Met de hulp van coach Mei een routine voor mezelf kunnen opbouwen zowel qua voeding als qua sporten. Via de chatfunctie altijd vragen kunnen stellen die super snel werden beantwoord, voedingsschema aa... Mehr ansehen
Ik zit nu tegen het einde van mijn traject aan en ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen! Begon dit avontuur om afvallen, dat is zeker gelukt inmiddels 4,5 kilo kwijt. Maar belangrijker was dat... Mehr ansehen
Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Liset om af te vallen en weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam… en eerlijk? In het begin was ik best sceptisch 😅 Maar wauw, wat heeft dit me verrast... Mehr ansehen
Ik ben hier begonnen met als doel mijn laatste zwangerschapskilo’s te verliezen. Natuurlijk hoopte ik een bepaald aantal kilo’s kwijt te raken en dat is deels gelukt, al niet helemaal zoveel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Healthy with Mandy is een online diëtistenpraktijk waarin dames begeleid worden om hun doelen te bereiken. Mandy is afgestudeerd als diëtist met de specialisatie tot sportdiëtist. In de praktijk kunnen dames worden geholpen met doelen omtrent voeding en sport. Doelen zoals afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen en een gezonde leefstijl ontwikkelen. Mentale gezondheid staat altijd op één en dit heeft dan ook de grootste prioriteit. Je werkt dus niet alleen aan je voeding en sportdoelstellingen maar ook aan jouw relatie met voeding en sport. Samen zoeken we de perfecte balans en werken we aan jouw doelen op jouw niveau en tempo.
Veenendaal, Niederlande
- info@healthywithmandy.nl
- healthywithmandy.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Top team!
Ik ben ze enorm dankbaar dat ik de stap het durven zetten om een coach in te schakelen. Ze hebben me zo goed geholpen om mezelf een dagelijkse routine te geven in mijn leven die ik kan aanhouden. Ze hebben me geholpen met het afvallen, voeding en het sporten.
Ook ben ik ze enorm dankbaar dat ze rekening hebben gehouden met de complicaties aan mijn heup
Dankjewel meiden!
Vanaf de aanmelding tot aan de laatste…
Vanaf de aanmelding tot aan de laatste dag van de coaching heb ik echt als geweldig ervaren! Mandy heeft echt naar me geluisterd tijdens de aanmelding en kon ook alternatieven voor me vinden waarvoor ik haar erg dankbaar ben. Na de start van mijn coaching kreeg ik Mei als coach en ze is zo geduldig, motiverend en begripvol geweest de afgelopen maanden.. team healthy with mandy heeft echt een top medewerker met haar erbij. Ze luistert goed, ze neemt initiatief, ik kon mijn persoonlijke dingen bij haar kwijt en zonder oordeel. Ze hield rekening met van alles en ook niks was te veel. Het is jammer dat het me momenteel niet meer gaat lukken om een traject bij hun te volgen. Ze zijn zorgzaam, lief, hebben de juiste kennis, reageren snel, organiseren leuke dingen & zorgen ervoor dat jij je doel haalt op een leuke manier! Ik ben in een klein half jaar zoveel veranderd, niet alleen fysiek maar ook mentaal en ik ben ze hier echt dankbaar voor. Ik zou een ieder die een coach zoekt 100% team healthy with Mandy aanraden! Ik hoop ook zeker in de toekomst weer een keer met ze samen te werken. 🩷
De coaching bij healthywithmandy is…super
De coaching bij healthywithmandy is echt super. Zij weten waar ze over praten. Helpen je om een gezonde relatie op te laten bouwen met voeding, sporten, sociale gelegenheden en acceptatie dat je niet elke dag 100% kan geven. Bij mij was het alles of niets en ik heb nu ingezien dat als je een dagje niet kan sporten dat dat geen ramp is, maar gewoon daarna weer op kan pakken. Als je hulp nodig hebt kan je ze een berichtje sturen, vragen om hulp en voor je het weet heb je een reactie terug. Ik heb zoveel geleerd van Indy. Zij heeft mij het grootste gedeelte van mijn traject gecoacht en ben haar echt dankbaar ❤ Weet je het niet meer hoe je moet beginnen met afvallen maar wil je wel lekker blijven eten.... dan raad ik je zeker dit traject aan. Je krijgt lekkere recepten die voor iedereen te maken zijn en hier leer je dus ook dat afvallen niet alleen maar sla eten hoeft te zijn. Ik eet nu zo lekker en afwisselend maar ook gewoon nog af en toe wat lekkers.
Helpen je door je heel traject heen
Helpen je door je heel traject heen. Bij moeilijke momenten kan je altijd naar hun sturen. Je krijgt ook terug antwoord waardoor dit ook echt helpt. Geven tips hoe je je cravings onder controle te krijgen. Een echt top team!
Ik volgde Mandy al een tijdje op…
Ik volgde Mandy al een tijdje op instagram en uiteindelijk de stap genomen voor personal coaching. Eerst mijn twijfels over hoe nuttig een online coach kan zijn; maar al mijn verwachtingen zijn ruim overstegen. Mandy en haar team creeeren een veilige omgeving, waar je vragen kan stellen, kan leren en je frustraties kan delen. Je wordt goed geholpen en het geeft mij echt het duwtje in de rug om verder te gaan. Inmiddels ruim 2 broekmaten kleiner. Energie level is veel beter en voel mijzelf veel beter. Had dit zelf niet op zo’n goede manier kunnen doen.
Heel fijn team!❤️
Heel fijn team! ❤️
Ik ben nog niet zo lang onder begeleiding van Mandy en de andere meiden, maar ik ervaar het als heel fijn. Er word echt naar je geluisterd en alles wordt op jou persoonlijk aangepast.
Duidelijke workout, voedingsplannen en doelen.
Elke week fijn contact en tussendoor kan je altijd alles vragen of kwijt in de chat!
Zeker een aanraden dus! ❤️
Nemen echt de tijd voor je en alles…
Nemen echt de tijd voor je en alles word op jou afgestemd voedingsplan, work out , elke week contact dus echt een stok achter de deur ben er erg blij mee. Super lieve enthousiaste meiden
Alleen maar liefde ❤️
De coaching van de meiden is zo onwijs goed. Door de coaching zie ik in dat afvallen ook op een leuke en fijne manier kan gebeuren.
Mentaal heb ik hele zware weken gehad door PTSS klachten en ben hier super fijn doorheen geholpen. Het zijn niet alleen maar coaches, ondertussen zijn het vriendinnen ❤️❤️
Alleen maar liefde
De coaching bij healthywithmandy is echt top. Deze meiden hebben superveel kenns in huis die ze op een fijne duidelijke manier uitleggen. Het contract is laagdrempelig en altijd positief. De video gesprekjes die ik krijg zijn altijd super fijn en motiverend, Mandy neemt alle tijd om dingen uit te leggen en doet echt moeite om je persoonlijk te leren kennen waardoor ze de vinger op de zere plek kan leggen. Alleen maar liefde voor healthywithmandy ❤
Fijne dames die de tijd voor je nemen
Fijne dames die de tijd voor je nemen! Video boodschappen echt aan jou gericht! Je kan al je vragen stellen geven altijd snel antwoord ! :)
Ik raad dit aan!!
ik heb nu 1 maand coaching, ze helpt heel goed bij recepten, dipjes die je kan hebben maar ook het bekijken van hoogtepunten wat echt fijn is! daarnaast altijd snelle reacties en leuke interactie!🥰 ik raad dit echt aan!
Zeker een aanrader !!
Hele fijne coaches die aandachtig naar je luisteren en graag helpen tijdens moeilijke keuzes. Op gebied van voeding maar vooral sport al veel geleerd in een korte tijd. Ik raad Mandy zeker aan! 🥰
Top coaching!❣️
Ik raad iedereen de coaching aan! Er wordt goed naar je doelen geluisterd en mocht er iets niet lukken, wordt er altijd naar oplossingen gekeken🙌🏼 Er worden leuke challenges georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen (ook ik met mijn 0% conditie😜). Er wordt geluisterd naar wat je lekker vindt en krijgt allerlei leuke recepten die het afvallen een stuk leuker maken! Ik heb door de hulp van het coachingtraject eindelijk een gezonde relatie met voeding! En dat heb ik eigenlijk nog nooit in mijn leven gehad🙈 Ik ben nog niet bij mijn doel maar ben al een heel mooi eind!❣️ Dit had ik niet gekund zonder de coaching van team Healthy With Mandy💕
momenteel ben ik onder begeleiding van…
momenteel ben ik onder begeleiding van dit prachtige bedrijf! Zeer goeie informatie en goed contact heb je met ze! Daarnaast is het een heel toegankelijk concept wat ze heeft opgericht waardoor doelen behalen nog nooit zo makkelijk is! mijn zelfvertrouwen krijgt een boost en ik behaal mijn voeding maar op training veel beter omdat er nu toch een stok achter de deur is ☺️
Beste investering in jezelf
Echt hele fijne coaching! Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, ook als je ergens tegen aan loopt. Ik ontvang vaak persoonlijke filmpjes waarin echt meegedacht wordt. Recepten zijn echt lekker, de kwark bowl met bessen en banaan is wel m’n favoriet. Fijne app met een handige checklist wat rust geeft in je hoofd. Ook de trainingen kan je bijhouden via de app en zo duidelijk zien welke oefeningen je nog moet doen. Zeker een aanrader!
Persoonlijk
Als iemand een coach nodig heeft vertel ik meteen over Mandy!💗
Mandy is iemand die altijd checkt hoe het gaat en echt moeite steekt in je✨ je zult natuurlijk denken dat iedereen dat moet doen als coach, maar Mandy vraagt daadwerkelijk ook wat jij wilt en denkt echt met je mee. Ze is flexibel en ziet altijd een oplossing☺️
Je workout plan word ook gepersonaliseerd als je ergens tegen aan loopt. Al is het dat je nog niet zeker bent in de gym dan fixt ze dat meteen🦋 ook de meiden in haar team helpen je en ze reageren sws binnen 1 dag😊
Ik krijg regelmatig een leuke video waarin je Mandy super enthousiast ziet over hoe het gaat en je ziet echt dat ze een passie hiervoor heeft💗
Ik kan eigenlijk niks negatiefs zeggen, want dit is niet alleen je coach maar ook een lieve vriendin die bij je doelen helpt🦋
Coaching van je nieuwe onlinebesties!
De eerste stap naar coaching vond ik heel spannend, ook omdat het stukje sport en voeding wel bekend gebied is maar niet vertrouwd. Coaching op afstand leek me dan ook veilig in eerste instantie, maar al snel merkte ik hoe persoonlijk het contact is met de meiden. Ze zijn betrokken, motiverend en staan (bijna) élke dag klaar voor vragen die je hebt of net een extra stukje motivatie om door te zetten, maar ook ondersteuning als je eventjes vast loopt of iets dergelijks. Ik ben super blij dat ik gekozen heb voor een traject. Wat ik het aller tofste vind is dat het beeld dat ik had via o.a. Instagram en TikTok echt overeenkomt met het contact dat ik nu heb in mijn traject, super puur en eerlijk. Het is ook vooral ook een open en eerlijk traject en in de coaching wordt hier ook echt aandacht aan besteed, waardoor het in mijn ogen dus ook puur en eerlijk blijft! Er is volledig aandacht voor de fases van je cyclus waar je doorheen gaat bijvoorbeeld en je krijgt een positieve relatie tot ook “lekkere” dingen eten (al is echt alles lekker aan het menu😍) Wat mij betreft echt duizend pluspunten in een online traject dat het overkomt alsof ik ze al heel erg lang ken en continu focus op wél behaalde resultaten in plaats van wat niet is gelukt! 🩷
Zalig team!
Wat een geweldig team is dit toch! Heerlijke recepten, nooit meer honger, fijne fitness begeleiding en nooit meer alleen met al je vragen of onzekerheden! Ik heb vanalles geprobeerd, maar nooit mijn doelen weten te behalen.. Met team Mandy heb ik eindelijk de juiste begeleiding gevonden en boek ik eindelijk resultaat op een gezonde manier! Ik kan dit traject iedereen aanraden, want beter dan Mandy en haar team vind je niet! 🩷
Alleen maar lovend!
Kan niets anders zeggen dan dat dit de beste keuze is voor alle dames die hun leven om willen gooien! Je krijgt super begeleiding, kan berichtjes sturen wanneer je maar wilt. Ze denken met je mee etc. Ik ben nu 2 maandjes onderweg en voel me stukje voor stukje beter in mijn vel, de weegschaal gaat omlaag, maar nog belangrijker voor mij is dat ik het lichamelijk zie. Het voelt serieus niet als een dieet, ik pas mijn leefstijl aan met nog steeds heerlijke recepten, ga nog af en toe lekker uiteten en dat zonder schuldgevoel. Lieve dames van Healthywithmandy jullie doen het super en ik ben blij dat ik voorlopig nog lekker bij jullie in het traject zit!
Hoi hoi ik ben Claudia
Hoi hoi ik ben Claudia
Wat is dit ongelofelijk fijn ik leer veel gezonder te leven en de beweging oefeningen zijn ook in een woord geweldig ik raar het iedereen aan hoor je krijg er geen spijt van echt in een woord toppie grijp je kans als er plekken vrij zijn groetjes Claudia
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.