Når manglende konkurrence kan mærkes
Lukningen af Rex Hockey har betydet, at Hockeystore i dag er den eneste fysiske butik i Danmark med et bredt udvalg af ishockeyudstyr. Det er selvfølgelig positivt at have en specialbutik, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det manglende konkurrencepres måske har påvirket serviceniveauet.
Vi har netop handlet for omkring 9.000 kr. hos Hockeystore i forbindelse med sæsonstart, og desværre har vi oplevet flere ting, som har været mindre tilfredsstillende. Samtlige børn, der mødte op til træning med nye skøjter købt hos Hockeystore, viste sig at have fået en skæv slibning. Det var naturligvis lidt ærgerligt, især når man netop har investeret i nyt udstyr.
Jeg har desuden forsøgt at returnere en taske i over en måned. Den returlabel, jeg har fået tilsendt, fungerer ikke korrekt, og tasken bliver i stedet sendt retur til mig. Jeg har flere gange kontaktet supporten om problemet, men har desværre endnu ikke fået svar. Jeg har også forsøgt at ringe til butikken flere gange inden for deres åbningstid, men telefonen bliver ikke taget. Stadig uden held.
Ved vores seneste besøg oplevede vi også, at det var lidt vanskeligt at få den rådgivning, vi havde brug for omkring skøjterne og udstyret. Den medarbejder, der hjalp os, virkede ikke til at have den store viden på området og henviste selv til, at han "er målmand", da vi stillede spørgsmål. Det er selvfølgelig helt fair ikke at vide alt, men som kunde havde vi nok forventet, at der var mulighed for at få mere kvalificeret rådgivning om udstyret i en specialbutik.
Det er samlet set lidt ærgerligt, for vi har tidligere været glade for at kunne handle ishockeyudstyr i Danmark (Rex Hockey). Derfor kommer vi nok til at tage turen til butikkerne i Malmø næste gang, der skal handles ind til sæsonstart, og se om vi kan få en anden oplevelse der.
30. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung