Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijne verzekering, goede service en klantenservice helpt je goed en is bereid om alles voor je uit te zoeken! Ze dekken echt alles! Ik ben te vreden! Ik heb mijn macbook en iphone er verzekerd
Unternehmen hat geantwortet
Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Wat ging er mis ?
Als er telefonische contact opgenomen worden en zegt de verzekering af. Dan gaat je verzekering gewoon door met rekeningen sturen want verzekeren gebeurt hier niet ja, eigenbijdragen
Stuur ze een mail met het verzoek de verzekering te stoppen. Mocht dat zelfs niet lukken neem dan een rechtsbijstandverzekering en procedeer deze lieve mensen helemaal kapot
🖕
Datum van slechte ervaring is zodra je hier een verzekering neemt

Antwort von Harmony verzekeringen
Mijn Dyson stofzuiger is kapot.
Van Dyson weet ik dat het onderdeel niet los te bestellen is maar dat ik een nieuwe motoR moet krijgen. Contactc gehad met Harmony insurance. Ik moet de dyson opsturen en na 3 a 4 dagen hoor ik wat er is en binnen 14 dagen kan ik weer stofzuigen wordt mij beloofd!
Wel zo fijn met 3 kinderen en een hond.
Mijn stofzuiger is al 14 dagen weg en nu wordt er gevraagd naar mijn gegevens;
Klant nummer, imei etc.
???
Ik weet verder nog niks!
Als ik mailtjes stuur hoelang dit nog gaat duren krijg ik gewoon géén reactie.
Volgende week is kerstmis, fijn!
Heb €800,- voor mijn stofzuiger betaald.
Betaal al 3 jaar lang iedere maand verzekering en dan wordt er zo met je omgegaan!
Echt schandalig dit...
En hoelang dit nog gaat duren???. .

verzekering afgesloten voor wasmachine. Na 6 jaar
een defect. Goed en snel afgehandeld door de verzekering.

Antwort von Harmony verzekeringen
Zeer tevreden. Snel afgehandeld vriendelijke mensen.

Ik had mijn telefoon hier verzekerd 4 jaar
En 2 weken geleden heb ik hem gestuurd voor reparatie er moest een nieuwe scherm geplaatst en accu ze hebben de goedkoopste niet originele scherm voor iPhone geplaatst en een 2hands accu dat heb ik gemerkt omdat ik krijg nog steeds meldingen krijgen dat er zijn onbekende onderdelen op de telefoon ik heb hun gebeld ze zeggen dat staat in de polis niet dat het originele onderdelen moeten gebruiken , ik heb de verzekering gelijk opgezegd

Antwort von Harmony verzekeringen
Mijn oude printer was niet meer te repareren, Harmony gaf aan dat ik een nieuwe moest aanschaffen, voor de aankoopprijs van mij oude printer minus het eigen risico. Daarop heb ik mij een nieuwe printer gekocht en deze betaald met een ING Voucher van 50 euro die ik heb gekocht via punten waarvoor ik rente heb ingeleverd en het overige bedrag contant betaald. Maar helaas ziet Harmony mijn voucher niet als financiële waarde. Waarop ik het bedrag minus de Voucher en het eigen risico vergoed krijg. Na reclamatie hierop heeft men uit coulance uiteindelijk wel betaald. Maar nu is mijn printer dus niet voor de werkelijke waarde verzekerd maar minus die € 50. Dus voor mij een reden om alsnog deze verzekering op te zeggen. Jammer wat een stress!

Antwort von Harmony verzekeringen
Het inloggen om de status te vinden van het reparatieproces verliep niet waardoor we steeds moesten bellen. Dit koste steeds veel tijd. Wel werden we vriendelijk geholpen

Antwort von Harmony verzekeringen
In eerste instantie was ik wantrouwig. Onze vaatwasser stopte met werken. We hadden deze destijds bij de BCC gekocht met extra verzekering, die na het faillissement werd overgenomen door Harmony. Ik verwachtte dat Harmony moeilijk zou doen, maar het tegendeel was waar. Mijn klacht werd netjes opgepakt, monteur kwam snel en nadat hij geconstateerd had dat de machine niet te repareren was, mochten we een nieuwe uitkiezen.
Heel fijn

Antwort von Harmony verzekeringen
Het is allemaal prima afgewerkt,en alles netjes vergoed,wij zijn heel tevreden hoe het allemaal gegaan is dank hier voor.

Antwort von Harmony verzekeringen
Alles moet digitaal, dus ik moest even zoeken hoe ik dat kon doen. Maar eenmaal ingelogd ging het als een speer

Antwort von Harmony verzekeringen
Afspraak was zo gemaakt, iemand kwam kijken en nagekeken. Gelukkig niets geks gevonden en niet kapot.
Wel jammer dat ik achteraf een rekening krijg terwijl ik verzekerd ben!

Antwort von Harmony verzekeringen
Goed geholpen bij het afhandelen van een schade van een apparaat welke bij BCC was gekocht. Fijn dat de verzekering nog van toepassing was.
Bij een nieuwe claim van het apparaat (Miele) is dit ook snel opgepakt en doorgezet naar Miele echter na 3 weken nog steeds niet gehoord van Miele, Hier heb ik melding van gemaakt bij Harmony.

Antwort von Harmony verzekeringen
Goede begeleiding gehad bij schade formulier procedure

Antwort von Harmony verzekeringen
Zonder al te veel heisa is onze schade opgelost

Antwort von Harmony verzekeringen
De service is gewoon weg top . Meer kan ik er niet over zeggen

Antwort von Harmony verzekeringen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.