Met de hulp van coach Mei een routine voor mezelf kunnen opbouwen zowel qua voeding als qua sporten. Via de chatfunctie altijd vragen kunnen stellen die super snel werden beantwoord, voedingsschema aa... Mehr ansehen
Ik zit nu tegen het einde van mijn traject aan en ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen! Begon dit avontuur om afvallen, dat is zeker gelukt inmiddels 4,5 kilo kwijt. Maar belangrijker was dat... Mehr ansehen
Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Liset om af te vallen en weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam… en eerlijk? In het begin was ik best sceptisch 😅 Maar wauw, wat heeft dit me verrast... Mehr ansehen
Ik ben hier begonnen met als doel mijn laatste zwangerschapskilo’s te verliezen. Natuurlijk hoopte ik een bepaald aantal kilo’s kwijt te raken en dat is deels gelukt, al niet helemaal zoveel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Healthy with Mandy is een online diëtistenpraktijk waarin dames begeleid worden om hun doelen te bereiken. Mandy is afgestudeerd als diëtist met de specialisatie tot sportdiëtist. In de praktijk kunnen dames worden geholpen met doelen omtrent voeding en sport. Doelen zoals afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen en een gezonde leefstijl ontwikkelen. Mentale gezondheid staat altijd op één en dit heeft dan ook de grootste prioriteit. Je werkt dus niet alleen aan je voeding en sportdoelstellingen maar ook aan jouw relatie met voeding en sport. Samen zoeken we de perfecte balans en werken we aan jouw doelen op jouw niveau en tempo.
Veenendaal, Niederlande
- info@healthywithmandy.nl
- healthywithmandy.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Coaching bij Esmee!
Ik heb een traject gevolgd bij coach Esmee en wauw, wat heeft het me veel opgeleverd! Niet alleen qua voeding en sporten, maar ook op persoonlijk vlak. Esmee kijkt echt naar het totaalplaatje en denkt op een fijne en betrokken manier met je mee.
Het voelde nooit als “moeten”, maar juist als iets wat bij mij en mijn leven past. Ik heb er superveel aan gehad en voel me klaar om zelf verder te gaan met alles wat ik geleerd heb. Echt een aanrader en zo’n fijne investering in jezelf!

Coaching met Indy!
Ik heb de afgelopen 8 maand een traject gevolgd bij coach Indy. Tijdens dit traject heb ik zoveel geleerd. Niet alleen over voeding en sporten, maar ook over mezelf. Indy denkt ontzettend fijn mee en kijkt ook naar je leven naast het sporten.
Ik heb deze maanden als super fijn ervaren en het heeft zoveel handvaten gegeven om er zelf verder mee te gaan. Het is een grote aanrader en een fijne investering in jezelf! ❤️

Top coaching
Ik heb binnen mijn coaching heel veel geleerd. Niet alleen over voeding, leefstijl en trainen, maar juist ook over mezelf! Ik zou echt iedereen aanraden om een coachingstraject bij healthy with Mandy te volgen. Wanneer je er open voor staat en alles eerlijk beantwoord, kun je er het meeste uithalen!

Mijn traject met Coach Esmee
In september 2024 ben ik aan het coaching traject begonnen. Ik heb mijn traject gevolgd bij coach Esmee. Een super lieve meid. Ze geeft je een fijn gevoel en luisterde naar je. Hierdoor stelde ik mij open en was ik eerlijk het gehele proces. Ze gaf mij goede tips en liet mij ook inzien dat het niet altijd gaat zoals je wilt en hoe ik daar dan mee om kon gaan. Ik heb veel geleerd de afgelopen maanden. Ook ben ik in totaal 40cm kwijt en ruim 3 kilo. Nu ga ik mijn traject zelf voortzetten met de tips en tricks die ik gekregen heb.

Fijne begeleiding
Een jaar lang heb ik een traject gegolgd waarin ik begeleiding kreeg van coach Mei. In dit jaar heb ik ontzettend veel geleerd, goede adviezen gekregen en een gezonde levensstijl opgebouwd die ik voor altijd vast kan houden.
Ja, ik gun mijzelf nog steeds iets lekker want dat kan gewoon binnen de 80/20 club. Maar nu kan ik dat ook zonder schuldgevoel.
Als je opzoek bent naar goede en persoonlijke begeleiding dan ben je hier aan het juiste adres.
Ik ga de begeleiding ontzettend missen.
Dankjewel voor alles.
Handvatten gekregen
Ik wilde heel graag al wat langer vetmassa verliezen, maar ik liep vaak vast. Door de hulp van de coaches had ik een hou vast en lukte het mij nu eindelijk om 6 kg af te vallen en heb ik handvatten hoe ik het later vol kan houden!
Een topteam
Een topteam! Heeft veel ervaring, begrip, geduld en verstand om samen met jou je doelen te behalen. Mentaal maar ook fysiek staan ze naast je. Je kan ieder moment contact opnemen en ze helpen je heel goed. Zeker een aanrader om hier de beste versie van jezelf te worden!❤️
Super team!
Ontzettend tevreden over de begeleiding en het team van Healthy with Mandy. Er wordt goed gekeken naar waar jij behoefte aan hebt en zo wordt er een training en voedingsschema op maat gemaakt. Ook heel fijn dat het echt gaat om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en niet afvallen op een zo snel mogelijke manier. Door het traject te hebben gevolgd kan ik wel zeggen dat ik voor de rest van mijn leven goede handvatten heb waarmee ik een gezonde leefstijl met balans vast kan houden🙌🏼
Ik ben het hele team van Healthy with Mandy (met name mijn coach Mei) ontzettend dankbaar voor dit mooie traject💕
Ik ben positief over FBM
Ik ben positief over FBM, ze waren mijn stok achter de deur, waren er voor me wanneer ik ze nodig had, geven de beste adviezen en tips! Ze laten je de beste versie van jezelf worden samen met jou! Je verandert echt je leefstijl ipv een crash dieet en dus dit altijd kan volhouden! Ik raad het iedereen aan 🔥🥰
Een geweldig team!
Ik kan alleen maar positief zijn over mijn traject bij HWM. Tijdens mijn traject werd ik begeleid door Mei en ze heeft mij echt onwijs goed geholpen! Gedurende mijn traject had ik verschillende doelen die ik na wilde streven en bij elk doel heeft ze mij persoonlijke en deskundige hulp geboden. Ook Mandy is echt een topper die altijd met je wil meedenken.
HWM helpt je werken aan een gezonde maar vooral duurzame levensstijl waarin niet aan restricties wordt gedaan. Ik raad het absoluut aan!

Dankbaar voor deze hulp!
Dankzij Indy heb ik een hele andere visie gekregen op hoe ik mijn leven anders kan leven dan ik voorheen heb gedaan. Mijn doel ging niet om afvallen, maar om een ritme te creëren wat gemakkelijk aan te houden is en waardoor ik een gezonde relatie kreeg met dagelijkse ritmes, voeding, water drinken, stappen zetten door de dag heen, mental health, mindful eten en sporten. Daar ben ik Indy heel erg dankbaar voor want dat heeft echt mijn leven veranderd. Ik kan iedereen Healthy with Mandy aanraden, omdat er goed wordt geluisterd en er hele nuttige spraakmemos worden gestuurd.

Cadeau aan mezelf.
Naar aanleiding van een winactie besloot ik toch de stap te wagen aan mezelf te werken. Door wat life-events was ik - nadat ik eerder al eens tien kilo was afgevallen - weer redelijk wat kilo's aangekomen en ik zat slecht in mijn vel. Mijn aanmelding had als doel af te vallen, maar het traject bij Healthy with Mandy (waarbij Indy mijn persoonlijke coach was) is uiteindelijk zoveel meer geworden dan dat.
Ik leerde al gauw dat mijn eetgedrag heel nauw samen hing met mijn mentale gemoedstoestand. Indy is gespecialiseerd in mensen die ook kampen met een verstoorde relatie met eten, waardoor de begeleiding die ik kreeg hierop aangepast werd. Er werd rekening gehouden met mijn wens om af te vallen (wat heel gestaag en daarmee gezond werd ingezet), maar daarnaast werd er met mij gewerkt aan het verbeteren van mijn zelfbeeld en het leren inzetten van andere coping dan eten als troost, op momenten dat het wat minder lekker ging.
Ik heb geleerd wat écht hard trainen inhoudt en de kennis die ik al had is nog verder uitgebreid. Eindstand ben ik 6 kilo afgevallen, zijn mijn spieren hard gegroeid, maar bovenal is mijn zelfbeeld verbeterd en hangt dit niet meer samen met mijn eetgedrag. Ondanks dat mijn proces na vier maanden stopt heb ik ik een heleboel advies en tips meegekregen en mijn spiergroei verder in te zetten en kijk ik uit naar de toekomst. Dat het contact enkel online verloopt heeft mij echt niet in de weg gezeten: Indy was altijd bereikbaar en reageerde snel, bekeek mijn filmpjes en luisterde naar iedere spraakmemo (die soms wel 10 minuten duurde, sorry Indy).
Ik ga Healthy with Mandy, en specifiek Indy, zó missen. Het is echt alsof ik een vriendin/coach ga verliezen, maar heb er vertrouwen in dat het goed komt, omdat zij vertrouwen in mij hebben!

Coaching op maat
Super leuke meiden die coaching op maat aanbieden! Er wordt echt naar je geluisterd en je training- en voedingschema worden aangepast op wat bij jou past. Daarbij werk je samen aan de lange termijn veranderingen en niet aan quick fixes. Zo ben je na je traject rijker aan goede ervaringen, gewoontes en andere lessen waardoor je mentaal en fysiek nog sterker kan worden. Mijn coach was Indy en ik kan alleen maar lof over haar delen. Zij was er altijd voor mij en heeft nooit opgegeven. Telkens als ik iets niet zag zitten, vond zij een oplossing om gezonde voeding en meer bewegen leuker te maken specifiek voor wat bij mij past. En met wat trial en error kan ik zeggen dat dat nu zeker gelukt is en daar ben ik heel dankbaar om! Daarbij heb je ook een superleuke community van meiden op de app die voor je klaarstaan zodat je je nooit alleen voelt.
Als je dus twijfelt om dit coachingtraject aan te gaan, zou ik zeggen: twijfel niet langer want je gaat jezelf echt dankbaar zijn.
Super fijne coaching en je word super…
Super fijne coaching en je word super goed gemotiveerd en begeleid met eten en sporten❤️
Hele fijne en eerlijke begeleiding
Hele fijne en eerlijke begeleiding. Zeggen wat je moet horen, recht door zee daar hou ik van!!
Persoonlijk contact
Persoonlijk contact, consistent in het delen van berichten die ook nog eens informatief zijn!
Toppers
Heel fijn coaching traject gevolgd! Ze luisteren goed naar je wat je wel en niet lust. En waar je doelen liggen. Zeker een aanrader!
Zeer zeker een aanrader!!!
Wauww!! De hulp die deze meiden geven is super. Na het eerste telefoongesprek een zeer positief gevoel gekregen om aan dit traject te starten. De op maat gemaakte voedingsschema’s en trainingsschema’s zijn fijn om mee te werken via de app. Elke week een check-in is zeker een stok achter de deur die ik hiervoor miste toen ik het op eigen houtje probeerde.
Bewuster worden wat je doet en wat je binnenkrijgt is een van de grootste lessen wat ik hier uit heb gehaald. 🔥
Super fijne coaching
De begeleiding was altijd helder en duidelijk. Tussen de checkin momenten kon ik altijd mijn vragen stellen. Tijdens de checkin momenten kreeg ik weer veel motivatie van de spraak/video berichten.
Er word gecoacht naar doelen waardoor het halen van mijn doelen centraal stond.
Top team
Na mandy gevonden te hebben op instagram heb ik na enkele weken beslist om haar te benaderen om een afvaltraject te volgen. Dit is een hele goede investering geweest in mezelf. Ik ben vooral gecoacht geweest door coach Mei. Ze staat je bij elke vraag met raad en daad bij. Ze Geven je tips en tricks mee om hoe om te gaan met voeding en sporten. Wanneer je strugglet geven ze je niet gewoon op maar geven ze je goede raad hoe je terug on track komt als je een slechte periode hebt. Ik kan zo nog even doorgaan dus ik heb enkel de goede raad: als je wil investeren in jezelf om je terug gelukkig te voelen en beter in je vel te zitten dan raad ik 100% team healthy with mandy aan en je zal het je niet beklagen!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.