Ik heb bij dit bedrijf een online bestelling geplaatst voor monitorarmen. Deze bestelling werd bevestigd met drie e-mails, waarin nadrukkelijk werd vermeld dat de bestelling niet meer gewijzigd ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Juist wegens verhalen op internet wil ik ook mijn verhaal kwijt. Tot nog toe aantal bestellingen gehad, vaak vooraf even een whatsapp berichtje gestuurd. Ik heb altijd binnen normale termijn (paa... Mehr ansehen
Mijn eerste ervaring met Hardwarewebwinkel.nl. Zoals de naam al zegt een webwinkel voor hardware, niets meer, niets minder. Duidelijke opgezet en eenvoudig te browsen, ondanks dat de snelheid van de w... Mehr ansehen
Had een HDD gekocht die bij aankomst al defect was. RMA aangevraagd, en eindelijk na anderhalve maand een nieuwe ontvangen, echter ging deze na een dag ook kapot, met als gevolg verlies van 250GB aa... Mehr ansehen
Kantwerkerwei 13, 5551RA, Valkenswaard, Niederlande
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Beschadigd product geleverd gekregen, wordt heel moeilijk gedaan over herroepingsrecht, zaak wordt aan alle kanten verdraaid. Klantonvriendelijk, onbetrouwbaar en onprofessioneel! Suggestie wordt hieronder gewekt dat de beschadiging door de klant is gekomen, wat niet het geval is.

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Enorm slechte ervaring ik schrijf niet snel een review maar heb het gevoel dat het hier nodig is.
Product snel ontvangen helaas kapot.
Ik zoek contact met hardwarewebwinkel helaas zijn ze via de chat functie offline op de mail reageren ze niet en op whatsapp ook niet.
Levering was prima ( buiten het kapotte product om)
De klantenservice is enorm slecht, laaste keer dat ik hier iets bestel.
Had een HDD gekocht die bij aankomst al defect was. RMA aangevraagd, en eindelijk na anderhalve maand een nieuwe ontvangen, echter ging deze na een dag ook kapot, met als gevolg verlies van 250GB aan data.
De klantenservice gaf me twee keuzes, of ik stuur hem wéér op voor een RMA, en verlies al mijn data, of ik laat hem herstellen op eigen kosten en de RMA komt te vervallen. Waardeloos; geen enkele tegemoetkoming

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Een tijdje geleden hier mijn eerste bestelling geplaatst.
Een MSI GT1030 2GH LP OC videokaart. Deze was hier op voorraad en hardwarewebwinkel.nl was op dat moment de goedkoopste.
Bestelling geplaatst op maandag 10/05 en geleverd op vrijdag 14/05 in België. Volgende dag leveren is geen vereiste voor mij dus ik vond het prima.
Voor herhaling vatbaar.
Klantenservice nog niet nodig gehad dus kan ik ook niets over kwijt.
Ik schrijf niet snel een negatieve review maar wat een vreselijke organisatie.. Spullen terugnemen van zakelijke klanten doet deze partij niet aan. De eigenaar reageert op alle slechte recensies op ieder recentieplatform dat de het altijd aan de koper ligt.
- Retourneren doet deze partij niet aan omdat de wet dat niet verplicht voor zakelijke klanten. (Goede manier om een klantenkring op te bouwen!)
- Prijsfouten op de website? Dan had je zelf maar beter moeten opletten
Als je op Google kijkt naar het adres doet de beste man het in z'n eentje vanuit de huiskamer. Goh, niet gek ook dat er niets terug kan. WAARDELOOS! koop hier absoluut niets wat je mogelijk retour moet sturen of voor garantie wil terug sturen. Slechtste webshop waar ik ooit wat heb besteld

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Dit is de beste Hardware/Computer winkel die er is, de service is onwerkelijk goed. Ze hebben alles voor me opgelost. Zijn maar weinig winkels die zulke service hebben.
Spullen besteld. Netjes op tijd bezorgd, maar... ik wilde het retouneren. Bellen werkt niet, appen geen reply, email, geen reply. Want op retourformulier vragen ze je het hemd van het lijf en naar info die nergens staat (bv typenummer, terwijl er alleen een serienummer staat) en dat ze dan doodleuk als voorwaarde stellen alleen terug te betalen als alles goed is ingevuld. Maar ja, je kan ze niets vragen, want... geen reply. Dus, spullen retour en ja hoor gezeik, typenummer niet ingevuld. Zo kan ik ook wel een webwinkel beginnen. Wat een farce is dit.

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Slechte service, niet werkende producten, slecht contact, retour sturen ook nog zelf betalen en dan ook nog vergeten het geld over te maken

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Prima leverancier met goede Service.
Heeft ons uitstekend geholpen met het maken van een juiste keuze.
Producten zijn op tijd, als dropshipment afgeleverd.
Slechte ervaring.
* de site is trraag en lelijk
* bij het registreren het gevoel dat je het eigenlijk beter daar niet kan bestellen, de uistraling van de site voelt niet echt vertrouwd.
* gebruik de search engine niet want ik weet niet wat voor achterkant er gebruikt wordt maar je kan net zo goed zelf naar de winkel rijden voordat je resultaat hebt.
Levertijd maken ze ook niet waar 2-3werkdagen woensdag besteld en nog niet in huis, dit kan nu met de drukte ook niet aan hun liggen maar dat je extra moet betalen voor een track en trace code is dan wel echt gaar. Als er briefpost wordt verzonden verwacht ik dat wel binnen die 2-3 werkdagen binnen te kijgen. In mijn geval uiterlijk zaterdag geleverd. Aangezien er maandag geen briefpost wordt bezorgd en het nu drukker is met de sneeuw zou het zo maar eens een levering van 1 week kunnen zijn...
ik weet niet waarom mensen hier zouden bestellen alleen vanwege de prijs maar dan moet je wel wat meer geduld hebben. Mocht je meerdere producten willen bestellen, bespaar je geld door ergens anders te kopen want de site is rete traag. Het enige wat wel netjes is zijn de automatisch gegeneerde mail.

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Prijzen zijn laag, maar de klantenservice van de winkel is waarvoor je betaald. Ik had een processor besteld en de autocomplete van mijn browser had mijn bedrijfsnaam erbij gezet. Toen mijn moederbord kapot bleek te zijn wilde ik de processor terugsturen en een nieuw moederbord en processor bij ze bestellen. Maar ze wilde de processor niet terugnemen omdat ik een zakelijke klant was en ik de verpakking had geopend. Ook al gaf ik aan dat dit niet het geval was en ik de bestelling had gedaan met mijn persoonlijke e-mailadres en bankrekening. Toen ik dit aangaf kreeg ik terug dat m'n bestelling maar beter had moeten controleren. Hij zal wel in z'n recht staan, maar voor klantvriendelijkheid en service betaal ik met liefde twee euro meer. Mij hoeven ze hier niet meer terug te verwachten.

30/11: Ik bestel de ASRock VGA - AMD Radeon - RX5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
02/12: Ze veranderen mijn bestelling naar de ASRock VGA - AMD Radeon - RX5600XT 6GB Challenger D OC
Ik stuur een mail omdat ik niet akkoord ben en vraag een equivalente kaart, krijg beleefd antwoord met de vraag of ik een lijstje wil maken van modellen die ok zijn als vervanging.
Bij deze mijn lijstje:
ASUS TUF Gaming X3 5600 XT EVO OC
ROG Strix 5600 XT
PowerColor 5600 XT Red Dragon
Asrock 5600 XT Phantom Gaming D3
Sommige iets duurder maar andere ongeveer even duur.
Dan wat mails over voorraden.
Dan beginnen ze mij de schuld te geven dat ik beter had moeten weten terwijl alleen de pructcode anders was, hoe vaak contreleren jullie dit ?
En dan annuleren ze de bestelling na 12 emails heen en weer, verlies van tijd voor alle betrokkenen.
Ik was echt te goedertrouw, en bereid mee te zoeken naar een oplossing, jammer.

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Ruim aanbod, nette prijzen. Af en toe wat besteld. Nooit problemen.
Laatst een mini pc die had niet alle poorten die ik nodig had voor mijn geluidsset.
Hardwarewebwinkel had geluidkaartje op voorraad en dezelfde verzonden zelfs in de drukke bezorgperiode was het een dag later al binnen!
Let op! Deze webwinkel reageert niet of heel traag. Alleen op WhatsApp berichten (als je mazzel hebt), maar niet op e-mails. Bovendien mag je als bedrijf kennelijk niets retourneren. Zeer slechte service en nu opgezadeld met producten waar ik niets mee kan.
Een heel fijne webwinkel met goede service waar de klant nog koning is,ik koop hier al jaren en heb alles altijd nog netjes gehad wat ik besteld heb.
De prijzen zijn goed en vaak zijn producten op voorraad en worden dan ook snel uitgeleverd,bij problemen staat de eigenaar altijd klaar om het op te lossen.
Je kunt van een klein bedrijfje niet verwachten dat ze als een kwispelende hond zitten wachten achter de pc om a la minute e-mails te beantwoorden van klanten...maar om dan een slechte review achter te laten op internet over een webwinkel is wel heel kort door de bocht door sommige mensen hier op dit platform.
Juist wegens verhalen op internet wil ik ook mijn verhaal kwijt.
Ik heb altijd binnen normale termijn (paar uurtjes) antwoord gehad.
Zelfs als ik zelf fouten maak is het geen enkel probleem en wordt het opgelost / bestelling aangepast.
Ik kan niet anders zeggen dan 5 / 5 sterren hiervoor.
Welgemeende complimenten
Sinds jaar en dag bestel ik bij deze webshop. keurige service en altijd volgens afspraak!
Proccessor besteld bij hardwarewebwinkel.nl
Na een aantal dagen wachten kregen we de reactie dat het logisch moest zijn dat het niet voor deze prijs verkocht ging worden en het om een fout op de websshop ging.
Gemiddelde prijs voor het product was 500,- en het stond nu te koop voor 435 wat als een prima prijs oogt.
Ook kregen we de mededeling dat ze het konden begrijpen dat we het probeerde om de bestelling rond te krijgen.
“Natuurlijk begrijp ik je dat je het probeert, wellicht is er een automatisch systeem en gaat de order gewoon door naar een inpak centrale, maar dat is hier niet zo. Deze prijs is voor niemand reëel, als je vooraf had geïnformeerd dan had je netjes de procedure gevolgd en hadden we je meteen kunnen vertellen dat de prijs niet juist was. “
Uiteraard kan het voorkomen dat er een product voordeliger is dan op andere site’s of een technische fout op de webshop.
Maar dan kan je dat rustig uitleggen en niet op deze manier. Voor mij eens en nooit meer!
Een hele rare on professionele manier van zakendoen!

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Processor besteld op de website van hardwarewebwinkel.nl
Artikel stond te koop voor €435,- de week daarna kreeg ik een reactie: Door een technische fout is er een onjuist bedrag bij een artikel terecht gekomen, hierdoor heeft de door u bestelde processor te laag geprijsd gestaan.
We hebben de order geannuleerd en het door u betaalde bedrag is inmiddels via iDeal aan u teruggestort en zal vannacht in de loop van de nacht weer op uw rekening staan.
Telefonisch contact gezocht maar met geen mogelijkheid heb ik ze kunnen bereiken.
Daarna via Whatssap en Facebook een bericht gestuurd waarop ik de reactie kreeg:
Voor mij eens en nooit meer ervaring. Ik kan gerust begrijpen als er een verkeerde prijs heeft gestaan, maar denk altijd vanuit de klant. In dit geval hadden ze niks voor me kunnen betekenen, maar wellicht hadden we gewoon tot een prima deal kunnen komen. Niet eens zozeer met de processor maar wie weet met een cooler of andere apparatuur die ik nog nodig heb. Nu gooi je meteen de deur dicht en zet je mij af als iemand die express op koopjes jacht is en hoopt dat door fouten in webshops ik een slaatje kan gaan slaan..
Rare manier van benaderen..

Antwort von HardwareWebwinkel.nl
Het stukje klantenservice is nog af te weten van deze site.
Ze bieden meerdere mogelijkheden voor levering aan, mocht je meerprijs betalen voor een pakketje met t&t en er blijkt een storing te zijn met het t&t nummer bij de vervoerder die dit zelf ook bevestigd. Dan krijg je het geld voor meerprijs niet terug.
Veel mail contact geweest maar de site ziet het probleem niet in en willen dit volgens mij ook niet inzien.
Volgens hun heb ik t&t gekregen onafhankelijk hoe deze werkt.
Post nl kan mij helaas ook niet verder helpen gezien ik met de verzender contact op moet nemen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.