Hockeystore Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask og superhyggelig kundeservice. Kjøpte noen varer som kom på tilbud rett etter mitt kjøp. Fikk tilbake prisforskjellen uten problem i etterkant. Sånne ting gjør at jeg kommer tilbake.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varen ble ikke sendt før jeg etterlyste den. Over 10 dager etter bestilt. Ingen forklaring ble gitt, bare en takk for bestilling mail. Fortsatt ikke mottatt varen og ingen svar fra kundeservice. Ikke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lang ventetid. Er nå på dag 16 uten å ha motatt hockeykøllen bestilt fra Hockeystore sin nettside. Har bestilt her ifra før og opplevde lang ventetid på å motta varen da også. Varene er bra , di svare... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hockeybedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Hockeystore ble grunnlagt i 2015 i Jönköping, med mål om å skape en spesialistbutikk der hockeyspillere kunne finne alt fra sjeldent tilbehør til de nyeste hockeykøllene og skøytene. Konseptet ble en suksess og utviklet seg raskt til å bli en av landets største hockeybutikker. I begynnelsen av 2018 forlot Hockeystore Team Sportia-organisasjonen og er nå en del av Spobik AB. Hos Hockeystore finner du alltid de nyeste og beste produktene fra de ledende leverandørene. I sortimentet finner du alt for deg som spiller på elitenivå til den som akkurat skal begynne på hockeyskolen. Vi tester mange av produktene på isen for å sikre den beste ytelsen i utvalget vi tilbyr. Vi vet at ikke alle byer i vårt langstrakte land har luksusen av en skikkelig hockeybutikk. Vi vet også hvor praktisk det er å sitte hjemme og klikke hjem sine kjøp, derfor ønsker vi å tilby en rask og smidig netthandel som er enkel å handle på. Hele veien fra ditt første besøk på hockeystore.no til du har pakket opp pakken hjemme, skal være en så behagelig opplevelse som mulig.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Horrible service

Not impressed to say the least.
When you order something, even when it says it's in stock, it often takes many days until itæs shipped. And no info if you are not actively polling. Then you just get told that it's not in stock and they have to order so it takes up to 10 days.
but even worse, I bought a top TRUE goalie stick for my son, which broke after just a few practices. and it broke in a way it should NEVER brake if it's not a factory error.
but of course they just make it easy for them and claim it's normal wear and tear.
I have been into hockey for a while and know what normal wear and tear is, vs what's not.
what makes me specifically angry is that they didn't even take the time to contact TRUE in this case, or reviewed my message, as the response came so fast that this was impossiible. Itæs good there are other stores out there I can spend my money on instead.

28. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unnlatelser og fraværende betaling for retur hos Hockeystore

Hockeystore fortsetter dessverre å svikte når det gjelder retur og reklamasjon. Ikke forvent at prosessen fungerer som den skal.

Jeg returnerte to køller 21. desember 2024. Etter gjentatte purringer fikk jeg først bekreftet mottak 14. januar 2025, med lovnad om refusjon innen få dager. Siden den gang har jeg sendt flere påminnelser – uten svar. Pengene er fortsatt ikke tilbakebetalt.

Hvis du vurderer å handle hos Hockeystore, vær oppmerksom på at returprosessen kan være tidkrevende, frustrerende og i verste fall resultatløs.

11. Februar 2025

Antwort von Hockeystore

Vi beklager den opplevelsen du har hatt med vår retur- og refusjonsprosess. Vi forstår at dette har vært frustrerende, og vi beklager forsinkelsen. Hvis du fortsatt ikke har fått pengene tilbake, vennligst kontakt oss på nytt slik at vi kan se nærmere på saken og sikre at refusjonen behandles umiddelbart. Vi setter pris på at du har delt tilbakemeldingen din, og vi vil gjøre vårt beste for å løse situasjonen.

Veldig rask levering

Veldig rask levering! Alt var som det skulle og ingenting å utsette på servicen!

10. Januar 2025

Antwort von Hockeystore

Tusen takk for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du er fornøyd med både leveringen og servicen. Velkommen tilbake! 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg fikk en pakke som var tom

Jeg fikk en pakke som var tom, altså uten produktet. Det er kanskje posten sin feil.

20. Dezember 2024

Antwort von Hockeystore

Takk for at du tok kontakt med oss. Jeg beklager virkelig at du har mottatt en tom pakke – det skal selvfølgelig ikke skje.

Vi trenger litt mer informasjon fra deg for å kunne reklamere dette videre til Bring. Vennligst kontakt oss med følgende opplysninger:

Ordrenummer.
Bilder av pakken
Når vi har mottatt denne informasjonen, vil vi ta saken videre med Bring og oppdatere deg så snart vi har mer informasjon.

Takk for forståelsen og for at du hjelper oss med å løse dette.

Hyggelig mottakelse

Hyggelig mottakelse, rask levering og god nettside!

20. Dezember 2024

Antwort von Hockeystore

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Vi setter stor pris på det. Det er flott å høre at du er fornøyd med mottakelsen, leveringen og nettsiden vår. Ta gjerne kontakt om det er noe mer vi kan hjelpe deg med! 🙏

Handlet på hockeystore.no

Handlet på hockeystore.no. Retur av varer kan de ikke. Buksen jeg returnerte, sier deres kundeservice at de ikke har mottatt, selv om www-bring-no sier den at den er overlevert hockeystore.no. De krever returgebyr, selv om det ikke står noe om dette for privatpersoner.

16. Dezember 2024

Hei Rune,

Takk for meldingen din. Vi vil informere om at det kan ta opptil 14 dager fra vi har mottatt returen din til den blir behandlet. Dette kan skyldes behandlingstiden for returer.

Vi vil også minne om at det tydelig fremgår i både vår FAQ og våre kjøpsvilkår at det gjelder et returgebyr for alle ordre.

Hvis saken din ikke er løst, eller hvis du har noen andre spørsmål, vennligst ikke nøl med å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre!

Takk for din forståelse, og ha en fin dag!

Veldig bra varer!

Veldig bra varer, kjøpte skøyter, og veldig rask frakt.

11. Dezember 2024

Antwort von Hockeystore

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med skøytene og at leveringen gikk raskt. Velkommen tilbake! 😊

Rask og superhyggelig kundeservice

8. November 2024

Antwort von Hockeystore

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår og at vi kunne hjelpe deg med prisjusteringen. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden! 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kunne vært mer info hørte ingen ting…

Kunne vært mer info hørte ingen ting før jeg tok kontakt med support. Kunne også vært litt flinkere til å ha flere varer på lager

12. Dezember 2024

Antwort von Hockeystore

Takk for tilbakemeldingen! I høysesongen går varene unna raskt, noe som noen ganger gjør at vi ikke rekker å fylle på lageret i samme tempo, og da kan enkelte varer bli bestillingsvarer. Selvfølgelig jobber vi alltid for å ha så mye varer på lager som mulig for å kunne tilby raske leveranser. Vi setter pris på din forståelse og håper du er fornøyd med produktene. Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen flere spørsmål! 😊

Produktet kommer aldri

Produktet kommer aldri! To uker uten å ha sendt produktet, må bytte til annet når jeg tar kontakt. Blir lovet at det skal sendes senest fredag, ikke sendt mandag uka etter.

9. Dezember 2024

Antwort von Hockeystore

Vi beklager at vi ikke tok kontakt med deg før du gjorde det. Jeg kan se at vårt lager behandlet bestillingen din på fredag, men den ble ikke sendt før på mandag da vi ventet på henting. Vi beklager forsinkelsen og takker for tålmodigheten din. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har flere spørsmål eller funderinger!

Recommended - A+

Excellent communication. Product delivered on time and exactly as described. I plan to buy from hockstore.no again!

24. November 2024

Hello Brian,
Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that you had a great experience with our communication and that the product was delivered on time and as expected. We look forward to see you again in the future! 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God og oversiktlig nettside

God og oversiktlig nettside, enkel bestilling og god betalingsløsning. Men utsendelse av varer tar lang tid og man får ingen oppdatering underveis.

22. November 2024

Antwort von Hockeystore

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du synes nettsiden vår er enkel å bruke, og at betalingsløsningen fungerer bra. Vi beklager at leveransen tok lengre tid enn forventet, og at du ikke fikk noen oppdateringer underveis. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre leveringsrutiner og kommunikasjon. Ikke nøl med å ta kontakt om du har flere spørsmål eller bekymringer – vi er her for å hjelpe! 😊

Bra service.

21. November 2024

Antwort von Hockeystore

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Välkommen åter! 😊

Fantastisk nettbutikk for…

Fantastisk nettbutikk for hockeyentusiaster! Hockeystore har et imponerende utvalg av utstyr for alle nivåer, fra nybegynnere til proffer. Kundeservicen er på topp, med rask respons og hjelpsomme medarbeidere som virkelig bryr seg om kundene sine. Leveringen var lynrask, og produktene kom i perfekt stand. Jeg er utrolig fornøyd med min opplevelse og kommer garantert til å handle her igjen. Anbefales på det sterkeste!

4. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr