HardwareWebwinkel.nl Bewertungen 62

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb bij dit bedrijf een online bestelling geplaatst voor monitorarmen. Deze bestelling werd bevestigd met drie e-mails, waarin nadrukkelijk werd vermeld dat de bestelling niet meer gewijzigd ko... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Juist wegens verhalen op internet wil ik ook mijn verhaal kwijt. Tot nog toe aantal bestellingen gehad, vaak vooraf even een whatsapp berichtje gestuurd. Ik heb altijd binnen normale termijn (paa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste ervaring met Hardwarewebwinkel.nl. Zoals de naam al zegt een webwinkel voor hardware, niets meer, niets minder. Duidelijke opgezet en eenvoudig te browsen, ondanks dat de snelheid van de w... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had een HDD gekocht die bij aankomst al defect was. RMA aangevraagd, en eindelijk na anderhalve maand een nieuwe ontvangen, echter ging deze na een dag ook kapot, met als gevolg verlies van 250GB aa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er is op dit moment niemand telefonisch bereikbaar

Edit na reactie webwinkel: Afgezien van het niet contact kunnen opnemen is het natuurlijk schandalig dat er geen contact met mij is opgenomen nadat de bestelling was vertraagd. Op de website staat het predicaat “voor 16 uur besteld, volgende dag in huis”. Hier maken ze niks van waar en lichten de klant nergens over in.
Daarnaast is het in de e-commerce anno 2019 erg ongebruikelijk om de customercare in het weekend onbeheerd te laten.
Ik wens de website veel sterkte met de toekomst.

Om een beeld te krijgen van deze webwinkel kun je op elk gewenst moment het algemene telefoonnummer van de winkel bellen: 040-2070120. U zult de boodschap "Er is op dit moment niemand telefonsich bereikbaar" te horen krijgen. Probeer dit tijdens werktijden en u weet voldoende.

Dat de webwinkel in veel gevallen prima levert, maakt dit nog niet tot een goede webwinkel. De webwinkel faalt in het elegant afhandelen van bestellingen die fout gaan. Op zo'n moment is er geen communicatie mogelijk en juist dat maakt dit een slechte webwinkel.

Ik ben, na twee weken en zonder bericht, nog steeds afwachtende van een simpele bestelling. Ik wacht het nog even af, maar ik bestel hier denk ik geen tweede keer.

15. Juli 2019

Geachte heer Admiraal,

Om een beeld te geven van de hele situatie:

Wij waren afwezig vanwege vakantie, onze zendingen werden door een externe partij verzorgd. Helaas is uw zending niet gemeld als zijnde een voorraadverschil waardoor u van ons niets vernomen heeft. Als u echter na 2 weken pas melding maakt, kan ik hier pas na 2 weken actie op ondernemen!

Als u dan een vraag stelt in het weekend op alle mogelijke manieren (mail, chat, whatsapp enz.) dan maakt het niet uit op welke manier u iets vraagt want het is weekend en dan wordt is er niemand die antwoord kan geven. U heeft op maandag ochtend meteen antwoord gekregen op uw vraag dus we doen niets anders dan keurig de situatie afhandelen.

Wellicht dat bij grote bedrijven als BOL.com enz. 'anno 2019' iemand op customer service zit in het weekend, wij zijn niet zo groot, hebben geen personeel in het weekend werken en kunnen daardoor dan ook onze prijzen lager houden, wellicht dat dit dan ook de reden was dat u bij ons dan ook besteld heeft.

Wat betreft de telefoon, dat staat ook duidelijk op onze site vermeld, er is vaak GEEN tijd om telefoon aan te nemen, een mailer of WhatsApper heeft sneller antwoord (binnen normale kantoortijden en soms wel eens gewoon er buiten).

Dank u voor het sterkte wensen, ik denk dat we dit niet nodig hebben, we hebben genoeg tevreden klanten! Jammer dat u een keer een tegenvaller had, hier werken nu eenmaal mensen en geen machines. Als u het nog eens zou willen proberen dan zult u zeker een betere ervaring hebben maar dat is aan u.

Fijne dag!

Maurice van Rooij

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij een eerste bestelling kies ik…

Slechte ervaring.

Bij een eerste bestelling kies ik altijd voor afhalen om naar de bedrijfsvoering te kijken en om me daar een mening over te vormen. Het bedrijfje is klein en bevindt zich in een reguliere woonwijk in een gewoon huis, eigenlijk een plakbandkantoortje. Dit wil zeggen men besteld voor je en verdiend daaraan. Zoek je iets dat je toch graag met zekerheid wil ontvangen op korte termijn dan krijg je geen garanties qua levertermijn en schermt men met een afhaalbericht. Mijn ervaring is dat ik weliswaar een bericht gehad heb over een afhaalbericht maar daarna nog meerdere mailwisselingen gehad heb. Na dit eerste bericht zijn we, op maandag, afspraken gaan maken over het afhalen. In eerste instantie was het voorstel dinsdag na 20 uur, maar dat kwam mij niet goed uit. Afgesproken voor woensdag en dat kon de hele dag. Bij aankomst is het product niet aanwezig. Het bedrijfje, koopt voor je in bij een leverancier en laat het dan bij je bezorgen. Of je kunt het in Valkenswaard af komen halen. Ik zie nu pas de reviews en ga nu toch maar bij een wat gerenommeerder bedrijf als bijvoorbeeld CoolBlue bestellen, levering binnen 24 uur. Het bestellen bij een dergelijk bedrijf als MNM/Hardwarewebwinkel is de paar euro verschil niet waard. Ieder mag het zelf weten maar mijn ervaring is dat je hier niet moet zijn. De contactpersonen kunnen schriftelijk en verbaal een leuk verhaal ophangen maar de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is ver te zoeken.

5. Juni 2019

Goedemiddag,

Dank u voor de 'door u reeds aangekondigde' review.

Ik kan hier eigenlijk alleen maar heel kort en duidelijk over zijn. U heeft niet gelezen wat ik geschreven heb.

Ik schreef letterlijk:

Ik verwacht de switch morgen binnen waarna de order af te halen is. U krijgt nog automatisch een bericht als de switch klaar ligt voor u.

U heeft GEEN bericht ontvangen om af te halen, het woordje verwacht staat erbij, dus als u dan zelf besluit langs te komen, dan is dit spijtig maar staat u voor niets aan de deur.

Uw ervaring is blijkbaar minder dan de grote hoeveelheid mensen die naar volle tevredenheid bij ons bestellen, wellicht dat die iets meer tijd nemen om een mail te lezen en geen aannames doen.

Maurice van Rooij
Team HardwareWebwinkel.nl

Uitstekend en prettig contact

Uitstekend en prettig contact. Snelle reactie op vragen via de Mao.
Medewerker heeft juiste ram voor mijn mac uitgezocht. Snelle levering.

Een aanrader.

23. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hardwarewebwinkel.nl wel degelijk betrouwbaar!

Er staan diverse negatieve artikelen over dit kleine bedrijf. Ook ik had er de nodige twijfels over. Toch is de bestelde zending met enige -aangekondigde- vertraging afgeleverd. Op een bruto bedrag ad €100 is er een positieve winst bereikt van maar liefst €28 door directe bestelling bij de Duitse producent.

3. Mai 2018

Goedemiddag,

Dank u voor uw review. We merken in de praktijk dat het schrijven van een review helaas meestal gebeurd op het moment dat iemand ontevreden is. Fijn dat u de moeite nam om de positieve ervaring te delen! We zien u graag weer terug.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Refuses to help their customers!

Customer purchased a motherboard which was clearly defective. Customer reported this incident and instead of swapping it out, they tell the customer to send it in for repair which would take another 3 weeks or longer.

Customer was send to Asus. Here's Asus reply:

Vervelend om te horen dat u problemen ondervindt met uw Asus CROSSHAIR VI HERO moederbord en dat deze hiervoor binnen dient te komen voor reparatie.

Ik heb het verder voor u nagekeken en in dit geval kunnen wij u helaas alleen het advies geven om inderdaad dit Asus moederbord via het punt van aankoop ter controle/reparatie aan te bieden zodat hier verder naar gekeken kan worden. Dit mede omdat wij van Asus u helaas niet iets anders kunnen bieden, zoals bijvoorbeeld een vervangende model moederbord of een reparatie die via ons verloopt.

Mocht u nog vragen hebben, laat het me gerust weten.

Mxxx Sxxx
Asus Holland Bv

All it would have taken to have a satisfied customer (without loss to your own business), was to swap the motherboard - but they decided to keep the argument going.

25. April 2018

Goedemiddag,

Zoals Asus customerservice u hier dus verteld, u dient het bord in te zenden voor garantie. Swappen van een board gebeurd bij een DOA binnen 7 dagen zoals u ook verteld wordt op de website van Asus. De review staat dus verkeerd en had u beter bij de fabrikant kunnen plaatsen.

Moederbord PC

Eind juli 2017 bij hardwarewebwinkel o.a. een Gygabite moederbord gekocht voor onze nieuw te bouwen PC. Na anderhalve maand begon de PC rare kuren te vertonen: met korte tussenpozen verscheen rechtsonder in beeld: audiostekker losgekoppeld, terwijl dit niet werd gedaan. Daarnaast begon het beeld bij tijd en wijle enorm te vibreren. Via de mail contact opgenomen en de problemen toegelicht. Als reactie werd aangeraden de instellingen te controleren. In een volgend mailtje aangegeven dat dit al gedaan was en niets hielp. In een volgende mail ontving ik een RMA-nummer en de mededeling dat als er niets gevonden werd wij de rekening moesten betalen. Al met al niet zo klantvriendelijk. Na het moederbord aangetekend verzonden te hebben ontving ik kort daarna een mail met bevestiging van ontvangst en de melding dat de reparatie, omdat het moederbord opgestuurd werd naar de fabrikant, 3 tot 4 weken ging duren. Da's vrij lang om zonder thuis-PC te zitten. Na 6 weken nog niets gehoord te hebben maar es gemaild. Ik kreeg geen uitsluitsel. Na lang wachten en meerdere mails uiteindelijk eind december een nieuw(ander) Gygabite moederbord ontvangen. (van eind juli tot eind december: 6 maanden!) Vanuit hardwarewebwinkel geen initiatief getoond inzake de gang van zaken en na lange tijd wachten geen enkel aanbod ter compensatie voor het lange wachten gedaan. Voortaan geen artikelen bij deze winkel bestellen, DOE HET NIET!

9. Februar 2018

Goedemiddag,

Ik denk dat u nog eens naar de tijden moet kijken die u geschreven heeft. Deze RMA heeft inderdaad vrij lang geduurd, 7 weken in totaal maar geen 6 maanden zoals u hierboven suggereert. Wij zijn afhankelijk van hoe een fabrikant dit afhandelt. Helaas is het bij dit bord ook veel langer geweest dan gebruikelijk omdat er geen vervangende borden waren en uw bord dus gerepareerd moest worden. Gelukkig komt dit niet dagelijks voor, meestal worden ze vrij snel geswapped. We hopen dat u verder geen klachten meer heeft en dat u nog lang plezier mag hebben van het moederbord.

Hardware Webwinkel.nl

Zeer slechte communicatie!!!

Zeer slechte communicatie!!!!
Ik lees dit ook in andere reviews en het is waar.
Nadat een wijziging in de order was doorgegeven is deze niet verwerkt en ontving ik alleen maar beschuldigingen dat het aan mijn kant zou liggen.

Zelf aangestuurd op verschillende oplossingen welke allemaal genegeerd weren. Pas op met bestellen bij deze winkel als er ook maar iets misgaat kan je rekenen op slechte communicatie en beschuldigingen.

31. Januar 2018

Goedenavond,

Als u zelf fouten maakt met bestellen en uw mail blijkt ook niet zo 100% te werken, mag u ons niet kwalijk nemen dat dat iets anders loopt dan dat u gehoopt had.

U Besteld zelf verkeerd, denkt gemaild te hebben om iets te wijzigen, ontvangt daar geen bevestiging van terwijl wij op onze site ook communiceren dat we alle wijzigingen bevestigen. Dan mag u best even aan de bel trekken om te vragen waarom u deze wijzigingsbevestiging niet ontvangen heeft, hier was tijd genoeg voor.

En als uw mail niet goed werkt kunt u het ook nog via onze Chat op onze website, Whatsapp en Telegram doorgeven als u ons telefonisch niet te pakken krijgt.

Het spijt me maar we kunnen helaas niet verantwoordelijk worden gehouden voor uw eigen fouten.

Hardware Webwinkel.nl

Heel slechte communicatie

Normale levering, maar toen mijn KVM switch defect bleek was het moeizaam communiceren met de Hardwarewinkel. Mailtjes worden niet beantwoord en ik heb geen idee wat er nu staat te gebeuren.
Dit komt me niet over als een goede service. Dit spreekt niet voor bestellen bij kleine webwinkels.
Overigens is een van de beste beoordelingen op Trustpilot voor deze winkel van de eigenaar zelf!

6. November 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Langzame levering

Langzame levering. Woensdagavond besteld. Vrijdag nog niet in huis. Heb ook geen idee of ze het nu verstuurd hebben of niet, er is geen enkele feedback.

20. Juli 2017

Onbetrouwbare levertijden!

Kunnen levertijden op de site niet waar maken!

2de ster is voor het snelle terugbetalen

28. September 2016

Antwort von HardwareWebwinkel.nl

Het product was helaas uitverkocht geraakt. Klant hebben we zsm ingelicht, naar zijn mening helaas niet snel genoeg. Tegenwoordig ben je als je gisteren niet geleverd hebt helaas al te laat.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbare webwinkel! Niet aan beginnen!

Wat een SLECHTE winkel dit!!!
Ik heb een nieuwe usb wifi adapter besteld van TP-LINK, krijg ik hem zonder doos in een envelopje met een verkreukelde handleiding toegestuurd!
Probeer hun al twee dagen te bellen, maar ze verbreken telkens automatisch de verbinding met de tekst "Er is op dit moment niet beschikbaar".
Belachelijk... NIET AAN BEGINNEN!!!

23. Juni 2016

Antwort von HardwareWebwinkel.nl

U heeft gekozen voor een goedkopere brievenbus zending hetgeen veel mensen op prijs stellen zodat ze niet meteen voor een pakketje hoeven te betalen. Op onze website staat te lezen dat dan de omverpakking van producten nog wel eens verwijderd wordt zodat het in een envelop past. Bij de meeste mensen gaat het om eigen gebruik en maakt dit niet uit. U had de stick echter voor cadeau bedoelt waardoor het voor u ongeschikt was. U mocht van ons de stick retour afzender sturen zonder dat het u iets gekost heeft en u de stick indien gewenst in een pakketje geleverd kon worden. Die optie was te duur voor u als cadeau en heeft u laten zitten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en super service

Ik heb in december een USB stick van Kingston besteld en deze werd netjes de volgende dag geleverd. Begin februari stopte het stickje er mee. Na contact met hardwarewebwinkel het product weer teruggestuurd en 2 dagen na verzenden lag er al een nieuwe bij mij op de mat! Kijk dat is TOP service!

15. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een winkel waar ik zeker meer zal kopen.

Prima winkel! Makkelijke site, kan alles mooi vinden. Zocht een hoesje voor mijn telefoon, alles keurig op mijn toestel terug kunnen vinden en voor een prima prijs. Voor 17.00 uur besteld en de volgende dag lag het ook inderdaad in de brievenbus. Nog gebeld of het wel de juiste was maar daar kreeg ik de beantwoorder met het verzoek om te mailen. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik binnen 10 minuten antwoord, dus ze zitten er bovenop volgens mij. Een winkel waar ik zeker meer zal kopen.

14. Mai 2013

Kan stukke beter

Ik had Zalmann koel pasta besteld. met Vooruit Betalen.
Het leek dat ik zelf erachter aan moest of de bestelling gelukt was had ik het idee
Ik had maandag om 15u besteld Woensdag om 16u had ik geen gedult meer en heb contact opgenomen...kreeg bericht dat de betaling nog niet binnen was...ik dacht dat kan niet duur altijd maar max 24uur....ik dat gezegd en gevraagd of ze nog even goed wouden kijken bleek dat de betaling wel gelukt was en stuurden ze het gelijk op de volgende dag was het aangekomen

ik bestel regelmatig deze winkel is 1 van me weinige slechte ervaringen...ik zal in het vervolg niet zo snel hier niet meer bestellen

5. November 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zwakke informatie en communicatie

Twee keer een order bij deze partij geplaatst. De eerste keer was de helft niet op voorraad terwijl de website anders aangaf. Hier werd ik toen wel netjes over bericht. Hun oplossing was toen het eerste deel vooraf sturen en de rest zodra ze het binnen hadden. Hier mee akkoord gegaan, toen ik echter het pakketje kreeg bleek dat ze me een gratis 'upgrade' hadden gegeven met andere kabels dan degene die ik had besteld, maar aangezien deze volgens hun kwalitatief beter waren ben ik daar maar mee akkoord gegaan, hoewel ik wel vond dat ze het beter hadden moeten overleggen.

De tweede keer was afgelopen maandag, enkel producten besteld die volgens de webshop op voorraad waren. Toen het er vrijdag nog niet was maar eens ingelogd om te kijken hoe het met de order stond en het bleek dat ze opnieuw een fout hadden gemaakt met hun voorraad.

Dit keer heb ik er echter niets over gehoord en moest ik zelf op onderzoek, iets wat ik ze erg kwalijk neem en iets wat me er waarschijnlijk van weerhoudt opnieuw te bestellen bij deze partij.

Edit:

Inmiddels heeft hardwarewebwinkel.nl netjes contact met mij opgenomen en hebben we samen achterhaald waarom het fout is gegaan.

Door hun snelle en goede handelen betreft deze review, wil ik ze graag het voordeel van de twijfel geven en ben ik geneigd het nogmaals met ze te proberen.

28. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

8.5

Samsung micro sdhc 16gb geheugenkaart op donderdag besteld en betaald met ideal.
Zaterdag al bezorgd met de post. binnen 2 dagen dus.

Perfect, goede service.

24. Juni 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr