver werkt niet' - 'collega ziek'.
Meerdere mails gestuurd - meermaals telefonisch contact gezocht. Geen reactie van de firma. Mails worden niet beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen. We zijn ondertussen een maand verder en hebben nog steeds geen TV. Terugbetaling aangevraagd, maar ook daar komt geen reactie op.

6. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oled tv besteld en geleverd.

Oled tv besteld en tijdje gewacht op levering. Na telefonisch contact te hebben gehad een mail gestuurd. Op de mail werd netjes gereageerd en een belofte gedaan wanneer er geleverd zou gaan worden. Door omstandigheden waaraan Hofma niets kon doen ging de levering niet door. Een andere oled tv, zelfde merk alleen nieuwer werd mij voor de zelfde prijs aangeboden.
Ik vind dat Hofma het erg goed heeft afgehandeld en zie met vertrouwen de levering van mijn nieuwe speakers tegemoet.

28. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen levering en geld retour is erg lastig

Na de bestelbevestiging van de webwinkel begint 100% radiostilte. Na veel proberen op verschillende dagdelen, krijg je wellicht iemand telefonisch aan de lijn 'wie loze beloftes doet'. Echt geloofwaardig is deze persoon ook al niet.

Eindverhaal, Product wordt mooi niet geleverd. Geld komt niet (of na maanden incl. rechtsprocedure) terug en je krijgt nooit een reactie per e-mail of brief.

Ik kan weinig zeggen over de fysieke winkel, maar ik mijd deze partij liever.

26. Januar 2024

Helemaal goed

Oled tv besteld, meteen bestelbevestiging via mail gekregen en al met al binnen 1,5 weken netjes geleverd.

Ik herken me wel in eerdere reviews dat communicatie wellicht beter kan (na ca 1 week even gebeld omdat er geen e-mail oid verder was gekomen over de leveringsdatum), maar ansicht wordt er netjes beantwoord aan de telefoon en merk je dat er onderhuids flink gewerkt wordt om alles in orde te brengen.
Hofma is een prijs vechter en heeft daarom ook weinig tot geen voorraad. Bij een bestelling moeten ze echt aan de bak om een leverancier te vinden die de tv op voorraad heeft.
Levertijd zal wellicht wat langer zijn, maar daar is de prijs ook naar (al vond ik mijn levering best wel vlot trouwens).

2. Mai 2024

Geen communicatie

Mijn LG oled tv hield er binnen de garantietermijn mee op. Heb geprobeerd in contact te komen met de firma, maar dit was onmogelijk. Telefoon werd bij mij nooit opgenomen (vaak geprobeerd) en op mails, zoals ook al vaak in de reviews staat, wordt niet gereageerd. Zeer teleurstellend en geeft nogal wat ergernis. Uiteindelijk heb ik via de fabrikant contact gekregen met een servicedienst. Die heeft de tv gratis in
orde gemaakt.
Ik heb de klacht ook bij de consumentenbond aangegeven.
Dus ik raad je aan om iets meer betalen, bij een betrouwbare (web)winkel, om ergernis te voorkomen.

29. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij herkennen ons niet in alle…

Wij herkennen ons niet in alle onderstaande negatieve berichten. Wij kennen dit bedrijf al vele jaren en zijn heel positief over hun service en klantvriendelijkheid! Dus wij zijn dik tevreden!
Fam. Plenter - Drachten

9. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr