Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Ringveste 4, 3992 DD Houten, Utrecht, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service Snel afspraak kunnen maken Goede koffie tijdens het wachten op de apk keuring

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De heer van het magazijn heeft aan mij veel tijd besteed om een specifiek onderdeel te vinden wetend dat ik de klus zelf ging uitvoeren. Veel advies gekregen van deze oprechte en professionele Alfa li... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tijdig afspraak voor onderhoud maken kon uitstekend maar vóór die tijd ging accu kapot en kon ik pas nà 3 of 4 dagen worden geholpen. Accu bleek niet in huis én geen tijd om accu te vervangen, wat ee... Mehr ansehen

1. Fiat-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten

Vom Unternehmen geschrieben

Stern: jouw partner in mobiliteit

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Ringveste 4, 3992 DD, Houten, Utrecht, Niederlande

Bewertung abgeben

APK keuring

Prima service
Snel afspraak kunnen maken
Goede koffie tijdens het wachten op de apk keuring

26. August 2026

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn auto werd onverwachts gebracht

Mijn auto werd onverwachts gebracht. Ondanks dit werd er snel uitgezocht wat er aan de hand was en kon het ook meteen verholpen worden. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en de te verwachten kosten.

17. August 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat arval geen bericht naar…

Ondanks dat arval geen bericht naar jullie gestuurt heeft, hebben jullie de afspraak door kunnen laten gaan
Service fantastisch

5. August 2026

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijn weekend gewenst en we zien je graag weer.

Goede en snelle service

Ik wordt altijd goed geholpen bij Hedin Houten

29. Juli 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eerlijk en oprecht wat er aan…

Eerlijk en oprecht wat er aan vernieuwing moest gebeuren,ja even een uitgaven .maar duidelijk uitgelegd ,en dan gaan we er voor !
de totaal apk keuring is immers van belang.
nu weer genieten van mijn geweldige bolide!

11. Juli 2026

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Doorzetters

Het nam een paar bezoeken MAAR uiteindelijk werd het euvel gediagnostiseerd EN adequaat verholpen.

15. Juli 2026

Professionele en persoonlijke service

Professionele service maar ook persoonlijke aandacht. Al jaren klant na de aankoop van een nieuwe Abarth 124 spider

24. Juni 2026

Beste Olaf,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en persoonlijke aandacht. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Accu vervngen en rijdt weer als een…

Accu vervngen en rijdt weer als een zonnetje

2. Juni 2026

Beste meneer/mevrouw Luers,

Fijn om te horen dat je auto weer als een zonnetje rijdt na het vervangen van de accu. Dank voor de review.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De afspraak en kosten waren vooraf…

De afspraak en kosten waren vooraf duidelijk. Daar waar twijfel was over onderdelen vervangen of niet werd contact met mij opgenomen

18. Mai 2026

Beste Charles,

Wat fijn dat de afspraak en kosten vooraf duidelijk waren en dat er bij twijfel contact met je werd opgenomen. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel snel geholpen en…

Vriendelijk personeel snel geholpen en superschone auto🙂

27. April 2026

Beste meneer Leeuw,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de reveiw.

Prima service!

21. April 2026

Beste meneer/mevrouw Stolker,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn belevingAfspraak makkelijk te maken en ook op…

Afspraak makkelijk te maken en ook op tijd en tijdens wachttijd uitstekende ruimte om te wachten en onmiddellijk contact bij afwijking reparatie of onderhoud en na alles is de auto ook nog helemaal schoongemaakt.
Ik ben al heel lang client en blijf er ook bij tot de laatste snik (van de auto).

21. April 2026

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, de communicatie en de extra service. We zijn blij dat je al zo lang klant bent. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kon snel terecht. Duidelijk over de kosten.

13. April 2026

Beste Herman,

Fijn om te horen dat je snel terecht kon en dat je tevreden bent over de service. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Constante klantvriendelijkheid en service!

Al 10 jaar klant en iedere keer topservice. Alles verloopt vriendelijk en soepel, van afspraak maken, contact met de receptie, de monteurs en de verkopers. Kan me geen betere dealer voorstellen.

28. Februar 2026

Beste Marijke,

Wat leuk om te horen dat je al 10 jaar tevreden bent over onze service! Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eerste keer via email afspraak gemaakt

Eerste keer via email afspraak gemaakt. Kreeg ook alleen berichtje dat auto klaar was. Bij het ophalen gaf de mevrouw aan de balie ook geen info over wat wel of niet gedaan was. Al met al nogal onpersoonlijk.

17. Februar 2026

Beste Christa,

Het spijt ons te horen dat de ervaring onpersoonlijk was. We waarderen de feedback over de communicatie bij het maken van de afspraak en het ophalen van de auto. Dank voor je tijd.

Loekie van Hedin Automotive

Goede APK en helder advies

Goede uitleg werkzaamheden, duidelijke rekening, vriendelijke en behulpzame service.

16. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw Lotterman,

Fijn dat onze uitleg, duidelijke factuur en service zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor je positieve feedback, dit waarderen we enorm.

Loekie van Hedin Automotive

Top werkplaats

Keurige ontvangst en uitleg wat er gedaan moest worden. Werkzaamheden, beurt en apk, waren snel uitgevoerd waarna wederom keurige uitleg met de factuur.

6. Februar 2026

Beste mevrouw van Tongeren,

Wat fijn dat je tevreden bent over de ontvangst, uitleg en snelle uitvoering van de werkzaamheden, inclusief de toelichting bij de factuur. We waarderen de positieve feedback enorm.

Stephan van Hedin Automotive

Beste meneer/mevrouw Boon,

Wat fijn dat onze duidelijke communicatie en goede service zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr